Jakov-ostvarenje sna
+21
Orline
lenabeograd
neca73
djole42
KoMetaK
LaFolie
bak
Vuchica
PalcicaBg
dragana76ns
Erata
JocY
SladZana
hocukusurnecuzvaku
Niny
SoJa
Ninche
BiKsi :)
Sofija Veks
Stenli
ragaco
25 posters
Strana 1 od 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Jakov-ostvarenje sna
Drage naše Kutanjke i mali drugari i drugarice želimo vam dobrodošlicu u naš dnevnik!!!
Pošto slika govori više od hiljadu reči,za naše prvo javljanje ovoliko:
[Only admins are allowed to see this image]
Pošto slika govori više od hiljadu reči,za naše prvo javljanje ovoliko:
ragaco- Broj poruka : 1821
Godina : 44
Datum upisa : 28.08.2011
Re: Jakov-ostvarenje sna
On je prava mala dusa, ljubimo Jakova i cestitamo otvaranje dnevnika😘
Stenli- Broj poruka : 533
Datum upisa : 21.04.2013
Ragaco mila, srecno otvaranje dnevnika!
Jakov je sreca prelepa i premedena, jedva cekam da vas citam i pratim...!!
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Sofija Veks ::Ragaco mila, srecno otvaranje dnevnika!
Juce razmisljam da li ces otvoriti dnevnik, kad sad iznenadjenje, paf, divno!
Srecno otvaranje roditeljskog i da ga ispisujete predivnim recima, ispunjavate prelepim slikama i raspilavljujete nas ljubavlju i srecom!
Rale, sin ti je kao lutka! Bez preterivanja, odavno nisam videla tako malenu bebu, a tako lepu! PU, pu, pu, usrale vas kokoske totalno!
Srecno otvaranje roditeljskog i da ga ispisujete predivnim recima, ispunjavate prelepim slikama i raspilavljujete nas ljubavlju i srecom!
Rale, sin ti je kao lutka! Bez preterivanja, odavno nisam videla tako malenu bebu, a tako lepu! PU, pu, pu, usrale vas kokoske totalno!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 43
Datum upisa : 09.05.2010
predivan je!!! PREDIVAN!!!
Ninche- Broj poruka : 1085
Godina : 52
Datum upisa : 11.11.2012
Ragaco, srećno otvaranje RD, predivan uvod, Jakov je dušica jedna preslatka
Uživajte u zasluženoj sreći, ljubim vas
Uživajte u zasluženoj sreći, ljubim vas
SoJa- Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013
Neka vam je sa srećom otvaranje najlepšeg dnevnika
Jakov je presladak
Uživajte u svakom danu, a ja se već radujem novim sličkama i izveštajima
Jakov je presladak
Uživajte u svakom danu, a ja se već radujem novim sličkama i izveštajima
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Ragaco, srećno otvaranje roditeljskog dnevnika
Da bude pun srećnih, lepih i radosnih trenutaka
Jakov je medenjak pravi
Da bude pun srećnih, lepih i radosnih trenutaka
Jakov je medenjak pravi
hocukusurnecuzvaku- Broj poruka : 1595
Godina : 42
Datum upisa : 03.11.2012
Hvala vam ,mile moje devojčice!
Eto,to je naš sinak,naš san,naša sreća!
Hvala na komplimentima i u Jakovljevo ime.
Sada i ja ,kao i svaka mama,imam najlepše dete na svetu!
Želim danas samo o divnim stvarima da vam pišem.
O najslađim obraščićima umazanim mlekom i najmedenijim usnicama koje cmokću na siki...
O prelepim okicama i iznenađujuće ozbiljnom pogledu da se pitam šta bi mi to ispričao da može...
O rupici na bradi u koju ga najradije cmoknem...
O divnim ručicama koje su preslikana kopija jednih većih čiji me zagrljaj već godinama greje...
O jednoj ukakanoj guzi-meduzi koju brčkamo puno puta dnevno,a malac totalno uživa u tome...
O odabiru garderobice ujutru kad se probudimo,pa shvatimo da nam je neka stvarčica već omalila...
O glasiću koji mama već prepoznaje da zna je li sinak gladan ili mu je samo dosadno,pa traži društvo...
O prelepom prizoru kad se mazi sa tatom,a tako je majušan na njegovim grudima...
O ponosu koji me ispuni kad ga izvezem kolicima,a prolaznici se osmehuju ili prokomentarišu...
O čarobnom i neobičnom osećaju kad mu se javim iz kuhinje-stiže mama...
O neponovljivom trenutku kad sa čula prvi njegov plač kad mi se srce vinulo do neba...
O tome kako smo morali da uvedemo redosled, jer svako veče oboje hoćemo da ga kupamo,a onaj drugi neka poliva...
O tome kako tata kad dođe uveče sa posla isključuje telefon i postaje takav animator,da beba u poređenj s njim deluje preozbiljno...
O neverovatno nežnim trenucima kad mi u naručju pada u san i poklanja mi,nesvesno još uvek,najdivnije osmehe...
O divnom odlasku na spavanje kad ga usnulog poljubim,ušuškam se pored mm-a i zahvalim Bogu što mi ih je darovao....
A tek smo započeli naš zajednički život,kakve li nas divote i lepote tek očekuju?!
Podelićemo i sa vama naše najlepše trenutke....
A evo i jedne sličice,prizora od kog mi srce bude kao planina veliko!
Ostajte nam zdravo!!!
Eto,to je naš sinak,naš san,naša sreća!
Hvala na komplimentima i u Jakovljevo ime.
Sada i ja ,kao i svaka mama,imam najlepše dete na svetu!
Želim danas samo o divnim stvarima da vam pišem.
O najslađim obraščićima umazanim mlekom i najmedenijim usnicama koje cmokću na siki...
O prelepim okicama i iznenađujuće ozbiljnom pogledu da se pitam šta bi mi to ispričao da može...
O rupici na bradi u koju ga najradije cmoknem...
O divnim ručicama koje su preslikana kopija jednih većih čiji me zagrljaj već godinama greje...
O jednoj ukakanoj guzi-meduzi koju brčkamo puno puta dnevno,a malac totalno uživa u tome...
O odabiru garderobice ujutru kad se probudimo,pa shvatimo da nam je neka stvarčica već omalila...
O glasiću koji mama već prepoznaje da zna je li sinak gladan ili mu je samo dosadno,pa traži društvo...
O prelepom prizoru kad se mazi sa tatom,a tako je majušan na njegovim grudima...
O ponosu koji me ispuni kad ga izvezem kolicima,a prolaznici se osmehuju ili prokomentarišu...
O čarobnom i neobičnom osećaju kad mu se javim iz kuhinje-stiže mama...
O neponovljivom trenutku kad sa čula prvi njegov plač kad mi se srce vinulo do neba...
O tome kako smo morali da uvedemo redosled, jer svako veče oboje hoćemo da ga kupamo,a onaj drugi neka poliva...
O tome kako tata kad dođe uveče sa posla isključuje telefon i postaje takav animator,da beba u poređenj s njim deluje preozbiljno...
O neverovatno nežnim trenucima kad mi u naručju pada u san i poklanja mi,nesvesno još uvek,najdivnije osmehe...
O divnom odlasku na spavanje kad ga usnulog poljubim,ušuškam se pored mm-a i zahvalim Bogu što mi ih je darovao....
A tek smo započeli naš zajednički život,kakve li nas divote i lepote tek očekuju?!
Podelićemo i sa vama naše najlepše trenutke....
A evo i jedne sličice,prizora od kog mi srce bude kao planina veliko!
Ostajte nam zdravo!!!
Ragaco placem, ali suze radosnice gledajuci i citajuci vas
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Uh Ragaco al me razbi zeno...
Iz svake reci sija ljubav, iz svake... Nadam se da cu i ja jednom napisati ovako nesto....
Iz svake reci sija ljubav, iz svake... Nadam se da cu i ja jednom napisati ovako nesto....
JocY- Broj poruka : 2090
Godina : 48
Datum upisa : 20.01.2010
Oooh, ljubav prava, iskonska, i toliko srece iradosti, da ste me nas raznezili...!
Ragaco presladak je deckic, osvaja....Tesko je dati komentar na sve ovo...PREDIVNO!
Erata- Broj poruka : 2458
Datum upisa : 21.06.2012
Odavno me neko nije ovako raspilavio, kao ti ovim postom! Divno Rale, ma šta divno, predivno! Uživajte, sve je lepše i sladje kako vreme odmiče!
LJubac za šećerkovića vašeg!
LJubac za šećerkovića vašeg!
Ragaco, srecno otvaranje dnevnika...vec vidim da ce to biti jedan divan dnevnik, pun emocija i dobro prenesene srece...uzivajte u vasem andjelu, uzivajte u vasem ostvarenom snu....
Jakov je stvarno preslatka beba, ima divne okice
Tako i moj Mitar najvise voli kod taje da spava, samo sto se on okrene potrbuske a tata puca od srece
Veliki pozdrava za srecnu porodica
Jakov je stvarno preslatka beba, ima divne okice
Tako i moj Mitar najvise voli kod taje da spava, samo sto se on okrene potrbuske a tata puca od srece
Veliki pozdrava za srecnu porodica
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Godina : 47
Datum upisa : 12.11.2010
Добро јутро,драге!
Прво ћу пожелети драгим дамама будућим мамама да што пре осете ову срећу,бићемо све маме,будите сигурне у то!
Малиша је ноћас почастио маму 6 сати сна без прекида,на крају ме пробудише препуне груди,слатко је ручкио,па опет на спавањац!
Хтедох вам рећи,на првој месечној контролици смо порасли 5цм и добили 1 300г.
Због положаја у стомаку,криви се у десно као банана,па радимо и неке вежбице да то поправимо.
Мама га из милоште зове Бананамен...фискултуру ради са татом.
Примили смо и вакцину и сад имамо времена још двадесетак дана до следеће.
Желимо да прођемо са што мање боцкања и пропратних ефеката,па нећемо Торлакове вакцине,већ да купимо .
Каква су ваша искуства,шта бисте нам препоручиле?
И још нешто-има наравно и друга страна медаље,а о томе у неком од наредних јављања-за будуће мамице...није баш све тако чаробно у сваком тренутку
У здравље, миле моје!
Прво ћу пожелети драгим дамама будућим мамама да што пре осете ову срећу,бићемо све маме,будите сигурне у то!
Малиша је ноћас почастио маму 6 сати сна без прекида,на крају ме пробудише препуне груди,слатко је ручкио,па опет на спавањац!
Хтедох вам рећи,на првој месечној контролици смо порасли 5цм и добили 1 300г.
Због положаја у стомаку,криви се у десно као банана,па радимо и неке вежбице да то поправимо.
Мама га из милоште зове Бананамен...фискултуру ради са татом.
Примили смо и вакцину и сад имамо времена још двадесетак дана до следеће.
Желимо да прођемо са што мање боцкања и пропратних ефеката,па нећемо Торлакове вакцине,већ да купимо .
Каква су ваша искуства,шта бисте нам препоручиле?
И још нешто-има наравно и друга страна медаље,а о томе у неком од наредних јављања-за будуће мамице...није баш све тако чаробно у сваком тренутку
У здравље, миле моје!
Jakove sreco slatka, topim se pored kompa
Mama ja jos uvijek nista ne znam oko vakcina
Mama ja jos uvijek nista ne znam oko vakcina
Joj, prćo jedan smrdljivi, ništa bre ne valjaš! Zavidim ti na 6 sati sna! Kad li će mene to da strefi! :)
Mi smo se odlucili za pentaksim, i Arsa nam je samo bio malo kenjkav taj dan kad je primio bocu, ostalo ništa. Mada kažu da deca moraju imati bilo kakvu reakciju, kako bi se i znalo da je vakcina odradila svoje. :) Dakle, s moje strane, preporuka za pentaksim. Ukupno idu četiri doze za godinu dana, ako se na vreme primaju. Cena je 3500 din po dozi, ako ti i ta info treba.
P.S. Htela sam da otvorim novu temu pod Psihološki aspekti u roditeljstvu, al ko velim da ne bude da samo ja kukam, a ostali se nešto slabo žale, pa skontah da je možda do mene!
Mi smo se odlucili za pentaksim, i Arsa nam je samo bio malo kenjkav taj dan kad je primio bocu, ostalo ništa. Mada kažu da deca moraju imati bilo kakvu reakciju, kako bi se i znalo da je vakcina odradila svoje. :) Dakle, s moje strane, preporuka za pentaksim. Ukupno idu četiri doze za godinu dana, ako se na vreme primaju. Cena je 3500 din po dozi, ako ti i ta info treba.
P.S. Htela sam da otvorim novu temu pod Psihološki aspekti u roditeljstvu, al ko velim da ne bude da samo ja kukam, a ostali se nešto slabo žale, pa skontah da je možda do mene!
Hvala na informacijama,Bixi,koliko ja skontah-između Pentaxima i Infanrixa razlika je verovatno samo u proizvođaču.
A što se psihološkog aspekta tiče-tudnoća kao blaženo stanje,roditeljstvo-blaženstvo....ma daj da se ne šalimo-generalno gledanao jeste tako-ali milion je situacija gde bi prosto iz kože iskočio,bez obzira na našu borbu i dug i mukotrpan put do naše mile dečice koja znaju da se pretvore u aždaje prave
Ti si jedna od retkih u čijim sam se postovima puno puta pronašla što se ovoga tiče.
Nego,samo da nađem malo vremena,pa ću onako fino i detaljno o "čarima i blagodetima" koje idu uz svu ovu sreću,ljubav i milinu.
Sladzana,draga,brzo će i tebi zatrebati ovo o vakcinama,neverovatno kako brzo ide vreme,već trideseta nedelja!
A što se psihološkog aspekta tiče-tudnoća kao blaženo stanje,roditeljstvo-blaženstvo....ma daj da se ne šalimo-generalno gledanao jeste tako-ali milion je situacija gde bi prosto iz kože iskočio,bez obzira na našu borbu i dug i mukotrpan put do naše mile dečice koja znaju da se pretvore u aždaje prave
Ti si jedna od retkih u čijim sam se postovima puno puta pronašla što se ovoga tiče.
Nego,samo da nađem malo vremena,pa ću onako fino i detaljno o "čarima i blagodetima" koje idu uz svu ovu sreću,ljubav i milinu.
Sladzana,draga,brzo će i tebi zatrebati ovo o vakcinama,neverovatno kako brzo ide vreme,već trideseta nedelja!
Ragaco srecno otvaranje dnevnika,Jakov je medenjak pravi
Ljubim vas
Ljubim vas
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Rale, cenim iskrenost više nego bilo šta drugo, da ti pravo kažem. Ok, jeste u ovoj borbi samo da ih dobijemo, al živi smo ljudi, kad ih dobijemo, stisne nešto drugo. Nego, logično ženama jeste bzveze na ovom forumu pisati o tome (i meni je često taj osećaj, ne lupaj, masa njih se još uvek bori, ti našla da kakiš o ovome ili onome), al dobro je znati šta nas očekuje. A ne ovako misliš sve je sjajno, bla, bla, bla, a ustvari naletiš na masu poteškoća, pa ne znaš da se snadješ. Još ćemo razradjivati temu.
Pentaksim i infanriks, hm, to jesu petovalentne, al razlika je i u ceni, bar bila dok je bilo nestašice, nemoj da te to zavara. Pentaksim bio 3500 din, a inf bio oko 6000. Ogromna razllika, što se mene tiče. A pritom bila nestašica i jednog i drugog. Sad pričaju o šestovalentnoj, raspitaj se i oko toga obavezno. Od sledeće godine se priča da će ići preko fonda pentaksim, no, dok to stupi na snagu, dosta je vode Djetinjom proteći.
Ljubi mi medenjaka Jakog!
Pentaksim i infanriks, hm, to jesu petovalentne, al razlika je i u ceni, bar bila dok je bilo nestašice, nemoj da te to zavara. Pentaksim bio 3500 din, a inf bio oko 6000. Ogromna razllika, što se mene tiče. A pritom bila nestašica i jednog i drugog. Sad pričaju o šestovalentnoj, raspitaj se i oko toga obavezno. Od sledeće godine se priča da će ići preko fonda pentaksim, no, dok to stupi na snagu, dosta je vode Djetinjom proteći.
Ljubi mi medenjaka Jakog!
Ragaco, srecno otvaranje roditeljskog dnevnika Neka bude obasjana samo srecom i lepim desavanjima
Jakov je pupupuupu medenjak medeni usrale ga koke
Jakov je pupupuupu medenjak medeni usrale ga koke
Vuchica- Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012
Divne ste,drage Kutanjke!!!!
Ja samo da javnem-odosmo sutra kod bake u goste na nedelju dana,ima puno tetaka,ujaka,rodbine i prijatelja koji bi da nas vide,pa nam je lakše da mi odemo tamo.
Pakujem upravo stvarčice i pinkle...pa nosimo skoro sve što imamo!
Ljubimo vas puno,puno,puno!!!!!
Ja samo da javnem-odosmo sutra kod bake u goste na nedelju dana,ima puno tetaka,ujaka,rodbine i prijatelja koji bi da nas vide,pa nam je lakše da mi odemo tamo.
Pakujem upravo stvarčice i pinkle...pa nosimo skoro sve što imamo!
Ljubimo vas puno,puno,puno!!!!!
Hajde drugari uzivajte a mi vas cekamo sa novim slicicama
meni slobodno mozete o drugoj strani medalje, bice i pozeljno da znam sta da ocekujem inace cu iste vas da gnjavim
meni slobodno mozete o drugoj strani medalje, bice i pozeljno da znam sta da ocekujem inace cu iste vas da gnjavim
Strana 1 od 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|