KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PALCICABG -Stize nasa dugo cekana roda

+46
Bobac
Niny
lilly13
Amna84
Mimi12
BabyBear
saska1
d77
Sirijus
Vuchica
Strumfeta78
Bekanicaa
aurora
libra35
ivanicasale
AriesGirl
NikolaMaja
zsuki75
ganedina
Vanja80
bobica83
Zmajuška
OKacica
PalcicaBg
Blanka
Dora1
marina_82
Tavita
Jerapetra
Sofija Veks
fight&faith
sanja 73
mimi85
Bobaue
Nessi
BiKsi :)
bebana81
nina :)
noja
valika77
Ancica 87
Anka13
lolipop
SladZana
alisa
dusica78
50 posters

Strana 1 od 32 1, 2, 3 ... 16 ... 32  Sledeći

Ići dole

PALCICABG -Stize nasa dugo cekana roda Empty PALCICABG -Stize nasa dugo cekana roda

Počalji od PalcicaBg 31/3/2017, 12:16

Evo i mene konacno na ovim stranama,iako je to delovalo tako nedostizno i daleko.Mnogo toga je trebalo proci,ali sam Bog zna zasto nam je postavio taj put.
Sest godina borbe,strepnje,iscekivanja,nadanja,bola,suza,sve je to vredelo za 140 otkucaja ispod moga srca koje smo culi 29.3. srce
Iza nas su 3 vto,2 feta i ovaj treci uspesan,radjen u Feroni,kod prof.Kopitovic.
Priprema je bila cikloproginovom,14dc endo 7mm,17dc endo 8.6mm,tada je uveden utrogestan i za 5 dana transfer.
3.3.su vracene 2 blastociste,radjen je hatching i embrioglue,od terapije ovaj put samo utrogestan,siofor,pg depo i cardiopirin.Ja sam na svoju ruku uzela mg i folnu.Od 6 blastocisti samo su ove dve prezivele odmrzavanje.
To su ove dve,jedna je toliko bezala da je embriolog jedva uvukao u katetar i mislim da je bas ta ova beba u stomaku Very Happy
PALCICABG -Stize nasa dugo cekana roda Nb672h
Ovaj put je muzic prisustvovao transferu,pa je sve bilo jos carobnije.Naravno da se sad sepuri i hvali kako je on zasluzan za uspeh lol!
Ja sam odmarala samo taj dan kad je radjen transfer i sutradan,posle toga se vratila na posao,ponasala se najnormalnije.
6dpt mi krece braon mrljanje,uvek isti dan kao u prethodnim postupcima i vec sam se bila razocarala i ubedila sebe da nije uspelo.
Kad ono 9dpt beta 255,sok,ne verujemo,srce da iskoci iz grudi!
11dpt beta 900,13dpt 2778.Malo smo strahovali da su blizanci,ali kako kaze Bog,verovala sam da ce ovaj put sve biti kako treba.
Od simptoma nisam imala nijedan jedini,krenuli su tek posle bete,bolne grudi,mucnina,menstrualni bolovi.
Ovo mrljanje je skoro svakodnevno,ponekad na papiru bude i sveze krvi,ali doktorka me je smirila jer je videla otkud krvarenje i kaze da nije nista strasno,nema veze sa bebom,nesto iza posteljice,kao mali hematom.
20.3.smo videli nas mesak najlepsi od citavih 9.6mm
PALCICABG -Stize nasa dugo cekana roda W9wvh45+3
29.3.smo videli i nasu bebicu od 7mm i culi srculence koje bije 140 otkucaja u minuti osmeh srce
Osecaj neopisiv,onakav kakav samo mame sa kutka mogu da zamisle,a ja zelim nasim cekalicama da ih sto pre obuzme taj osecaj srece.
PALCICABG -Stize nasa dugo cekana roda 2r4ie0n 6+5
Danas smo 7+0,dobro se osecamo,mucnine su manje zahvaljujuci antimetilu koji me je spasao.
Stomak mi se naduje preko dana,uvece je kao da sam u 5om mesecu,pretpostavljam da je to od utrogestana i neredovne stolice.
Stalno nam se spava i tako...
Dobrodosle u nas najsrecniji dnevnik,bice ovo dugo putovanje,termin nam je 17.novembra,al sreca je lepa samo kad se ceka! sreca

Poslednji put izmenio PalcicaBg dana 31/3/2017, 13:02, izmenio ukupno 3 puta
PalcicaBg
PalcicaBg

Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

PALCICABG -Stize nasa dugo cekana roda Empty Re: PALCICABG -Stize nasa dugo cekana roda

Počalji od dusica78 31/3/2017, 12:33

Palčice, predivan prvi list dnevnika! Srećno otvaranje! Uživaj u svakom danu ovog tvog čarobnog putovanja!
Jedva čekam da čitam nastavak!
srca srca srca
dusica78
dusica78

Broj poruka : 276
Godina : 46
Datum upisa : 27.09.2015

Nazad na vrh Ići dole

PALCICABG -Stize nasa dugo cekana roda Empty Re: PALCICABG -Stize nasa dugo cekana roda

Počalji od BiKsi :) 31/3/2017, 12:59

Drugarice, sa srecom da ti je otvaranje ovog carobnog dugo cekanog dnevnika i da u njega upisujete samo lepe trenutke, da sve bude skolski i mirnooooooo, bez trzavica! Ljubac i za tebe i za tvoju mrvicu!

Uzivaj maksimalno!

srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca
srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca

Broj poruka : 22704
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bobica83 31/3/2017, 13:23

Srecno.otvaranje najlepseg dnevnika do sad. Da strane budu ispisane samo lepim stvarima.
Ljubimo vas puno nas jos uvek 3u1
bobica83
bobica83

Broj poruka : 2140
Godina : 41
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mimi12 31/3/2017, 14:14

Palcice divan ti je post!
Srecno otvaranje dnevnika i da ovo putovanje bude lepo kao sto je i njegov pocetak.
Tatino prisustvo prilikom transfera je izgleda bio "delic koji nedostaje". Laughing

Mimi12

Broj poruka : 1758
Datum upisa : 21.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bobac 31/3/2017, 14:52

Draga Palcice, jos bolje vas nasli u najsrecnijem dnevniku.
Zelim ti mirnu trudnocu u kojoj ces uzivati svaki dan, a onda u novembru svi da nazdravimo za ovo malo junacko srce.

srca srca srca srca

Bobac

Broj poruka : 489
Datum upisa : 06.07.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od saska1 31/3/2017, 17:34

Palcice srecno otvaranje ovog dugo i zeljno cekanog dnevnika da ti svaki dan bude ljepsi od ljepseg da ti trudnoca protekne lagano bez trzavica da uzivas u njoj do kraja i da najzad docekas svoj mirisljivi zamotuljak svoju srecu svoju bebicu 😊
Vidim da ti profesorka nije dala pregnil ?Jesi li ga u proslim postupcima primala?
Ja vjecito vodim dilemu oko istog dali ga primiti ili ne?
Srecno!😊
saska1
saska1

Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od PalcicaBg 31/3/2017, 18:02

Hvala Saska,da nam se pridruzis ovde sto pre.
Mislim da sam samo jednom primala pregnil na 5.dan,a u ostalim postupcima ili pg depo ili nista.
Pravo da ti kazem mislim da nema neki bitan udeo u uspehu.Ja sam vise za pg depo,al nije ni za njega dokazano da pomaze.
PalcicaBg
PalcicaBg

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zmajuška 31/3/2017, 18:26

Palčice, srecno otvaranje najsrećnijeg dnevnika! Da ti svaki trenutak bude ispunjen samo lepim dešavanjima!
srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca
Zmajuška
Zmajuška

Broj poruka : 1167
Datum upisa : 14.12.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jerapetra 31/3/2017, 20:39

Srećno otvaranje dnevnika, Palčice! srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca

Jerapetra

Broj poruka : 1311
Godina : 41
Datum upisa : 20.03.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od micam 31/3/2017, 22:30

Srecno otvaranje dnevnika.Zelim ti da sve buduce dane provedes opustena i uzivas vreme je. srca srca srca srca
micam
micam

Broj poruka : 1360
Godina : 52
Datum upisa : 12.11.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 31/3/2017, 23:54

Palcice moja draga, srecno otvaranje dnevnika! Neka sve do kraja bude lagano i blagosloveno!!!! Ljubim te sestro kutanjska. srca srca srca srca
Blanka
Blanka

Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofija Veks 1/4/2017, 00:12

Srecno otvaranje dnevnika, Palcice! Milina je videti ga, a bice jos veca milina citati ga!

srca srca srca srca srca srca srca srca srca
Sofija Veks
Sofija Veks

Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mimi85 1/4/2017, 08:48

Sa uzivanjem cu pratiti tvoj dnevnik, srecno otvaranje mila!!!! Dosadnu i skolsku trudnocu ti zelim!!!
mimi85
mimi85

Broj poruka : 3352
Godina : 39
Datum upisa : 03.11.2015

https://mimainmiraculousadventure.blogspot.com/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od PalcicaBg 1/4/2017, 09:00

Hvala vam drugarice,ljubim vas sve! ljubav
PalcicaBg
PalcicaBg

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od PalcicaBg 1/4/2017, 17:48

Danas nisam ustala iz kreveta,ubise me ova mucnina i povracanje.
Za ceo dan sam pojela 4 plazme,bananu i sargarepu,a povratila kao da sam pojela vola.A kiselo,kiselo,sve mi grlo izgorelo.Taman sam se juce ponadala kako mi pomaze onaj lek,bilo mi je ok,jela lepo,skitala,kad ono...
Najgore mi je sto imam puno lekova da pijem,siofor tek nemam uz sta da popijem.
Samo da ovo ne steti bebici,a ja cu vec nekako izdrzati.
PalcicaBg
PalcicaBg

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tavita 1/4/2017, 18:44

Palčice, srećno otvaranje dnevnika! Neka svaka njegova strana bude ispisana srećom sunny
Tavita
Tavita

Broj poruka : 722
Datum upisa : 13.05.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MalaSaJuga 1/4/2017, 23:27

Palcice srecno otvaranje dnevnika. da trudnoca do kraja protekne skolski...
povracanje nece stetiti bebi a nadam se da ce se uskoro smiriti...meni trajalo negde do cetvrtog meseca...a onda nabacis i koji kg nakon toga yes srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca
MalaSaJuga
MalaSaJuga

Broj poruka : 2148
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od alisa 2/4/2017, 05:36

Draga Palcice srecno otvaranje dnevnika!!! osmeh srce

Mislim da sam vec negde pisala da je mojoj sestri svez djumbir pomagao za mucnine, povracanje i gorisicu pa ako ti nije mnogo ljuto probaj... uzmes mali komadic i sazvaces ga... inace je djumbir bas zdrav i preporucuju ga za sve o svasta
alisa
alisa

Broj poruka : 1753
Datum upisa : 01.06.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od valika77 2/4/2017, 05:52

Puno,puno sreće do kraja mala trudnice Very Happy Very Happy Very Happy 

Dobro jutro Alisa....izgleda ni ti ne možeš da spavaš Razz

Što se tiće povraćanja meni u početku je pomoglo mirisanje limuna,presečem na pola pa zabijem nos u jednu polovinu-
I Alisa što je pisala đumbir,nasekla sam svežeg đumbira otp jednu kašikicu,stavila u provrelu vodu i ostavila 5minuta tako da vri,posle skineš sa vatre i ostaviš 10-15 poklopljeno,ocediš i pijuckaš.
Meni je najviše đumbir pomogao
srca1 srca1 srca1 srca1 srca1 srca1 srca1
valika77
valika77

Broj poruka : 198
Godina : 47
Datum upisa : 19.11.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od alisa 2/4/2017, 05:57

Haha dobro jutro Valika ... meni takav bioritam... navikla sam da ustajem sa prvim kokoskama lol!
Eto i Valika hvali djumbir pa ako ne mozes svez mozes da probas sa cajem... citala sam da i to pomaze
alisa
alisa

Broj poruka : 1753
Datum upisa : 01.06.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od PalcicaBg 2/4/2017, 08:06

Dobro jutro vrednice,i ja budna od pola 5,al uspela da dremnem sad poslednjih sat vremena.
Limun mi je pomagao sto se tice mirira,a kad ga popijem uzas zivi.Sad mi ni miris ne pomaze.
A djumbrir nisam probala svez,kupila sam tablete od djumbira,antimetil,i bilo mi je bolje dva,tri dana,al eto juce opet haos.
Videcu sad kad ustanem kako ce biti,dok lezim ok je.
PalcicaBg
PalcicaBg

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sanja 73 2/4/2017, 18:32

Palčice sretno otvaranje dnevnika,srce mi zaigra od radosti kad pročitam ovako lepe vesti,uživaj mila u najlepšim danima koji slede srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca ljubav ljubav ljubav
sanja 73
sanja 73

Broj poruka : 1001
Datum upisa : 15.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 3/4/2017, 16:15

Kako su mucnine, umanjuju li?

Broj poruka : 22704
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od PalcicaBg 3/4/2017, 20:49

Biksi danas je bilo super,bili smo kod mojih,najela sam se rostilja,nadoknadila za sve ove dane sto nisam jela. :-)
E sutra cemo da vidimo kako ce da bude,to je kod mene promenljivo iz dana u dan.
PalcicaBg
PalcicaBg

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 1 od 32 1, 2, 3 ... 16 ... 32  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu