Korak po korak na putu do bete +
+65
atomski mrav
Ema78
missile
JocY
Star77
bak
insomnia
korpica
Likoli
ariadne69
bulevarka
hemijaH2O
malamara
ninica2
SladZana
tulumba
bulevar79
fight&faith
Afrodita
Endzi
HappyGirl
Gral
lelas
ganedina
SoJa
ivi
makica1984
Strumfeta78
suzanasaki
dunjas
PalcicaBg
Ambra
anasrce
LaFolie
Crvic
lenjivica
saska1
OKacica
Arya
hocukusurnecuzvaku
Vuchica
Erata
maza1972
ivanicasale
d77
leptirko82
Sofija Veks
BiKsi :)
Niny
Stenli
Dacaa
sareni leptir
fmala
KoMetaK
Simona
InNaturaVeritas
Struzzo
ragaco
karakaca
Shizika
laKole
MAAKKI
luckystar74
Ninche
zvoncica36
69 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 40 od 40
Strana 40 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
D77 verujem da će se uskoro javiti neko ko se razume u LH

hocukusurnecuzvaku- Broj poruka : 1595
Godina : 41
Datum upisa : 03.11.2012
pisala sam na temi imunologija ...ako neka od Vas zna odgovor ,neka mi pise...
sareni leptir- Broj poruka : 3884
Godina : 47
Datum upisa : 27.04.2012
LaFolie ::lelas ::evo i mene da se javim iz Praga!
Radila ultrazvuk danas,sve ok,pu,pu,pu!
Stimulacija jos danas i sutra,u sredu uz ponovo i najverovatnije stop istog dana!
Klinika je savrseno organizovana,veoma prijatno i opustajuce sve deluje.Vidi se da ni na cemu nisu stedeli!
Sad smo u hotelu koji je 300 metara od klinike,mali predah i posle setnja po gradu!Pada sitna kisica ali nije mnogo hladno,taman!
veliki pozdrav za sve moje drugarice,navijacice!
Obavezno zamislite zelju na mostu
![]()
mislim na vas puno!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Bili danas ceo dan po gradu i naravno na Karlov most!Zelja zamisljena!

Hvala vam drage moje,sto mislite na mene dok ja ili setam ili jedem ili spavam.O postupku vise i ne mislim!
Korpice divne vesti,prikljucujes se se i ti,vidis kako je Kusurko svojim pozitivnim vibracijama pokrenula lavinu lepih desavanja na kutku!Zato veselo

Kusurko setas li po malo!
Palcice bice to puna kuca dece,bravo za zlatnu rezervu!
Brbljiva i ja sam imala bolove u kukovima,isla kod reumatologa i sve ok.Tek kad sam uradila antitela stitne po nalogu hematologa on me poslao endokrinologu i dobila terapiju!uradi ova antitela i znaces na cemu si!
Sve vas redom ljubim,da ne nabrajam i nekoga ne preskocim i navijam za pisma ,pozive,debele bete,mirne trudnoce

lelas- Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012
ja sam radila samo nalaz anti tpo ...neznam koja jos antitela postoje i dali moze reumatolog tj imunolog da mi odredi da to radim ?!
Koracaljke,samo da vas sve ljubnemo i od srca vam zelimo da vas sreca prati na svaki korak

bebica mala- Broj poruka : 749
Godina : 48
Datum upisa : 27.01.2012
Bebice mala ,bebica je preslatka,hvala sto mislis na nas!
Brbljiva,to su antitela stitne kao i antiTg,mislim da sam ispravno napisala.Ako su i ona u redu onda stitna fercera ko sat!
Ganedina i ja sam primetila da nema Erate!nadam se da nesto lepo radi.nema ni zvoncice.
INV nedostajes,volim da citam tvoje iskrene postove,sta vise veoma cenim sto si sa obe noge na zemlji i sto si javno govorila o nekim stvarima o kojima cela Srbija cuti.znam za tvoje povlacenje,zato cu samo da ljubim jednom jako!istraj na svom putu istine i mira.
Atomski mrave,sta ima kod vas,kad je transfer.saljem svu svoju podrsku !juce sam bila na klinici u 2 a sutra sam u pola 9,pa se mozda i sretnemo.
Brbljiva,to su antitela stitne kao i antiTg,mislim da sam ispravno napisala.Ako su i ona u redu onda stitna fercera ko sat!
Ganedina i ja sam primetila da nema Erate!nadam se da nesto lepo radi.nema ni zvoncice.
INV nedostajes,volim da citam tvoje iskrene postove,sta vise veoma cenim sto si sa obe noge na zemlji i sto si javno govorila o nekim stvarima o kojima cela Srbija cuti.znam za tvoje povlacenje,zato cu samo da ljubim jednom jako!istraj na svom putu istine i mira.
Atomski mrave,sta ima kod vas,kad je transfer.saljem svu svoju podrsku !juce sam bila na klinici u 2 a sutra sam u pola 9,pa se mozda i sretnemo.
@lelas samo napred, navijam za Vas, samo opusteno, shvatite ovo kao odmor od svega i lagano...
Mi smo svoje danas obavili, jedno ubacimo i ostavismo 9 malih Jugovica da se baskare u zamrzivacu (i sad se odmaramo) a sutra letimo konacno kuci i iscekujemo dan vadjenja bhcg :)
Mi smo svoje danas obavili, jedno ubacimo i ostavismo 9 malih Jugovica da se baskare u zamrzivacu (i sad se odmaramo) a sutra letimo konacno kuci i iscekujemo dan vadjenja bhcg :)
atomski mrav- Broj poruka : 39
Datum upisa : 05.12.2013
Lelas drugarice
uživajte maximalno u čarima mojih korena
Nego šta nego šetam
Bila sam i do frizera,da moja tačkica ima lepu mamu
sad slušamo dečije pesmice i tako
uživamo
Bebice mala divan ti je bebac
pu-pu-pu

Nego šta nego šetam

Bebice mala divan ti je bebac

hocukusurnecuzvaku- Broj poruka : 1595
Godina : 41
Datum upisa : 03.11.2012
Kusurko,tako je radi sta tebi i tackici prija!
Atomski,odlicno i sad prava opustencija.Lepo da se sad taj jedan ugnjezdi i da za koju godinu dodjete svi zajedno po njegovog brata ili sestru!

Atomski,odlicno i sad prava opustencija.Lepo da se sad taj jedan ugnjezdi i da za koju godinu dodjete svi zajedno po njegovog brata ili sestru!
hocukusurnecuzvaku ::Nego šta nego šetamBila sam i do frizera,da moja tačkica ima lepu mamu
![]()
![]()
![]()
![]()
sad slušamo dečije pesmice i tako
![]()
![]()
uživamo
![]()
![]()
![]()

SoJa- Broj poruka : 2029
Godina : 46
Datum upisa : 02.08.2013
dali je neka od vas radila pregled prvi na reumatoloskoj klinici VMA
Uh, ovde sve prsti od koraka i akcije, drago mi je da je tako, jer se trudnicki deo prazni, pa navijam da ga sve koje ste u postupku popunite, a koje krecete da im se pridruzite!
Palcice, navijam za betu i saljem rodice!
Lela, sreco u Pragu!!! Drzim fige da se vratis kao trudnica!
Atomski, neka je sa srecom i tebi!!!!
Vucice, srecan pocetak bockanja!!! Da se posreci ovog puta i da nam s uskoro pohvalis
D77, imas li info od dr? Meni se cini da je ovaj LH ok, cini mi se da je i meni bio tako kad sam pocela da se bockam, ali slusaj dr. I ja sam krenula sa bockama 2-3 dc, ne secam se vise, al ismo cekali LH i E2 da se dovedu u normalu! Navijam da su se kockice slozile!
Navijam i za sve vas ostale, mnogo ste vredne, nisam sigurna da sam sve pohvatala, pa mi ne zamerite vi koje ne spomenuh.
Palcice, navijam za betu i saljem rodice!

Lela, sreco u Pragu!!! Drzim fige da se vratis kao trudnica!

Atomski, neka je sa srecom i tebi!!!!

Vucice, srecan pocetak bockanja!!! Da se posreci ovog puta i da nam s uskoro pohvalis

D77, imas li info od dr? Meni se cini da je ovaj LH ok, cini mi se da je i meni bio tako kad sam pocela da se bockam, ali slusaj dr. I ja sam krenula sa bockama 2-3 dc, ne secam se vise, al ismo cekali LH i E2 da se dovedu u normalu! Navijam da su se kockice slozile!

Navijam i za sve vas ostale, mnogo ste vredne, nisam sigurna da sam sve pohvatala, pa mi ne zamerite vi koje ne spomenuh.

KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 50
Datum upisa : 09.01.2010
Kometak, veliki
. Javili su mi se sa klinike i nista od stimulacije, ponavljam LH za 3dana, a to ce biti 11dc.

d77- Broj poruka : 1742
Datum upisa : 01.12.2009
Lelas uživajte u Pragu maksimalno i da se vratite sa vašim bebama
Palčica i Žvaka
Vuchice, nas dve zajedno u februaru
Bebice mala, divan ti je beban
D77 baš mi je žao što se tako iskomplikovalo
Javi nam šta su ti rekli.
Brbljiva, što se tiče sedimentacije, žarište sigurno negde postoji, moraš to da istražiš. Moja mama je nekada davno imala problem sa noktom na nozi, urastao joj je bio u meso i to joj je stvorilo isto tako visoku sedimentaciju.
Poljubac svim devojkama

Palčica i Žvaka

Vuchice, nas dve zajedno u februaru

Bebice mala, divan ti je beban

D77 baš mi je žao što se tako iskomplikovalo

Brbljiva, što se tiče sedimentacije, žarište sigurno negde postoji, moraš to da istražiš. Moja mama je nekada davno imala problem sa noktom na nozi, urastao joj je bio u meso i to joj je stvorilo isto tako visoku sedimentaciju.
Poljubac svim devojkama

Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 45
Datum upisa : 16.02.2011
dobro jutro cure ...ako nekog zanima samo da znate ...zvala sam na reumatologiji VMA ...slobodan tremin imaju tek 16 juna ~!!!! uzas !!!!!!!!!!!! ( ne mogu ni smajlice da ucam nesto ,sta li se desava )
tako da cu se orjentisati ka KC BG , i traziti dr uput za KC BG --bar tamo nece biti guzve ...(mesec dana je opet nesto a ne ko na VMA !) ...
tako da cu se orjentisati ka KC BG , i traziti dr uput za KC BG --bar tamo nece biti guzve ...(mesec dana je opet nesto a ne ko na VMA !) ...
Kometak,Niny
vratili smo se sa ultrazvuka jutros ,primila sam zadnji cetrotide,uzela pregnil i veceras STOP!
Na ultrazvuku 15 folikula,videh da su najveci vec buconje od 23 i 24 mm,rekose mi da je endometrijum odlican,nisam cula debljinu jer su mi pokazivali na ultrazvuku kako izgleda,racunam ako je pre dva dana bio 9.5 da je danas 10 mm.uostalomm brojke su nevazne vazno je da je on pravilan.osecaj dobar,dok dr to sve pokazuje.
Veceras u 21 primam pregnil od 10 000,sutra odmor i lagana hrana uvece,normalno ujutru nista pre aspiracije.
hotel je odlican spavamo ko male bebe!
pozdrav i puno poljubaca za sve vas
-------
https://kutak.forumotion.com/viewtopic.forum?t=2784

vratili smo se sa ultrazvuka jutros ,primila sam zadnji cetrotide,uzela pregnil i veceras STOP!

Na ultrazvuku 15 folikula,videh da su najveci vec buconje od 23 i 24 mm,rekose mi da je endometrijum odlican,nisam cula debljinu jer su mi pokazivali na ultrazvuku kako izgleda,racunam ako je pre dva dana bio 9.5 da je danas 10 mm.uostalomm brojke su nevazne vazno je da je on pravilan.osecaj dobar,dok dr to sve pokazuje.
Veceras u 21 primam pregnil od 10 000,sutra odmor i lagana hrana uvece,normalno ujutru nista pre aspiracije.
hotel je odlican spavamo ko male bebe!
pozdrav i puno poljubaca za sve vas

-------
https://kutak.forumotion.com/viewtopic.forum?t=2784
Strana 40 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40

» Korak po korak na putu do bete +