Korak po korak na putu do bete +
+72
lilya
HappyGirl
dacans
Ninche
kockicaaa
dusa71
plavaptica
fight&faith
SoJa
Tinche
vivijen
red
lilly13
Marie
bubi80
nina :)
SSanja
JocY
Orline
twinsi
menora72
dragana76ns
lenabeograd
kristina33
breskva
ivka
nadalica
Erata
PalcicaBg
bak
ninica2
lelas
Stenli
SannI-AlL
saska1
Niny
misic
pegaz
fmala
tetreb
hany
djole42
OKacica
winni
Ambra
Angie83
Maksi
Sofija Veks
laKole
MAAKKI
Vuchica
noja
Crvic
sareni leptir
zvoncica36
d77
karakaca
heart84
ariadne69
KoMetaK
Vilhelmina
BiKsi :)
SladZana
ragaco
labradorka
LaFolie
lenjivica
Klarica
leptirko82
ivalina123
Endzi
AriesGirl
76 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 4 od 40
Strana 4 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Ivalina, zao mi je!
ariadne69- Broj poruka : 244
Godina : 55
Datum upisa : 08.11.2012
Karakaca, ili neko ko je sa njom u kontaktu....
Vidim da si spominjala neku inseminaciju za 9.000 din. Je li to u Beogradu, i gde ako nije tajna ?
Thanks
ivalina123- Broj poruka : 50
Datum upisa : 07.01.2013
Mislim da je Aries trazila estrofem, ja sam napisala da imam dve kutije sa rokom vazenje do 09/2014 i rado cu da poklonim.
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 57
Datum upisa : 08.09.2010
Ivalina, jbg. Nek sledeći postupak bude dobitni!
Karakaća i ostale devojke koje su sad u akciji, prašim!
Karakaća i ostale devojke koje su sad u akciji, prašim!
BiKsi :)- Broj poruka : 22704
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Ivalina, bas mi je zao...ali, sled.postupak ce biti sa ogromnom betom
Zvoncice, noja, hvala na informacijama o selenu. Meni svi dr preporucivali selen od Natural wealth i bas sam pre par dana kupila novu kutiju...svi ostali proizvodjaci su daleko povoljniji...ali, promenicu kucu i videti da li ce se antitela bar zaustaviti.
Vec sam pocela da se raspitujem za smestaj na Zlatiboru...da malo odmorim od svega...
Zvoncice, noja, hvala na informacijama o selenu. Meni svi dr preporucivali selen od Natural wealth i bas sam pre par dana kupila novu kutiju...svi ostali proizvodjaci su daleko povoljniji...ali, promenicu kucu i videti da li ce se antitela bar zaustaviti.
Vec sam pocela da se raspitujem za smestaj na Zlatiboru...da malo odmorim od svega...
Poslednji izmenio d77 dana 17/7/2013, 09:46, izmenjeno ukupno 1 puta
d77- Broj poruka : 1742
Datum upisa : 01.12.2009
MAAKKI ::Mislim da je Aries trazila estrofem, ja sam napisala da imam dve kutije sa rokom vazenje do 09/2014 i rado cu da poklonim.
Draga MAAKKI, hvala ti od srca, ali uspela sam da nabavim estrofem Pokusala sam da ti odgovorim na pp, ali nisam sigurna da li ti je stigla poruka. Nisam ih do sada slala, pa ne znam da li sam dobro uradila. Ovde su zene predivne, toliko solidarnosti, podrske, lepih reci i gestova... Bas sam se sva raznezila, jos cu se i rasplakati (a nije od hormona)...
Koraci moji,
Poslednji izmenio Ariesgirl dana 17/7/2013, 09:19, izmenjeno ukupno 1 puta
AriesGirl- Broj poruka : 1399
Datum upisa : 17.11.2012
Meni puko folikul sigurna sam 100% nocas me boleo stomak sad manje zvala sam dr. kaze da je sigurno to to da pogleda prvo pa da dodjem sa mm a on radi ceo dan, bas sam besna dok on dodje posto radi van grada da ne bude kasno, uh pokusavam da ne mislim lose ali ludim
karakaca- Broj poruka : 777
Godina : 42
Datum upisa : 04.12.2009
Karakaca probaj da se smiriš, ne mora da znači da je tako, ja sam prošli mesec primila pregnil za pucanje folikula i za dan ipo kad po pravilu puca osecala sam oštar bol sa strane ne kojoj mi je bio folikul i bila sam sigurna da je pukao, kao ono sutradan na ultrazvuku netaknut folikul. Samo se ne sekiraj unapred, pliz.
Crvic- Broj poruka : 267
Datum upisa : 26.06.2012
Ivalina žao mi je!Baš sam se nadala duploj beti.
zvoncica36- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 23.02.2012
Moguće da bol nije bio od folikula.Navijam da je još uvek tu.Ja sam pred aspiraciju imala krvi na gaćicama pa su svi folikuli bili tu.karakaca ::Meni puko folikul sigurna sam 100% nocas me boleo stomak sad manje zvala sam dr. kaze da je sigurno to to da pogleda prvo pa da dodjem sa mm a on radi ceo dan, bas sam besna dok on dodje posto radi van grada da ne bude kasno, uh pokusavam da ne mislim lose ali ludim
ovdje brojne stranice ispisane...... ne mogu sve da čitam.... novim trudnicama čestitam, a onima koje nisu uspjele, samo ovoliko - svaki korak je korak bliže ka cilju.
svim koračaljkama, želim uspješne korake!
je l' se javljala sofija? šta se desilo na kraju?
svim koračaljkama, želim uspješne korake!
je l' se javljala sofija? šta se desilo na kraju?
laKole- Broj poruka : 1553
Datum upisa : 16.02.2010
Sofija kad se javila beta je bila mala,tako da mislim da je ok.
laKole
Tu sam ja, pratim nase koracaljke i prasim
Kod mene nista novo...idem na UZV jednom nedeljno i dva puta nedeljno radim Betu, koja je sada negde oko 100 (radicu je sutra pa se nadam da ce pasti na dvocifrenu)...krvuckam i dalje, valjda ce tako dok se beta ne nulira...i cekam...
Tu sam ja, pratim nase koracaljke i prasim
Kod mene nista novo...idem na UZV jednom nedeljno i dva puta nedeljno radim Betu, koja je sada negde oko 100 (radicu je sutra pa se nadam da ce pasti na dvocifrenu)...krvuckam i dalje, valjda ce tako dok se beta ne nulira...i cekam...
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Od sinoc poceo da me boli stomak kao pred ciklus. Transfer sam imala 4. jula a test treba da radim 21. jula. i to obican kucni, tako mi je doktorka rekla. Insistirala je da ne radim pre ovog datuma ali zgleda nista od pozitivnog testa po simptomima koje sada imam. Da li se racuna i taj dan kad radis transfer ili se racuna od narednog dana?
Maksi- Broj poruka : 50
Datum upisa : 04.06.2013
sofija, jesi uspjela zakazati laparaskopiju?
maksi, dan transfera ne računaš. test ili betu možeš raditi 15-16 dana od aspiracije bez problema.
laKole ::sofija, jesi uspjela zakazati laparaskopiju?
Nisam, na kraju su rekli da beta lepo pada i da vise ne sumnjaju na vanmatericnu...a inace i kada se u drzavnim institucijama placa nije nimalo jeftino - 90.000!
90.000 ????!!!! dal je to normalno ???,auuuu! pa zar ne moze to na uput ?
sareni leptir- Broj poruka : 3884
Godina : 48
Datum upisa : 27.04.2012
Dugo se nisam javljala, samo da ljubnem sve koracaljke pa da krenem polako da iscitavam strane, dokle je koja devojka stgla
Angie83- Broj poruka : 275
Godina : 41
Datum upisa : 04.04.2013
Meni na uput u Frontu nisu hteli da daju zato sto je Dr koji me je primio insitirao na "preventivnoj" kiretazi, iako si ostali doktori bili protiv toga, a njegov argument da mi ne da uput za laparaskopiju je sto je mesak bio toliko mali da se nikada nije video ni na jednom UZV, i da zbog toga ne planira da mi da uput, ali ako platim, onda moze!
Oni su ti rekli da tad radiš test sa prvom jutarnjom mokraćom.Ti možeš da uradiš već sad test iz krvi.Mnoge žene je boleo stomak kao da će dobiti,a ono bete ogromne.Navijamo i za tvoju ogromnu betu.Maksi ::Od sinoc poceo da me boli stomak kao pred ciklus. Transfer sam imala 4. jula a test treba da radim 21. jula. i to obican kucni, tako mi je doktorka rekla. Insistirala je da ne radim pre ovog datuma ali zgleda nista od pozitivnog testa po simptomima koje sada imam. Da li se racuna i taj dan kad radis transfer ili se racuna od narednog dana?
Ja mislila da ti je beta mnogo manja.Mislim da bih ja napravila haos.Za pare može,ali na uput ne.Samo me interesuje šta oni tu ima da potroše pa da neće na uput da rade.Jesi li proverila koliko je u Novom Sadu?Sofija Veks ::Meni na uput u Frontu nisu hteli da daju zato sto je Dr koji me je primio insitirao na "preventivnoj" kiretazi, iako si ostali doktori bili protiv toga, a njegov argument da mi ne da uput za laparaskopiju je sto je mesak bio toliko mali da se nikada nije video ni na jednom UZV, i da zbog toga ne planira da mi da uput, ali ako platim, onda moze!
joj, sofija, previše se to tvoje vuče....
Sofija, bas sam htela pitati sta je s tobom. Jednoj mojoj prijateljici je trebalo 2-3 meseca da beta padne na nulu. Nije joj bila potrebna ni kiretaza, ni laparo, samo je radila test svaki treci dan dok joj beta nije pala na nulu...
ariadne69- Broj poruka : 244
Godina : 55
Datum upisa : 08.11.2012
Strana 4 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +