U julu da je sve u fulu :)
+41
Tanja83
heart84
dacans
medolino
bak
dragmilk
Endzi
JAmajka
saska1
fight&faith
Botox
Ema78
Niny
Simona
Shizika
Tinushka
cicsa80
zvoncica36
KoMetaK
nina :)
BiKsi :)
Tinche
hany
Orline
dr mali pariz
HappyGirl
plavaptica
bubi80
SladZana
leptirko82
twinsi
lilya
MAAKKI
Mirjana
cufta
emilie
caci
Vuchica
maus
djole42
missile
45 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 8 od 22
Strana 8 od 22 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 22
Re: U julu da je sve u fulu :)
Dančić drugarke!!
šizo, da sam u Bg-otišla bih.pist može na svaki PDF,jer je hitno-pa nek se posle briše.Moje miš.
Miss-dušo,ne gine ti.još jednom da odradiš. Pa kome verovati? Zar bi i na osnovu naših iskustava,odlučila čiji nalaz prihvataš?
Ja s decom kod mojih,muža sam ostavila da ptefarba kupatilska vrata i slavinu da promeni.
Moram otići i do 4. zdravstvene da proverim da li mi je UZ abdomena baš 13. jula-kako su mi pre tri meseca u DZ zakazali...nešto ne znam da subotom rade...
Vežbamo Ducija da se pušta češće,nešto mi strašljiv,traži makar prst,otkako je prohodao.
Uživajte!
p.s. ne vidim Tininu sliku-šta je na njoj?
šizo, da sam u Bg-otišla bih.pist može na svaki PDF,jer je hitno-pa nek se posle briše.Moje miš.
Miss-dušo,ne gine ti.još jednom da odradiš. Pa kome verovati? Zar bi i na osnovu naših iskustava,odlučila čiji nalaz prihvataš?
Ja s decom kod mojih,muža sam ostavila da ptefarba kupatilska vrata i slavinu da promeni.
Moram otići i do 4. zdravstvene da proverim da li mi je UZ abdomena baš 13. jula-kako su mi pre tri meseca u DZ zakazali...nešto ne znam da subotom rade...
Vežbamo Ducija da se pušta češće,nešto mi strašljiv,traži makar prst,otkako je prohodao.
Uživajte!
p.s. ne vidim Tininu sliku-šta je na njoj?
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Ovo za davanje krvi se nije bash sasvim prekopiralo, dakle krvna grupa je A, a Rh faktor svejedno + ili -.
Bravo cufto, i pomislih da ce se proslijedjivanjem naci barem nekoliko ljudi koji odgovaraju potrebi.
Mi se vratile od doce, dobilo je Zrno penicilin da pochne sutra uzimati ako joj ne bude bolje, ne mozhe ni dr da odluchi je li virus ili bakterija.
Niny, za tm, jesu ga pustili prvenstveno radi dobrog vladanja?
Missile, i ja bih ponovila rezultate, jeste izludjujuce, ali valjda oni koji se ponavljaju su najblizi istini.
Pozdravljam sve, josh malo pa se odoh spremati na posao.
Bravo cufto, i pomislih da ce se proslijedjivanjem naci barem nekoliko ljudi koji odgovaraju potrebi.
Mi se vratile od doce, dobilo je Zrno penicilin da pochne sutra uzimati ako joj ne bude bolje, ne mozhe ni dr da odluchi je li virus ili bakterija.
Niny, za tm, jesu ga pustili prvenstveno radi dobrog vladanja?
Missile, i ja bih ponovila rezultate, jeste izludjujuce, ali valjda oni koji se ponavljaju su najblizi istini.
Pozdravljam sve, josh malo pa se odoh spremati na posao.
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Da pozdravim blesave cure, bivše muževe i odlične provale! Ćufto, ti nisi tačna, leba mi, prženice, čega god!
Cmoka za sve! Dok izlistah sve što mi se crveni, od gornjih tema, do ove dole, nemam više šta za prijavit, što rekao Dragan Jovanović u Crnom Gruji i kamenu mudrosti!
Cmoka za sve! Dok izlistah sve što mi se crveni, od gornjih tema, do ove dole, nemam više šta za prijavit, što rekao Dragan Jovanović u Crnom Gruji i kamenu mudrosti!
BiKsi :)- Broj poruka : 22703
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Napisah, i ode mi
mi smo danas na poslu sproveli akciju o davanju krvi sutra. Prvo smo se mi medjusobno sa sopstvenim rodbinama organizovali, a onda prosledili informaciju ostalima....svi dolaze u obzir: komšije, prijatelji, rodbina.....
mm i kolega idu sutra (od njih šestoro, dovjica imaju A+)
Nadam se da će uspeti. Leti je malo davalaca...svi su na odmorima....
mi smo danas na poslu sproveli akciju o davanju krvi sutra. Prvo smo se mi medjusobno sa sopstvenim rodbinama organizovali, a onda prosledili informaciju ostalima....svi dolaze u obzir: komšije, prijatelji, rodbina.....
mm i kolega idu sutra (od njih šestoro, dovjica imaju A+)
Nadam se da će uspeti. Leti je malo davalaca...svi su na odmorima....
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Cufto, bash si temeljito to uradila!
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
ja sam A- ali sam dala u maju i nemogu do setembra a i daleko mi je do bg da dodjem.ali bi sigurno ucestvovala jer sam davalac zadnjih 4-5 g dosad sam dala 9 puta jer kod nas zene samo mogu 2 puta godisnje da daju jer dolaze na svaka 3 meseca u nae mesto i uvek bude veliki odziv
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Sve se prijavljuju za dobro jutro, ja cu za laku noc!
Cufto, bravo za akciju! Isla bih i ja, ali sam B+, pa nema vajde od mene, a ko zna da li bih sad i mogla da dam. Nadam se da ce biti dovoljno davalaca i da nije neka od onih praznih prica koje se povremeno pojavljuju na netu (ne verujem da je).
Miss, sto se tice Biomedice evo mog iskustva, u petak sam radila hormone kod njih i E2 mi je bio 132 a LH oko 6, isla u NS, Kopitovicki se nije dopalo pa me poslala da radim tamo, tamo E2 bio oko 60, a LH oko 4. Ona mi je rekla da idem u Konzilijum (nije se secala kako se zove, kaze nesto na K! ) Danas sam radila tamo, hormoni su pali i rekose mi da krenem sa bockama! I ja sam skoro sve analize raidla kod njih, sad se i ja pitam da li su validne ili ne!
Cufto, bravo za akciju! Isla bih i ja, ali sam B+, pa nema vajde od mene, a ko zna da li bih sad i mogla da dam. Nadam se da ce biti dovoljno davalaca i da nije neka od onih praznih prica koje se povremeno pojavljuju na netu (ne verujem da je).
Miss, sto se tice Biomedice evo mog iskustva, u petak sam radila hormone kod njih i E2 mi je bio 132 a LH oko 6, isla u NS, Kopitovicki se nije dopalo pa me poslala da radim tamo, tamo E2 bio oko 60, a LH oko 4. Ona mi je rekla da idem u Konzilijum (nije se secala kako se zove, kaze nesto na K! ) Danas sam radila tamo, hormoni su pali i rekose mi da krenem sa bockama! I ja sam skoro sve analize raidla kod njih, sad se i ja pitam da li su validne ili ne!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Doooobroooo juuuutroooooo
Krećem na posao...... peške! Otprilike 2-3 puta nedeljno idem peške
Krećem na posao...... peške! Otprilike 2-3 puta nedeljno idem peške
Dobro jutro
Pokusavam da se spremim za posao, ali Milutin se uvalio u krilo i ne mogu da mrdnem i preeede
Zakasnicu
Pokusavam da se spremim za posao, ali Milutin se uvalio u krilo i ne mogu da mrdnem i preeede
Zakasnicu
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
DOBRO JUTROOO!!!!
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Dobro jutro!
Evo sta nadjoh jutros na sajtu B92.
http://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2013&mm=07&nav_id=730535
Pisemo se kasnije.
Ljubim vas sve!
Evo sta nadjoh jutros na sajtu B92.
http://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2013&mm=07&nav_id=730535
Pisemo se kasnije.
Ljubim vas sve!
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Dobro vam jutro, posebno BataKu i Teici medenici!!!
KoMetak, meni konzilijum nije našao e.coli u brisu, a bilo je, 3 lab potvrdile. Jbg, stvarno, sve ti je sreća, ili ako hoće-hoće. A tebe će da hoće, imam utisak da ti je ovaj pokušaj skroz drugačiji od prethodnih, i da je ne samo nešto drugo, već i nešto posebno, pa navali!!!!! Juli je tvoj!
Prijatan dan!!! Posao zove, pobegoh!
KoMetak, meni konzilijum nije našao e.coli u brisu, a bilo je, 3 lab potvrdile. Jbg, stvarno, sve ti je sreća, ili ako hoće-hoće. A tebe će da hoće, imam utisak da ti je ovaj pokušaj skroz drugačiji od prethodnih, i da je ne samo nešto drugo, već i nešto posebno, pa navali!!!!! Juli je tvoj!
Prijatan dan!!! Posao zove, pobegoh!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Da se i ja upišem.
Bravo ćuftice!
Ovo što Mimica zakači deluje super, al dok kod nas dodje, osedećemo. Mada će naši naći neku zamerku, jer ne bi bilo zarade kao sada i tako...
Sve da vas stisnem onako kolektivno! :)
Bravo ćuftice!
Ovo što Mimica zakači deluje super, al dok kod nas dodje, osedećemo. Mada će naši naći neku zamerku, jer ne bi bilo zarade kao sada i tako...
Sve da vas stisnem onako kolektivno! :)
BiKsi :)- Broj poruka : 22703
Datum upisa : 09.05.2010
Dobro jutro, dobar dan!
Izvolte na hladnu dunjevaču!
Izvolte na hladnu dunjevaču!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
Pozz svima... konacno me dete pustilo da malo gvirnem ovde... moram prvo da iscitam sta se desava, pa da komentarisem...
Inace, mi smo se uhodali, snalazimo se nekako, i sve u svemu uzivamo iako tu i tamo ima nepredvidjenih situacija...al, sve u rok sluzbe.
Ljubim vas sve...
Inace, mi smo se uhodali, snalazimo se nekako, i sve u svemu uzivamo iako tu i tamo ima nepredvidjenih situacija...al, sve u rok sluzbe.
Ljubim vas sve...
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Dan Jutra!
Čekam pet sati,pa da isperem kosu-farbala me majčica.
KoMetAK-bockalice moja,sa srećom!! je l Genesis?
Ćufto,beavo za rekreaciju...i akciju!
Odoh sad,pišemo se večeras.
Čekam pet sati,pa da isperem kosu-farbala me majčica.
KoMetAK-bockalice moja,sa srećom!! je l Genesis?
Ćufto,beavo za rekreaciju...i akciju!
Odoh sad,pišemo se večeras.
Dobro vece jutra. Mi se spremismo za setnju, onda je Ana tako uparadjena zaspala, a sada je krenuo i pljusak....
Ja cu ovu info za davanje krvi proslediti....ja otpadam jer sam AB-.
Pozdrav zene, nema vas....
Ja cu ovu info za davanje krvi proslediti....ja otpadam jer sam AB-.
Pozdrav zene, nema vas....
plavaptica- Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011
i mi se bili sredili svi iiiii...pljusak...sad divljaju u kući
E stvarno nema nikoga, skitate
Ja bila kod mojih citavo popodne, uzivala, volim takve dane sjutra me ceka dosta posla, nagovorila sam muza da mi napravio ormar pa me ceka preslaganje i ciscenje.
Uzela sam recept za krofne od koleginice pa cu da izigravam
Ovdje nije padalo danas ali je promjenjivo i sparno, tesko vrijeme.
Mausice nema te ovih dana
Ja bila kod mojih citavo popodne, uzivala, volim takve dane sjutra me ceka dosta posla, nagovorila sam muza da mi napravio ormar pa me ceka preslaganje i ciscenje.
Uzela sam recept za krofne od koleginice pa cu da izigravam
Ovdje nije padalo danas ali je promjenjivo i sparno, tesko vrijeme.
Mausice nema te ovih dana
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Ceo dan neke obaveze, ne stigoh do sada da pogledam sta ko ovde radi.
Hit dana mi je Parizovo farbanje kose (obozavam farbane kose) i Petrovih prvih mesec dana!
Ovo za IVF i 200 eura je divno i daleko
Odoh u krevet, gotova sam
Hit dana mi je Parizovo farbanje kose (obozavam farbane kose) i Petrovih prvih mesec dana!
Ovo za IVF i 200 eura je divno i daleko
Odoh u krevet, gotova sam
Ema draga izljubi Petra za 1 mesendancic kako se slazu kuce i Petar?
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Meta srecno bockanje i neka bude bebicetno!
Ema ljub za tebe i Petra!Srecan prvi mesecdancic.
Uspeli smo izaci i pored kise koja cas pada cas ne i to sve sa biciklicima!
Odoh u krpe pa da legnem.Ne znam kakva me noc ceka!
Ema ljub za tebe i Petra!Srecan prvi mesecdancic.
Uspeli smo izaci i pored kise koja cas pada cas ne i to sve sa biciklicima!
Odoh u krpe pa da legnem.Ne znam kakva me noc ceka!
bubi80- Broj poruka : 521
Datum upisa : 07.07.2011
Dobro jutrooooo, vreme je za kafu i ustajanje!
Idemo, nas čeka!
Idemo, nas čeka!
Dobro jutro
Evo ja pokusavam jos malko da dremnem, ali ne ide
Nocas sam sanjala svoju betu, lepu, veliku, debelu, a ja toliko zbunjena da sam se u trenutku pitala sta mi je sve to trebalo i kako da docekam da je ponovim za dva dana
Odo sad da skuvam kafu da se osvestim.
Ajd zive bile
Evo ja pokusavam jos malko da dremnem, ali ne ide
Nocas sam sanjala svoju betu, lepu, veliku, debelu, a ja toliko zbunjena da sam se u trenutku pitala sta mi je sve to trebalo i kako da docekam da je ponovim za dva dana
Odo sad da skuvam kafu da se osvestim.
Ajd zive bile
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
Dobro jutro i od mene!!!!
Jeste li u fulu?
Ja i nisam nešto, ali se trudim.
Uh, Lili, imam i ja povremeno snove, samo što ja u snu preskočim betu i pravac na bebu. Koliko god teško bilo kad se probudiš, lepo je dok sanjaš.....
Jeste li u fulu?
Ja i nisam nešto, ali se trudim.
Uh, Lili, imam i ja povremeno snove, samo što ja u snu preskočim betu i pravac na bebu. Koliko god teško bilo kad se probudiš, lepo je dok sanjaš.....
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Strana 8 od 22 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 22
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 8 od 22
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu