KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korak po korak na putu do bete +

+47
mimi85
MalaSaJuga
aurora
libra35
NikolaMaja
mamadabudem
alisa
PalcicaBg
Blanka
Mimi12
Hobbes
panda :)
masato
TrebamNaDijetu
bebko
Nataly17
fight&faith
Bobaue
saska1
dusica78
lenjivica
Lenaaa
Elenaa
Mika
Simona
Pikseta
srculence 84
nina :)
Amna84
Bobac
ivanicasale
Zmajuška
Principessa
zsuki75
Sirijus
sanja 73
Jerapetra
BiKsi :)
Dora1
Tavita
valika77
sunny.tp
Eve
Anka13
danica87
dada88
Rada74
51 posters

Strana 2 od 40 Prethodni  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Sledeći

Ići dole

Korak po korak na putu do bete + - Page 2 Empty Re: Korak po korak na putu do bete +

Počalji od Eve 17/5/2017, 16:43

Uh, ovaj maj ispade bas baksuzan. Anka, Danice nadam se da cete se sto pre oporaviti i da ce naredni put biti onaj pravi za obe! c
Eve
Eve

Broj poruka : 144
Datum upisa : 15.05.2017

Nazad na vrh Ići dole

Korak po korak na putu do bete + - Page 2 Empty Re: Korak po korak na putu do bete +

Počalji od Bobac 17/5/2017, 16:44

Drage devojke bas mi je tesko da procitam jos ovakvih vesti u vezi bete. Sta god da je razlog, svi se nadamo da ce sto pre da se zavrsi.
Dusice, zao mi je. Anka, koliko god da je mala nada hajde da verujemo da ce beta poceti da raste.
zagrljaj

Bobac

Broj poruka : 489
Datum upisa : 06.07.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bobac 17/5/2017, 17:15

Draga Zsuki, procitah tvoju poruku o ponasanju nekih ljudi, jedne osobe, koji rade za vladu.

Potresla sam se po vise osnova.
Prvo mi je za oko zapalo kako neki glasni I drcni ljudi ne mora da budu u pravu, ali su veoma dobri u iznosenju svojih stavova I njihove poruke uglavnom odzvanjaju.
Ne znam kako vlada Vojvodine funkcionise, ali bi valjalo za vas sto radite I za sve one sto sluzite, da postoje stroge sankcije za ljude koji vredjaju na bilo kojoj osnovi. Neka radja ko moze da radja je u svakom slucaju diskriminatorna izjava koja vredja ne samo osecanja nego I prava ljudi koji to ne mogu zbog bilo kojeg razloga vec imaju zakonsko I ljudsko parvo da se kao roditelji ostvare na neki drugi nacin.
Druga stvar koja me je zgrozila je neinformisanost I “da su poslanici znali” - ja zaista zelim da verujem da ni jedna odluka pa ni ova se ne donese a da nije izvrsena ozbiljna analiza zasto sufinansirati VTO za drugo dete, sta se smatra uspehom, odakle uzeti novac, od koga uzeti novac za ovu meru, da li uzeti od 4000 prorodica kojima se subvencionisu troskovi za vrtic za trece dete, ko je ovih 4000 porodica, da li njihova deca stvarno idu u vrtic, koliki su im prihodi…
Ono sto me najvise boli je realnost malih I siromasnih zemalja koje stravrno moraju da prave jako teske odluke, I gde zbog nedostatka sredstava stvarno moze da se desi da neke familije ostanu bez sanse da dobiju drugo dete ili da neko ne moze da priusti vrtic za svoje dete.
Nisam htela da oduzim, ali me je ovo bas povredilo i morala sam da kazem nesto.

Na kraju da te pitam – da li je neko ko je vodio ovu obuku na bilo koji nacin skrenuo paznju ovoj gospodji na njene uvrede ne samo jednom delu stanovnistva, vec I samoj Vladi Vojvodine, jer ona zapravo vredja I omalozava I njihov rad.

Izvinite zbog off-a.

Poslednji izmenio Bobac dana 17/5/2017, 17:20, izmenjeno ukupno 1 puta

Bobac

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Principessa 17/5/2017, 17:17

Mora da se zavrsi sto pre, da ja toj karmi, kosmosu, ili ne znam cemu vec ne bih dosla da polupam glavu 😡😡😡👿👿👿
Principessa
Principessa

Broj poruka : 1104
Godina : 51
Datum upisa : 23.10.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ivanicasale 17/5/2017, 17:34

Anka mozda je kasnija implatacija,nastavi sa terapijom i ponovi betu obavezno...
Danice draga moja sta da ti kazem....Grlim te jakooo ...nema odustajanja
ivanicasale
ivanicasale

Broj poruka : 2280
Godina : 37
Datum upisa : 28.09.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od PalcicaBg 17/5/2017, 18:53

Anka,Danice sad vidim ove glupe bete.Zao mi je zene,bas mi je zao.
Grozan neki period naisao,da sto pre prodje.

Zsuki nemam reci.Da ti nama opet zaebes vto navijam jako.
PalcicaBg
PalcicaBg

Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od micam 17/5/2017, 20:19

Jedno pitanje za vas.Zadnji postupak tsh mi bio 3,5 endokrinolog u mom gradu rekao netreba terapija a dr Kopitovic mi uvela eutirox 50 i skinula sam tsh ispod 1.Na fet idem tek na jesen da li treba da pijem terapiju sve do tad ili da prekinem pa mesec ispred feta da nastavim?Mislim da ce Biksi to znati?Inace nemam problema sa stitnom i endokrinolog smatra da je nepotrebno piti lekove.
micam
micam

Broj poruka : 1358
Godina : 52
Datum upisa : 12.11.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od danica87 17/5/2017, 20:48

hvala drage moje na podrsci mnogo je lakse uz vas!!
sta je bilo bilo je   Crying or Very sad idemo dalje za koji mesec u nove pobede...ljubim vas i grlim sve d
anka znam kako ti je glavu gore mora i nama jednom uspeti
danica87
danica87

Broj poruka : 46
Datum upisa : 10.03.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 17/5/2017, 20:58

Micam, nastavi da pijes lek, s tim sto bih ti ja preporucila da pijes naizmenicno, jedan dan 25, sledeci 50, i tako redom. Mesec ipo pred fet da proveris tsh i ft4, ako tsh bude preko 2, onda ces da pojacas opet na 50mg svaki dan.

Eve, imamo temu ovde, iscitaj, pisite tamo cure, da nam se ovde ne izgube dragocene info. https://kutak.forumotion.com/t226-escherichia-coli?highlight=e%9Aerihija+coli

Nadam se da ces zgamiju odmah ubiti.

Anka13, ja stvarno ne mogu da verujem, ne vidim ni zasto nastaviti terapiju, blaste su bile, beta je morala preko 100 da ide. Samo se odlaze neminovno. Ja sam i ove godine i prosle prekinula terapiju,to je zaista premala beta za bilo kakvu nadu, ako mene pitas,onako iskreno,iz dosadasnjeg iskustva, i sopstvenog i ovde sa foruma od cura. Ne znam sta bih te posavetovala za dalje, mozda histero pred sledeci postupak. Smorile su me negativne bete, ne mogu da verujem da nikome nije uspelo, sta se ovo desava, zeznule smo i statistiku od 30% uspesnosti... tuga zaista...

Danice, zagrljaj i za tebe. Kod tebe je postojala nada, iako je beta bila niska za taj dan kad si radila,iako se nije pravilno duplirala, opet je nada postojala. Klasicna biohemijska trudnoca. Nadam se da si odradila dodatne analize i da ce ti sledeci put biti uspesan.

Cure, sve vas grlim. Maj me je razocarao na polju beta, bas je totalno zakazao. Nisam ovako nesto mogla ni da pretpostavim... Samo ponavljajte da se nastavljate boriti, jer vredi se boriti, jer se sve ovo, kad se uspe, biti jos jedna stepenica blize tom uspehu, u kome cete maksimalno uzivati. Put je trnovit, grozan,tezak, psihicki, fizicki, finansijski pretezak, ali mora se, jer druge nema. Sve vise parova se bori, ja ne znam kako je oko vas, ali retko ko ostaje prirodno trudan, bar u mom okruzenju, sve neki problemi.

Grlim vas i ljubim

Zsuki, ako ne razbijes ovaj talas jednom debelom betom, mozda i iz prirodnih radova, onda makar iz postupka. Da povecas taj procenat u pokrajini! Sta reci na tu doticnu, povracka. LJudi se gube na svim poljima...

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od micam 17/5/2017, 21:25

Hvala Biksi zemljakinjo poslusacu te(i ja sam poreklom iz grada Belog andjela otisla zbog ljubavi u ravnicu )
micam
micam

Broj poruka : 1358
Godina : 52
Datum upisa : 12.11.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ivanicasale 17/5/2017, 21:55

micam ::Jedno pitanje za vas.Zadnji postupak tsh mi bio 3,5 endokrinolog u mom gradu rekao netreba terapija a dr Kopitovic mi uvela eutirox 50 i skinula sam tsh ispod 1.Na fet idem tek na jesen da li treba da pijem terapiju sve do tad ili da prekinem pa mesec ispred feta da nastavim?Mislim da ce Biksi to znati?Inace nemam problema sa stitnom i endokrinolog smatra da je nepotrebno piti lekove.

Isti slucaj kao kod mene,samo meni nije rekla kopitovicka nego zenske sa kutka da tsh treba biti ispod 2 za vto.Tako da sam ja oko godinu dana bila na terapiju i sada sam na terapiji.
ivanicasale
ivanicasale

Broj poruka : 2280
Datum upisa : 28.09.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tavita 17/5/2017, 22:21

Anka, Danice, grlim jako. Mnogo mi je žao... Baš me razočarao maj na Koracima, šta reći. Toliko postupaka, a nigde valjane bete. Neumesno deluju preporuke s klinike koje samo produžavaju agoniju, to nema nikakvog smisla.

Eve, i mi smo se mučili s ešerihijom pred oba postupka, s tim što je imao moj muž, a za mene se nije lepila. Nas je usporavala zbog izlaska na komisiju, tako da znam kako teško pada to odlaganje. Na ovom putu moramo se naoružati strpljenjem. A možda i to odgađanje ima neke nama neznane razloge... Važan je samo konačni rezultat.

Zsuki, divim ti se kako si uspela da se savladaš i da ne reaguješ na tu neljudskost. U pravu je Bobac - to je čak vid diskriminacije. Jadni smo mi dok takvi imaju pravo da govore i odlučuju u naše ime. Tebi želim da jednim dugim
trudničkim i porodiljskim odsustvom zatvoriš usta tom čudovištu.
Tavita
Tavita

Broj poruka : 722
Datum upisa : 13.05.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zsuki75 17/5/2017, 23:03

Cure moje, pogotovo Bobac, šta da vam kažem...niko reagovao nije, naravno, ali to je bilo samo njen neki primer, cela obuka je bila o nekoj potpunoj drugoj temi...
verujte mi, kad smo izašli na pauzu, trebalo mi je puno da se svladam i odem do nje i predstavim se upravo kao korisnik te katastrofalne mere...onda sam shvatila da uopšte nema smisla. od kad su došli novi na vlast, naprednjaci, blagi užas vlada u vladi. bukvalno se kolju u skupštini kad se izrađuje budžet, para je malo pa negde mora da se reže. Tužno je što uzimaju od porodica, da bi bio VTO, ako je to uopšte tačno, trebali su zadržati obe mere, a skinuti negde drugde, pare se troše na gluposti...
a to kako se donose odluke, ne znam, ali ne verujem da je na osnovu nekih analiza, već kako vladajućoj stranci u tom momentu odgovara.

ali nećemo o politici, politika je k.rva. :)

a moje mece još nema Razz

zsuki75

Broj poruka : 873
Godina : 49
Datum upisa : 05.05.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 17/5/2017, 23:29

Zsuki ajde osvjetlaj ove strane Kutka pa da razvalis ti sa velikom betom. A reci mi , mece nema, jel bilo radova u toku ja bre nista ne znam? Kako mi je sve promaklo pojma nemam. lol!
Blanka
Blanka

Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Principessa 17/5/2017, 23:59

Evo onih peripetija astroloskih o kojim Sirijus prica, nadjoh...
http://ulepsajtebuducnost.com/index.php/aspekti/april-2017/663-kretanje-planeta-u-maju-2017
Aj nek' nam uskoro dodje taj bolji period, i neka ga Zsuki otvori! 💪🏼💪🏼💪🏼❤❤❤
Principessa
Principessa

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bobac 18/5/2017, 01:33

Zsuki, hajde da ti budes talicna, pa da posle tebe se otvori i samo pocnu da pljuste ogromne bete.

Bobac

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zsuki75 18/5/2017, 08:46

Hvala cure, na bodrenju.

ahahahhah Blanka, ma spremam se za prirodnjak u Feroni i nikako da stigne meca :)
mislim radova je bilo khm khm, mada ovog meseca opušteno nismo gledali kalendar :)
ali imala sam veeeliki stres na poslu, pa se možda malo zbog toga ciklus produžio. Danas mi je 26 dan ciklusa, inače dobijam oko 24og dana. e sad....ćemo da vidimo lol!

zsuki75

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 18/5/2017, 16:49

zsuki75 ::Hvala cure, na bodrenju.

ahahahhah Blanka, ma spremam se za prirodnjak u Feroni i nikako da stigne meca :)
mislim radova je bilo khm khm, mada ovog meseca opušteno nismo gledali kalendar :)
ali imala sam veeeliki stres na poslu, pa se možda malo zbog toga ciklus produžio. Danas mi je 26 dan ciklusa, inače dobijam oko 24og dana.  e sad....ćemo da vidimo lol!

Ma muz ce to sve da zavrsi da ne trosis pare za dzabe.
Ajde navijam osmeh srce
Blanka
Blanka

Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od aurora 18/5/2017, 19:47

Anka, Danice.. šta da Vam kažem osim da ustanete, otresete tu fuj prašinu, naoružate se strpljenjem i polako napred.
Još uvek nemam povratnu info iz Soluna šta je moglo da utiče na negativan ishod i šta predlažu za sledeći fet. Imam neki plan u glavi šta bih radila dalje ali to tek za dva tri meseca.
Zsuki, moram da prokomentarišem - ta "žena" je izgleda toliko zauzeta svojim "poslom" da izgleda ne stiže da popriča sa bližom rodbinom, komšinicama i prijateljicama koje bi joj dale info iz prve ruke koje se kose sa navodnim argumentima koje je gromoglasno iznela. Kokoda kukuriku style !!
aurora
aurora

Broj poruka : 427
Datum upisa : 15.04.2016

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zsuki75 18/5/2017, 21:50

Aurora ja i ne znam zašto su ti rekli da će ti uopšte nešto napisati...pa kad bi znali razloge zašto ne uspe sve bi bila trudne...ali ajde da sačekamo kraj.

ja i dalje ništa....žiga me jajnik i jede mi se čokolada, što je inače znak da ću dobiti :)

zsuki75

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Anka13 18/5/2017, 21:55

Danice sta da ti kazem draga uopste nisam tebe očekivala u ovoj našoj - grupi.
Danas sam bolje , juče sam bila katastrofa, reku suza sam isplakala, mrzela sam sve moje oko sebe ( iako znam da mi misle najbolje) , kada mi kažu , nemoj se nervirati biće..., nemoj se kidati bla, bla bla. Ja sam se posle spontanog vrlo brzo digla i krenula sa planovima za ovaj postupak, valjda me je sve stiglo, poludela sam juče. Danas sam malo došla sebi , ceo dan sam lunjarala po Čačku, sva natekla, stavila cvike i može pica, može, može sladoled  može - 5 kugli....kupila neke lepe čaše i lepu korpu za hleb i eto kao osećam se bolje. Svakako da sam ostal kod kuće bila bih očajna, premotavala po glavi , tako da nisam loša.
Svakako ne shvatam zašto produžavaju agoniju sa terapijom , i Biksi tek sam sada videla tvoju poruku o prestanku korišćenja tp, ja sam bila u fazonu hajde da ispoštujem to što su rekli , a vidim da se celi dan mučim, jer sve vreme osećam neki pritisak , a ne može da prokine od utrogestana. Svakako za koji dan moram da smislim šta dalje , imam tri blaste još i razmišljam o prirodnom ciklusu , nekako mi to dođe , prirodnija i logičnija stvar.
I devojke ne znam šta da kažem, želim samo, da ja kao poslednja u ovom nizu podvučem debelu crtu.  ______________________________________________________________________________________________________________________________
Principessa, Sirijus od sada na početku svakog meseca kao astrolog konsultanti savetujte šta nam je činiti , sada vidim ovaj maj sav retrogradan, iako ovo ostalo ništa ne razumem.

Zsuki  ta žena je stvarno spodoba, i od te ''napredne " napadne retorike mi je pun krasni k. (izvinjavam se na rečniku, al izazivaju), gde je tu emaptija i sigurno imaju mogućnosti da srežu budžet na nekom drugom mestu, al im žao da se odreknu blagodeti. Ti se opusti , otvori ponovo svoju kafanicu , pa da popijemo po nešto.

Sve vas grlim i ljubim srca
Anka13
Anka13

Broj poruka : 34
Datum upisa : 15.11.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od aurora 18/5/2017, 22:07

Zsuki to im je pravilo takvo. Fajl prvo ide kod embriologa da on da svoj sud a potom kod ginekologa da i on da svoje mišljenje. Nakon toga se saopštava koordinatoru koji mi na srpskom jeziku prosleđuje njihove stavove. To traje, kako mi reče koordinator 10-ak dana. Ja ionako ne žurim 😩
aurora
aurora

Broj poruka : 427
Datum upisa : 15.04.2016

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Principessa 19/5/2017, 00:16

Anka, ju ma taman posla da nam jos astrolozi "kroje" sudbinu, ja sam se samo salila malo nastavivsi se na opasku od Sirijus 😂😂😂
Aurora, meni se bas dopada ta njihova praksa da hoce da prokomentarisu eventualne razloge za neuspeh. Iako da se to zna, uspeh bi im bio mnogo veci, ali ipak mozda neki pametan komentar na tu temu iz usta strucnjaka i nama svima moze da bude korisna informacija, tj. korak blize na putu ostvarenja naseg sna. 😊 🙏🏼❤
Principessa
Principessa

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sirijus 19/5/2017, 07:11

Zene, jako mi je zao bas bas zbog svake negativne bete i neuspeha. Znamo da nam je zbog necega predodredjeno da dobijemo male mirisljave zamotuljke na tezi nacin. I imamo mi za to snage. I nase radovanje uspehu time je vece. Necemo odustati, mozemo samo nekad da pokleknemo, onda otresemo prasinu i hrabro nastavimo dalje.
Aurora, bas me zanima sta ce to da ti kazu sta je moglo da se jos uradi. Da znaju tajnu ne uspeha,sto rekose zene, sve bi mi uspele :) Mada tebi je bas malo falilo pa verujem u tvoj naredni uspeh svim srcem.
Zsuki, docice i taj ciklus. Sad da li za dan dva ili mnogo kasnije....
Anka, nemam ja odnos prema astrologiji sem tog da kada procitam los horoskop kazem: pih e bas naprotiv nece da bude tako lol!
A u zvezdama pise da cemo biti mame, malo teze ali bicemo:)e u to cvrsto verujem.
Sirijus
Sirijus

Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od NikolaMaja 19/5/2017, 08:28

Zsuki, meni je i pted VTO i pred Fet kasnila meca po 3/4 dana, verovatno od uzbudjenja . Svi mi iščekujemo taj početak i radujemo se, a to možda malo utiče da se iščekivano odloži. Ja bih volela da uopšte ne dobiješ i da si uspela iz prirodnih radova, a ako i dobiješ korak si bliže tvojoj bebici ili bebicama. Very Happy I taman je red da dođe neka ogromna beta na ove strane. Baš odavno ništa!
Anka, meni je najgore kada me ljudi kao teše, a na kraju ispadne da ja tešim njih. I kada mi onako kažu idi ponovo, kada može, što pre to bolje, lako ćeš za pare... Generalno, retko ko je upućen u ovu našu situaciju, žele oni da pomognu, ali bi mi mnogo olakšali kada o tome ne bi pričali. Tako da sda kada me neko nešto pita, ja okrenem temu i kažem da ne bih o tome.
Micam, ja sam zahvalna Kutku i svim ženicama ovde jer pola stvari ne bih znala da nije njih i ako sam ne pitaš doktore, retko ko će ti sam reći šta treba.
NikolaMaja
NikolaMaja

Broj poruka : 410
Godina : 40
Datum upisa : 26.12.2016

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 2 od 40 Prethodni  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu