KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DECEMBAR - Nek nas greju visoke bete

+15
HappyGirl
Principessa
nina :)
SladZana
alisa
Blanka
Bobac
BiKsi :)
Bobaue
Sirijus
mamadabudem
Dora1
mimi85
MalaSaJuga
NikolaMaja
19 posters

Strana 2 od 6 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeći

Ići dole

DECEMBAR - Nek nas greju visoke bete - Page 2 Empty Re: DECEMBAR - Nek nas greju visoke bete

Počalji od Blanka 2/12/2017, 23:52

Mi nismo jos. Ali planiram za nekih nedelju dana. Joj ja samo ne znam da li ce je one sad čupati. Jedva cekam da se bacim na kićenje, bas ću da uzivam. A tek kad one vide jelkicu... Najvjerovatnije cu ih poslati kod moje mame da ja to sve na miru zavrsim pa kad dodju da se iznenade.
Blanka
Blanka

Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014

Nazad na vrh Ići dole

DECEMBAR - Nek nas greju visoke bete - Page 2 Empty Re: DECEMBAR - Nek nas greju visoke bete

Počalji od BabyBear 3/12/2017, 00:53

Ti samo polako I ne smes da se istezes, to se nadam da znas. Ti kiti samo u nivou lakata, a za iznad angazuj muzinja ili kumu Very Happy
BabyBear
BabyBear

Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 3/12/2017, 09:46

Kitite žene, kitite Very Happy
Kanim se ali ne znam da li uopšte da krećem zbog mačaka lol! Mada moraću makar nešto Very Happy
HappyGirl
HappyGirl

Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 3/12/2017, 13:55

Zakitiću se,  čim pre. :-D

Kod nas divota,  zimska idila koliko je snega napadalo.

Broj poruka : 22704
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MalaSaJuga 3/12/2017, 23:19

Da mahnemo I Decembru....
Kiticemo jelku par dana pred ng jer ce verovatno ostati bez ukrasa of strane Vasilija. Vec ga zamisljam kako ih skida I prevozi u svojim kamijonima I traktorima....a visak idu pravo u kantu za djubre....
Taj Mali zafrkant je jutros otvorio masinu za pranje vesa,pipa bubanj rukama I kaze da se Asa umije;). Tu epo mise(mirise)
MalaSaJuga
MalaSaJuga

Broj poruka : 2148
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 3/12/2017, 23:27

Hahahaha dusa mala. Oni su nemoguci. Ja isto mislim da ce dirati jelku pa ne znam kako da im objasnim da to ne rade. One prosto sve vole da ispitaju, dodirnu. Bas ce biti izazov.

Baby znam sve ne brini. Samo da se ona okiti.
Kitite zene kitite sto kaze Happy.
Ma vazda se kitile lol!
Blanka
Blanka

Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 4/12/2017, 00:13

Jao Vasoooo, mangupe!

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od NikolaMaja 4/12/2017, 07:45

Ja cu je sigurno okititi posle Nikoljdana, kada prođe slava i mm rođendan. Obožavam praznike i ukrašavanje....pozitivne vibracije i sve lepo što nose! jelka1 deda mraz1 ZIMA6
NikolaMaja
NikolaMaja

Broj poruka : 410
Godina : 41
Datum upisa : 26.12.2016

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 4/12/2017, 09:09

Jutroooooo, uzivamo li u zimskoj caroliji?

Ljubac i stisak za sve!

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 4/12/2017, 15:45

Dobar dan drage zene.

Hepice hvala draga. Nadam se da ne zamjerate sto sam pozajmila sliku.

Kicenje jelke....bice bice ali ne znam kad. Ja bih voljela da to neko odradi i da se ja na kraju odusevim 😅😅😅 nisam neki jelka tip ali Kseniji sad ispunjavamo sve zelje.

Ja sam danas ostala kuci jer me migrena prikovala za krevet. Popih paracetamol bebecu dozu ali i dalje mi tutnji kroz glavu i vrat.

Ljubim vas zene drage. Idem polako da citam sta se sve ovdje desava. ❤
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 4/12/2017, 17:16

Sladzo,jeste divna avatar slicica! Pritegni glavu pelenom ili maramom, to mi uvek malo olaksa.

Srecno prekosutra!

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mimi85 4/12/2017, 17:23

Uh ja kad imam migrene nikakvo stezanje glave ne dolazi u obzir, sve mi smeta! Povracanje i boravak u totalnom mraku donose olaksanje
mimi85
mimi85

Broj poruka : 3352
Godina : 39
Datum upisa : 03.11.2015

https://mimainmiraculousadventure.blogspot.com/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 4/12/2017, 17:40

Mimi, i meni je uvek muka kad imam migrenu. Buku ne mogu da podnesem. Pomaze mi kafetin.Samo sto Sladza sad ne sme kafetin.

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MalaSaJuga 4/12/2017, 17:54

I sladzo Evo ubija I mene glava. Muz cuva dete jabsev pogasila....to smes ko sto Biksi rece paracetamol,ako nee povrcas uzmi kafu sa limunom I mg vodu.i mozes ugrrjes pelenu ili krpu I na vrat.
MalaSaJuga
MalaSaJuga

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 4/12/2017, 18:24

Hvala zene drage.
Ne povracam pa cu pokusati sve sto ste navele.
Buka i meni smeta nevjerovatno a u vratu imam osjecaj da je kamen i to bolan.
Do sad mi je brufen pomagao ali sad ne smije...
Sta mislite o konjskoj zelenoj da namazem? Nisam je nikad koristila.
SladZana
SladZana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MalaSaJuga 4/12/2017, 18:32

Procitaj dta sadrzi ta mast....nisam ni ja to koristila...
MalaSaJuga
MalaSaJuga

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BabyBear 4/12/2017, 19:21

Sladzo, zelenu konjsku smes.
To je meni rekao moj fizijatar za kojekakve bolove koje imam u trudnoci, a I neke zene sa Kutka su pominjale da bas nju koriste
BabyBear
BabyBear

Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 4/12/2017, 20:33

SladZana, što bih se naljutila. Pa baš si me oduševila izborom avatara :) Ljubim glavu da brzo prođe srca
HappyGirl
HappyGirl

Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mimi85 4/12/2017, 22:09

Jao sto ja mryim te migrene...totalno me paralisu... jednom me uhvatilo u voznji...e tad sam se dobrano isprepadala... MM se normalno ne javlja na tel (negde ga posejao a on bio u krugu firme), ne znam ni ja kako sam smogla snage da se dovezem do njegovog posla, otvorila vrata auta i povratila...Sela na sirenu, on dotrcao, pokupio jadnicak sve sta sam napravila a ja otisla na sprat da spavam u mraku da dodjem sebi.... bolove imam i u vratu i u celoj glavi a na svetlost i buku jako reagujem tada... a i na jak miris.... a na trenutke imam zelju da otvorim glavu da izadje bol napolje.... užas.... i nema pravila šta će da je izazove...
mimi85
mimi85

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 5/12/2017, 07:44

Dobro jutro jutra.

Ovdje hladno ali sunčano.

Joj mimi tebe bas spopadne. Ja nisam imala neke baš jake, mada tata jeste čitavog života pa sam njega gledala.

Danas stanje mnogo bolje, grijala sam krpu pa na vrat kako ste rekle, malo vježbe, malo mazala...te danas progledah

Ostala kući još danas pa ću tako raditi jer ako odem u kanc opet ću se skameniti brzo.

Bliži se UZ pa me trema drma.

d
SladZana
SladZana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Principessa 9/12/2017, 23:58

Zdravo zdravo, promaših tamo na koracima temu, ali evo kopiraću ovde post po sugestiji Sladzane. Imam jednu malu molbicu sa vas cure, za vas 10 sekundi posla, a nama velika pomoć...😀
Naime, kupila sam malu kucu koja sad ima 2.5 meseca i prijavila sam njegovu sliku na jednoj stranici na Instagramu za neku nagradicu i promociju. Značilo bi mi ako biste mogli- ko ima Instagram, da odete i lajkujete njegovu fotografiju. Evo ovde link, pa ko želi da pomogne svojim lajkom da moj Čedica dobije nagradu neka klikne ovde:
https://instagram.com/p/BccFRf4AZBb/
Zahvaljujemo vam se unapred od srca Čeda-beba i ja! 🐶🐾❤
Principessa
Principessa

Broj poruka : 1104
Godina : 51
Datum upisa : 23.10.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MalaSaJuga 10/12/2017, 10:56

Joj I mean cesto drmaju migrene pracene povracanjem. Kad krene povracanje onda se nezaustavlja ,pa cesto me odvedu da primim infuziju jer dodje do faze da legnem na pod I nee mogu ni otvoriti oci. Sto kaze Mimi,otvorila bih glavu. U trudnoci Sam je imala prva tri meseca a do devetog posle ni jednom. Onda je posle porodjaja opet krenula.
Ja po savetu neurologa pijem b optimum kompleks I kad osetim aure odmah pijem imigran,ne znam Dal koristite Al pomaze I'ma dve tabletice jedna se popoije pa ako nakon dva h ne prodje onda Jos jednu. Kombinujemo in uz diklofen crpice jer kad krene povracanje I let ispovracas pa crpice stavim....name je to nasledno baka,tata,ja,tetka,brat of tetke a svi mi smo 0 krvna grupa....
MalaSaJuga
MalaSaJuga

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mimi85 10/12/2017, 13:31

Mislis da ima veze sa krvnom grupom? I ja sam nulta.... A ove promene vremena ubijaju...
mimi85
mimi85

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MalaSaJuga 10/12/2017, 13:36

Nesto Sam skoro citala o tome . Da promene pogotovo...
MalaSaJuga
MalaSaJuga

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bobaue 10/12/2017, 17:41

Sada kada pomenuste to za krvnu grupu ,moja majka je O i ceo život ima strašne migrene, to do sada nisam znala. Ja srećom to nisam nasledila od nje ,a možda je i stvar u toj krvnoj grupi, ja sam A.

Bobaue

Broj poruka : 658
Godina : 46
Datum upisa : 27.06.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 2 od 6 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu