Ordinacija "Milla" i dr Dragana Pavlović Aćimović - iskustva
2 posters
Strana 1 od 1
Ordinacija "Milla" i dr Dragana Pavlović Aćimović - iskustva
Na dosta sajtova za on-line kupovinu usluga sa značajnim popustima uočila sam ponudu za kompletan ginekološki pregled sa Papa testom, kolposkopijom, brisevima, vaginalnim ultrazvukom i pregledom i ultrazvukom dojki po (recimo) prihvatljivoj ceni u privatnoj ordinaciji "Milla" u Beogradu. Saznala sam da je ordinacija vlasništvo dr Dragane Pavlović Aćimović.
Ima li neka od vas iskustva sa ovom doktorkom i pomenutom ordinacijom? Da li je neka možda kupila opisani paket usluga preko nekog od sajtova za popuste? Kakva su vaša iskustva? Da li zbog te "popuštene" cene samo na brzaka odrađuju pregled i UZ ili rade ozbiljno i posvećeno?
Ima li neka od vas iskustva sa ovom doktorkom i pomenutom ordinacijom? Da li je neka možda kupila opisani paket usluga preko nekog od sajtova za popuste? Kakva su vaša iskustva? Da li zbog te "popuštene" cene samo na brzaka odrađuju pregled i UZ ili rade ozbiljno i posvećeno?
zabrinuta75- Broj poruka : 16
Godina : 48
Datum upisa : 07.02.2010
Re: Ordinacija "Milla" i dr Dragana Pavlović Aćimović - iskustva
Zabrinuta ja sam bila kod te doktorke u Clinicanivi isto preko kupona i sasvim je bila ok i korektna. Maksimalno ljubazna i sve mi je na tenane objasnila.
Sad koliki je strucnjak to ne mogu da sudim..
Sad koliki je strucnjak to ne mogu da sudim..
anasrce- Broj poruka : 444
Datum upisa : 15.07.2013
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|