KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete

+43
Stenli
Tinche
nesalela
caci
ChillyVilly
LaFolie
Sofka
Simona
dacans
SannI-AlL
PalcicaBg
ganedina
cicsa80
maus
daca32
SoJa
twinsi
zvoncica36
HappyGirl
SladZana
nina :)
BiKsi :)
Shizika
Vuchica
djole42
bobica83
Niny
karakaca
MAAKKI
Mirjana
JocY
Ema78
Sofija Veks
sareni leptir
KoMetaK
bak
Smrdica
hocukusurnecuzvaku
Star77
mamadabudem
leptirko82
missile
JAmajka
47 posters

Strana 20 od 37 Prethodni  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 28 ... 37  Sledeći

Ići dole

Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete - Page 20 Empty Re: Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete

Počalji od Star77 19/5/2014, 00:54

ChillyVilly, znam na sta mislis...tesko je. Grlim te jako!!!
Star77
Star77

Broj poruka : 980
Godina : 47
Datum upisa : 23.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete - Page 20 Empty Re: Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete

Počalji od Shizika 19/5/2014, 01:00

Ganedina, kako si, imash li josh uvijek stomachne probleme? I ja mislim kao i Missile, posljedice poplave ce se sanirati jako dugo, mozhda je najbolje skloniti se kad je najopasnije i chuvati snagu za kasnije.
Suzo  zagrljaj . U ruzhna vremena ljudi pronadju u sebi ili ono najbolje ili najgore.
Ovde je konachno ambasada odluchila pocheti sa sakupljanjem pomoci, idem ujutro u nabavku pa cu zvati da vidim kad da dostavimo.
 srca d srca 
Shizika
Shizika

Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JAmajka 19/5/2014, 01:02

Dobro veče!
Da napišem par redova pre nego što odem u krevet.Neću zaspati sigurno.Danas smo primili porodicu iz Obrenovca,njih šestoro...bez odeće,novca...bez nade,volje za životom.Ostali su bez kuće,auta,lokala..,sve su izgubili.Njihove priče su jezive.Plakala sam ceo dan.Pokušavam da ih ohrabrim,ali ne nalazim prave reči.Pomogli smo koliko možemo i još ćemo.Ti ljudi su 90-ih god.došli iz Hrvatske bez ičega.Sada ponovo preživljavaju isto.Živote,nisi fer!

Ganedina,dušo,želim ti svako dobro.Grlim te jako,jako!Javljaj nam se češće.

Tek sada sam pročitala pp.Uplaćujem sutra,sigurno!

Devojke,divne ste,organizovane,ali prvenstveno-humane i veeelikog srca.Ponosna sam što sao deo Kutka.Sve vas ljubim srcasti poljupci srcasti poljupci

Ispred našeg Maxija danas sakupljali hum.pomoć u robi.Kupih sapune,šampone,pelene i još neke sitnice.Klinci se odrekoše svojih slatkiša.Učim ih da budu nesebični..,kapiraju.

Sutra radim,odoh...
JAmajka
JAmajka

Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Star77 19/5/2014, 01:09

Jamajka, ja znam kako im je...vise puta sam gubila svoj dom...ali da znas, koliko god im je tesko, vasa dobrota u njihovim najtezim trenutcima njima grije srca.
Svaka cast svima na nesebicnom davanju...

Shizika, upravo je tako kako si rekla...sreca pa ima mnogo vise dobrih ljudi koji iz sebe izvlace samo najbolje!
Star77
Star77

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ganedina 19/5/2014, 07:02

Dobro jutro drage moje , najdraze zenice,

Evo me, zivi smo i relativno zdravi . Prosla je jos 1 napeta noc . Cim sam se probudila izasla sam na prag da vidim da li je voda u dvoristu , srecom nije pa mi je malo laknulo. U 5,30h sam isla do ove moje reke sto mi 300 m od kuce , pritoke Save da vidim kakva je situacija u odnosu na sinoc . Srecom , nije toliko strasno , porasla jeste , ali se nije jos izlila . Nadam se i da nece do kraja . Ovde u ovom delu sela smo ostali skoro potpuno sami , kao na pustom ostrvu .
Posto su nam zalihe hrane sroro skroz pri kraju , a vode za pice vise uopste nemamo , moracu posle dorucka da krenem na neku stranu i trazim neku prodavnicu gde bih mogla da kupim tih potrepstina . Juce sam stavila rezervni tocak i nadam se da ce izdrzati za naredni period .

Mozda nam dodje i neki kamion ovde sa vodom i humanitarnom pomoci ,ali se ne smem oslanjati na to , vec se snabdeti osnovnim stvarima , koliko to bude bilo moguce , nadam se bar u trecem selu put Sapca . Moram traziti i nesto cime bih mogla i kucice na nahranim, da ne pobesne gladni, evo ih od rane zore stoje ispred vrata i gledaju me gladni, ocekuju da im dam bilo sta da jedu. Sinoc gledam matoru kuju kako otima kokama dati kukuruz i jede i ona , oni uopste nisu probirljivi .

Vi cete uglavnom danas na posao, i ja bih sad vec bila u fabrici sada kao sto sam bila do pre 3 dana . Ovako sam do daljeg kuci , dokle ne znam , ne mogu ni da se cujem sa kolegama, jer su skoro svi jos uvek nedostupni . Bas je tesko i ko zna koliko ce jos dugo, dugo biti tako . Znam samo jedno / nikad i nista vise nece biti isto . Tugovacu zbog svega ovoga sigurno do kraja zivota . Stalno placem i plakacu jos dugo, dugo ...
ganedina
ganedina

Broj poruka : 1049
Datum upisa : 17.10.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Shizika 19/5/2014, 08:25

Ganedina  zagrljaj 
Shizika
Shizika

Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 19/5/2014, 08:57

Dobro jutro svima.Počela je nova i bolja nedelja!

Ganedina, pridružujem se Miss, Shiz i drugima koji misle da moraš da odeš. Takođe te kao Miss razumem i ako ostaneš.

Psima je sasvim dovoljan kukuruz - prepun ugljenih hidrata koji se najbrže i najbolje iskoriste u gladi. Zato se oni otimaju, mi gojimo,  lutke moje i te tvoje kokoške i psi, a i ti sa njima.

Nećeš tugovati večno.... mozak nam je naravljen da zaboravljamo teške i tužne stvari. Iako nikome u tim momentima ne izgleda tako - ipak je!

Jamajka  queen . Pa kako to sve postižeš?
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MAAKKI 19/5/2014, 09:56

Ganedina i ja se pridruzujem curama sa stavom da treba da se sklonite, ali postujem i stav da ostanete. Juce sam na sve strane poslala apel da vam se dostavi hrana i voda, danas cu opet jer vidim da nisu dosli do vas. U ovakvim situacijama je najvaznije sacuvati zivot i zivce, sve ce i ovo da prodje, covek ce da pamti, ali isto tako ce da nastavi dalje.
MAAKKI
MAAKKI

Broj poruka : 4783
Datum upisa : 08.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Star77 19/5/2014, 09:58

Dobro jutro, drage zene :)

Sunce sija, pticice cvrkucu, kao da sam u drugoj dimenziji...odmaram mozak. Dobro je.

Genedina, samo neka si se javila. Sve ce ovo proci, i zaboravices, ali ostaju stresovi...Ja sam zaboravila onaj prokleti rat, ali u teskim momentima ga se sjetim. U svakom slucaju, i kada se sjetim, ne boli onoliko koliko je boljelo onda. Takav je ljudski mozak programiran, bas kao sto rece Cufta.

Mm se prijavio za radnu akciju u ugrozenim podrucima, toliko starih ljudi kojima treba pomoc. Idemo sada malo da se informisemo

Idemo naprijed !!!!
Star77
Star77

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 19/5/2014, 10:33

Dobar dan od mene!

Posto nas Crveni krst ne prima vise garderobu, a ja imam mesto malo, ako je nekom potrebno, poslacu.Uslov je samo da kurirska sluzba moze da dodje na adresu, jer  bih poslala brzom postom.

Nemam nesto volje da pisem, malo me ovo sve smorilo. Ljubim vas.
Ema78
Ema78

Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djole42 19/5/2014, 11:07

Jutro !
Šta da vam kazem drage zene...drzite se a mi smo tu da pomognemo kako mozemo i koliko mozemo !
Ja sam propušila da se zna ....
djole42
djole42

Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 19/5/2014, 11:19

DŽOLE????!!!!! PA zar ti? "Gde je onaj čovek što je tvom drugu bio ideal i smernica" (mi nismo anđeli". Svijanović govori Nikoli Kojo).

h 

prvo poplava sad Đole puši.

Ja izdržavam, u petak sam pušila, ali ponovo prestala. mm poneku od petka - retko

cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djole42 19/5/2014, 11:37

I ja poneku druze  Very Happy al ne izdrzah po celu noć uz komp i radio amatere...
Pariz je izgubio sjaj...nek ga guta dim cigarete lol! 
djole42
djole42

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 19/5/2014, 11:47

I ti i Star i mm i ja! Svi smo se sje*ali.

Pariz nikada ne gubi sjaj. Vićete uživati, i mi pomažući ovde. Svaki dan će biti sve bolji i bolji.
Mnoge nesrećne zbog poplava na kutku će uskoro zatrudneti - to su prirodni zakoni. MOžda loše ne bude sasvim loše.

Ljudi, sasvim je dovoljno za početak uplatiti po 100 dinara kao što je Hepi napisala. Ima nas dosta, pa će po 100 biti dovoljno. Uplaćivaćemo više puta jer će ovo mesecima trajati. AKo dajemo po 100 dinara, moći ćemo više puta u sledećih nekoliko meseci da uplatimo.
Znam da niko nema dovoljno para i da je verovatno mnoge i sramota da uplate malo, zato je Hepin predlog od 100 dindži ODLIČAN!

cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JAmajka 19/5/2014, 12:05

Evo me na poslu,svi su ozbiljnji,zabrinuti,poneko se osmehne na tren..,sve nas "mori" ista briga.
Ja celu noć nisam mogla da zaspim,stalno mislim na ove ljude što su u našem stanu,pred očima su mi slike njihovih napaćenih lica.Užas.Jutros sam išla da ih obiđem,čekala su me kafa i vruće krofne na stolu.Rasplakala me ta pažnja.Ja prekrših dijetu,gora sam od Đoleta.Smazah dve krofne,sa sve prah šećerom.Embarassed Embarassed 
Đole,Đole,po neka cigareta je dozvoljena,ovo je ipak vanredna situacija.I meni,koja sam ostavila cigarete pre 15-ak god dođe da zapalim,od muke.Ali kad sve ovo prođe,moraš da se uozbiljiš Laughing Laughing I šta kažeš,Pariz je izgubio sjaj?Kako,zašto?Nisam bila u Parizu zadnjih 10 god.Planiram da vodim decu u Diznilend sledeće godine.Možda povrati sjaj do tada ?lol! .
Ganedina i ja delim mišljenje ostalih curica-moraš da ideš odatle. molitva molitva 

Evo sad slušam,evakuišu i okolinu ŠA ...užas.Kad će ovo da prestane?

Devojke,sve vas d Odoh nešto da radim.
JAmajka
JAmajka

Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 19/5/2014, 12:13

Dobai dan

Vi se sje.ale, a ja konstantno sje.ana, ne popustam. Mada manje pusim, nekako mi zao da se odreknem tog zadovoljstva.

Djole, kad krecete u Pariz? Ja nikako da provalim. I kad god te vidim ovde, pomislim da li se vec vratiste il jos niste krenuli?

Suzo, u tim stresnim situacijama cigareta je blagotvornija od aspirina, pa neka si. Jel utvrdismo, do 5 dnevno. Ja jos samo da se svedem na 5 dnevno.

Pametna fora za 100din. Uvek imamo, i tako ce mnogi dati. Vise puta. Sad jos da mi kazete, jel sve kod Hepi da uplacujemo pa ona da prosledjuje, ili kako? Ajd recite, pa kako svi tako cu i ja.

Smorih se u hali oko nekih likova, ne detaljisem, neizbezne nus pojave u zivotu.

Ajd zive bile
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 19/5/2014, 12:19

Samo da zagrlim suzu, iliti star, ganedinu, i ostale cure.

Bice bolje, mora biti.

Djole, puskas, onaj tvoj mangup te navukao, je l d? C, c, c, c, c

Stisak za moje drage devojke.

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 19/5/2014, 12:20

Ne rekoh za 100 kinti, a htedoh.

Odete u banku, i date trajni nalog, i svaki mesec se skida, ja sam tako za akciju prosle godine. Dve godine stavila trajni, pa cu produziti. A mimo toga ako imam,i kad mogu, ja uplatim jos koji dinarcic. Nema razloga da bilo koga bude sramota sto uplacuje 100 din, to je jedna kasica za bebu, nekoliko pelena, balon vode ili dva i slicno.

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 19/5/2014, 12:58

Sve jedno je gde ćete i kome ćete uplatiti. Hepi će tpo posle rasporediti. Šta je kome lakše. Ja sam sledila Biksin tempo na pp poslala Ganedinin i Tinčetov račun, ali uopšte nema veze!!!

100 je naša brojka!!!

i ja popuših sada jednu. Ne mogu ovo sve da podnesem baš bez ijedne
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od PalcicaBg 19/5/2014, 13:01

Devojke da li znate da kada se uplacuje za Buby mora poziv na broj ili samo ziro racun?
PalcicaBg
PalcicaBg

Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 19/5/2014, 13:12

Gde je Bak?
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 19/5/2014, 13:16

Evo je  Razz 

Ne mogu da racune one, ne da mi Ebanking

Radim a mozak ne funkcionise. Cekam Lh

Sve sto se desava mi je  No 

Citam, gledam, pratim vas  Wink 
bak
bak

Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djole42 19/5/2014, 13:17

Stigoh kući ,odneli pakete pelena ,kašice za bebe ,uloške ,konzerve vodu ,čarape....
Uplatila našim curama direkt a kasnije ću preko Kutka i mislim da je genijalna zamisao po 100 din ,čak mislim da bi to trebala da nam bude neka bezobavezna članarina .

Jamajka ,putujem u sredu za Pariz ,toliko sam mu se radovala ,želim da ga posetim od svoje 4.godine, kada sam dobila Ajfelovu kulu od šibica ali u ovoj situaciji ....nisam uopšte srećna.....zato je Pariz izgubio sjaj...
Biksi ,navlači MM a ja se ne bunim  lol! 
Miss u sredu ujutro krećemo ,sutra do Pančeva kod sestre ,tamo auto a mi busom .

Ljubim ,stiskam sve
djole42
djole42

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 19/5/2014, 13:24

Ja cu odavde redje ali vise jer je malo komplikovanije.
Drugari mislim na vas dan noc.
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 19/5/2014, 13:25

Ćuti tu DŽole, i pakuje se. Kada te obaspe onaj sjaj, zaboravićeš na sve.

Bak, biće dobar rezultat. Ne možeš, zato što nemaš poziv na broj. To je za one koji odu direktno u banku. Meni lako, jer su sve ponuđene banke u mom kraju (sem moje :))))
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 20 od 37 Prethodni  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 28 ... 37  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu