Nas tigar, Milutin :D
+29
Niny
BiKsi :)
missile
leptirko82
lilya
OKacica
lelas
pcelica
Struzzo
Shizika
HappyGirl
zvoncica36
dr mali pariz
dacans
bak
zoxa
noja
plavaptica
Bjanka
Sofka
cufta
KoMetaK
MAAKKI
zvezdilica
maus
SladZana
bubi80
Mirjana
Orline
33 posters
Strana 7 od 9
Strana 7 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Nas tigar, Milutin :D
Milutin, boga mi, ko bubreg u loju :)
fmala- Broj poruka : 1989
Datum upisa : 25.04.2012
Jaoj, poljubi mi macankovica!
Kako je veliki dasa postao!
Kako je veliki dasa postao!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
Milutin je sad ozbiljan macak joj imali smo u Hn drugara Djoleta, bas lici na Milutina, imao je usi kao ris i jeo je kao lud...uzivali smo, postavicu ovih dana.
Kisssss za Milutina, sto bih ja nos zavukla medju te sapice.
Kisssss za Milutina, sto bih ja nos zavukla medju te sapice.
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Milutinov rodjak, garant: http://www.b92.net/ljubimac/zanimljivosti.php?yyyy=2013&mm=09&nav_id=750161.
Ma mogu da potpisem da su neka familija
Ma mogu da potpisem da su neka familija
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
Ljubim ja Milutinkovica, velikog tigra!
Milutin je prelep.Često gledam njegove sličice,ali bih volela da ih ima još više.
zvoncica36- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 23.02.2012
Sramota me da kacim stalno, sve mislim da smaramzvoncica36 ::Milutin je prelep.Često gledam njegove sličice,ali bih volela da ih ima još više.
Ali evo jedne od sinoc
Samo jos da dodam da je maza velika. Kad je gladan, retko trazi hranu, a nije da nije izelica. Jede sve sto mu damo kao mecava.
Ali zato kada dodjemo kuci sa posla ili kada se probudi, dok ga dobro ne izmazimo dere se kao magarac
Obozavam ga
Pa i mene je sramota što pratim SAMO milutinov dnevnik i Krcko i drugari.Tamo nisam ostavljala komentare pošto nisam imala zečeve nikada.Milutinove slike mi leče ''moju napaćenu'' dušu.''Sažali ''se sad na mene pa slikaj i stavljaj sličice.Slika nikad dosta.
Ako je tako, redovnije cu kaciti slike
Jedva čekam nove sličice.Izvini se Milutinu što sam mu napisala ime malim slovima.On je za mene čovek više od mnogih ljudi.
Što se hrane tiče možeš da ga povedeš kod mojih svekrve i svekra.Oni imaju psa koji non-stop jede.Obožava hranu za pse,ali i za ljude.Da Milutin vidi kako Micko jede i on bi se ''otimao'' za hranu.Pas toliko jede,ali non-stop trči uveče kad legne ispred tv-a da prati turske,indijske,...serije od njegovih gasova čoveku se zavrti u glavi.Uvek ide da gleda''ženske'' stvari na tv-u.Fudbal i ostali sport mu nisu interesantni.Inače on je kao mali pokupljen sa ulice.
Lilya ja uzivam u Milutinovim slikama, samo mi zao sto ne mogu uzivo malo da ga gledam
Meni žao što ne mogu da ga gnjavim.Ti isto imaš ljubimce?Psa i mačku?SladZanaPK ::Lilya ja uzivam u Milutinovim slikama, samo mi zao sto ne mogu uzivo malo da ga gledam
Da, sijamskog macka, ostao kod mojih kad sam se udala, i foks terijera. Imas njihov dnevnik ako zelis da ih upoznaszvoncica36 ::Meni žao što ne mogu da ga gnjavim.Ti isto imaš ljubimce?Psa i mačku?SladZanaPK ::Lilya ja uzivam u Milutinovim slikama, samo mi zao sto ne mogu uzivo malo da ga gledam
Zvoncice, obavezno poseti njihov dnevnik, precakani suSladZanaPK ::Da, sijamskog macka, ostao kod mojih kad sam se udala, i foks terijera. Imas njihov dnevnik ako zelis da ih upoznaszvoncica36 ::Meni žao što ne mogu da ga gnjavim.Ti isto imaš ljubimce?Psa i mačku?SladZanaPK ::Lilya ja uzivam u Milutinovim slikama, samo mi zao sto ne mogu uzivo malo da ga gledam
Tebe ne znam,ali njih ZNAM.Gledam ih,ali nisam ništa komentarisala.Bio je mali mačor(sin ?)tvog mačora.Znam društvance vrlo dobro.Sad znam i TEBE.SladZanaPK ::Da, sijamskog macka, ostao kod mojih kad sam se udala, i foks terijera. Imas njihov dnevnik ako zelis da ih upoznaszvoncica36 ::Meni žao što ne mogu da ga gnjavim.Ti isto imaš ljubimce?Psa i mačku?SladZanaPK ::Lilya ja uzivam u Milutinovim slikama, samo mi zao sto ne mogu uzivo malo da ga gledam
Sad smo ti komplet poznati nece se Milutin ljutiti sto nas je upoznaozvoncica36 ::Tebe ne znam,ali njih ZNAM.Gledam ih,ali nisam ništa komentarisala.Bio je mali mačor(sin ?)tvog mačora.Znam društvance vrlo dobro.Sad znam i TEBE.SladZanaPK ::Da, sijamskog macka, ostao kod mojih kad sam se udala, i foks terijera. Imas njihov dnevnik ako zelis da ih upoznaszvoncica36 ::Meni žao što ne mogu da ga gnjavim.Ti isto imaš ljubimce?Psa i mačku?SladZanaPK ::Lilya ja uzivam u Milutinovim slikama, samo mi zao sto ne mogu uzivo malo da ga gledam
Lili, samo ti kaci slike! Uzivam da gledam macankovica lepog! Ja sam se malo ulenjila sa slikama, ali gnjavim ih svaki dan!!!
Milutin kaze da je sve coolSladZanaPK ::Sad smo ti komplet poznati nece se Milutin ljutiti sto nas je upoznaozvoncica36 ::Tebe ne znam,ali njih ZNAM.Gledam ih,ali nisam ništa komentarisala.Bio je mali mačor(sin ?)tvog mačora.Znam društvance vrlo dobro.Sad znam i TEBE.SladZanaPK ::Da, sijamskog macka, ostao kod mojih kad sam se udala, i foks terijera. Imas njihov dnevnik ako zelis da ih upoznaszvoncica36 ::Meni žao što ne mogu da ga gnjavim.Ti isto imaš ljubimce?Psa i mačku?SladZanaPK ::Lilya ja uzivam u Milutinovim slikama, samo mi zao sto ne mogu uzivo malo da ga gledam
Leptirko, samo ih ti gnjavi
SladZanaPk drago mi je da sam sad i tebe upoznala.
Trazili ste, gledajte
Usao u torbu sa stvarima
Omiljeno mesto za suncanje. Ne znam sta cemo kada tu dodje kuhinja
Kutija mu je jedno od omiljenih mesta za zavlacenje igracaka
Divljina...
Usao u torbu sa stvarima
Omiljeno mesto za suncanje. Ne znam sta cemo kada tu dodje kuhinja
Kutija mu je jedno od omiljenih mesta za zavlacenje igracaka
Divljina...
Joj, božanstven je!!!
Izvinite što nisam ranije svraćala na ove strane...još uvek je bol sveža za mojom Mazuljom...
Izvinite što nisam ranije svraćala na ove strane...još uvek je bol sveža za mojom Mazuljom...
Struzzo- Broj poruka : 7041
Datum upisa : 27.09.2008
Stru,Struzzo ::Joj, božanstven je!!!
Molim te, nemoj se izvinjavati.
O Mile, kakav si macankovic postao!!!!
Kako mi je drago kad te vidim!!!
Kako mi je drago kad te vidim!!!