Novogodišnja idila 2018 :)
+6
SladZana
mamadabudem
Jerapetra
Blanka
NikolaMaja
marina_82
10 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: BlaBlaBla
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Novogodišnja idila 2018 :)
Kako god da je fotkaš divna je
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
evo konačno i moje fotke.Znate da imam dva mačora pa je sva moja dekoracija vezana za visine Našla sam izrezane grane tu u komšiluku uzela nekoliko i dekorisala. Najlepša je kada su i bele lampice uključene onda me ta atmosfera vrati u detinjstvo kada sam jako volela da gledam i slušam ruske zimske bajke
" />
" />
Ne znam sta je sa mackoljupcima i ng dekoracijama
Evo moje lepotice zive i zdrave pored 5 macaka i psa
Dobro aj jelka nije ziva, plasticna je al stoji uspravno i to jos uvek sa svim ukrasima
Evo moje lepotice zive i zdrave pored 5 macaka i psa
Dobro aj jelka nije ziva, plasticna je al stoji uspravno i to jos uvek sa svim ukrasima
alisa- Broj poruka : 1753
Godina : 46
Datum upisa : 01.06.2010
Divne su vam dekoracije i jelke,ali sto me Mima nasmejala sa onim ramom bez slika, otplakala sam od smeha! Jbti, koja je to kvalitetna lujka, reci nemam,hahahahahahahahh!
Hepi, jesu li ti ovo ukrasi od papira, ili neceg drugog, onaj bambi mi se posebno dopao!
Hepi, jesu li ti ovo ukrasi od papira, ili neceg drugog, onaj bambi mi se posebno dopao!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 43
Datum upisa : 09.05.2010
Blago tebi alisa kad ti mačke ne reaguju. Rića moj i ne reaguje ali Edi...E, to je posebna priča I, da lepa ti je jelka
Biksić, nisu od papira, nijedan nije od papira.Uglavnom je plastiika.
Biksić, nisu od papira, nijedan nije od papira.Uglavnom je plastiika.
Pa happy nije da ne reaguju... nego kao prvo je vezana da ne mogu da je sruse ... kao drugo kad zakacim kugle savijem granu da ne mogu da ih skinu... a kao trece jelku postavim nedelju dve pre nego sto zakacim ukrase tako da se naviknu na nju... i ne kitim donje grane... tu one vole da spavaju
alisa- Broj poruka : 1753
Godina : 46
Datum upisa : 01.06.2010
Lele ženo ti imaš čitavu proceduru da bi jelka opstala Divim ti se, ja ne bih to mogla ni pod tačkom razno pa je zato kod mene sve u visinama
Moju macku nista ne zanima.
Biksi tu sam da zabavljam narod ;-)
Pozdrav sa Bleda!!! Tu smo silom prilika...izdao nas auto, majstor radi tek sutra a muzic se razboleo!!!!
Bice novi putopis...
Biksi tu sam da zabavljam narod ;-)
Pozdrav sa Bleda!!! Tu smo silom prilika...izdao nas auto, majstor radi tek sutra a muzic se razboleo!!!!
Bice novi putopis...
Strana 2 od 2 • 1, 2
KUTAK :: KAFANICA ;) :: BlaBlaBla
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|