KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Carski rez-Intesa hit tekuci racun-napata osiguranja

+9
d77
Ceca797
mrsbg
PalcicaBg
Petkana
BiKsi :)
Sofija Veks
Klarica
mamadabudem
13 posters

Strana 4 od 4 Prethodni  1, 2, 3, 4

Ići dole

Carski rez-Intesa hit tekuci racun-napata osiguranja - Page 4 Empty Re: Carski rez-Intesa hit tekuci racun-napata osiguranja

Počalji od mamadabudem 20/11/2014, 18:11

Evo da javim, uplatili su mi danas 7500 za operaciju mioma klasičnim rezom. Predala sam dokumentaciju 05.11.
mamadabudem
mamadabudem

Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014

Nazad na vrh Ići dole

Carski rez-Intesa hit tekuci racun-napata osiguranja - Page 4 Empty Re: Carski rez-Intesa hit tekuci racun-napata osiguranja

Počalji od Sofija Veks 16/3/2015, 05:00

Drage moje,

Koja od ovih navedenih operacija je zapravo carski rez? http://www.generali.rs/active/sr-latin/home/odnosi_sa_klijentima/dzo_intesa_hit.html

Malo mi je sve nejasno... Rolling Eyes
Sofija Veks
Sofija Veks

Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od d77 16/3/2015, 13:56

Sofi, to je pod 1.5-Druge otvorene operacije na uterusu, 25%.

d77

Broj poruka : 1742
Datum upisa : 01.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofija Veks 17/3/2015, 04:02

Hvala puno draga!
Sofija Veks
Sofija Veks

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofija Veks 16/5/2015, 02:48

BiKsi :) ::Jednom prilikom je naša članica noja pomenula kako se može podneti zahtev u Delta generali osiguranje za naplatu osiguranja zbog izvršene hirurške intervencije, u ovom slučaju, carskog reza.

Ja sam skroz zaboravila na to, do neki dan, otvorim Intesin sajt, i pročitam ustvari šta podrazumeva taj Hit tekući račun, za koji svakog meseca odvajam po 300 din. Znala sam za on line plaćanja, bolji kurs evra, dobijanje sms-ova o uplatama, i sl, ali nisam znala da u okviru tih 300 din plaćamo i deo za osiguranje. Ne znam koju sumu odvaja banka za to, nije ni bitno, važno je znati da smo osigurani. Osiguranje je naravno Delta generali. Ne znam koliko dugo se mora imati otvoren Intesa hit tekući račun, negde na drugom forumu sam pročitala bar pola godine, no, to nisam sigurna. Takodje, pročitala sam i da neko od članova porodice može imati Intesa hit tekući račun, ne mora lično porodilja, i da se isto može naplatiti carski, s tim što je verovatno potrebno još nešto od dokumentacije. Uglavnom, to nisam proveravala u Intes,i ni u osiguravajućoj kući, to sam samo pročitala na drugom forumu. Bilo bi super da se javi neko ako je imao takvo iskustvo.

Nazvala sam telefonski osiguranje da proverim da li carski rez spada pod hirurške intervencije za koje se mogu dobiti sredstva, rekoše da spada, i samo su mi naveli šta je potrebno od dokumentacije.

Procedura je sledeća:

1. Fotokopirati otpusnu listu iz porodilišta, ličnu kartu, karticu tekućeg računa
2. Skinuti sa sajta Delta generali osiguranja formular za prijavu osiguranja, odštampati i popuniti http://www.generali.rs/active/sr-latin/home/odnosi_sa_klijentima/formulari_za_prijavu_stete/intesa_hit_formulari.html
3. Sve to predati u najbližu filijaju Delta generali osiguranja, i čekati odgovor.

Tim lekara koji radi u saradnji sa Delta generali osiguranjem proverava da li je carski rez bio opravdan ili ne, i na osnovu toga odobravaju isplatu novca.
U roku od 15 dana obaveštavaju da li su odobrili ili ne, i odmah uplaćuju novac na tekući račun, ukoliko odobre zahtev.

Na broj telefona 011-2220555 se može proveriti da li je zahtev primljen, da li je odobren i slično, ukoliko prodje više od 15 dana.

U osiguravajućoj kući sam dobila info da slučaj ne zastareva 3 godine, uglavnom, pa eto, možda neko može da pokuša i sada, ako nije imao ovu informaciju, a poseduje Intesin hit tekući račun.

Ja sam predala pre neki dan papire, javiću vam šta je i kako bilo.

Biksi,

Na drugoj strani njhovog formulara je "potvrda preduzeca ili radne organizacije"...da li to treba da dam poslodavcu da mi popuni? Ili se to odnosi samo na one koji su osigurani preko posla, posto vidim da se pominje da poslodavac daje izjavu o osiguranju zaposlenog...?
Sofija Veks
Sofija Veks

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od d77 18/5/2015, 12:00

Sofija, na drugoj strani ti overava samo banka Intesa, kojim potvrdjuje da imas otvoren racun kod njih...

d77

Broj poruka : 1742
Datum upisa : 01.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od noja 18/5/2015, 22:50

Evo da se I ja prijavim uspela sam da podignem novac . Moja preporuka da svi koji imaju hit racun u intezi podnesu zahtev ili dok ste jos trudne otvorite hit racun . Opet dobro dodje neka parica a ima nas ovde dosta sa CR
noja
noja

Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od noja 18/5/2015, 22:53

da da to samo ako si u firmi I preko tog racuna ide plata ...tako nekako bixi u pravu si a ja sam godinama u toj banci e sad ne znam da li mi je odbijano nisam ispratila ali cu proveriti kako ide
noja
noja

Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mozartina28 19/7/2015, 14:25

Imam ja jedno pitanje.Suprug ima hit racun u intesi,cije podatke stavljam u onaj obrazac delta generalija? Njega kao osiguranika polise a mene kao ugovaraca,da li sam u pravu? I nije mi jasno,pise navesti ustanovu gde se osigurano lice lecilo.Lecila sam se ja a ne suprug koji je osiguran. Hvala.

Mozartina28

Broj poruka : 1
Datum upisa : 19.07.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 20/7/2015, 13:03

Ja mislim da svu tvoje ime stavljas, plus njegovo na osigurano lice, a za tebe gde si se lecila, tj poridila. Žozes nazvati Delta Generali, imas na sajtu info broj, pa priupitaj, mozda je tako najbolje.

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 4 od 4 Prethodni  1, 2, 3, 4

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu