Korak po korak na putu do bete +
+65
atomski mrav
Ema78
missile
JocY
Star77
bak
insomnia
korpica
Likoli
ariadne69
bulevarka
hemijaH2O
malamara
ninica2
SladZana
tulumba
bulevar79
fight&faith
Afrodita
Endzi
HappyGirl
Gral
lelas
ganedina
SoJa
ivi
makica1984
Strumfeta78
suzanasaki
dunjas
PalcicaBg
Ambra
anasrce
LaFolie
Crvic
lenjivica
saska1
OKacica
Arya
hocukusurnecuzvaku
Vuchica
Erata
maza1972
ivanicasale
d77
leptirko82
Sofija Veks
BiKsi :)
Niny
Stenli
Dacaa
sareni leptir
fmala
KoMetaK
Simona
InNaturaVeritas
Struzzo
ragaco
karakaca
Shizika
laKole
MAAKKI
luckystar74
Ninche
zvoncica36
69 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 3 od 40
Strana 3 od 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Ninche sad sam videla malu "Lavicu i cestitam ti prelepa je, ne znam jel jesam jer sam vas duze vreme samo pratila,
Mazo to sam i ja mnogo puta pomislila pa sam rasporedjivala vitamine jedni ujutru, jedne pre rucka jedne posle rucka, a iz apoteke sam izlazila sa punom kesom
Mazo to sam i ja mnogo puta pomislila pa sam rasporedjivala vitamine jedni ujutru, jedne pre rucka jedne posle rucka, a iz apoteke sam izlazila sa punom kesom
karakaca- Broj poruka : 777
Godina : 41
Datum upisa : 04.12.2009
Karakaca i laki samo napred!Sledeca ce godina biti sigurno bolja i nadam se da ce biti vise
Dacaa- Broj poruka : 800
Datum upisa : 29.07.2009
Izvadih i ja danas taj feritin, pa da vidimo gde smo. U labu žena kaže da je njena snajka sada trudna sa blizancima, 7., ili 8. VTO, bili u Pragu. Žena koja mi je vadila krv, kaže ćerki izvađeni jajovodi, 3 puta išla na VTO, zadnji put kod Ivanovića i prošla slično kao i ja. Trudnoća nije išla kako treba, a od njih nikakve podrške. Eto kako je svet mali...
Erata- Broj poruka : 2458
Datum upisa : 21.06.2012
Erata ::Izvadih i ja danas taj feritin, pa da vidimo gde smo. U labu žena kaže da je njena snajka sada trudna sa blizancima, 7., ili 8. VTO, bili u Pragu. Žena koja mi je vadila krv, kaže ćerki izvađeni jajovodi, 3 puta išla na VTO, zadnji put kod Ivanovića i prošla slično kao i ja. Trudnoća nije išla kako treba, a od njih nikakve podrške. Eto kako je svet mali...
Ma kako si stigla u tih 10 minuta boravka u labu da udjes u toliku pricu?
Vuchica- Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012
A kako se koristi Vitex i pod kojim nazivom kupujes? Meni su se skratili ciklusi posle vto a mozda i zbog godinica pa ako to prija sto da ne. Progesteron znam da fali pa bih pokusala da doteram prirodno i bez upotrebe hormona, eventulno fitohormoni dolaze u obzir.
InNaturaVeritas- Broj poruka : 864
Datum upisa : 24.02.2012
Erata ::Izvadih i ja danas taj feritin, pa da vidimo gde smo. U labu žena kaže da je njena snajka sada trudna sa blizancima, 7., ili 8. VTO, bili u Pragu. Žena koja mi je vadila krv, kaže ćerki izvađeni jajovodi, 3 puta išla na VTO, zadnji put kod Ivanovića i prošla slično kao i ja. Trudnoća nije išla kako treba, a od njih nikakve podrške. Eto kako je svet mali...
Sta je to feritin?
Jel ima veze sa gvozdjem?
Ceo zivot sam anemicna, vise ni ne obracam paznju na to (poslednje vadjenje 3,5 govzdje), ali sam sada citala da to ima veze i utice na trudnocu...
Sada sam kao krenula malo da pijem vitamine... i gvozdje... rekose mi..
Meni se 2004 skratio ciklus posle mamine smrti... tada sam imala na 20 dana i od tada se ustalilo na 24...
Progesteron mi je bio los prosle godine sada se doveo u red...
Uzimala sam malo vaginalno utrogestan (po preporucu lekara), kaze samo vaginalno nikako oralno jer te osamuti...
luckystar74- Broj poruka : 501
Datum upisa : 20.12.2013
I ja se to pitam
Kada sam u raspoloženju, ja tako, raspričam se sa narodom. Od prodavnice, banke, laboratorije, pijace...hiljadu priča.
Nego da vam ispričam za tetu u labu u KBC-u. Odem ja po rezultate neki dan i na kontrolu kod Šumarac. Prošli put me naplašila da se kod mene razvija prirodni dijabetes i dala mi da proverim C peptid, GAD antitela i insulin. Odem ja da podignem nalaze i da mi ona to vidi. Sretnem sestru na hodniku, kažem zašto sam došla. Vraća se ona sa papirom i kaže idite u laboratoriju i vidite ako su vam gotovi nalazi da upišu. Odem ja, a tamo jedna starija gospođa. Otvara one ogromne sveske, nalazi moje ime i upisuje rezultate. Vidim ja sve super, sve u granicama i kažem: Eto gospođo, oni mene plaše da mi se razvija dijabetes. Ma kakav dijabetes, neću ja ni lekove da pijem. A ona mene za ruku i kaže: Pa naravno! Krećemo napolje i ja dodajem: Ja to spuštam prirodnim metodama, a ona meni: Kako? I vraća se nazad i zatvara vrata od laboratorije, da nas ne čuju. Kažem ja par prirodnih recepata, a ona meni: Slušaj, ja ću ti reći naš laboratorijski recept za skidanje šećera, koji mi je rekla nekad stara načelnica. Uzmeš kesicu cimeta i potopiš u 2dl vode. Ostaviš da prenoći i ujutro popiješ. Tako 4 dana zaredom. Nakon nekih 10 dana šećer počinje da pada. Onda se održava jednom mesečno (koliko sam shvatila jedno veče u mesec dana). I dodaje žena: Beži odavde i ništa ti nisam rekla! Ja kažem hvala, a ona meni: Na leku se ne zahvaljuje.
Eto ja već 3 večeri potapam ovaj cimet, pa ćemo videti. Glukofaž ne pijem već 2 meseca i šećer mi je bolji nego što je bio sa njim.
I tako ja lepo svoje nalaze držim, čekam na pregled kod dr. i pomislim: Šta ću ja ovde??? Da je lažem i da se natežemo? Beži Erata! I fino ja trk niz stepenice.
Merim šećer 3 puta dnevno i sve je bolje kako vreme ide...ona me terapija ubila! Ona bi meni uvela i amaril, pa insulin...i postadoh ja slučaj! Ubeđena sam da ta žena sarađuje sa nekom farmaceutskom firmom. Svako je kod nje dobio glukofaž. Meni je rekla da bi mi ga svakako dala kao pripremu za VTO. Ja tada bila srećna, a sada se krpim posle godinu ipo dana oralnog antidijabetika.
Kada sam u raspoloženju, ja tako, raspričam se sa narodom. Od prodavnice, banke, laboratorije, pijace...hiljadu priča.
Nego da vam ispričam za tetu u labu u KBC-u. Odem ja po rezultate neki dan i na kontrolu kod Šumarac. Prošli put me naplašila da se kod mene razvija prirodni dijabetes i dala mi da proverim C peptid, GAD antitela i insulin. Odem ja da podignem nalaze i da mi ona to vidi. Sretnem sestru na hodniku, kažem zašto sam došla. Vraća se ona sa papirom i kaže idite u laboratoriju i vidite ako su vam gotovi nalazi da upišu. Odem ja, a tamo jedna starija gospođa. Otvara one ogromne sveske, nalazi moje ime i upisuje rezultate. Vidim ja sve super, sve u granicama i kažem: Eto gospođo, oni mene plaše da mi se razvija dijabetes. Ma kakav dijabetes, neću ja ni lekove da pijem. A ona mene za ruku i kaže: Pa naravno! Krećemo napolje i ja dodajem: Ja to spuštam prirodnim metodama, a ona meni: Kako? I vraća se nazad i zatvara vrata od laboratorije, da nas ne čuju. Kažem ja par prirodnih recepata, a ona meni: Slušaj, ja ću ti reći naš laboratorijski recept za skidanje šećera, koji mi je rekla nekad stara načelnica. Uzmeš kesicu cimeta i potopiš u 2dl vode. Ostaviš da prenoći i ujutro popiješ. Tako 4 dana zaredom. Nakon nekih 10 dana šećer počinje da pada. Onda se održava jednom mesečno (koliko sam shvatila jedno veče u mesec dana). I dodaje žena: Beži odavde i ništa ti nisam rekla! Ja kažem hvala, a ona meni: Na leku se ne zahvaljuje.
Eto ja već 3 večeri potapam ovaj cimet, pa ćemo videti. Glukofaž ne pijem već 2 meseca i šećer mi je bolji nego što je bio sa njim.
I tako ja lepo svoje nalaze držim, čekam na pregled kod dr. i pomislim: Šta ću ja ovde??? Da je lažem i da se natežemo? Beži Erata! I fino ja trk niz stepenice.
Merim šećer 3 puta dnevno i sve je bolje kako vreme ide...ona me terapija ubila! Ona bi meni uvela i amaril, pa insulin...i postadoh ja slučaj! Ubeđena sam da ta žena sarađuje sa nekom farmaceutskom firmom. Svako je kod nje dobio glukofaž. Meni je rekla da bi mi ga svakako dala kao pripremu za VTO. Ja tada bila srećna, a sada se krpim posle godinu ipo dana oralnog antidijabetika.
Erata, bice isprobano
d77- Broj poruka : 1742
Datum upisa : 01.12.2009
E pa ovaj lek moram svekiju da dam za dijabetes.
Ma svi oni sarađuju sa nekim faramceutskim kućama i ugrađuju se u sve živo. Gledam kod mene kad dođu predstavnici, sve se ostavlja i trči se za njima
Ma svi oni sarađuju sa nekim faramceutskim kućama i ugrađuju se u sve živo. Gledam kod mene kad dođu predstavnici, sve se ostavlja i trči se za njima
hocukusurnecuzvaku- Broj poruka : 1595
Godina : 42
Datum upisa : 03.11.2012
Kaže žena da je fora u tome što taj cimet stoji potopljen u vodi celu noć. Ljudi obično piju odmah, i ja sam tako radila...videćemo sada sa ovim "davljenikom" kako će da ide! :))
Cimet je opste poznat da je dobar protiv secera, jedino nisam razumela jel se pije 4 dana ili 10 dana pa onda odrzavanje jednom mesecno?
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Kaze pije se 4 dana. Uvece se potopi kesica ( ja stavim 2 kasicice) u 2 dl vode. Ujutro promesa i popije. Secer ne pocne padati odmah, vec za 10 dana. Posle ta 4 dana jednom mesecno se popije jedna solja.
Sad mi jasno, pocela bih i ja jer sam jos uvek na sioforu i ne znam sta da radim sa njim, a u januaru imam kontrolu kod endokrinologa pa verujem da ce mi ga ona ukinuti skroz.
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Zene je l moze mala pomoc?
ANA mi je uvecan. Sta to znaci?
Dr kaze da pored fraxija treba da pijem i Pronizon, kad dodje do trudnoce. Kad sam citala o Pronizonu i kontindikacijama nije mi bilo dobro. :S
I da... Papa test sa abnormalnim celijama, cekam HPV rez.
Sve lepse od lepseg.
ANA mi je uvecan. Sta to znaci?
Dr kaze da pored fraxija treba da pijem i Pronizon, kad dodje do trudnoce. Kad sam citala o Pronizonu i kontindikacijama nije mi bilo dobro. :S
I da... Papa test sa abnormalnim celijama, cekam HPV rez.
Sve lepse od lepseg.
Poslednji izmenio Arya dana 24/12/2013, 13:46, izmenjeno ukupno 1 puta
Arya- Broj poruka : 60
Datum upisa : 10.10.2013
cimet jr dobar i za infekcije ..potopis u ab jogurt i pijes ,to sam radila ...savet jedne doktorke...
sareni leptir- Broj poruka : 3884
Datum upisa : 27.04.2012
BRBLJIVA76 ::cimet jr dobar i za infekcije ..potopis u ab jogurt i pijes ,to sam radila ...savet jedne doktorke...
Kako ide ceo recept?
J sam trenutno mrtva bolesna, nedelju dana me ne popusta, ne znam vise sta da radim.... Sve prirodne i neprirodne lekove sam probala.
ma nema tu recepta ,...ja sam stavljala po jednu rannu kasiciu u solju jogurta ,pa sm znala zbog ureaplazme i naste srca da ispijem to....to je za vaginalne infekcije ...
inv,,,zanima me cena tog mleca ,i u kom stanju ga prodaje **? javi mi se ppInNaturaVeritas ::Da, za DHEA se valja raspitati, uraditi hormone i vazda analiza pa zbog toga ne znam, ne bih d apogrešim. Meni su to takođe preporučili ali nisam pila.
Probaću da nađem temu s ajednog kanadskog sajta, kod njih se baš puno koristi Q10 pa ću ti porslediti. Mislim da se i tu uradi analiza pa se zatim prepisuje. Znam da je 30 OK, ovde je bilo žena koje su pile i dva puta više ali ne bih se igrala. Mislim d aje bolje piti više meseci i tu propisanu dozu ako baš hoćeš da budeš sigurna.
Ja sam pila matični mleč od žene sa Zlatibora koji je proveren.
Maticni mlec je super stvar... Ja sma ga nekad uzimala dok mi nisu dijagnostikovali IR, ali i sad planiram, nece me ubiti kasicica meda...
OKacica- Broj poruka : 1352
Datum upisa : 13.06.2012
ma neznam dali da uzmem svez mat .mlec ili u medu .?! kazu da je svez jak dosta, anebih se bas time igrala ...hormoni polude ,pa posle vto bocke jos ...hm...nebih tako ,,,a da je dobar ,dobar .je .znam zenu iz sela koja ej ostala trudna uz svez mat mlec ...
BRBLJIVA76 ::ma nema tu recepta ,...ja sam stavljala po jednu rannu kasiciu u solju jogurta ,pa sm znala zbog ureaplazme i naste srca da ispijem to....to je za vaginalne infekcije ...
Ta kombinacija je extra! Verovatno je dobra za vaginalne infekcije, ali je super i za svasta nesto jos. Obzirom na lekovito dejstvo oba.
Evo dobrog linka, med i cimet sve lece!
Ostalo mi je jos ovo da probam.
.
Poslednji izmenio Arya dana 24/12/2013, 14:23, izmenjeno ukupno 1 puta
http://www.coolinarika.com/recept/cimet-i-med-napitak-i-caj/
moj covek poceo organsku maku da uzima ,,naisla na jeftino pakovanje pa uzela za tri meseca ,..bas cemo videti dal ce se spermici pomaci ,ukoliko i dalje ostane negativan na ureaplazmu .
elem ,nasla sam coveka koji pravi vaginalete na bazi etarskih ulja 4,5 vrta ulja ,,...vaginalete za 40 dana -120 e ! prava sitnica ! a bar da garantuje izlecenje ,nego ...otkud znam..
eljudi se bas bogate na nasi mukama .sto se tice kvaliteta ja celija i vitamina ,i ja sam cula za q 10 da je dobar pa sam uzimala od 100mg ..sada sam smanjila sve lekove i vitamine ,,bacila se na prirodu vise ...
elem ,nasla sam coveka koji pravi vaginalete na bazi etarskih ulja 4,5 vrta ulja ,,...vaginalete za 40 dana -120 e ! prava sitnica ! a bar da garantuje izlecenje ,nego ...otkud znam..
eljudi se bas bogate na nasi mukama .sto se tice kvaliteta ja celija i vitamina ,i ja sam cula za q 10 da je dobar pa sam uzimala od 100mg ..sada sam smanjila sve lekove i vitamine ,,bacila se na prirodu vise ...
I ja sam radila feritin i neka 2 cuda koaj videh na rodi da zene rade. I ostadoh u soku, evo mojih rezultata:
Gvozdje 289 mikrograma/dl, ref. 50-170
Feritin 25,5ng/ml ref. 20-250
TIBC 459 FEmikrograma/dl, ref. 250-500
Sad mi nista nije jasno, jer mi je gvozdje poviseno a feritin skoro pa na donjoj granici. Uzimala sam gvozdje poslednjih mesec dana, prvo zbog trudnoce, pa posle zbog obilnog krvarenja posle spontanog. Razume li se neko u ovo?
Erata, ti si ali stvarno! Hvala za recept, pocecu ga i ja praktikovati, da vidim hoce li se nesto desiti sa mojim insulinom, posto ja sa glukozom nemam problem, ona mi je bas niska.
Gvozdje 289 mikrograma/dl, ref. 50-170
Feritin 25,5ng/ml ref. 20-250
TIBC 459 FEmikrograma/dl, ref. 250-500
Sad mi nista nije jasno, jer mi je gvozdje poviseno a feritin skoro pa na donjoj granici. Uzimala sam gvozdje poslednjih mesec dana, prvo zbog trudnoce, pa posle zbog obilnog krvarenja posle spontanog. Razume li se neko u ovo?
Erata, ti si ali stvarno! Hvala za recept, pocecu ga i ja praktikovati, da vidim hoce li se nesto desiti sa mojim insulinom, posto ja sa glukozom nemam problem, ona mi je bas niska.
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Strana 3 od 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +