MEGICA - i njen mali bebiron
+26
gogs-ii
tanjaz
zoxa
michael
nadalina
Jeckie
NINA1
Mirkana
terka
adriatika
lasa
jul
alo-alo
vakic
mijica
Hitron-Luka
maja76
Yvonne
Nekica
maus
Jelence
HappyGirl
TetaSneki
duga76
Gala
megica-pegica67
30 posters
Strana 11 od 11
Strana 11 od 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: MEGICA - i njen mali bebiron
Drage moje, mile drugarice, hvala vam sto mislite na mene .
Gala, Lasa, Hitron .
Gogsi draga dobro mi dosla , uzelela sam te se . Nisam ti klonula nedam se, bilo mi je jako, jako tesko, ali sada sam kao nova, jedva cekam da dobijem da mi se ciklus sredi i krecem u novu pobedu, zelim svog megalinca-megalinku najvise na svetu . Zelim ti sve najbolje u Novoj 2009. godini .
Sunasce, hvala draga, ljubim te, puno srece u 2009. .
Hitroncic dobro sam ti, pocela sam da pijem VITEX-Vitex agnus castus-za sredjivanje hormona, svega.
Drugarica mi dala celu flasicu, moracu jos da nabavim iz inostranstva. Inace sada samo opusteno, nikad se ne zna, mozda ostanem i prirodno trudna, desava se posle revizije-ciscenja.
Ovih dana treba da odem i po histopatoloski nalaz svoje bebe , juce sam trebala da ga podignem. Javicu vam rezulat nalaza.
Ljubim vas sve .
Gala, Lasa, Hitron .
Gogsi draga dobro mi dosla , uzelela sam te se . Nisam ti klonula nedam se, bilo mi je jako, jako tesko, ali sada sam kao nova, jedva cekam da dobijem da mi se ciklus sredi i krecem u novu pobedu, zelim svog megalinca-megalinku najvise na svetu . Zelim ti sve najbolje u Novoj 2009. godini .
Sunasce, hvala draga, ljubim te, puno srece u 2009. .
Hitroncic dobro sam ti, pocela sam da pijem VITEX-Vitex agnus castus-za sredjivanje hormona, svega.
Drugarica mi dala celu flasicu, moracu jos da nabavim iz inostranstva. Inace sada samo opusteno, nikad se ne zna, mozda ostanem i prirodno trudna, desava se posle revizije-ciscenja.
Ovih dana treba da odem i po histopatoloski nalaz svoje bebe , juce sam trebala da ga podignem. Javicu vam rezulat nalaza.
Ljubim vas sve .
megica-pegica67- Broj poruka : 1686
Godina : 57
Datum upisa : 06.01.2008
Joj draga koliko pozitivne energije u tebi ima. I sama znas da takva energija i entuzijazam ne ostaju nenagradjeni. Tvoj Megalinac-Megalinka cekaju na tebe i bice sigurno srecni sto ce imati takvu mamu. Cuvaj se draga, volim sto si vec uveliko u planovima za dalje. Svakako javljaj nam rezultat
maja76- Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008
Majce srce moje, hvala ti . Stvarno jedva cekam da dobijem, a mislim da cu uskoro dobiti nesto se tu muti pa u pobedu.
Ja na to posmatram kao na utakmicu, ispit, sada ocekujem pobedu, pa ne moze uvek poraz da bude , a i uz Baticu moga mi je mnogo sve lakse, dusica moja slatka. Majce ovako te
Ja na to posmatram kao na utakmicu, ispit, sada ocekujem pobedu, pa ne moze uvek poraz da bude , a i uz Baticu moga mi je mnogo sve lakse, dusica moja slatka. Majce ovako te
samo bi htelaaaaaa da te
vakic- Broj poruka : 1583
Datum upisa : 29.03.2008
Tebi i tvojoj porodici, srecan Bozic i puno vas ljubim!
Gala- Broj poruka : 2954
Datum upisa : 05.06.2008
Megi,sve ruzne stvari koje su nam se desile nek ostanu u 2008. Neka 2009. godina bude godina u kojoj ces postati mama! Ali pomocu kucne radinosti!
Puno te pozdravljam!
Puno te pozdravljam!
Agata27- Broj poruka : 778
Godina : 53
Datum upisa : 28.12.2008
Megice draga, potpuno si u pravu, isto je kao kad polazes ispit, vazno je samo izlaziti, i ako jednom padnes, sledeci put polazes sigurno!Navijam i za kucne radove!
tanjaz- Broj poruka : 439
Datum upisa : 07.12.2008
Sta da vam kazem sem da vas puno, puno, VOLIM drage moje drugarice
Ne znam sta bih ti rekla Izvini ja nisam videla ranije i sad sam ostala bez reci. Navijam za dalje radove i za vasu srecu i dace Bog da ce biti vrlo vrlo brzo.
zalosna_sova- Broj poruka : 505
Godina : 49
Datum upisa : 30.09.2008
Hvala ti Zalosna Sovo , nadam se da cu uskoro opet ostati ako da bog prirodno-kucni radovi, sve u svemu idemo korak dalje-tesko mi je ali se mora nastaviti borba. Cilj je tu blizu sigurna sam u to za sve nas.
Ljubim te draga .
Ljubim te draga .
Nego sta nego da hoces! Ma veruj mi ali majke mi najbitnije da se covek koliko toliko opusti i ne razmislja mnogo. Znam da je to skoro nemoguce jer ne mozes a da ne mislis al bre bice jedan mesec kad cete biti makar malo opusteniji, potrudite se vrlo brzo Tako smo i mi al stvarno sad u decembru smo se samo dva puta kresnuli i nismo bili optereceni skoro uopste i desilo se. Ipak su prirodni radovi najlepsi!!!
zalosna_sova- Broj poruka : 505
Godina : 49
Datum upisa : 30.09.2008
MEGICE DRUGARICE DRAGA znas da te puno,puno i da sto pre zatrudnih i rodis jednog tako hrabrog i optimisticnog bebisu kakva si i ti
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
Datum upisa : 05.12.2007
Uvek kada svratim do mog dnevnika srce mi se stegne .
Verujte mi da jedva cekam da nastavim borbu, moram da prijavim sledeci ispit moj Batica i ja ne bi trebali da padnemo ovoga puta na tom ispitu .
Jelence draga moja hvala ti i ja tebe ovoliko i .
Agata .
Verujte mi da jedva cekam da nastavim borbu, moram da prijavim sledeci ispit moj Batica i ja ne bi trebali da padnemo ovoga puta na tom ispitu .
Jelence draga moja hvala ti i ja tebe ovoliko i .
Agata .
Megi ajde napravi svoj dnevnik na radovima.
I meni je nekako bolno da se vracam ovde.
Tamo cemo navijamo za tebe i bebirona.
I meni je nekako bolno da se vracam ovde.
Tamo cemo navijamo za tebe i bebirona.
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 54
Datum upisa : 08.01.2008
Adriatikice u pravu si draga , bas je bolno, danas mi je bila zakazana plodova voda, eh. Ali necemo o tome, srecna sam sto vas imam .
Da nastavim svoj VTO dnevnik, sta mislis, posto ga vec imam da neotvaram drugi.
Ljubim te draga .
Da nastavim svoj VTO dnevnik, sta mislis, posto ga vec imam da neotvaram drugi.
Ljubim te draga .
Megice ja jedva čekam da ti izađeš i položiš taj ispit. Jednom prilikom kad sam ja trebala da polažem jedan veeeelikiiiiiiiii i teeeeeeežak ispit,prof me vraćala 3-4 puta-ona putuje,ima ambulantu,nemože danas... Elem ,kad sam stigla napokon da polazem,ja briljirala a,ona kaze-pa vidiš da je bilo dobro što sam te vraćala!
Tako,da ćeš i ti briljirati!!!!!!!!!
Tako,da ćeš i ti briljirati!!!!!!!!!
Joj Megi i meni nesto tuzno ovde, ali ova godina ce biti najlepsa u vasim zivotima
maja76- Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008
vakic- Broj poruka : 1583
Datum upisa : 29.03.2008
Megice,kako si ovih dana? Mislimo na tebe!
Hvala draga Agata . Nisam lose, imam previse posla pa se malo slabije javljam. Kad dodjemo kuci s posla, savlada me umor i vece prodje caskom.
I ja na sve moje drugarice s kutka mislim stalno .
Ja sam ti na VTO dnevnicima, vratila sam se na svoj dnevnik tu se javljam-pisem kako napredujem, ovde mi je previse tuzno sto rece nasa Maja da pisem da se podsecam.
Ljubim te draga Agata
I ja na sve moje drugarice s kutka mislim stalno .
Ja sam ti na VTO dnevnicima, vratila sam se na svoj dnevnik tu se javljam-pisem kako napredujem, ovde mi je previse tuzno sto rece nasa Maja da pisem da se podsecam.
Ljubim te draga Agata
sevenMAJA- Broj poruka : 85
Strana 11 od 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» MAKI I NJEN DAR OD BOGA
» BEKANICAA i njen najlepi cvet, najveca radost
» BRINBILI- i jedan mali vrtirep
» BEKANICAA i njen najlepi cvet, najveca radost