LILLY13-preko trnja do zvijezda (remake)
+29
lenjivica
Endzi
d77
zoxa
insomnia
fight&faith
cicsa80
noja
korpica
Mili
Vuchica
ragaco
MAAKKI
Sofija Veks
BiKsi :)
Tinche
laKole
leptirko82
fmala
PalcicaBg
SoJa
LaFolie
Niny
SladZana
hocukusurnecuzvaku
saska1
bak
lelas
lilly13
33 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 1 od 5
Strana 1 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
LILLY13-preko trnja do zvijezda (remake)
Evo nas opet
Opet Ljubljana, opet dr Reš
Mi ponovo idemo u postupak, tj. idemo na FET. Danas je 12. dc i endo je 10,5mm . Sa dr sam se čula, fet je planiran za utorak. Baš mi je sad frka
U početku sam bila presretna, pa onda ravnodušna, danas sam usfrkisana, uh... vidjećemo još - ludilo je počelo
Standardno svima smo rekli da idemo na konsultacije, (opet radimo u tajnosti) kao ponovile nam se neke okolnosti od prošlog puta, pa čak i datumi pa se sve nešto nadamo ponoviće se i rezultat
Danas nam je problem ko će čuvati Niku , baka koja je to trebala odraditi danas je imala nekih problema sa srcem pa je upitno koliko će ona to uspijeti, svi ostali rade U krajnjem slučaju skontali smo da je vodimo sa sobom, što baš i nije neko famozno rješenje ali vidjećemo još šta će se dešavati. Termin nam u 8 ujutro, plan je bio da krenemo oko 2-3 ujutro i da se vratimo nekad popodne, eventualno u ZG malo odmorimo. O tome kad dođe na red
Od ležanja i odmaranja u ovom postupku nema ništa, doduše nisam baš ni u prošlom nešto posebno mirovala.
Za sad toliko.
Opet Ljubljana, opet dr Reš
Mi ponovo idemo u postupak, tj. idemo na FET. Danas je 12. dc i endo je 10,5mm . Sa dr sam se čula, fet je planiran za utorak. Baš mi je sad frka
U početku sam bila presretna, pa onda ravnodušna, danas sam usfrkisana, uh... vidjećemo još - ludilo je počelo
Standardno svima smo rekli da idemo na konsultacije, (opet radimo u tajnosti) kao ponovile nam se neke okolnosti od prošlog puta, pa čak i datumi pa se sve nešto nadamo ponoviće se i rezultat
Danas nam je problem ko će čuvati Niku , baka koja je to trebala odraditi danas je imala nekih problema sa srcem pa je upitno koliko će ona to uspijeti, svi ostali rade U krajnjem slučaju skontali smo da je vodimo sa sobom, što baš i nije neko famozno rješenje ali vidjećemo još šta će se dešavati. Termin nam u 8 ujutro, plan je bio da krenemo oko 2-3 ujutro i da se vratimo nekad popodne, eventualno u ZG malo odmorimo. O tome kad dođe na red
Od ležanja i odmaranja u ovom postupku nema ništa, doduše nisam baš ni u prošlom nešto posebno mirovala.
Za sad toliko.
lilly13- Broj poruka : 1504
Godina : 43
Datum upisa : 29.11.2010
Re: LILLY13-preko trnja do zvijezda (remake)
Srecno otvaranje dnevnika !
Neka sve prodje u najboljem redu !!!!Navijamo za vas!!!
Neka sve prodje u najboljem redu !!!!Navijamo za vas!!!
lelas- Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012
E bas ti hvala
evo sad gledam tvoj datum upisa na Kutak, i to baš dan kad se Nika rodila
ti mi dođeš kao amajlija
evo sad gledam tvoj datum upisa na Kutak, i to baš dan kad se Nika rodila
ti mi dođeš kao amajlija
Lily, zelim vam u najmanju ruku isti rezultat mozda druge boje
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Lily srećno otvaranje dnevnika i da bude isti scenario da se vratite sa bebicom ili bebcom
saska1- Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012
Lily navijam svim da ovaj tvoj slatkiš sa slike dobije ili
hocukusurnecuzvaku- Broj poruka : 1595
Godina : 42
Datum upisa : 03.11.2012
Lilly srecno i bebicetno da vam bude putovanje u Ljubljanu
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
LIlly rado cu biti amajlija!!!
Hiljadu poljubaca za tebe i Niku i odoh da citam tvoj dnevnik!
Hiljadu poljubaca za tebe i Niku i odoh da citam tvoj dnevnik!
lelas- Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012
Srećno otvaranje dnevnika i da se završi na najlepši mogući način Da Nika mala lepotica dobije batu ili seku
Znači vi ste i prvi put radili u tajnosti? Kada ste rekli svima? Sviđa mi se ta varijanta
Znači vi ste i prvi put radili u tajnosti? Kada ste rekli svima? Sviđa mi se ta varijanta
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
SRECNO OTVARANJE DNEVNIKA!!! DA LEPOTICA DOBIJE BATU ILI SEKU!!!!!!!!
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
Lilly13, srećno otvaranje dnevnika
Neka se okolnosti poklapaju, a ishod da bude isti
Neka se okolnosti poklapaju, a ishod da bude isti
SoJa- Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013
Lilly srecno otvaranje dnevnika i srecan vam put u Ljubljanu,da donesete makar jednog ovakvog medenka
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Srecno u utorak!
fmala- Broj poruka : 1989
Datum upisa : 25.04.2012
Lilly, zelim ti da Niki rodis batu ili seku!!!!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Datum upisa : 30.04.2013
Hvala vam cure, uz vas je stvarno sve ljepše
Pogotovo kad ovako radim u trajnosti a imam potrebu da o tome pričam/pišem i da me neko shvata i razumije. Stvarno ste sila
Niny, prošli put smo otišli na konsultacije da niko nije znao, do tamo nam treba oko 3,5-4 sata, dr nam je malo neuobičajen tipa UZ bude ujutro u 6h, tako da smo mogli neprimjećeno otići (uzeli slobodan dan i vratili se do kraja radnog vremena), sve dogovorili a ostalo što je bilo zvali ga na mob i on davao instrukcije. i kad je trebao biti UZ, aspiracija i ET uzeli 6 dana godišnji (prethodno ljeto nam nešto propalo) i kao otišli kod sesre u Zagreb da malo promjenimo sredinu (gdje smo stvarno i bili) a svima rekli da ćemo otići i do Ljubljane na konsultacije. Odradili što smo imali i dan kad je bio ET vratili se kući, malo odmorili u ZG, spakovali se i vratili. Život nastavili uobičajeno (ja se doduše natezala sa poslodavcem jer mi je dao otkaz, ima u prošlom dnevniku). Pošto je taman počeo post kad smo mi ulazili u postupak, ja sam čekala da prođe UZ nakon bete i onda smo rekli našim porodicama na Vaskrs.
Sličan je plan i sad. Ovde sam odradila kontrole, čula se sa njima mailom i sve dogovorila. Svima smo opet rekli da smo dobili tremin za konsultacije i da zbog toga idemo.
U prethodnim postupcima koji su nažalost bili neuspješni mi je zbog ljudi oko mene bilo još gore. Ne zato što su oni loši, veće zato što brinu, pa stalno zovu, pa ti ne daju ništa da radiš, onda radiš betu pa svi zovu da čuju kako je prošlo i onda ja opet svima saopštavam da nije uspjelo a i onako se osjećaš bezveze, pa me oni pokušavaju utješiti a meni samo bude još gore, a pogotovo u ovim situacijama gdje je beta bila pozitivna a niska pa se onda agonija dodatno produži. Ova opcija mi je za mene i moje psihičko zdravlje najbolja.
Uspijeli smo danas napraviti i plan za čuvanje Nike, svi će pomalo uskočiti (po sat-dva). Nije problem ni da je vodimo ali mi bezveze da vučem djete da se pati čitav dan u autu. Eto nešto se i razriješilo.
Pogotovo kad ovako radim u trajnosti a imam potrebu da o tome pričam/pišem i da me neko shvata i razumije. Stvarno ste sila
Niny, prošli put smo otišli na konsultacije da niko nije znao, do tamo nam treba oko 3,5-4 sata, dr nam je malo neuobičajen tipa UZ bude ujutro u 6h, tako da smo mogli neprimjećeno otići (uzeli slobodan dan i vratili se do kraja radnog vremena), sve dogovorili a ostalo što je bilo zvali ga na mob i on davao instrukcije. i kad je trebao biti UZ, aspiracija i ET uzeli 6 dana godišnji (prethodno ljeto nam nešto propalo) i kao otišli kod sesre u Zagreb da malo promjenimo sredinu (gdje smo stvarno i bili) a svima rekli da ćemo otići i do Ljubljane na konsultacije. Odradili što smo imali i dan kad je bio ET vratili se kući, malo odmorili u ZG, spakovali se i vratili. Život nastavili uobičajeno (ja se doduše natezala sa poslodavcem jer mi je dao otkaz, ima u prošlom dnevniku). Pošto je taman počeo post kad smo mi ulazili u postupak, ja sam čekala da prođe UZ nakon bete i onda smo rekli našim porodicama na Vaskrs.
Sličan je plan i sad. Ovde sam odradila kontrole, čula se sa njima mailom i sve dogovorila. Svima smo opet rekli da smo dobili tremin za konsultacije i da zbog toga idemo.
U prethodnim postupcima koji su nažalost bili neuspješni mi je zbog ljudi oko mene bilo još gore. Ne zato što su oni loši, veće zato što brinu, pa stalno zovu, pa ti ne daju ništa da radiš, onda radiš betu pa svi zovu da čuju kako je prošlo i onda ja opet svima saopštavam da nije uspjelo a i onako se osjećaš bezveze, pa me oni pokušavaju utješiti a meni samo bude još gore, a pogotovo u ovim situacijama gdje je beta bila pozitivna a niska pa se onda agonija dodatno produži. Ova opcija mi je za mene i moje psihičko zdravlje najbolja.
Uspijeli smo danas napraviti i plan za čuvanje Nike, svi će pomalo uskočiti (po sat-dva). Nije problem ni da je vodimo ali mi bezveze da vučem djete da se pati čitav dan u autu. Eto nešto se i razriješilo.
samo naprijed lilly!
laKole- Broj poruka : 1553
Datum upisa : 16.02.2010
Lilly, srecno otvaranje novog dnevnika!
Da ga zatvoris lepob betom i da Nika dobije batu ili seku!
Da ga zatvoris lepob betom i da Nika dobije batu ili seku!
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Ohoho, lilly, nek ti je bebicetan ovaj postupak bas kao i onaj s Nikom, koja je, N E O D O LJ I V A!
BiKsi :)- Broj poruka : 22704
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Stvari se naravno uvijek moraju zakomplikovati.
Niki su poceli opet iz izbijati zubi, procurio je nos, juce nervozna, nocas plakanje i nosanje, danas opet haos. Samo jos da dobije temperaturu a sve lici da ce je dobiti .
I kako da je ostavim u takvom stanju? Vidjecu joa sta ce biti do kraja dana pa cu vidjeti sta cu.
Niki su poceli opet iz izbijati zubi, procurio je nos, juce nervozna, nocas plakanje i nosanje, danas opet haos. Samo jos da dobije temperaturu a sve lici da ce je dobiti .
I kako da je ostavim u takvom stanju? Vidjecu joa sta ce biti do kraja dana pa cu vidjeti sta cu.
Mogu samo da ti pozelim da se sve resi u pozitivnom smeru i da tece onako kako si naumila.
leptirko82- Broj poruka : 2897
Datum upisa : 30.04.2013
Lily
Srecno u novom postupku!! Nadam se da ce Niki biti sto pre bolje, pa da dobije baticu ili sekicu
Srecno u novom postupku!! Nadam se da ce Niki biti sto pre bolje, pa da dobije baticu ili sekicu
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Lilly13 srecno otvaranje dnevnika, neka scenario bude isti kao prosi put
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 57
Datum upisa : 08.09.2010
Lilly13,svu sreću vam želim!
ragaco- Broj poruka : 1821
Godina : 44
Datum upisa : 28.08.2011
Lili, nadam se da je sve ok i da krecete po svoju mrvicu
Vuchica- Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012
Srecno sutra, nadam se da je smrcanje bilo lazna uzbuna!
fmala- Broj poruka : 1989
Datum upisa : 25.04.2012
Strana 1 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 1 od 5
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu