Korak po korak na putu do bete +
+67
Nataly17
Bubamara
ne gubim nadu
pravnica
BabyBear
ivanicasale
MAAKKI
Bobaue
Smrdica
mata
Lena_83
ariadne69
OKacica
Tebi
Vecka
marija123
SladZana
tetreb
Afrodita
pticica
annci
plašljiva
srculence 84
makac71
nina :)
neris8
fmala
Dacaa
JocY
LAJTOP
Djurdjevak79
Sofija Veks
jovanka.draskic
ninica2
boni m
saska1
ganedina
Magnolie
dragmilk
cecilija78
insomnia
d77
noja
jelena*mama2andjela*
Vilaa
Vuchica
Erata
KoMetaK
BiKsi :)
Ninche
lela1984
kornjaca
hocukusurnecuzvaku
lelas
MalaSaJuga
PalcicaBg
ragaco
Star77
mamadabudem
sandrolina
Hiperaktivna
Petkana
Ema78
luckystar74
sanib
Niny
sareni leptir
71 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 2 od 40
Strana 2 od 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Joj Petkana, ne znam vise sta da ti kazem. Ma izgleda da svi slusaju sa pola mozga. Tako sam npr morala da se vracam kod ginekologa u DZ da mi da dodatni uput za Zavod za javno zdravlje. Dala mi je uput ladno za pola serologije (HIV, HCV, VDRL i HbsAg), ladno preskocila toxoplasmu i rubellu. I sta da radim. Vratim se pa jos par sati cekanja da mi doda i to.
Iz BGa sam. Ja sam lepo dala jasno napisano OGTT s insulinemijama. Da li su mi to napisali na uputu ili ne, nemam pojma. Taj papir mi nisu ni dali. Ostalo je kod njih u sistemu. Svakako cu pitati da me ne bodu bez veze. Idem u ponedeljak pa cu pre svega to da pitam.
Iz BGa sam. Ja sam lepo dala jasno napisano OGTT s insulinemijama. Da li su mi to napisali na uputu ili ne, nemam pojma. Taj papir mi nisu ni dali. Ostalo je kod njih u sistemu. Svakako cu pitati da me ne bodu bez veze. Idem u ponedeljak pa cu pre svega to da pitam.
annci- Broj poruka : 1805
Godina : 49
Datum upisa : 14.10.2013
Fala Ivanice. Nadam se da mi je ovaj uput ok.
annci- Broj poruka : 1805
Godina : 49
Datum upisa : 14.10.2013
Lela, moja svekrva je internista kardiolog, dok dodje kuci, pitacu je za tvoj slucaj, pa ti javljam! Budi mi hrabra. Ljubiim puno! Anci, to ti je nasa drzava.. Zalosno.. Pare su na prvom mestu pa sve ostalo uzas.. Nemoj da mi se nerviras.. Grlim
sanib- Broj poruka : 86
Godina : 36
Datum upisa : 11.05.2012
pffff ja nikako da se javim, posto mi ciklus jos nije krenuo redovno vec smo u tragovima verovatno cemo onda tek sutra krenuti sa stimulacijom. Doktor je u svakom slucaju rekao da ce danas uraditi uz pa odluciti dal krecemo danas ili sutra :) Ipak su se juce prvi tragovi pojavili tek posle 16h. :)
Ja se osecam extra iako evo ne pijem microgynon tek jedan dan :) Moj doktor redovno radi i pregled zlezda pa ne moram da brinem U svakoms lucaju mi startujemooooo
Ja se osecam extra iako evo ne pijem microgynon tek jedan dan :) Moj doktor redovno radi i pregled zlezda pa ne moram da brinem U svakoms lucaju mi startujemooooo
Hiperaktivna- Broj poruka : 203
Godina : 39
Datum upisa : 29.04.2014
sanib ::Lela, moja svekrva je internista kardiolog, dok dodje kuci, pitacu je za tvoj slucaj, pa ti javljam! Budi mi hrabra. Ljubiim puno! Anci, to ti je nasa drzava.. Zalosno.. Pare su na prvom mestu pa sve ostalo uzas.. Nemoj da mi se nerviras.. Grlim
HVALA,JAVI MI!A JA SAM UVEK HRABRA!
HIPERAKTIVNA, !
lela1984- Broj poruka : 3646
Datum upisa : 01.05.2014
Hiperaktivna
Joj uhvatio me neizdrz ovo mi peti dan od et. Stvarno je ovo čekanje bljak, ono kad je stimulacija svaki dan nešto radiš pa negde ides .
Joj uhvatio me neizdrz ovo mi peti dan od et. Stvarno je ovo čekanje bljak, ono kad je stimulacija svaki dan nešto radiš pa negde ides .
kornjaca- Broj poruka : 284
Godina : 47
Datum upisa : 21.10.2013
Kornjacice,taj period cekanja bete jeste bljakic,probaj da nadjes nesto da ti zaokupira paznju,mada meni nije uspevalo.Ali,jos malo i bice !Zato,evo ti malo rodica od mene!
Kornjacice znam sve smo prosle kroz to,razumem te u potpunosti...Izadji malo do grada prosetaj,sedni popi kafu sa drugaricom...Malo ce biti drugacije...Ja navijam da se beban vec uhvatio i da samo raste.
ivanicasale- Broj poruka : 2280
Godina : 37
Datum upisa : 28.09.2013
Kometice,sad je zurkica u labu,tvoji embrioncici su vec formirani,sad se dele i dallje i bice kao bonbonice do subote,pa ja da zaprasim malo!
u labu se nastavlja!
u labu se nastavlja!
Mi smo veceras poceli sa menopurom :)
Hiperaktivna- Broj poruka : 203
Godina : 39
Datum upisa : 29.04.2014
Hiperaktivna ::Mi smo veceras poceli sa menopurom :)
Bravo,svaka cast!Srecan pocetak!
hiperaktivna
cekalicama da sto pre dodje dan pozitivnih brttttaaaaaa
cekalicama da sto pre dodje dan pozitivnih brttttaaaaaa
sandrolina- Broj poruka : 450
Datum upisa : 06.01.2014
Drage dame, veliki pozdrav svima :)
Hiperaktivna, sretan i bericetan pocetak draga :)
Lelo, da sto prije rijesis situaciju !!!
Ne iscitah sve, ne zamjerite mi...imam jedno pitanje. Danas je peti dan od prestanka uzimanja cikloproginove i ciklusa ni na vidiku....da li neko sa iskustvom u uzimanju ovih pilula.moze da mi kaze koji dan odprilike krece ciklus? Ja sam nakon ispijanja bijelih pilula prokrvarila i imala sam krvarenje tri dana....izgleda da sam neki bas tezak slucaj :)
Ljubim vas sve redom!!!
Hiperaktivna, sretan i bericetan pocetak draga :)
Lelo, da sto prije rijesis situaciju !!!
Ne iscitah sve, ne zamjerite mi...imam jedno pitanje. Danas je peti dan od prestanka uzimanja cikloproginove i ciklusa ni na vidiku....da li neko sa iskustvom u uzimanju ovih pilula.moze da mi kaze koji dan odprilike krece ciklus? Ja sam nakon ispijanja bijelih pilula prokrvarila i imala sam krvarenje tri dana....izgleda da sam neki bas tezak slucaj :)
Ljubim vas sve redom!!!
Star77- Broj poruka : 980
Datum upisa : 23.11.2012
Hiperaktivna ::Mi smo veceras poceli sa menopurom :)
mamadabudem- Broj poruka : 2254
Datum upisa : 12.02.2014
Hiperaktivna,neka je sa srećom,da lagano podneseš stimulaciju,dobro odreaguješ i da beta bude kao kuća!!!
Star77,od 2do 7 dana nakon ispijanja poslednje treba očekivati ciklus.
Kod mene je bilo 3,5,11,2...bez nekog pravila .
A u toku terapije kao je moguće neko probojno,tačkasto krvarenje...e sad baš da traje tri dana,zaista ne znam.
Pričekaj još par dana,pa se javi dr.
Star77,od 2do 7 dana nakon ispijanja poslednje treba očekivati ciklus.
Kod mene je bilo 3,5,11,2...bez nekog pravila .
A u toku terapije kao je moguće neko probojno,tačkasto krvarenje...e sad baš da traje tri dana,zaista ne znam.
Pričekaj još par dana,pa se javi dr.
ragaco- Broj poruka : 1821
Godina : 44
Datum upisa : 28.08.2011
Dobro jutro devojke!
Kad smo vec kod cikle,moja privatna dr mi savetuje bele tabletice cikle od 2dc radi boljeg endometrijuma.Jel ima neko ovakvog iskustva?Verovatno se piju do bete ili kasnije,jer vidim da po prestanku krece krvarenje.
Ovakav princip rada ima Embriolab,Grcka,pa ona sprema zenice koje idu kod njih.
Kad smo vec kod cikle,moja privatna dr mi savetuje bele tabletice cikle od 2dc radi boljeg endometrijuma.Jel ima neko ovakvog iskustva?Verovatno se piju do bete ili kasnije,jer vidim da po prestanku krece krvarenje.
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Hvala Ragaco draga, zvacu dr naravno, u ponedeljak vec ako kojim slucajem ne dobijem do tada...ma meni je tri dana izlazilo nesto strasno gusto ( izvinite sto ovako objasnjavam ), i boga mi islo je pofino. Vidjecu do ponedeljka jos. Hvala puno. Veliki pozdrav za sve :)
Star77- Broj poruka : 980
Datum upisa : 23.11.2012
Palčice,to je kao Estrofem koji ,čini mi se,dr Sonja često daje za endo.
ragaco- Broj poruka : 1821
Godina : 44
Datum upisa : 28.08.2011
PalcicaBg ::Dobro jutro devojke!
Pije se do bete i moze i kao zamena za estrofem.Estrofem je prirodni estrogen,a ciklo-bele sintetski.Svakako je dobro za endo..Ja pijem uvek estrofem i provereno deblja endo,ali znam da neko daje i ciklu-bele.
Da,Ragaco,kaze ona Prag daje estrofem,a mi belu ciklu.Pa probacemo naredni ciklus.
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Drage devojke pozdrav za sve...puno srece...
imam jedno pitanje, sledece nedelje idem kod svoje doktorke za redovnu terapiju, zanima me da li mi lekar opste prakse moze dati uput za trombofilije ili moram prvo kod hematologa pa onda uput od hematologa?resila sam da proverim sve i da krenem u drugu borbu za moje male tackice....
imam jedno pitanje, sledece nedelje idem kod svoje doktorke za redovnu terapiju, zanima me da li mi lekar opste prakse moze dati uput za trombofilije ili moram prvo kod hematologa pa onda uput od hematologa?resila sam da proverim sve i da krenem u drugu borbu za moje male tackice....
MalaSaJuga- Broj poruka : 2148
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
markosanja.radosavljevic ::Drage devojke pozdrav za sve...puno srece...
MOZE DA TI DA UPUT GINEKOLOG BEZ IZVESTAJA HEMATOLOGA,ALI SE POSLE JAVLJAS HEMATOLOGU KOJI ODREDJUJE TERAPIJU,AKO NESTO NIJE U REDU,NARAVNO.
Hvala puno Lelice...
MalaSaJuga- Broj poruka : 2148
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
markosanja.radosavljevic ::Hvala puno Lelice...
Drugarice ,navijam za sve vase korake,od srca,to znate,svratih samo da sve izljubim!
Ja u nekoj minus fazi,ali kako sve prolazi i to ce proci.
Ja u nekoj minus fazi,ali kako sve prolazi i to ce proci.
lelas- Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012
Strana 2 od 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +