Anketa
+24
AriesGirl
tetreb
djole42
leptirko82
ninica2
VioletaR
dragana76ns
Shizika
korpica
plavaptica
red
MAAKKI
BiKsi :)
JocY
Mirjana
nena beba
nina :)
laKole
Tinche
fight&faith
KoMetaK
bak
missile
HappyGirl
28 posters
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Anketa
Drage Kutanjke,
imam malu molbu u vezi sa master radom jedne od psihologa-volontera iz Savetovališta. Koliko je moguće da i mi njima pokušamo da pomognemo u usavršavanju.
U pitanju je anketa. Milici, psihologu-volonteru, radi istraživanje i potrebno joj je najmanje 100 ispitanica da bi istraživanje bilo validno (što vise žena-to tačniji rezultati), zato nadam se da će te se odazvati u velikom broju. Podrazumeva se da je anketa potpuno anonimna, videćete i same da su demografska pitanja svedena na minimum. Sva objašjenja nalaze se na samom početku ankete kad kliknete na link.
S obzirom da je tema jako zanimljiva i po prvi put (ne samo u Srbiji, vec celoj ex Jugoslaviji) se radi na ispitivanju uticaja stresa na zene u VTO procesu, nadam se da cete dati svoj doprinos. Naravno, kada israživanje bude završeno saznaćemo i rezultate.
Hvala svim Kutanjkama na odazivu!
Link ankete:
https://qtrial.qualtrics.com/SE/?SID=SV_exNP4EkrYUDMstL
imam malu molbu u vezi sa master radom jedne od psihologa-volontera iz Savetovališta. Koliko je moguće da i mi njima pokušamo da pomognemo u usavršavanju.
U pitanju je anketa. Milici, psihologu-volonteru, radi istraživanje i potrebno joj je najmanje 100 ispitanica da bi istraživanje bilo validno (što vise žena-to tačniji rezultati), zato nadam se da će te se odazvati u velikom broju. Podrazumeva se da je anketa potpuno anonimna, videćete i same da su demografska pitanja svedena na minimum. Sva objašjenja nalaze se na samom početku ankete kad kliknete na link.
S obzirom da je tema jako zanimljiva i po prvi put (ne samo u Srbiji, vec celoj ex Jugoslaviji) se radi na ispitivanju uticaja stresa na zene u VTO procesu, nadam se da cete dati svoj doprinos. Naravno, kada israživanje bude završeno saznaćemo i rezultate.
Hvala svim Kutanjkama na odazivu!
Link ankete:
https://qtrial.qualtrics.com/SE/?SID=SV_exNP4EkrYUDMstL
Poslednji put izmenio HappyGirl dana 29/9/2013, 07:40, izmenio ukupno 2 puta
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Re: Anketa
Evo ja popunila, želim svu sreću Milici.
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
I ja! Nadam se da ce Milica imati validne rezultate za istrazivanje i dalje usavrsavanje, jer je odlican psiholog i divna zena!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Evo i ja sam popunila
fight&faith- Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012
ja bih popunila ali nema opciju za one koji žive van srbije.
laKole- Broj poruka : 1553
Datum upisa : 16.02.2010
dadoh svoj doprinosa! srecno u istrazivanju i zakljucima
nena beba- Broj poruka : 4697
Datum upisa : 08.04.2009
Doprinela
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
I ja popunih.
Osećaj gubitka bebe posle neuspešnog embriotransfera, ovo samo nisam skontala šta su hteli reći?! Neuspešan et, ne kontam, da li su mislili da nije bilo eta?!
Osećaj gubitka bebe posle neuspešnog embriotransfera, ovo samo nisam skontala šta su hteli reći?! Neuspešan et, ne kontam, da li su mislili da nije bilo eta?!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Hmmm, chini mi se da na samom pochetku nije razjashnjeno da li je anketa samo za one koji se josh uvijek bore sa sterilitetom ili za sve koji su ikad imali taj problem?
Nisam je ispunila jer nema opcija za nas koji zivimo van Srbije.
Nisam je ispunila jer nema opcija za nas koji zivimo van Srbije.
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Popunila
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010
Popunila jer se borim sa sterilitetom,na pitanja o VTO nisam odgovarala jer nisam nikada bila.
VioletaR- Broj poruka : 33
Datum upisa : 24.05.2013
Ja sam preko fejska animirala i cure koje ovde retko svracaju, pa su i one popunile!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
Popunila, iako nisam bila u postupku, ali se borim protiv steriliteta.
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
popunila mada bih ja tu ubacila i gomilu drugih pitanja
tetreb- Broj poruka : 671
Datum upisa : 09.04.2012
Popunila, mada jos nisam bila u procesu vto.
AriesGirl- Broj poruka : 1399
Datum upisa : 17.11.2012
Strana 1 od 2 • 1, 2
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu