KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Prica o hrabroj zeni

+33
tatjanica
Erata
Ema78
Simona
Blanka
ChillyVilly
SladZana
Ceca797
Star77
PalcicaBg
Sofija Veks
ganedina
mamadabudem
nina :)
ninica2
MAAKKI
pegaz
maus
dr mali pariz
lelas
zvoncica36
noja
bak
KoMetaK
Crvic
ciklama
Tinche
BiKsi :)
Ninche
fight&faith
Mirjana
lilya
leptirko82
37 posters

Strana 3 od 3 Prethodni  1, 2, 3

Ići dole

Prica o hrabroj zeni - Page 3 Empty Re: Prica o hrabroj zeni

Počalji od lelas 5/4/2014, 12:39

Leptirko,jedva cekam tvoju knjigu da se cuje glas zena sa ovih prostora,da se cuje kako se muce u borbi za decjii osmeh.
Prica koju si posvetila nasoj dragoj drugarici Vesni je iznela na videlo najdublje emocije koje postoje u jednoj zeni.ti si to opisala ,Vesna je to prezivela.I jednoj i drugoj zelim sve najlepse! srca srca srca srca srca srca 
lelas
lelas

Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 5/4/2014, 17:10

osmeh srce 
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ChillyVilly 5/4/2014, 22:42

Leptirko,divno... osmeh srce 
ChillyVilly
ChillyVilly

Broj poruka : 140
Godina : 46
Datum upisa : 03.02.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko82 19/12/2015, 01:03

Ovog puta ja sam junak price...

Krecem, pa stajem. Rekla bih sve, ali cutanje je zarobilo svaku rec i prwkrilo me teskom tisinom. Jos uvek osecam kao da proslost sedi na mojim grudima, ali setim se, proslo je, prolazi... Ja ostajem...ja sam spomenik nade i vere, a i ljubav je prosla kroz moj zivot, potresla me do korena. DoslA je kao lopov , a ja ostadoh siromAsna. Kad vise nisam imala sta da da dam, znala sam... Idem na put, iznova trnovit. A mislula sam da imam oslonac u coveku sa kojim sam trecinu zivota provela. To snazno rame nije. Bilo stvoreno da ja zmornu glavu naslonum. Nece me grluti te ruke, niti ce me gledati dva hladna oka, jer moja dusa za toplinom je sagorela.
Jos je maglovito, cak i posle godinu dana to jutro kad samu torbe i kese strpala delic jednog zivota i price. Nisam mnogo ponela, samo knjige i poneki komad odece. Bezala sam, iako me niko nije gonio...
Strasno je kad gledas ljubav koja se gasi, a ne mozes, a mozda i neces da raspalis stari plamen. Znas da ces samo mrvice dobijati cwlog veka i buti gladan ljubavi. U borbi za potomstvo ja sam vec bila majka, ali odraslom coveku.
Secam se... Skucena, u tesnom kupatiku, necu da iko mojwe suze vidi. Zavet je dat, moja vucja dusa ce napustiti copor i lutace, pa makar i zauvek. Svi smo sazdani da bismo ispunili misiju. Makar se i protiv vetrenjaca borila, nikada swe necu pokajati zbog svoje odluke. Necu se kajati ni sto sam volela. Brak me je naucio mnogim stvarima. Shvatila sam da zelim, iz sve snage zelim da se opet borim. Papir mozda trpi sve, ali ne i srce. Voda razluje mastilo, a ono sto u srce utisnemo ne pere voda, vec vreme.
Ne zalite me nikada, jer izjadala sam se zifovima vec davno i preplakala u naletu samosazaljenja. Jedino sto izgubih je samopouzdanje, ali srecom, zivot mi je uzimao mnogo, ali i davao.
Opet sam tu, uz vas,sa cama delim, jer razumele ste bolje nego iko. Saborke moje, ratnice- pobednice. Jos uvek je sjaj u meni snazan. Podizem se sa zuljavih kolena, uspravljam se i koracam. Hvala i putevima koji me nekom smislu vode..
leptirko82
leptirko82

Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 19/12/2015, 01:59

Leptirko zagrljaj
Blanka
Blanka

Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Simona 19/12/2015, 08:48

Leptirko,
nadam se da te neću još dodatno iznervirati komentarom ali moram da napišem kako je išlo moje čitanje tvog posta. Prvo sam videla ovaj zagrljaj od Blanke i onda kad sam počela da čitam ja sam pomislila - gotovo neka boleština je snašla, sad da je ohrabrimo za život a gde da nadjemo reči ako je nešto toliko strašno... pa se skoro obradovah kad pročitah post. Znam da nije lako i rastati se i da sad ne deluje da kažemo da ima i gore i da te ubedjujemo da će uskoro opet biti bolje. Kako kažeš odluku si donela i važno je da se ne kaješ što znači da je bila dobro promišljena i ispravna pa ma koliko teška. A sada polako dan po dan...

srca
Simona
Simona

Broj poruka : 8349
Godina : 55
Datum upisa : 14.11.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 19/12/2015, 09:11

Leptirko, sad videh sve ovo... divno napisano, ali jako mi je zao sto se desilo to sto se desilo...mada, radujem se sto si uspela da se podignes i uzdignes iznad bola.
A ljubav? Ona ostaje za ceo zivot...tu u tvom srcu, i ceka da je ponovo osetis i poklonis nekom drugom...
Iskreno ti se divim...
Ema78
Ema78

Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Erata 19/12/2015, 10:25

Leptirko, ostadoh bez reci. Koliko si jaka i hrabra. Ja nikada nisam imala snage da presecem. Uvek sam pustala da se prica izlize, olinja i zavrsi skoro neprimetno i bez bola. Da sama dodje do kraja. I zato sam izgubila mnogo vremena, propustila mozda mnogo toga lepog, a sve zbog nedostatka hrabrosti i samopouzdanja. Sigurna sam da te ceka nesto jako lepo, neko, zbog cega si dobila taj zov buducnosti i koracanja u nepoznato.
Erata
Erata

Broj poruka : 2458
Datum upisa : 21.06.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tatjanica 19/12/2015, 11:09

...leptirko,trebalo je snage da ovo podelish sa nama a mogu misliti koliko hrabrosti da dalje nastavish sama...neka te tvoja sharena krila nose u svet koji je pun boja,topline i ljubavi koja te cheka,u to sam sigurna...grlim te jako i divim ti se!!!
tatjanica
tatjanica

Broj poruka : 1508
Godina : 47
Datum upisa : 28.10.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JocY 19/12/2015, 12:13

Leptirko procitala sam tvoj post pre sat vremena i od tad razmisljam sta bih ti rekla. Vidim da si jaka i svaka ti cast na tome. Teska je ovo borba otudji ljude cas posla, svako se zakljuca u cauru svog bola i tu zatvoren sam sa sobom pati. Drago mi je sto si krenula napred. Nadam se da buducnost nosi lepe dogadjaje, a ja cu samo da ti pozelim da oni stignu sto pre.
JocY
JocY

Broj poruka : 2090
Godina : 48
Datum upisa : 20.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko82 19/12/2015, 13:06

Drage zene, hvala vam puno na toplim rwcima, svakoj od vas. Imala sam zelju da podelim sa vama deo svog zivota u kome nisam bila prisutna na Kutku! Bicu tu cesce!
Ljubim puno!
leptirko82
leptirko82

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nina :) 19/12/2015, 13:34

leptirko stvarno neznam sta reci.procitala sam pre sat vremena mozda i vise tvoju poruku i razmisljam celo vreme o tebi.kao prvo drago mi je sto si se podigla iz mrtvih kakao kazu u mom mestu kad se tako nesto desi i kad se osoba vrati opet u stvaran svet a ne da tuguje celog zivota.jer znas da ima jos par sa kutka koje su se rastale i vise se nisu oglasavale ovde a neke su nasle srodnu dusu i nastavile dalje da se bore i sad imaju svoje male andjele pored sebe,sto i tebi zelim iz dna duse da se sve dovede na pravo mesto
a sto se tice muskaraca imam utisak da su oni svi isti i da smo im mi druge mame jer ja uvek kazem u sali da imam troje dece kad me pitaju otkud ti trece kazem muzevo ime.oni se prave veliki dzekovi a ustvari su obicne velike maze i pretezno uvek izvucemo ono sto smo mi zacrtale a ne sta su oni teli.

Broj poruka : 5182
Datum upisa : 06.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 19/12/2015, 15:37

Da stisnem ja moju vucicu, mog Leptirka! Ne da si se ti vec digla, nego nisi ni svesna! Neka si volela, i trebala si, iksan je ziv dok voli, pa i dok pati i razocara se, samo nek su emocije prisutne,  najgore je da je stiglo do onog dela kad si ravnodusna! Hrabra si ti, i jaca nego sto mislis! Hrabro  napred, bez osvrtanja! <3

Naravno,iz tvog pera, prica ne moze biti losa! Odlicna si! No, sledece pisanije da bude na onoj temi nase price, sa najsladjim srecnim pocetkom! osmeh srce

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko82 20/12/2015, 18:42

Biksice, stiskaaaam!!!
leptirko82
leptirko82

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 21/12/2015, 09:18

duso draga, nisi ti leptirko, ti si nas feniks!

neka si ti sa nama ovde opet, a nova ljubav i sreca doci ce kad se najmanje budes nadala, videces!

cvet
Vuchica
Vuchica

Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ganedina 21/12/2015, 10:03

Leptirko moja , nemam nesto pametno da ti kazem , samo da te zagrlim najjace I da potpisem cure sto su prethodno rekle .

A ja ti mogu reci nesto sto one nisu a sto su meni u najtezim trenutcima mog zivota govorili I sto me zivot za ovih mojih 50 godina naucio, a to je da uvek kad ti se nesto lose desi I kad mislis da ne znas I ne mozes dalje , KO ZNA ZASTO JE TO DOBRO.
Izvinjavam se zbog velikih slova , ne zelim da vicem, samo sam htela da podvucem ovu recenicu I da kazem svima vama da je zapamtite I uvek imate na umu u teskim trenutcima. bice vam lakse , jer posle kise uvek sine Sunce .
ganedina
ganedina

Broj poruka : 1049
Datum upisa : 17.10.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko82 21/12/2015, 16:00

Drage moje,
Samo mogu da vas stisnem ovako, preko Kutka i zahvalim se na beskrajnoj podrsci. Znam ja da ce sve biti dobro i vec gazim ktupnim koracima!
leptirko82
leptirko82

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 23/12/2015, 10:09

leptirko, hrabra zeno. Toliko puta sam mislila na tebe. Neka si se ti nama vratila osmeh srce
bak
bak

Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Star77 23/12/2015, 21:22

Leptirko draga, sve u zivotu ima svoje zasto i svoje zato...mislim da sve u zivotu ima svoj razlog, samo sto mi taj razlog ne vidimo odmah...osjecam da si jedna hrabra zena koja zna sta zeli a ja ti od srca zelim svu srecu ovoga svijeta...da sto prije potisnes tugu zbog trnovitog puta koji si presla i da sto prije upoznas razlog zbog koga se desilo sve sto se desilo...ljubim te i grlim puno :*
Star77
Star77

Broj poruka : 980
Godina : 47
Datum upisa : 23.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fight&faith 25/12/2015, 20:45

Leptirko, stvarno si hrabra, a bez hrabrosti čovek u suštini i ne živi već samo životari. Verujem da si dete sreće i da te čeka puno sunčanih dana ispunjenih čistom radošću. Nadam se da ti takvi dani već sviću. c

fight&faith

Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lenjivica 26/12/2015, 00:50

Leptirko, samo da te zagrljaj! Neka si ti ziva i zdrava, jaka i pozitivna, a sreca ce doci, pre ili kasnije, videces! Mozda bas ova 2016. bude najlepsa godina u tvom zivotu!
lenjivica
lenjivica

Broj poruka : 617
Datum upisa : 06.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko82 26/12/2015, 13:17

Drage zene,
Nemam reci da vam opisem kolilo mi znaci vasa pozitivna energija i podrska. Stiskam vas iz sve snage!!!
leptirko82
leptirko82

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od noja 27/12/2015, 11:46

Cekam nastavak price ...zelim ti u 2016 Jednu prekrasnu  bajku u kojoj ces iskreno ziveti . Kiss za naseg Junaka
noja
noja

Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zmajuška 8/1/2016, 16:53

Leptirko, ti si život, snaga i ljubav. Ostani takva! cvet
Zmajuška
Zmajuška

Broj poruka : 1167