KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ginekološko-akušerske ordinacije Todorović- Novi Sad

5 posters

Ići dole

Ginekološko-akušerske ordinacije Todorović- Novi Sad Empty Ginekološko-akušerske ordinacije Todorović- Novi Sad

Počalji od HappyGirl 18/12/2013, 16:00

Cure imate li iskustva sa ovom klinikom?
Ako odete na konsultacije pozdravite ih od administratora tj. mene i recite im da je naša želja da se svi ostvare kao roditelji što pre a ne da zaradimo pare. Stoga su mogli da se obrate na pp meni i da zamole za ovu objavu. Naravno da bi izašli u susret  Very Happy Evo šta šalju na pp članovima.

BAHCECI ::Jedan od najuspešnijih IVF centara u Evropi organizuje besplatno savetovanje u Novom Sadu, za sve parove sa problemom bračnog steriliteta. Tom prilikom ćete moći da postavite sva pitanja vezana za bračni sterilitet i vantelesnu oplodnju.

Jedinstvena prilika za sve parove koji imaju probleme bračnog steriliteta, da uz stručni savet naših lekara, dođu do željenog potomstva.

Konsultacije će se održati 22.12.2013. godine u okviru “Ginekološko-akušerske ordinacije Todorović” koja se nalazi na adresi Bulevar Oslobođenja 48/1 u Novom Sadu.
Svi zainteresovani mogu zakazati besplatne konsultacije na broj
+381 66 556 7263

Samo mi nije jasno što nisu napisali koji je to jedan od najuspešnijih IVF centara. Ako neko ode, neka nam javi utiske i kao što rekoh pozdravi ih. 

Poslednji izmenio HappyGirl dana 24/1/2014, 19:00, izmenjeno ukupno 1 puta
HappyGirl
HappyGirl

Broj poruka : 13679
Datum upisa : 05.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Ginekološko-akušerske ordinacije Todorović- Novi Sad Empty Re: Ginekološko-akušerske ordinacije Todorović- Novi Sad

Počalji od zvoncica36 18/12/2013, 16:40

Kada sam videla pp ordinacije Todorović mislila sam da nas zovu da bi nešto naučili od nas.Ima na forumu mnogo žena koje bi mogle da im rade kao konsultanti.Ako pak nisu ovo poslali zbog para mogli bi da besplatno pripremaju našu forumašicu koja će dobiti donaciju kutka.To bi nas sve stimulisalo da razmislimo o ordinaciji Todorović.

zvoncica36

Broj poruka : 2090
Datum upisa : 23.02.2012

Nazad na vrh Ići dole

Ginekološko-akušerske ordinacije Todorović- Novi Sad Empty Re: Ginekološko-akušerske ordinacije Todorović- Novi Sad

Počalji od dacans 23/12/2013, 09:18

Zaobidjite ih u sirokom luku
dacans
dacans

Broj poruka : 926
Godina : 49
Datum upisa : 25.05.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cicsa80 16/1/2014, 19:12

Fora je skroz trula. Znaju oni vrlo dobro da se o njima prica na forumima. Ja im rekla  lol! 

HappyGirl ::Samo mi nije jasno što nisu napisali koji je to jedan od najuspešnijih IVF centara. Ako neko ode, neka nam javi utiske i kao što rekoh pozdravi ih. lol!

U pitanju je Bahceci klinika, istureno odeljenje Sarajevo, centrala u Turskoj. Mi smo bili tamo 2012. Sve pohvale. Posebno su dobri za muski sterilitet, jedini u regiji imaju embrioskop. Mislim da svaku njihovu ponudu o besplatnim konsultacijama treba iskoristiti ma gde se odrzavale. O Todorovicima nemam pojma.

Bilo bi dobro da su kontaktirali Genezis pa napravili neku saradnju ali to su neke druge price  Rolling Eyes
cicsa80
cicsa80

Broj poruka : 2716
Godina : 43
Datum upisa : 23.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 17/1/2014, 09:55

Zahvaljujuci gospodinu Todorovicu, Milan i ja smo se pokrenuli sa mrtve tacke. Jeste da smo bili kod njega davne 2006. godine.
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 17/1/2014, 14:38

zvoncica36 ::Kada sam videla pp ordinacije Todorović mislila sam da nas zovu da bi nešto naučili od nas.Ima na forumu mnogo žena koje bi mogle da im rade kao konsultanti.Ako pak nisu ovo poslali zbog para mogli bi da besplatno pripremaju našu forumašicu koja će dobiti donaciju kutka.To bi nas sve stimulisalo da razmislimo o ordinaciji Todorović.

Zvončice, nema potrebe ništa da daju Kutku, ne oni, nego niko! Samo neka svi rade predano i savesno svoj posao i to će biti i više nego dovoljno.

dacans ::Zaobidjite ih u sirokom luku

E, lako je ovo napisati bez objašnjenja. Zašto?

maus ::Zahvaljujuci gospodinu Todorovicu, Milan i ja smo se pokrenuli sa mrtve tacke. Jeste da smo bili kod njega davne 2006. godine.

Nije bitno kada ste bili, bitno je da vam je pomogao.
HappyGirl
HappyGirl

Broj poruka : 13679
Datum upisa : 05.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu