KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kako izabrati krevetac???

+47
Dora1
Strumfeta78
Blanka
alisa
PalcicaBg
ivanicasale
BabyBear
lenabeograd
Ema78
medolino
nina :)
heart84
M.
cici
agata
tuli
Orline
Struzzo
penelope
buby
maus
Botox
Akijeva
noja
Nefertari
Mrvica
7-patuljaka
Mirjana
lena
Sneza
nesalela
brinbili
MARA
bobica83
ninica2
dr mali pariz
Milijana
nena beba
logona
catherine290505
Jelence
vakic
Kata
zoxa
Hitron-Luka
HappyGirl
duga76
51 posters

Strana 2 od 9 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Ići dole

Kako izabrati krevetac??? - Page 2 Empty Re: Kako izabrati krevetac???

Počalji od dr mali pariz 19/2/2012, 21:35

Hvala cure puno!
U principu sam ja za klasiku,mada...još je rano,ali ,,naravno, nama treba 2 kreveca.Pa sam mislila jedan ovakav, jedan onakav...ali opet dobila sam ponudu za oba-drvena da dobijem na korišćenje. Videćemo
thanks cure Kako izabrati krevetac??? - Page 2 543728
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nesalela 19/2/2012, 21:45

Pariz i mi imamo drveni i mislim da je bolji u smislu stabilnosti,prirodnosti, a vremenom (sada na primer) spustili smo dušek 10cm od poda (izbušio rupe mm) i još uvek Staša ne može da izađe što u prenosivom ne bi bilo šanse, iz ogradice iskače kao od šale....i u drvenom je blizu da preskoči ali nije još usavršila....Ja glas dajem drvenim krevetcima a prenosivi je više za putovanje ili tako nešto....moja sestra je kupila za drugog sina prenosivi ali je pisalo da do 10-11kg može dete da spava, kada je mali došao do te kilaže ona je izvadila stari drveni dobri krevetac od starijeg sina i mali sada tu spava....Ne znam, ali meni je bolji drveni....Nadam se da sam bila od pomoći....
nesalela
nesalela

Broj poruka : 3879
Godina : 44
Datum upisa : 22.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milijana 20/2/2012, 00:26

Evo ja dajem glas prenosivom. Lenka spava u jednom i sada kupujem jos jedan za drugo dete. Kakvo gusenje, nema sanse, deca se okrecu non stop, ne moze se to bas tako lako desiti. Drveni imamo u selu, i non stop se budila jer su joj prolazile nogice kroz resetke, udarala je glavom i sl... ogradica nam nije pomagala jer je samo provocirala da je capka. Sa 14 meseci jos uvek je daleko od izlazenja iz njega, a dimenzije su identicne kao i kod drvenog, koristimo isti dusek. O kilazi nista nigde ne pise, i ne znam zasto bi bilo ogranicenja kad su dole metalne sipke koje drze dusek.
Znaci, evo glas za prenosivi yes

Milijana

Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MARA 20/2/2012, 08:23

Evo blizanci nase kutanjke Jul jos uvek spavaju u prenosivom.
Isto moj Vuk mnogo bolje spava u prenosivom bez duseka sa nekim jorganom ispod no u drvenom sa nekim tamo ekstra skupim dusekom yes .
I Dajem + za putovanja,npr za more je super.
MARA
MARA

Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 20/2/2012, 13:27

Mili, za kilažu sam lično pročitala na nekim sajtovima dečje opreme, dakle, svojim očima, i tu dileme nema...e sad, i lenka je još mala, meni je cilj da na jednom mestu spavaju bar do 3. godine, a ne na 2 godine da menjam krevete.
E , sad, možda mogu i u tim prenosivim da spavaju tri godine-ne znam, zato pitam za iskustva.
Mare, koliko njeni blizanci imaju god.?
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MARA 20/2/2012, 14:17

Stariji su od mog Viktora 1 dan,znaci 03.04. pune 3.g.
MARA
MARA

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sneza 20/2/2012, 16:56

Pari, ja imam oba Anja spava u drvenom a Mia u prenosivno. Oko drvenog sam morala da sašijem mrežicu jer su joj stalno ispadale noge napolje, ili duda noću. Taj sam, drveni dobila na korišćenje i na početku su obe spavale u njemu. Kasnije smo Mii kupili prenosivi, a imam još jedan, prenosivi koji sam dobila, što mi je super, kad su npr kod moje mame na spavanju. Ako možeš dobiti dva drvena na korišćenje, vremenom kupi i dva ova pa kad idete na more i sl. možeš poneti sa sobom. Kćerka moje zaove i dalje spava u tom prenosivom, ima 4 pune godine, kad idu na more ili negde oni ga nose. Dalje, ja sam kad odem kod nekoga u dvorište, nosila i rasklapala taj krevetac, one su se tu igrale, napolju dok mi pijemo kafu. Smatram da su izuzetno praktični a dokle će biti, ne znam.
Pošto pratiš ovu temu, reću ću da predivno izgledate ti i tvoje b b na fotografiji koju si okačila na jutrima. love
Sneza
Sneza

Broj poruka : 1823
Godina : 49
Datum upisa : 30.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 20/2/2012, 17:15

Hvala Snežo na savetima,a naravno, i na komplimentima za moje zvezde i mene Kako izabrati krevetac??? - Page 2 543728
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milijana 20/2/2012, 22:28

Pari, a da li na nekom drvenom pise do koliko kg-a moze da izdrzi? Ne verujem. Ja imam i jedan i drugi. U prenosivom je moja sestricina spavala do 4 pune godine. Kad su pisali ogranicenje kilaze, moguce je da su mislili na onu pregradu sa tankim dusekom, ali kad nju skines i stavis obican dusek, nema dileme da li moze da izdrzi vecu kilazu ili ne. On dole ima metalne sipke koje drze dusek, a drveni ima drvene letvice.... sve jedno. I jedan i drugi mogu da izdrze decu do 4 godine sigurno. Nema sanse da ces ih menjati za dve godine. A Sneza ti je lepo sve objasnila.

Milijana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lena 21/2/2012, 11:51

nesalela ::Pariz i mi imamo drveni i mislim da je bolji u smislu stabilnosti,prirodnosti, a vremenom (sada na primer) spustili smo dušek 10cm od poda (izbušio rupe mm) i još uvek Staša ne može da izađe što u prenosivom ne bi bilo šanse, iz ogradice iskače kao od šale....i u drvenom je blizu da preskoči ali nije još usavršila....Ja glas dajem drvenim krevetcima a prenosivi je više za putovanje ili tako nešto....moja sestra je kupila za drugog sina prenosivi ali je pisalo da do 10-11kg može dete da spava, kada je mali došao do te kilaže ona je izvadila stari drveni dobri krevetac od starijeg sina i mali sada tu spava....Ne znam, ali meni je bolji drveni....Nadam se da sam bila od pomoći....

slazem se!Kako izabrati krevetac??? - Page 2 561840
lena
lena

Broj poruka : 4087
Godina : 54
Datum upisa : 18.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 21/2/2012, 19:08

Dobra tema.
Ja sam želela drveni, a drugarica mi baš takav sačuvala od njene bebe. A ovaj prenosivi sam mislila da kupim za put, pošto i moji i porodica mm-a žive u drugim mestima, pa puno putujemo obilazeći ih. Ono što je mene zanimalo u veze tih prenosivih je, koliko je čvrsto dno. Pitam zato što bih kupila dušek koji mogu saviti za putovanje(tanak i mekan). Ako moram nosati onaj debeo i nefleksibilan dušek, onda mi je to bezveze.
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 21/2/2012, 19:38

Hvala vam na svim mogućim i nemogućim odgovorima.
Dok je zlatnih ljudi, kod mene nema dilema, te ću dobiti oba keveca-oba bela, drvena, sa nekorišćenim dušecima.
Moja je dilema završena.
Na putovanjima, najverovatnije će spavati sa nama, jer niti imam kvadrata u stanu za 15 dečijih krevta, niti auto za sve to.
Hvala još jednom devojke, divne ste! Kako izabrati krevetac??? - Page 2 543728
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milijana 21/2/2012, 23:21

Naravno da ces uzeti i ustedeti.... nije to neka razlika da bi pucala pare, ako ne moras.
Miro, oni imaju drvenu podlogu sa sundjerom. meni je Lenka spavala na tome do 7 meseci, posle smo kupili dusek. Dete moze da spava na tome nekoliko dana kada ste negde na putovanju, a mozes da kupis i dusek za putovanja, debljine 8cm koji se takodje sklapa, pa je onda sasvim pristojno za spavanje.

Milijana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 21/2/2012, 23:30

Pa to je odlično! Žao mi je što nisam iskoristila ovaj popust u Kori što je bio. Bilo ih je od 4.500 do 8.000din. To je jeftino, je l da? Ali nisam mogla lično da odem, a nisam ih nikada zagledala da bih znala smem li da se oslonim na izbor onog kome dajem novac da mi kupi.
S druge strane, moj Bosančeros se napokon odao! Zna on da ja ne volim sujeverje, pa se valjda folirao do sada, ali proradio mu roditeljski instinkt da zaštiti čedo Laughing Ne dozvoljava nikakvu kupovinu unapred Rolling Eyes
Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MARA 22/2/2012, 13:26

Miro cena je tu negde,ja imam onaj od 5500 ima isti nasa kutanjka Sneza.
Cvrst i dobar.Nemam dusek na njemu,koristim onak jorgancic mislim 2 iz bebi kompleta ogradica i ono sve a posto nikad nisam koristila jer je u kuci toplo ovo mi dobro dosslo.
Malo skuplja varijanta tih prenosivih jeste GRACO on ima dva nivoa,podlogu za presvlacenje i torbu mislim.On je negde oko 18 000 bio kad sam ja trebala kupovati ali ne znam koliko je bolji osim sto ima ta 2 nivoa i podlogu koja i nije nesto posebno.
MARA
MARA

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MARA 22/2/2012, 13:27

Evo u medjuvremenu nadjoh i link to je ovaj 19 500 sto ti ja opisujem
http://www.takolako.rs/user/prenosivi-kreveci-ogradice/graco-prenosivi-krevetac-contour-prestige-venus/44
MARA
MARA

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milijana 22/2/2012, 13:57

Ma ti su skupi, za 10 hiljada mozes da kupis te sa dva nivoa kakve hoces. Mislim da je Cam oko 10 000. Ja sam sada narucila za Milenu Cam, ali samo sa jednim nivoom, jer imam onu pregradu od Lenkinog i kosta 5700.

Milijana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MARA 22/2/2012, 14:02

Pa to je bas povoljno Mili
Cam je super marka
MARA
MARA

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MARA 22/2/2012, 14:03

U Mili ovaj je bas super ima sve isto kao i GRACO
http://www.nonstopshop.rs/i-3423/prenosivi-krevetac-cam-daily-plus-l113824
MARA
MARA

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 22/2/2012, 14:18

Jao što je sladak lol!
Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milijana 22/2/2012, 14:20

E taj je narucila moja drugarica koja se porodila pre neki dan. I meni je on super.

Milijana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sneza 22/2/2012, 15:46

Ja sam kupila dva madraca, sklopiva i njih držim kod mame, kad odu tamo. A kod kuće imam one debele madrece. Ove sklopive sam platila 1200 ili 1300 dinara u Aksi
Sneza
Sneza

Broj poruka : 1823
Godina : 49
Datum upisa : 30.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 7-patuljaka 28/2/2012, 07:50

Tekst je uopšten, ali ima slike krevetaca, pa rekoh neka bude ovde...
http://zena.blic.rs/Kuca/1843/Napravite_savrsen_kutak_za_bebu

7-patuljaka

Broj poruka : 599
Datum upisa : 06.06.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mrvica 22/3/2012, 22:17

Uh, sta ste sve ispisale. Ja planiram uzeti drveni krevetac. Ovaj prenosivi mi izgleda kao igrackica i vise kao ogradica. Ja volim cvrste stvari. Prenosivi mislim da nije za svaki dan, zato i ima taj naziv. Naravno, to je moje misljenje.
Inace, kod mame ima krevetac od sestre, ako zatreba za tamo. A na put kad krenem planiram uzimati sobe sa krevecem za bebu.
Jedino jos razmisljam za dusek. Jeste uzimali antialergijski ili ortopedski?
Ja sam smeknula ovaj krevetac a podlogu cu uzeti koja moze da se nakaci na njega.
http://shop.aksa.rs/katalog/bambino-krevetac-bambi-bez-fioke-boja-bela.html
Mrvica
Mrvica

Broj poruka : 3108
Godina : 44
Datum upisa : 04.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 23/3/2012, 15:24

Baš je lep Mrvo!
Ja ću sličan dobiti od drugarice, jedino ću kupiti nov dušek i zato imam istu dilemu - koji kupiti. Mislila sam čak i da dušek koji već postoji u tom krevetcu, odnesem na dubinsko pranje, a da kupim neku navlaku za preko, poput dormeo navlake. Onda sam se uplašila memorijske pene...ne znam koliko je to dobro za bebu. Možda je bolje kupiti neku čvrstu navlaku!
Ima li neko predlog za dušek/navlaku?
Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 2 od 9 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu