Kako odabrati kolica?
+77
Blanka
zsuki75
BabyBear
PalcicaBg
alisa
Mimi12
jadranka
fmala
leptirko82
JocY
Shizika
Tangerine
cufta
vremejezabebe
*AIDA*
dragana76ns
dra00
bulevarka
Veca77
lenabeograd
lilly13
ananana
Ema78
krol
medolino
hany
Tinche
agata
Marie
Akijeva
mamajednogprinca
nina :)
M.
MARA
Andjelcici
cici
veki1
Jadraban
racili
lilya
natalija
penelope
ciklama
ninica2
makababy
heart84
bobica83
lena
Botox
noja
cicsa80
Mali Princ
BiKsi :)
LaFolie
Marija86
Tanja83
tuli
Republica
Mirjana
Mrvica
dr mali pariz
dragmilk
Orline
mijaki
Nefertari
Sneza
Milijana
buby
nena beba
nabla
Jelence
maus
tedi
Gala
era
zoxa
Kata
81 posters
KUTAK :: BEBE :: Kolica, kreveci...
Strana 22 od 22
Strana 22 od 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Re: Kako odabrati kolica?
BB. evo da se i ja malo ukljucim u diskusiju. Dugo me nije bilo, mada sam povremeno citala i pratila sta se desava, prvo da ti cestitam i bas me raduje sto ces uskoro postati mama!
Sto se tice kolica, mi smo kupili preko neta, videli smo u gradu takva kolica i pitali ljude gde su kupili, posle se ispostavilo da smo po gradu videli dosta takvih modela i vecina je narucila na isti nacin kao i mi, na fejsu imas stranicu - Decija kolica i oprema ( naslovna fotka su decak i devojcica i neka krem kolica). Prodavnica im se nalazi u Subotici, uvoze kolica, mi smo uzeli marku Hiker i zadovoljni smo, cena je bila 270 eura, 3 u 1, jesu malo teza, ali zivimo u kuci tako da to nije neki problem. Ako te zanima pogledaj kakva kolica imaju, tu je i razna bebi oprema i to po dosta povoljnim cenama, sto se tice isporuke, vrlo su korektni i profesionalni.
Ako te jos nesto zanima, slobodno pitaj
Sto se tice kolica, mi smo kupili preko neta, videli smo u gradu takva kolica i pitali ljude gde su kupili, posle se ispostavilo da smo po gradu videli dosta takvih modela i vecina je narucila na isti nacin kao i mi, na fejsu imas stranicu - Decija kolica i oprema ( naslovna fotka su decak i devojcica i neka krem kolica). Prodavnica im se nalazi u Subotici, uvoze kolica, mi smo uzeli marku Hiker i zadovoljni smo, cena je bila 270 eura, 3 u 1, jesu malo teza, ali zivimo u kuci tako da to nije neki problem. Ako te zanima pogledaj kakva kolica imaju, tu je i razna bebi oprema i to po dosta povoljnim cenama, sto se tice isporuke, vrlo su korektni i profesionalni.
Ako te jos nesto zanima, slobodno pitaj
Vanja80- Broj poruka : 894
Datum upisa : 25.01.2015
Hvala Vanja. Masemo tebi I Kaci
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
Ja sam imala ova što je Palčica pitala za njih peg perego switch - kod mene su bila klasična sa dvije ručka a ne easy drive ali sam ja sa njima stvarno bila super zadovoljna i dugo sam ih koristila. Poteška jesu, mogu se sklopiti kao kišobran, 4 položaja naslona, tenda prilagodljiva - može se ''smanjiti'' kad dijete poraste, dođe ona zaštita za nogice i ona kabanica za kišu, najbitnije sjedište se okreće prema i od majke. A postoji mogućnost da se skoro skroz ''zatvore'' u ležećem položaju pa izgleda kao ona korpa
lilly13- Broj poruka : 1504
Godina : 42
Datum upisa : 29.11.2010
BB, mi smo ta inglesinina preko neta polovna kupili za 20 evra. Kuda smo ih sve drndali, samo ona znaju. I jos su ziva.
Ima dece koja nece u kolica,ne bih ja davala pregoleme pare...
Ima dece koja nece u kolica,ne bih ja davala pregoleme pare...
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 43
Datum upisa : 09.05.2010
Gde ce ako nece u kolica?
Necu da ih navikavam na ruke, bar sad tako mislim
A zaova je rekla da hoce da kupi kolica. Ne mogu da joj kazem da kupi polovna, a necu ni da je ojadim.
Necu da ih navikavam na ruke, bar sad tako mislim
A zaova je rekla da hoce da kupi kolica. Ne mogu da joj kazem da kupi polovna, a necu ni da je ojadim.
Mi smo imali ogranicenu sumu tj. 20000 din i gledali da se uklopimo u to, jer je to bio poklon od sveki.
Ali ono sto je prevagnulo jeste da moze da stane u gepek Punta.
Nasli smo Chiccova kolica (ne secam se modela, ali mogu da potrazim koji je), otisli u radnju, dopala nam se, lako se sklapaju, boja siva univerzalna... e sad je usledilo pitanje : jel mozete da nam date samo da probamo da stavimo u gepek. Probali, stalo, kupljeno...
naravno da imaju sve one polozaje, najlon za pokrivanje...
Prezadovoljni smo, evo cekaju i drugu bebu...nista se nije razdrndalo, pokvarilo...a gde smo sve s njima prosli...
Ali ono sto je prevagnulo jeste da moze da stane u gepek Punta.
Nasli smo Chiccova kolica (ne secam se modela, ali mogu da potrazim koji je), otisli u radnju, dopala nam se, lako se sklapaju, boja siva univerzalna... e sad je usledilo pitanje : jel mozete da nam date samo da probamo da stavimo u gepek. Probali, stalo, kupljeno...
naravno da imaju sve one polozaje, najlon za pokrivanje...
Prezadovoljni smo, evo cekaju i drugu bebu...nista se nije razdrndalo, pokvarilo...a gde smo sve s njima prosli...
Strumfeta78- Broj poruka : 957
Godina : 45
Datum upisa : 08.11.2013
Pa hajde potrazi koji je model ako ti nije tesko. Hvala. Kiss
Bas ko sto strumfeta rece,imas I jeftinije kolica a istu funkciju. Chiccova,loreli i mnoga druga. Veruj da smo mi kolica skoristili maksimalno jer dzvolimo daleko of centra,a svakog Dana pesaka po dva puta najmanje u parkicu
Za te pare bi mogla sve da pokupujes I kolica I krevetac...a I ta korpa ili ti sediste je bar meni ,s nasim kololicima cista gluposti jer je napocetku neidobno za bebu a kasnije premalo za sedenje. PA smo morali drugo da kupimo...torbu smo isto dobili Ali je I ovako jeftinije I biras dezen Koji hoces...ne znom kod vad,Ali gledam koliko je oprema kod nas u Le i u Nisu jeftinija....
Za te pare bi mogla sve da pokupujes I kolica I krevetac...a I ta korpa ili ti sediste je bar meni ,s nasim kololicima cista gluposti jer je napocetku neidobno za bebu a kasnije premalo za sedenje. PA smo morali drugo da kupimo...torbu smo isto dobili Ali je I ovako jeftinije I biras dezen Koji hoces...ne znom kod vad,Ali gledam koliko je oprema kod nas u Le i u Nisu jeftinija....
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
Chicco Multiway
ijuu...ogromna slika ispade
kolica ovo je link
ovde smo mi kupli, ista je cena i posle 3 godine
ovde smo mi kupli, ista je cena i posle 3 godine
Poslednji izmenio Strumfeta78 dana 17/10/2017, 23:07, izmenjeno ukupno 1 puta
Hvala Strumfeta. Samo gde "ovde" ste kupili?
Mi imamo city mini odlicna su za decu stariju od 7 meseci, pa dokle god zele da se voze. Nina se u nedelju kada smo bili na Adi umorila, pa je "izbacila" batu iz kolica i zaspla u njima. Lako su skopiva, teska 7,5, a mogu da se obore za spavanje, neunistiva, trpe do 32 kg. Jedina mana je sto mislim da nisu najudobnija za bas male bebe tj. mladje od 6/7 meseci, pa do tada treba neka pozajmiti.
http://www.babyjogger.com/en-US/city-mini%C2%AE
http://www.babyjogger.com/en-US/city-mini%C2%AE
Poslednji izmenio fight&faith dana 17/10/2017, 23:00, izmenjeno ukupno 1 puta
fight&faith- Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012
Hvala F&F
ovo sto pise kolica je link ka prodavnici. Enci menci u Bulevaru...tada jos nije bilo chiccovih proizvoda u aksi
Hahahaha kreten! Nisam videla na telefonu dok sad nisam zagledala
https://www.facebook.com/SvetKolicaZaBebe/?hc_ref=ARTsPm0i2FmzKQYm4uamfLHiEnxAnwQtHfnEaCTUpt8ItjcTSKlIEYyRXp-ltKVL45s
ovde na fb imate jako lepa i povoljna kolica 3 u 1,jer pratim tu grupu
ja i dalje gledam kolica lao da meni trebalju
moyda se nekoj nesto i svidi
ovde na fb imate jako lepa i povoljna kolica 3 u 1,jer pratim tu grupu
ja i dalje gledam kolica lao da meni trebalju
moyda se nekoj nesto i svidi
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 48
Datum upisa : 06.07.2011
Hvala Nina :*