KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SoJa- rodila se nova nada, ideeeeemoooo :D

+56
zvoncica36
dragmilk
bulevarka
Star77
ganedina
Endzi
fight&faith
Erata
SamoPozitivno
ninica2
insomnia
noja
JocY
jelena*mama2andjela*
missile
twinsi
Ema78
maus
jovanka.draskic
Ninche
anasrce
tatjana2
dragana76ns
lilly13
sareni leptir
Strumfeta78
djole42
saska1
Shizika
hocukusurnecuzvaku
Sofka
Mili
MAAKKI
mamadabudem
Sofija Veks
Tangerine
Petkana
KoMetaK
Simona
nina :)
d77
BiKsi :)
fmala
Vuchica
JednaSova
Ninana
bak
leptirko82
Smrdica
lelas
PalcicaBg
Niny
SladZana
ragaco
ChillyVilly
SoJa
60 posters

Strana 11 od 22 Prethodni  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 22  Sledeći

Ići dole

SoJa- rodila se nova nada, ideeeeemoooo :D - Page 11 Empty Re: SoJa- rodila se nova nada, ideeeeemoooo :D

Počalji od BiKsi :) 23/3/2014, 23:32

Baš tako, bez istiskanja vazduha. Okreneš iglu ka gore, lupneš prstima vrh šrpica da vazduh ostane na početku, i onda pod uglom od 90 stepeni bocneš u stomače koje pridržiš uvek drugom rukom uštipljeno. :)

Ne brigaj za endo. Ja sam se isto brinula jer mi sa 11mm pao na 10mm na dan transfera. Djolesku mi lepo rekla da on i treba da se sabije i stanji bas tako za prijem beba, i bila je upravu. Ono što je meni dr pri vraćanju rekao, kad sam ga pitala, jeste da je endo lep i troslojan i da nema mesta panici, da su velike šanse da uspe, i bi tako. Eto, pa nek i kod tebe bude tako draga moja drugarice.

Broj poruka : 22697
Godina : 43
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

SoJa- rodila se nova nada, ideeeeemoooo :D - Page 11 Empty Re: SoJa- rodila se nova nada, ideeeeemoooo :D

Počalji od Niny 24/3/2014, 09:07

Soja drugarice moja draga, vidim da si ti već trudnica i da uživaš sa svojim bekanama  trudnica bebe bebe 
 srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca 

Uživajte, mazi stomačić da se mrvice što bolje ugnjezde  bb bb bb bb bb 

Vučem te za nos najjačeeeeeeeeeee i prašim  vv vv vv vv vv vv vv vv
Niny
Niny

Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 24/3/2014, 10:12

Bravo Soja, sad uzivaj, pricaj sa bebanima, sve im lepo objasni  Wink 

roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda 
bak
bak

Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SamoPozitivno 24/3/2014, 10:50

Draga,

Divan izveštaj i bravo za dve bebice  Very Happy 
Morala sam i ja da se upišem ovde kod tebe, i da pošaljem koju rodu i pozitivnu energiju
 igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice 
 ljubav
SamoPozitivno
SamoPozitivno

Broj poruka : 9
Datum upisa : 14.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MAAKKI 24/3/2014, 11:39

Sojcice bravo za dve bekane uzivaj a ja saljem ove nase  roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda 
MAAKKI
MAAKKI

Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od jelena*mama2andjela* 24/3/2014, 13:40

Soja meni su za Fraxsi bili rekli da okrenem spric na gore,lupnem da izadje vazduh na povrsinu i onda istisnem dok ne izadje par kapi tecnosti pa u stomak Very Happy 

Evo saljemo ti malo roda roda roda roda roda roda  otvaraj prozore lol! 

jelena*mama2andjela*

Broj poruka : 968
Godina : 37
Datum upisa : 04.01.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SoJa 24/3/2014, 17:52

djole42 ::Vidi vidi ,Sojčica ima beke u stomaku  Very Happy 
Mazi mrvičice ,pevaj im  lepe pesmice a oni će sad malo da čeprkaju i zakače se kod mame  beba beba 

Djoleeee  cmoka Kako si mi ti, kad ćemo piti kafenzi?  c 

insomnia, SladZana, Jelena87 hvala na odgovorima, olakšale ste mi muke  ljubav ljubav ljubav 

BiKsi :) ::Ne brigaj za endo. Ja sam se isto brinula jer mi sa 11mm pao na 10mm na dan transfera. Djolesku mi lepo rekla da on i treba da se sabije i stanji bas tako za prijem beba, i bila je upravu. Ono što je meni dr pri vraćanju rekao, kad sam ga pitala, jeste da je endo lep i troslojan i da nema mesta panici, da su velike šanse da uspe, i bi tako. Eto, pa nek i kod tebe bude tako draga moja drugarice.

Biksi, druže moj, hvala ti do neba, ti mi od početka ulivaš nadu. Daće Bog da Nebojšin optimizam urodi plodom i mene  love 

Niny, Bak, MAAKKI, ljubim do neba  poljubac 

SamoPozitivno ::Draga,

Divan izveštaj i bravo za dve bebice  Very Happy 
Morala sam i ja da se upišem ovde kod tebe, i da pošaljem koju rodu i pozitivnu energiju
 igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice 
 ljubav

Draga moja, nemaš pojma koliko mi znači što si se oglasila baš u mom dnevniku. Hvala ti od srca, znaš da mislim na tebe  zagrljaj ljubav 

Drugi dan je pri kraju, kao i kompletić  Very Happy Prezadovoljna sam kako je ispao. Ja sam o.k. Malo sam šetala po stanu, ali idalje uživam u pažnji mog dragiše i  likeit sreca 
Malo me žigao desni jajnik, maločas sam imala braon iscedak na papiru, ali smatram da je to zaostalo, jer sam dosta krvarila posle A.

Ljubim sve moje drugarice koje mi ulepšavaju svaki dan od početka ovog postupka. Divne ste i volim vas  d c love love love

SoJa

Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hocukusurnecuzvaku 24/3/2014, 18:34

Sojčice lepotice  d d d d d d d d d d d d d roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda 
 poljubci poljubci poljubci  za tebe i tvoja dva  srce srce bb bb bb
hocukusurnecuzvaku
hocukusurnecuzvaku

Broj poruka : 1595
Godina : 42
Datum upisa : 03.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko82 24/3/2014, 19:06

hocukusurnecuzvaku ::Sojčice lepotice  d d d d d d d d d d d d d roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda 
 poljubci poljubci poljubci  za tebe i tvoja dva  srce srce bb bb bb
 osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce love 
leptirko82
leptirko82

Broj poruka : 2897
Datum upisa : 30.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SoJa 24/3/2014, 20:09

Drage moje drugarice, Kusurko i Leptirko  srca srca srca srca srca srca  srca  srca  srca 
 love love ljubav ljubav c c zagrljaj zagrljaj 
 poljubac poljubac srcasti poljupci srcasti poljupci osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce

SoJa

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 24/3/2014, 20:18

evo dodjoh i ja malo da zasarenim!!!
 wavecrowd  wavecrowd  wavecrowd  wavecrowd
 tapšanje  tapšanje  tapšanje  tapšanje  tapšanje  tapšanje  tapšanje  tapšanje  tapšanje 
 srca  srca  srca  srca  srca 
 roda  roda  roda  roda  roda 
 tapšanje  tapšanje  tapšanje  tapšanje  tapšanje  tapšanje  tapšanje  tapšanje  tapšanje 
Vuchica
Vuchica

Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 24/3/2014, 22:33

Čisti se kućica i nek izadje sad sve to što je zaostalo, a bekanice nek se fino ušuškaju! Ljubac i držim figeeeeeeee jakoooooooo!

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 25/3/2014, 00:04

Sojcice devojcice, samo da zamahnem malkice, a imas ko da te vuce za nos!!!  roda roda roda roda roda roda roda 
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ninana 25/3/2014, 05:56

Draga Sojo,tvoj izvestaj je tako divan i optimistican, iskreno verujem u vas uspeh! Saljem ti celo jato  roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda 
 ljubav ljubav ljubav ljubav ljubav 
Ninana
Ninana

Broj poruka : 149
Datum upisa : 23.12.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lelas 25/3/2014, 08:39

SoJa,navijam i saljem rode! roda  roda  roda  roda  roda  roda  roda Bravo za heklanje ,da skrenes misli do bete!
lelas
lelas

Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 25/3/2014, 08:56

AJMO SOJCICE samo za tebe igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice 
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilly13 25/3/2014, 09:09

Kako je nasa trudnica danas?
 trudnica cvet
lilly13
lilly13

Broj poruka : 1504
Datum upisa : 29.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od twinsi 25/3/2014, 09:44

SoJa divan izvještaj, navijam i šaljem rode  roda roda roda roda roda
twinsi
twinsi

Broj poruka : 384
Datum upisa : 12.06.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sareni leptir 25/3/2014, 10:35

Vuchica ::evo dodjoh i ja malo da zasarenim!!!
...evo i mene da upotpunim tvoj dnevnik ....saljem rode ... roda  roda  roda  roda  roda  roda  roda  roda  roda  roda  roda  roda  roda  roda  roda  roda  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  vv  vv  vv  vv  vv  vv  vv  vv  vv  vv  vv  vv
sareni leptir
sareni leptir

Broj poruka : 3884
Datum upisa : 27.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofija Veks 25/3/2014, 11:06

Sojcice, otvaraj prozorce, danas je dan za jos roda!! I daj taj nosic, da povucem  Very Happy 

roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda 
Sofija Veks
Sofija Veks

Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 25/3/2014, 12:06

Soja evo podgorickih roda za moj kraj  roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda 
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 25/3/2014, 13:54

I od mene malo, nisam danas!  roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda beta 

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Erata 25/3/2014, 14:01

Soja, vučem te za nosić, da poplavi :)
I da se bekanice lepo ušuškaju.  beba beba 
Erata
Erata

Broj poruka : 2458
Datum upisa : 21.06.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SoJa 25/3/2014, 15:32

Dođoh do kompa i naravno, čeka me divno šarenilo i navijanje, ma srce mi je puno  srca srca 
 srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca 

KoMetaK ::Sojcice devojcice, samo da zamahnem malkice, a imas ko da te vuce za nos!!!  roda roda roda roda roda roda roda 
Vala, Meta, ima! Presrećna sam kad nam Kutak dragi pljušti od ogromnih beta  sreca 

Ninana ::Draga Sojo,tvoj izvestaj je tako divan i optimistican, iskreno verujem u vas uspeh! Saljem ti celo jato  roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda 
 ljubav ljubav ljubav ljubav ljubav 
Hvala, Ninana draga. Sad mi čupaj nos  Very Happy love 

lelas ::SoJa,navijam i saljem rode! roda  roda  roda  roda  roda  roda  roda Bravo za heklanje ,da skrenes misli do bete!
Lelas, draga, pomaže mi heklanje, sad ću da zapletem nešto za moje beke  osmeh srce osmeh srce 

maus ::

AJMO SOJCICE  samo za tebe igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice 
Maus  queen Treba te umnožiti  yes yes yes Ajmooo, ooojhaaaaa  smajli angel igra igra 
Mogu samo da kažem  love love love poljubac 

twinsi ::SoJa divan izvještaj, navijam i šaljem rode  roda roda roda roda roda
twinsi love ljubav 

sareni leptir ::
Vuchica ::evo dodjoh i ja malo da zasarenim!!!
...evo i mene da upotpunim tvoj dnevnik ....saljem rode ... roda  roda  roda  roda  roda  roda  roda  roda  roda  roda  roda  roda  roda  roda  roda  roda  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  igracice  vv  vv  vv  vv  vv  vv  vv  vv  vv  vv  vv  vv
Vuchice, Leptiru šareni  zagrljaj zagrljaj poljubac poljubac love love 

Sofija Veks ::Sojcice, otvaraj prozorce, danas je dan za jos roda!! I daj taj nosic, da povucem  Very Happy 

roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda 
Tebe sam čekala, Sofija moja draga  igra igra igra Prozori otvoreni, nosić podmetnut  Very Happy srca love srca 

SladZana ::Soja evo podgorickih roda za moj kraj  roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda 
Sladzana  osmeh srce  Šalji, šalji, rode moj, i čupaj nos  lol! osmeh srce poljubac 

BiKsi :) ::I od mene malo, nisam danas!  roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda beta 

Biksi, divna moja drugarice  love 

Erata ::Soja, vučem te za nosić, da poplavi :)
I da se bekanice lepo ušuškaju.  beba beba 
Erata,  queen moja, neka poplavi, to mu je sad, samo ti čupaj  zagrljaj poljubac 

lilly13 ::Kako je nasa trudnica danas?
 trudnica cvet
lilly c 
Treći dan od ET-a  Very Happy Noćas sam imala blaži bol u stomaku, sličan pms-u, jutros ponovo. Ustajem i šetam po stanu, ali ponovo se javi bol. Kad se uhorizontalim, nekako se umiri. Jutros sam, takođe imala nisko, više ka desnoj strani, bol u jednoj tački. Na papiru, a malo i na vešu, tragovi tamne krvi, sekreta ili čega već. Rano je za bilo šta, pa idalje smatram da izlazi ono što je zaostalo... Da li Estrofem može da izazove bol sličan menstrualnom, mislim, ako endo zbog njega bubri i tako to? Još da dodam da sike idalje bole.
Raspoloženje idalje na nivou  Wink 

Kompletić je gotov, pa da vam i njega predstavim

SoJa- rodila se nova nada, ideeeeemoooo :D - Page 11 14fa3f74-2b4d-478c-acac-d00419b22412_zps86a80089

Lubim vas sve, moje mile drugarice  d  love  ljubav  ljubav  ljubav  ljubav

SoJa

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko82 25/3/2014, 15:42

Sojo, duso draga, uskoro ces praviti kompletice koji ostaju kod tebe!
leptirko82
leptirko82

Broj poruka : 2897
Datum upisa : 30.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 11 od 22 Prethodni  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 22  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu