U julu da je sve u fulu :)
+41
Tanja83
heart84
dacans
medolino
bak
dragmilk
Endzi
JAmajka
saska1
fight&faith
Botox
Ema78
Niny
Simona
Shizika
Tinushka
cicsa80
zvoncica36
KoMetaK
nina :)
BiKsi :)
Tinche
hany
Orline
dr mali pariz
HappyGirl
plavaptica
bubi80
SladZana
leptirko82
twinsi
lilya
MAAKKI
Mirjana
cufta
emilie
caci
Vuchica
maus
djole42
missile
45 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 18 od 22
Strana 18 od 22 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22
Re: U julu da je sve u fulu :)
za sad odmor od dr i nalaza, na jesen krecem sa dodatnim analizama, a nesto sam razmisljala da posetim tvoju dr i da vidim da uradim jedan prirodnjak :)
hany- Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011
Veče cure.
Otvrila sam jelen grejp,pa prvo da vam se javim i odoh pod tuš.
Meta, hvala na divnim rečima!
Haniću-odmor, nego šta!!
KoMetaK nas postroji,samo tako...
Baš se vidi da su odmori aktuelni,slabo nas ima.
Meeeedooooo-kad se ide kući?
Tinolina, napravi li ti onaj pekmez od kajsije?
Mi smo popdne proveli kod mojih,a predveče mi bila drugarica,pa pomogla u čuvanju jednog dok drugo kupam.
Ostade žena u kako se ovo sve nosi...vriska cika...neću ih ni kupati u kući dok mi se dragi ne vrati,već kod mojih.Rešena sam bar tog večernjeg stresa da se ratosiljam.
Inače, Duci mi se sve viša pušta sam-ali nikad po našoj želji...tek-ode sam.
Ivon-mamin bombon je spustila stopala.Jeee...
još je malo kruta u koracima, ali kad se setim kad smo je prvi put spustili na stopala,nije znala čemu noge služe.
Duci veliku nuždu obavlja u noni, majka će još jednu da kupi,pa da i Iv postavljamo. Nekako mi je žao što je van te priče. A van nje'jer ne stižem oboje na jednu...i kod nje se još uvek ne zna kad je raspoložena za ta posla.
Pozdravljam povratnike sa mora,one koji su tamo ,oni koji planiraju...pa i na neko drugo odredište-ne mora to biti morence
odoh da se osvežim,pa se vraćam.
kolektivni
Otvrila sam jelen grejp,pa prvo da vam se javim i odoh pod tuš.
Meta, hvala na divnim rečima!
Haniću-odmor, nego šta!!
KoMetaK nas postroji,samo tako...
Baš se vidi da su odmori aktuelni,slabo nas ima.
Meeeedooooo-kad se ide kući?
Tinolina, napravi li ti onaj pekmez od kajsije?
Mi smo popdne proveli kod mojih,a predveče mi bila drugarica,pa pomogla u čuvanju jednog dok drugo kupam.
Ostade žena u kako se ovo sve nosi...vriska cika...neću ih ni kupati u kući dok mi se dragi ne vrati,već kod mojih.Rešena sam bar tog večernjeg stresa da se ratosiljam.
Inače, Duci mi se sve viša pušta sam-ali nikad po našoj želji...tek-ode sam.
Ivon-mamin bombon je spustila stopala.Jeee...
još je malo kruta u koracima, ali kad se setim kad smo je prvi put spustili na stopala,nije znala čemu noge služe.
Duci veliku nuždu obavlja u noni, majka će još jednu da kupi,pa da i Iv postavljamo. Nekako mi je žao što je van te priče. A van nje'jer ne stižem oboje na jednu...i kod nje se još uvek ne zna kad je raspoložena za ta posla.
Pozdravljam povratnike sa mora,one koji su tamo ,oni koji planiraju...pa i na neko drugo odredište-ne mora to biti morence
odoh da se osvežim,pa se vraćam.
kolektivni
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
oho-opet ja
pa, dobro nam Jutroooo
http://www.jugosloveni.info/fotografije-wallpapers/1366x768/kafa.jpg
pa, dobro nam Jutroooo
http://www.jugosloveni.info/fotografije-wallpapers/1366x768/kafa.jpg
Dobar dan moji drugari veliki i mali,
dođoh sa posla i spremam se da pravim Čiz kejk bratu za sutrašnji rođiš. Trebalo je da bude Esterhazi torta, ali toplina dana ne dozvoljava dugo upaljenu rernu
Parizu, baš ti hvala na ovom linku.....
dođoh sa posla i spremam se da pravim Čiz kejk bratu za sutrašnji rođiš. Trebalo je da bude Esterhazi torta, ali toplina dana ne dozvoljava dugo upaljenu rernu
Parizu, baš ti hvala na ovom linku.....
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Dobro jutro!
Cufto, posalji malo tog kejka !
Danas sam kupila letnju haljinu u kojoj izgledam kao sladoled.
Cufto, posalji malo tog kejka !
Danas sam kupila letnju haljinu u kojoj izgledam kao sladoled.
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
Leptirko.....TO JE HALJINA!!!!
Mina, prelepa devojčice, neka ti je srećan rođendan (sa malim zakašnjenjem). Divne su vam sličice.
Niny- Broj poruka : 3309
Datum upisa : 16.02.2011
Dobar dancic
Samo na brzinu da vas sve pozdravim i odoh da se spremam, konacno idem kod svojih bebica
Jedva cekam da zaronim u jastuk izmedju njih dvoje i uzivam
Stiskam vas sve
Samo na brzinu da vas sve pozdravim i odoh da se spremam, konacno idem kod svojih bebica
Jedva cekam da zaronim u jastuk izmedju njih dvoje i uzivam
Stiskam vas sve
medolino- Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011
Medo radujem se sa tobom!
Uzivaj u njima to je pravi lek!
Pari bravo za malog Ducija!I ivona bonbona ce sad za bracom!Olaksaj sebi kolko mozes pa makar i kupanje!
Meta navijam za male mrvice mada ne znam koliko su ti vratili
Jedva cekam slavlje za 9 dana
Ja se isto topim na ovoj vrucini iako imam 56 kg.Hoce li malo neko zahladjenje?
Uzivaj u njima to je pravi lek!
Pari bravo za malog Ducija!I ivona bonbona ce sad za bracom!Olaksaj sebi kolko mozes pa makar i kupanje!
Meta navijam za male mrvice mada ne znam koliko su ti vratili
Jedva cekam slavlje za 9 dana
bubi80- Broj poruka : 521
Godina : 44
Datum upisa : 07.07.2011
Bubiiiiiiiii blago tebi sa tih 56kg
A i tebi Medo što ideš kući. Ljubimo vas sve po kući
Ljubim ,stiskam sve redom ...radim po ceo dan ,radnik odmor .....pomazem komšinici oko svadbe i nemam pojma ni di mi je goooz ni di mi je glava .
Jedino što znam to je da imam balvane umesto nogu i više ništa ne mogu da obujem pa uglavnom idem bosa po radnji ,kući i komšiluku ,što je kazu i zdravo
Ajd zdrave i vesele mi bile !
Jedino što znam to je da imam balvane umesto nogu i više ništa ne mogu da obujem pa uglavnom idem bosa po radnji ,kući i komšiluku ,što je kazu i zdravo
Ajd zdrave i vesele mi bile !
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
cao,cure...kako ste nisam bila tu,ali sada sam opet sa vama ... Mini srecan rodjendan ...da je lepa kao do sada,pametna i srecna celi zivot...slike su joj prelepa.med medeni je
emilie- Broj poruka : 289
Godina : 32
Datum upisa : 16.05.2013
Dan Jutra!
Djoleeeeeeeeeeeeeeeeee mnogo te voleeeeeeeeeeeeeeeeem i bas falis Ja nista ne pohvatah sta bi sa tvojim rezultatima?
Medo, bas mi je drago da ces konacno biti sa svojim momcima
Srecan rodjendan Mini lepotici
Maus se brcka.... I mnoge od vas...
Pariz se bori, broji dane, Lilya takodje
Procitah propusteno ovih dana
Sizika, moj najdublji naklon, uvek sam mislila da si apsolutna kraljica. Sad sam uverena 100% da jesi
Jel Mirjana jos na morencetu? Ja je nesto ne vidoh
Ja ne radim apsolutno NISTA vec par dana
Sedim pred tv i kompom i trosim sate. Mrzi me i po vodu da odem do kuhinje. Dodje to valjda tako
Kad ce zima vise. Smori ova vrucina, bas ne volim leto u Beogradu
E da. Dobro delo za ovaj mesec sam pre neko vece ucinila. Ima neka macka nicija omacila se u nasem dvoristu. divljakusa, sacuvaj boze, spopada Baka non-stop, strah je navukao , sve protrci pored nje
I dovuce ona macice pred moju kucu u bivsi Bakov box. Ajd neka je. Medjutim napadne nas jedno jutro, sva sam se isprepadala, u pravog djavola se pretvorila. Cuva macice, sve ja to razumem, al ne smem ni ja da prodjem vise. I uzmem crevo, poprskam je vodom par puta i ona iseli macice. Sad su vec veliki oko 2 meseca, antihristi, mnogo su slatki. I ja u kuci pre neko vece, otvoreni prozori, cujem neko cudno mjaukanje. Izadjem i ucicni mi se da cujem da neko mjauce iz nekog burenceta sa vodom koje je ko zna ko i zasto ostavio kod neke gomile drva. MM se sjuri dole, a mace se davi, izvukao ga je u zadnjem momentu. Srce mi je stalo, sta da se jadno udavilo na nase oci. Nisam mogla da se smirim 2 sata. Pentralo se i upalo. Tupson mali. Eno ga sad , kopa mi cvece
Ljubim sve puuuuno
Djoleeeeeeeeeeeeeeeeee mnogo te voleeeeeeeeeeeeeeeeem i bas falis Ja nista ne pohvatah sta bi sa tvojim rezultatima?
Medo, bas mi je drago da ces konacno biti sa svojim momcima
Srecan rodjendan Mini lepotici
Maus se brcka.... I mnoge od vas...
Pariz se bori, broji dane, Lilya takodje
Sizika, moj najdublji naklon, uvek sam mislila da si apsolutna kraljica. Sad sam uverena 100% da jesi
Jel Mirjana jos na morencetu? Ja je nesto ne vidoh
Ja ne radim apsolutno NISTA vec par dana
Sedim pred tv i kompom i trosim sate. Mrzi me i po vodu da odem do kuhinje. Dodje to valjda tako
Kad ce zima vise. Smori ova vrucina, bas ne volim leto u Beogradu
E da. Dobro delo za ovaj mesec sam pre neko vece ucinila. Ima neka macka nicija omacila se u nasem dvoristu. divljakusa, sacuvaj boze, spopada Baka non-stop, strah je navukao , sve protrci pored nje
I dovuce ona macice pred moju kucu u bivsi Bakov box. Ajd neka je. Medjutim napadne nas jedno jutro, sva sam se isprepadala, u pravog djavola se pretvorila. Cuva macice, sve ja to razumem, al ne smem ni ja da prodjem vise. I uzmem crevo, poprskam je vodom par puta i ona iseli macice. Sad su vec veliki oko 2 meseca, antihristi, mnogo su slatki. I ja u kuci pre neko vece, otvoreni prozori, cujem neko cudno mjaukanje. Izadjem i ucicni mi se da cujem da neko mjauce iz nekog burenceta sa vodom koje je ko zna ko i zasto ostavio kod neke gomile drva. MM se sjuri dole, a mace se davi, izvukao ga je u zadnjem momentu. Srce mi je stalo, sta da se jadno udavilo na nase oci. Nisam mogla da se smirim 2 sata. Pentralo se i upalo. Tupson mali. Eno ga sad , kopa mi cvece
Ljubim sve puuuuno
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
bubi80 ::
joj Bubi, isto bih ti rekla...blago tebi sa tom kilažom...na tu visinucufta :: Bubiiiiiiiii blago tebi sa tih 56kg
Medooooo...roniš li međ njih?
Bak, šta se to dešava te te macovi spopadaju? i kakvo vas zahlađenje spopalo- iduće nedelje u najavi 40 stepeni:aa:
Đoooole,i ja te vooooolem!!!
pripre za svadbu-kak to lepo zvuči...a ti bosonoga, ismejah se
Deca su mi rano zaspala-žurka noćas u najavi.
stisak
Ne mogu da odolim, a da ne podelim sa vama pesmicu uz koju sam đuskala malopre kad je dragi otišao u prodavnicu.
Pošto je moja đuza komedija uživo, obično je praktikujem kad sam sama.
Pošto je moja đuza komedija uživo, obično je praktikujem kad sam sama.
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
Pročitah Bakin izveštaj, pustih Leptirkovu pesmu (koju btw obožavam) i sva se nekako raznežih.
I kod nas dolazi nova neka mačka na hranjanje i spavanje u bašti. Do danas joj je najomiljenije mesto bilo Lucijin mali nenapunjen bazen. danas sam ga napunila, pa se ona preselila ispod leske. Šta ću, kao i ti, hranim je..... sve ih ja odmah zavolim.
Vreme je za san.....
I kod nas dolazi nova neka mačka na hranjanje i spavanje u bašti. Do danas joj je najomiljenije mesto bilo Lucijin mali nenapunjen bazen. danas sam ga napunila, pa se ona preselila ispod leske. Šta ću, kao i ti, hranim je..... sve ih ja odmah zavolim.
Vreme je za san.....
Na brzinu da mahnem. Sta sam sve sebi zadala, dobro sam ziva.
Odvela sam macana kod drugarice, sutra ranom zorom odo u banju. Lepo sam se isplakala kad sam ga ostavila i sad odo da se pakujem. Nisam ni pocela.
Spremala sam mm iznenadjene u ponedeljak kad dodje. Ostalo mi jos mnogo toga, ali se nadam da cu stici.
Bak, ta macka ce ti se pod kozu zavuci, 100%.
Medo, uzivaj, njusi, mazi, ljubi, gnjavi
Zene, sva vas volim, ali paaadam od umora, a pakovanje moram zavrsiti.
Ajde ljubi vas Lily
Odvela sam macana kod drugarice, sutra ranom zorom odo u banju. Lepo sam se isplakala kad sam ga ostavila i sad odo da se pakujem. Nisam ni pocela.
Spremala sam mm iznenadjene u ponedeljak kad dodje. Ostalo mi jos mnogo toga, ali se nadam da cu stici.
Bak, ta macka ce ti se pod kozu zavuci, 100%.
Medo, uzivaj, njusi, mazi, ljubi, gnjavi
Zene, sva vas volim, ali paaadam od umora, a pakovanje moram zavrsiti.
Ajde ljubi vas Lily
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
Medolino otishla kuci da uzhiva sa svojim djechacima, obasipa ih ljubavlju.
Parizhanko, tm otishao sluzhbeno na more? Kad se vraca, brojish dane? Bravo za Ducijevu uchinkovitost na noshi, uskoro ce se i investicija u drugu isplatiti.
Djole, pa kad se planirash odmoriti?
A nedostaje itekako, ozarim se kad vidim da je pisala.
Ha, bak, hvala ti za "titulu" mila moja, od tebe mi jako znachi. Pogadjam na shta mislish ako si chitala dosta stranica unatrag, ima nas poprilichan broj i normalno je da imamo razlichita mishljenja.
Znash, nisam stigla onomad komentirati, ali sam prochitala onaj tvoj dogadjaj sa psom kojem si uspjela pronaci vlasnicu, bila si me rasplakala. I ovo sa macama je dirljivo, pazi ti tu ratarku shto okopava cvijece, mozhda se spustila u bure po vodu da ga zaliva.
Ne lijepe se oni za tebe bezveze, dusha si ti jedna velika.
Sooper shto odmarash, treba to nama koji radimo sa djecom, nego ja nikako da pohvatam shta ti tochno radish?
Nije Mima vec otishla na more?
Kometice, na Zlatiboru si? Tebi uskoro istiche poslovni ugovor u Bg ako sam dobro skontala? To je idealno, sad cesh ti uzivati u .
Pozaboravljah shta sam josh prochitala, ne zamjerite.
Parizhanko, tm otishao sluzhbeno na more? Kad se vraca, brojish dane? Bravo za Ducijevu uchinkovitost na noshi, uskoro ce se i investicija u drugu isplatiti.
Djole, pa kad se planirash odmoriti?
Djole je, po vlastitim rijechima, doshla do zakljuchka da je vanzemaljac, i sad cheka da se doktori slozhe a nishta nam o tom ne pishe.bak ::Djoleeeeeeeeeeeeeeeeee mnogo te voleeeeeeeeeeeeeeeeem i bas falis Ja nista ne pohvatah sta bi sa tvojim rezultatima?
A nedostaje itekako, ozarim se kad vidim da je pisala.
Ha, bak, hvala ti za "titulu" mila moja, od tebe mi jako znachi. Pogadjam na shta mislish ako si chitala dosta stranica unatrag, ima nas poprilichan broj i normalno je da imamo razlichita mishljenja.
Znash, nisam stigla onomad komentirati, ali sam prochitala onaj tvoj dogadjaj sa psom kojem si uspjela pronaci vlasnicu, bila si me rasplakala. I ovo sa macama je dirljivo, pazi ti tu ratarku shto okopava cvijece, mozhda se spustila u bure po vodu da ga zaliva.
Ne lijepe se oni za tebe bezveze, dusha si ti jedna velika.
Sooper shto odmarash, treba to nama koji radimo sa djecom, nego ja nikako da pohvatam shta ti tochno radish?
Nije Mima vec otishla na more?
Kometice, na Zlatiboru si? Tebi uskoro istiche poslovni ugovor u Bg ako sam dobro skontala? To je idealno, sad cesh ti uzivati u .
Pozaboravljah shta sam josh prochitala, ne zamjerite.
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Jutroo!!
Ko posravlja kafu?
ja jesam-al pred sebe
Lilyo,u koju banju ideš-lep provod ti želim.
Šiz- krunisana draga, jeste službeno-ali ima li službe bez zadovoljstva?
Ljubac,odoh malo na terasu
Ko posravlja kafu?
ja jesam-al pred sebe
Lilyo,u koju banju ideš-lep provod ti želim.
Šiz- krunisana draga, jeste službeno-ali ima li službe bez zadovoljstva?
Ljubac,odoh malo na terasu
Dobro jutro!
EvE kafe, evE
Zene ja sam muerto:lol: Ovaj tempo me ubi, no drzim se:lol!: Jos i Milana ledja bole pa se ukocio i to neverovatno, dan pre no sto je covek doterao 3 palete potpale(dascice od gajbica). Pos`o do pola tri, po Anu u vrtic koja vec sa vrata jauce kada cemo na bazen. Na bazenu smo od pola 4 do pola 8. Ni tada nece kuci. Jos jedan skok, jos jedan....jos jedan. Tusiranje, vecera i krevet , ja spremam rucak za naredna dva dana, protrcim usisivacem po kuci, a sinoc i preksinoc sam se zainatila i celu potpalu sam spakovala u podrum. I to sve posle 21h pa do ponoci.Sada sam totalno neispavana, umorna, na poslu sam i veceras lezem kada i Ana. Rucak imam za danas i sutra. Bazen cu nekako preziveti, Milan je ostao u kuci da jauce. Doci ce kasnije drugar pa ce ga odvesti do dr. A kako mene ledja ne bole od onolikog rada, nije mi jasno...
Nisam citala predhodne postove, sto se meni NIKADA nije desilo. no cim posaljem ovu poruku, citam i postrojavam vas sve.
Zive bile zene lepe:aa45:
EvE kafe, evE
Zene ja sam muerto:lol: Ovaj tempo me ubi, no drzim se:lol!: Jos i Milana ledja bole pa se ukocio i to neverovatno, dan pre no sto je covek doterao 3 palete potpale(dascice od gajbica). Pos`o do pola tri, po Anu u vrtic koja vec sa vrata jauce kada cemo na bazen. Na bazenu smo od pola 4 do pola 8. Ni tada nece kuci. Jos jedan skok, jos jedan....jos jedan. Tusiranje, vecera i krevet , ja spremam rucak za naredna dva dana, protrcim usisivacem po kuci, a sinoc i preksinoc sam se zainatila i celu potpalu sam spakovala u podrum. I to sve posle 21h pa do ponoci.Sada sam totalno neispavana, umorna, na poslu sam i veceras lezem kada i Ana. Rucak imam za danas i sutra. Bazen cu nekako preziveti, Milan je ostao u kuci da jauce. Doci ce kasnije drugar pa ce ga odvesti do dr. A kako mene ledja ne bole od onolikog rada, nije mi jasno...
Nisam citala predhodne postove, sto se meni NIKADA nije desilo. no cim posaljem ovu poruku, citam i postrojavam vas sve.
Zive bile zene lepe:aa45:
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
DakleM da vas postrojim Gredom:D
Medooooooo napokon sa decicom. Uzivaj, zaroni medju njih, njuskaj ih...
Miss i ja bi isto tako otisla na putovanje. Obozavam neizvesnost.
Lilya draga bice Milutinu lepo kod tvoje drugarice. Bese produzeni vikend sa mamom. Uzivaj i jos malo dolazi muzic:aa2:
Djole bosonogo devojce:aa42:
Bakisa eto tebi jos jednog kucnog ljubimca. Uzivaj u neradu.
Biksaco koko, kada je uz? Ljubim stomace.
Tino draga tek sinoc videh poruku. Batica nahranio svoju seku, dao joj bananu:aa2:
Siz nisam jos na moretu. Jos malo, jos malo...
Mala kako se snalaziz bez Velje? Kada se vraca? Kako ove vrucine podnose decica? A ti? Duka se druzi sa nosom , a Iv spustila stopalo. Strapaciraju oboje samo tako.
Boki jos kod tvojih?
Heart uzivaj na Zlatiboru.
Mirjana kada se vracas? Sta radi Cvrle? zivate svi skupa.
Caci jos na moru. Divota.
Tanja i Mara se sastale . Savrsenstvo. Uzivaj zmaje na moreTU.
Ptico Metina Beta ce biti bas sa velikim slovom, za koji dan. Ima da prsti sve na forumu. Kako je tebi na poslu? Da li si si navikla?
Daco gde su slike sa mora i rodjusa? Cekam jos dva dana i onda pocinjem da kukam.
Meta draga nadam se da cemo se uspeti stisnuti jos jednom. Uzivaj na Zlatiboru.
Hany uzivaj u odmoru a na jesen u nove pobede.
Cufto neka je burazu srecan rodjus. Davaj malo te torte vamo. Ljubi Luciju medenusu. Vidim i kod tebe novi kucni ljubimac:lol!:
Leptirko setih se pesme - DEVOJKE U LETNJIM HALJINAMA VOLIM. Ma samo djuskaj zeno lepa. I ja bi uz ovu pesmu ali NE MERE iz 2 razloga: na poslu sam i umorna sam.
Bubi nece skoro zahladjenje. Kako vi podnosite ovu vrucinu?
Emilie gde god bila, dobro nam se vratila.
Jel vas sve pobroja? Koliko vas je
Medooooooo napokon sa decicom. Uzivaj, zaroni medju njih, njuskaj ih...
Miss i ja bi isto tako otisla na putovanje. Obozavam neizvesnost.
Lilya draga bice Milutinu lepo kod tvoje drugarice. Bese produzeni vikend sa mamom. Uzivaj i jos malo dolazi muzic:aa2:
Djole bosonogo devojce:aa42:
Bakisa eto tebi jos jednog kucnog ljubimca. Uzivaj u neradu.
Biksaco koko, kada je uz? Ljubim stomace.
Tino draga tek sinoc videh poruku. Batica nahranio svoju seku, dao joj bananu:aa2:
Siz nisam jos na moretu. Jos malo, jos malo...
Mala kako se snalaziz bez Velje? Kada se vraca? Kako ove vrucine podnose decica? A ti? Duka se druzi sa nosom , a Iv spustila stopalo. Strapaciraju oboje samo tako.
Boki jos kod tvojih?
Heart uzivaj na Zlatiboru.
Mirjana kada se vracas? Sta radi Cvrle? zivate svi skupa.
Caci jos na moru. Divota.
Tanja i Mara se sastale . Savrsenstvo. Uzivaj zmaje na moreTU.
Ptico Metina Beta ce biti bas sa velikim slovom, za koji dan. Ima da prsti sve na forumu. Kako je tebi na poslu? Da li si si navikla?
Daco gde su slike sa mora i rodjusa? Cekam jos dva dana i onda pocinjem da kukam.
Meta draga nadam se da cemo se uspeti stisnuti jos jednom. Uzivaj na Zlatiboru.
Hany uzivaj u odmoru a na jesen u nove pobede.
Cufto neka je burazu srecan rodjus. Davaj malo te torte vamo. Ljubi Luciju medenusu. Vidim i kod tebe novi kucni ljubimac:lol!:
Leptirko setih se pesme - DEVOJKE U LETNJIM HALJINAMA VOLIM. Ma samo djuskaj zeno lepa. I ja bi uz ovu pesmu ali NE MERE iz 2 razloga: na poslu sam i umorna sam.
Bubi nece skoro zahladjenje. Kako vi podnosite ovu vrucinu?
Emilie gde god bila, dobro nam se vratila.
Jel vas sve pobroja? Koliko vas je
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
MAus je postrojila, skuvala kafu (zena prava domacica! ) nacepkala drva, podlozila, skuvala rucak za 3 dana, a meni ostaje samo da ljubim jako sve vas!
Evo nas jos u BG-u krecemo danas za Sokobanju! Do Zlatibora ne verujem da cemo stici, ali nema veze (zao mi samo zbog stiskanja sa trudnicom Bixi!) ima cistog i svezeg vazduha i u SOkobanji (a ima i posla po kuci za uraditi, necu ja, ali nekog moram da nadjem da malo pocisti i obrise prasinu )
Evo nas jos u BG-u krecemo danas za Sokobanju! Do Zlatibora ne verujem da cemo stici, ali nema veze (zao mi samo zbog stiskanja sa trudnicom Bixi!) ima cistog i svezeg vazduha i u SOkobanji (a ima i posla po kuci za uraditi, necu ja, ali nekog moram da nadjem da malo pocisti i obrise prasinu )
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Dan Jutra!
Meta, zeno, kako je krenulo necete vi ni u S Banju otici Samo opusteno, planovi i postoje da ih se ne drzimo
Cufto, kako tvoj matori ljubimac i macka?
maus, zeno, svaka ti cast Ja toliko u tri dana ne odradim Spremam se vec dva sata da idem da uplatim loto
Sizika, radim u jednoj prosvetnoj ustanovi, ali vise administrativni i logisticki deo, tako da imam sve drazi raspusta, bez sednica i slicnih letnjih zanimacija. S decom sam u kontaktu mali deo radnog vremena. Ne zalim se
A citala dosta unazad, bila vredna, Slazem se da nas ima dosta i da imamo razlicita misljenja i uverenja, a i iz razlicitih sredina i krajeva poticemo, razlicita su nam zivotna iskustva, ali to nije razlog da se ne postujemo. Ne moramo misliti isto, daleko bilo, smorile bi se
Ko je bio kod mene znam da imam ludo dvoriste gomila nas stanara, tri psa i promenjiv broj macaka, macica, macora... Al kako se sve zalepe za moju kucu nije mi jasno Al zato nemamo miseva
E da konacno sam uradila urinokulturu posto je opet pocelop da me muci.
Enterokokus i eserihija. Svega po malo, al mene boli besika. Zakazala kod moje dr, ne mogu vise da kupujem lekove, za sta placam zdravstveno
odoh da se istusiram pa da uplatim loto, ako vam javim da odoh na more opet, znaci da sam dobila 7
Meta, zeno, kako je krenulo necete vi ni u S Banju otici Samo opusteno, planovi i postoje da ih se ne drzimo
Cufto, kako tvoj matori ljubimac i macka?
maus, zeno, svaka ti cast Ja toliko u tri dana ne odradim Spremam se vec dva sata da idem da uplatim loto
Sizika, radim u jednoj prosvetnoj ustanovi, ali vise administrativni i logisticki deo, tako da imam sve drazi raspusta, bez sednica i slicnih letnjih zanimacija. S decom sam u kontaktu mali deo radnog vremena. Ne zalim se
A citala dosta unazad, bila vredna, Slazem se da nas ima dosta i da imamo razlicita misljenja i uverenja, a i iz razlicitih sredina i krajeva poticemo, razlicita su nam zivotna iskustva, ali to nije razlog da se ne postujemo. Ne moramo misliti isto, daleko bilo, smorile bi se
Ko je bio kod mene znam da imam ludo dvoriste gomila nas stanara, tri psa i promenjiv broj macaka, macica, macora... Al kako se sve zalepe za moju kucu nije mi jasno Al zato nemamo miseva
E da konacno sam uradila urinokulturu posto je opet pocelop da me muci.
Enterokokus i eserihija. Svega po malo, al mene boli besika. Zakazala kod moje dr, ne mogu vise da kupujem lekove, za sta placam zdravstveno
odoh da se istusiram pa da uplatim loto, ako vam javim da odoh na more opet, znaci da sam dobila 7
Poslednji izmenio bak dana 26/7/2013, 12:35, izmenjeno ukupno 1 puta
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Dan drugari!
Preletjeh preko prethodnih postova i malo šta zapamtih. Kod nas sezona odmora pa ko je na poslu (kao ja) nije mu lako. Još jedna radna nedelja pa i ja palim na more.
Mina srećice draga neka ti je srećan rođendan
Meta idu dani. Uživaj u Sokobanji, tamo je stvarno prelijepo.
Maus svaka čast ženo
Lilya uživaj u produženom vikendu sa mamom. U ponedeljak stiže muž, ako sam dobro zapamtila.
Pariz uživa sa zvjezdicama. Ljubomora kod blizanaca normalna, barem kod nas i to mi se čini još od prvog dana i traje dan danas.
Medolino kući uživa sa svojim dječacima
Ćufto neka je bratu srećan rođendan!
Toliko zapamtih.
Bak, Shizika, Plavaptico, Emili i ostale cure sve vas
Preletjeh preko prethodnih postova i malo šta zapamtih. Kod nas sezona odmora pa ko je na poslu (kao ja) nije mu lako. Još jedna radna nedelja pa i ja palim na more.
Mina srećice draga neka ti je srećan rođendan
Meta idu dani. Uživaj u Sokobanji, tamo je stvarno prelijepo.
Maus svaka čast ženo
Lilya uživaj u produženom vikendu sa mamom. U ponedeljak stiže muž, ako sam dobro zapamtila.
Pariz uživa sa zvjezdicama. Ljubomora kod blizanaca normalna, barem kod nas i to mi se čini još od prvog dana i traje dan danas.
Medolino kući uživa sa svojim dječacima
Ćufto neka je bratu srećan rođendan!
Toliko zapamtih.
Bak, Shizika, Plavaptico, Emili i ostale cure sve vas
twinsi- Broj poruka : 384
Godina : 47
Datum upisa : 12.06.2012
Da mahnem iz Vrnjacke banje. Nemam net, edge moram da cuvam da se cujem sa sestrom.
Onaj hibiskus sto smo premestili ce da nam cveta
Ima ogroman pupoljak. Nadam se da ce izdrzati do nedelje da konacno uhvatim cvet.
E da, Milutin se zaljubio u drugaricinu macku. Trci za njom ko prilepak, a ona samo frkce i rezi. Joj mukica
Onaj hibiskus sto smo premestili ce da nam cveta
Ima ogroman pupoljak. Nadam se da ce izdrzati do nedelje da konacno uhvatim cvet.
E da, Milutin se zaljubio u drugaricinu macku. Trci za njom ko prilepak, a ona samo frkce i rezi. Joj mukica
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
Strana 18 od 22 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 18 od 22
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu