KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Preosjetljivost Epididimisa

4 posters

Ići dole

Preosjetljivost Epididimisa Empty Preosjetljivost Epididimisa

Počalji od Čempres 5/5/2008, 12:14

Pozdrav!
Evo novi sam na forumu:-)
Bio sam pred nekih 3 tjedna na pregledu kod urologa posto zadnjih 2 mjeseca osjećam bol u lijevom testisu. Bol je se javlja samo u lijevom testisu i nije prisutna stalno vec se samo javi ako se blaze lupim po testisima ili ako idem pipat lijevi testis.
Isto tako i prilikom "jaceg" sexa posto testis lupa na sve strane (lud sam zbog ovog Crying or Very sad )
Urolog mi je ispipo testise i odmah naso to osjetljivo mjesto koje me boli- epididimis na lijevom testisu. Napravili smo ultrazvuk za svaki slučaj. Testisi su bili urednog izgleda, zdravi, bez ikakvih znakova upale ili oštećenja.
Reko mi je da se na zabrinjavam da ce s vremenom proć.
E sad prosal su 3 tjedna jos uvijek pri slabijem udarcu/ pipanju osjecam bol i neugodnost. Vise sam lud od toga Mad
Čito sam po netu vezano za upale epididmisa i bol koja se javlja. Ima dosta slicnosti al oni glavni simptomi bol pri ejakulaciji i pri mokrenju kod mene nikad nisu bili prisutni.
Isto tako sam procito da upalu epididmisa ( koju ja očito nemam) zna bit poljedica klamidije na koju sam bi pozitivan prije 3 godine ( bris oka, zbog zaljenja peckanja u ocima)
Bila mi je propisana terapija i razni lijekovi koju sam zavrsio i nakon koje su simptomi potpuno nestali. Također sam bio na pregledu kod okuliste prije nekih 3 tjedna, na sto je dosticni reko, nakon zavrsenih pregleda, da nema potrebe uzimat bris oka posto nemam simptoma.
Nemam pojama sta da vise radim.
Ta glupa bol se pri slabijem udarcu ili opipu uvijek javlja i nervira me vise za poludit, pogotovo prilokom spolnog odnosa.
Pomagajte!

Čempres

Broj poruka : 3
Datum upisa : 05.05.2008

Nazad na vrh Ići dole

Preosjetljivost Epididimisa Empty Re: Preosjetljivost Epididimisa

Počalji od HappyGirl 5/5/2008, 19:22

Čempres dobrodošao! ff
Žao mi je što imaš bolove i verovatno je tvoj urolog u pravu da će to proći samo od sebe ali ako se to nastavi idi do još nekog urologa možda ima neki savet koji bi ti pomogao, a možda da uradiš bris na klamidiju ali iz uretre, ko zna možda je imaš pa ti pravi probleme. E sad jedino što možeš trenutno da uradiš i olakšaš sebi muke je ili apstinencija (što nikako neće biti Wink )ili nežniji sex. Ajd pa da se sve dobro završi Very Happy
HappyGirl
HappyGirl

Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Čempres 5/5/2008, 20:33

Kako mislis bris iz uretre?
Nije valjda kroz njega da mi gurne stapić za bris?! --> aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Čempres

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 5/5/2008, 22:32

Junačino nisi ni ušao u laboratoriju a već se dereš Wink Pa gde će drugde Laughing to ti je najjeftiniji i najsuroviji način Laughing ali imaš skuplji i bezbolan- zove se PCR metoda, e tu možeš da daš urin ili krv, i sa ovom pcr metodom rezultati su pouzdani skoro 100%. Mada nemaš razloga za brigu ni sa klasičnom metodom vađenja brisa iz uretre, po rečima moga muža nije tako strašno, malo neprijatno ali sasvim izdržljivo. Very Happy E sad s obzirom da ti urolog nije preporučio vađenje brisa na klamidiju, nemam pojma šta da ti kažem Rolling Eyes Imaš ovde temu o klamidiji pa smo tamo dosta pisali o toj PCR metodi, možeš da pogledaš https://kutak.forumotion.com/ginekoloska-ispitivanja-polne-bolesti-virusi-i-bakterije-f29/hlamidija-t97.htm
mada iskreno još nisam čula da su nekog boleli testisi zbog infekcije klamidijom.
Pozzz Very Happy
HappyGirl
HappyGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Čempres 6/5/2008, 08:48

Klamidija ako se ne lijeci moze da uzrokuje epididimitis.
Rezultat su bolovi u testisu, zatim bolovi pri mokrenju i ejakulaciji.
Hvala ti puno!
Mislim da cu se svejedno ic testirat pa da i tu opciju iskljucim.
Dat urin na analizu i testirat se na klamidiju.

Čempres

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sneza ch 6/5/2008, 09:13

Kad vec pricate o brisu uretre,mislim da ga samo kod nas,u Srbiji :) ,tako uzimaju,ovde u Svajcarskoj taj pregled rade iz sperme,i klamidiju i ureaplazmu i sve te ostale bakt.,kad sam mog ginekologa,u Cirihu,pitala jel postoji mogucnost da odradi bris uretre,on je samo prevrnuo ocima,i rekao da je iz uzorka sperme bolji pokazatelj...e sad dal je bolji ili nije,ne znam,al mislim sa ce tebi Cempres biti dobro resenje,nadji labaratoriju koja ce ti to odraditi i proveri makar na taj nacin Wink
sneza ch
sneza ch

Broj poruka : 136
Godina : 50
Datum upisa : 12.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 6/5/2008, 19:27

Ajd hrabro napred i navijamo da što pre rešiš problem igracice Snezo i sama znaš da smo mi jedinstveni Wink
HappyGirl
HappyGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Hitron-Luka 7/5/2008, 11:00

Cempresicu kao prvo dobro dosao ti nama na Kutak.... yes yes

Ako su svi nalazi u redu Ja licno mislim da takvi fantomski bolovi dodju i prodju sami od sebe...
probaj jedno vreme da se suzdrzis od sexa.... Wink
'ajd pa javljaj sta se desava....
Poz
Hitron-Luka
Hitron-Luka

Broj poruka : 2221
Godina : 49
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content