Mišicine majstorije :)
+19
ninica2
Mrvica
Kamilica
Mirjana
BiKsi :)
key
dr mali pariz
mumka
vakic
adriatika
rsrce
Jelence
terka
Hitron-Luka
TetaSneki
maja76
HappyGirl
nadalina
maus
23 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Uredjenje doma
Strana 1 od 3
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
Mišicine majstorije :)
Ja se juce i jutros igrala malo sa ostatkom boja pa sam zid u spavacoj sobi ukrasila velikim tackama.Posto spavacu sobu nisam ovih dana krecila, ona ostaje za sledeci put i nju cu sama okreciti,rekoh , ajde da malo eksperimentisem i meni se jako svidja.Samo sto je los snimak.E,tu ce biti krevetac ili dva komada...

maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Re: Mišicine majstorije :)
DIIIIVNO!!!!
Misice, bravo, ovo za dve keretica mi se svidja narocito!!!!!!! Samo, mogla je i neka svetlo ljubicasto-plava tacka za batu...?
Misice, bravo, ovo za dve keretica mi se svidja narocito!!!!!!! Samo, mogla je i neka svetlo ljubicasto-plava tacka za batu...?
nadalina- Broj poruka : 816
Datum upisa : 19.12.2007
Mišice majstore sad će Jeca definitivno da te angažuje
Oduševljena sam!
Jedva čekam da tu smestiš svoje

Jedva čekam da tu smestiš svoje

HappyGirl- Broj poruka : 13679
Datum upisa : 05.12.2007
Ma lako cu ja ubaciti i plavu boju , nemoj se sekirati.nadalina ::DIIIIVNO!!!!
Prosto sam znala da si ti umetnicka dusa!
maja76- Broj poruka : 3181
Godina : 47
Datum upisa : 03.01.2008
maja76 ::Prosto sam znala da si ti umetnicka dusa!

Ej majsore a šta je rekao mužić?
Odusevio se.Iskreno.Kaze kako veselije izgleda soba.A mogu vam reci da nam je i vec dva dana veselije u krevetuHappyGirl ::Ej majsore a šta je rekao mužić?

Za koji dan krecim Nadjinu sobu i iscrtacu joj po zidovima razne junake crtanih filmova.Jedva cekam!!!
Mišice svaka čast. Kad se vidimo pitaću te za tajnu, nadam se da ćeš mi bar nešto reći. U svakom slučaju, tačke, odnosno krugovi su savršeni.
TetaSneki- Broj poruka : 1357
Godina : 54
Datum upisa : 11.12.2007
[quote="maus"]
To misu to.....
samo napred
HappyGirl ::.A mogu vam reci da nam je i vec dva dana veselije u krevetu!!!
To misu to.....

Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Godina : 48
Mišu kakao napreduju ostale maštarije
Baš mi je drago da se mužiću svidelo. :cheers:

Pa lepo kazu da je za muske dobar afrodizijak kad vide da su im drage vredne
!Pa ako jos lepo izgledaju,e pa to je dobitna kombinacija
.

terka- Broj poruka : 271
Datum upisa : 06.01.2008
Kako napreduju-nikako.Pocela sam da farbam, super je islo.To traje malo duze, jer se lepe trake,pa moram da sacekam da se boje osuse, jer bas hocu onako kako sam zamislila,a to je bas bas zapetljano.Onda je nesto drugo iskrslo,pa nisam imala vremena i tako su se napravljene boje pocele susiti i nisu vise kao sto su nekada bile. Ali imam ja resenje za sve probleme,tako da cu uskoro zavrsiti zapoceti rad i poslacu vam sliku.
Evo corpus delicti mama kreci tj.sprema sobu za bebu.
Naravno nista bez moje pomoci

Naravno nista bez moje pomoci

Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 49
Pazi, ja sam se odusevila!!!!!!!!!
FANTASTICNE FOTKE!!!! Mislim , mala, BOLJIJA si od mene,priznajem.Happy dodaj u naslov i JELENCETOVE MAJSTORIJE. Pogledaj te pokrete cetkom i te zamahe,suuuuuupeeeeer!!!
A na prvoj fotki si ista moja Sneza. Prvo sam se trgla i pomislila otkud njena slika ovde. Neverovatno koliko licite,sto znaci da i nas dve licimo-hm, kakav zakljucak.
Bravo Jelence!!!!
FANTASTICNE FOTKE!!!! Mislim , mala, BOLJIJA si od mene,priznajem.Happy dodaj u naslov i JELENCETOVE MAJSTORIJE. Pogledaj te pokrete cetkom i te zamahe,suuuuuupeeeeer!!!

A na prvoj fotki si ista moja Sneza. Prvo sam se trgla i pomislila otkud njena slika ovde. Neverovatno koliko licite,sto znaci da i nas dve licimo-hm, kakav zakljucak.
Bravo Jelence!!!!

Jelence, ja kao prvo pomislila - misica kreci, pa otkud onda tebi njene slike, zar si do Lo stigla da odes...?! I to bez najave NAMA?!!!!!!!!
A onda, kad sam shvatila da si to TI, e onda sam bila ZAPREPASCENA, pa zar NIKO drugi ne ume TAKO dobro da kreci, da si bas morala ti da uzmes stvar u svoje ruke, zar nije moglo to SAVRSENO malanje iz tvojih ruku da saceka sledece krecenje.....
Eh, perfekcionisto, ja te razumem, ali vidis da je bombonica ipak vise volela da seta nego da kreci....Odmaraj malo, please, bice zurki koliko god hoces kad se porodis....
I, da, naravno, slike su FENOMENALNE! Spontane, bez namestanja, pripremljenih osmeha, i poza...Prosto, PRAVE!
A onda, kad sam shvatila da si to TI, e onda sam bila ZAPREPASCENA, pa zar NIKO drugi ne ume TAKO dobro da kreci, da si bas morala ti da uzmes stvar u svoje ruke, zar nije moglo to SAVRSENO malanje iz tvojih ruku da saceka sledece krecenje.....
Eh, perfekcionisto, ja te razumem, ali vidis da je bombonica ipak vise volela da seta nego da kreci....Odmaraj malo, please, bice zurki koliko god hoces kad se porodis....
I, da, naravno, slike su FENOMENALNE! Spontane, bez namestanja, pripremljenih osmeha, i poza...Prosto, PRAVE!
Pa zar moze nesto da prodje U MOJOJ KUCI bez da ja intervenisem :)
A volim sve gde moze da se iskaze kreativnost makar to bilo i malanje,pa ko velim vidi muzu kako se to radi,opustena ruka, potezi kao kad slikas i tako,a tek kod trece fotke sam primetila da me je uslikao
Naravno da on kreci, a ja sam samo levo smetalo,ali ipak.....
Juce i danas sam mirovala,cisto da se zna.
Sto bi neko na H rekao tako radim celu trudnocu,preteram u akciji i onda kad je frka odmaram malo i posle opet
Ljubac
A volim sve gde moze da se iskaze kreativnost makar to bilo i malanje,pa ko velim vidi muzu kako se to radi,opustena ruka, potezi kao kad slikas i tako,a tek kod trece fotke sam primetila da me je uslikao

Naravno da on kreci, a ja sam samo levo smetalo,ali ipak.....

Juce i danas sam mirovala,cisto da se zna.
Sto bi neko na H rekao tako radim celu trudnocu,preteram u akciji i onda kad je frka odmaram malo i posle opet

Ljubac
Jelence :: Sto bi neko na H rekao tako radim celu trudnocu,preteram u akciji i onda kad je frka odmaram malo i posle opet![]()
Ko li je to na H?...Pitam se.....

Jeste li kupili krevetac, baldahin, stolicu za ljuljanje...Nesto?
Jeco, pravi si majstor. Vidim ja da će te ti i mišica biti glavni moleri na kutku. Samo ti fali kapa od novina 

TetaSneki- Broj poruka : 1357
Godina : 54
Datum upisa : 11.12.2007
Fantastično! Ovaj naš kutak moramo da osiguramo jer ovde ima toliko dragocenosti da je šteta što će jednog dana propasti. Oduševljena sam . :cheers: Uopšte se ne vidi da si trudna, evo ja gledam i čudim se . Znači trudnica za primer
. A ova na H što te nešto stalno ukorava i mene baš zanima koja li je, e nju treba malo po guzi

Nado nismo jos nista od vecih stvari kupili sutra idemo da kaparisemo krevetac,pa ce stici za koji dan,a nisam mogla da odolim pa sam joj kupila neke stvarcice(zekice,bodice,carapice.....) :)
E da slagala sam uzeli smo SYNTESIS valjda se tako pise,i to jos u februaru,jer mi je muz kupio za rodjendan neki skupi trudnicki jastuk,a ja reko bolje da to zamenimo za nesto za bebu i tako smo umesto za mamu uzeli poklon za bebu

E da slagala sam uzeli smo SYNTESIS valjda se tako pise,i to jos u februaru,jer mi je muz kupio za rodjendan neki skupi trudnicki jastuk,a ja reko bolje da to zamenimo za nesto za bebu i tako smo umesto za mamu uzeli poklon za bebu

Prave majstorice nema sta, skidam kapu!
Jedno pitanjce: Koliko treba da prodje od hoblovanja i lakiranja parketa pre nego sto tek rodjena beba ( dve bebe u mom slucaju) sme da bude u toj sobi?
Meni je i 15 dana malo, sve mi frka od isparenja. Mi odrasli mozda to ne osecamo ali ne znam za malisane!?! Poceli smo sa sredjivanjem trpezarije i dnevnog boravka a tek treba da dodje na red spavaca soba. I naravno vec mislim kako necemo stici :bounce:

Jedno pitanjce: Koliko treba da prodje od hoblovanja i lakiranja parketa pre nego sto tek rodjena beba ( dve bebe u mom slucaju) sme da bude u toj sobi?

rsrce- Broj poruka : 256
Datum upisa : 23.12.2007
Ej pitala ja majstora a on mi ovako rekao" ma bre dok ima bilo kakvog smrada ne bi trebalo ni stariji da budu a kamoli bebe" Saznala sam još da to sušenje zavisi od vremena, što je toplije brže se suši i pre odu mirisi, što će reći vreme vam ide na ruku jer je sve toplije i toplije a idealno je da posle lakiranja prozori budu non stop otvoreni (lakše i brže će otići miris) Rekao mi je još da je najbolji test da proveriš da li se još oseća miris da zatvoriš sve prozore uveče i kada ujutru uđeš u stan ako i tad ima mirisa nije za bebe. E sad da li ti je ovo pomoglo ili nije nemam pojma ali ja sam pokušala
. Ipak sad da kažem i moje mišljenje, da sam trudna ja bi bila kod mame, tata... ako mi se tad hobluje i lakira parket i dok mirisi skroz ne odu a i bebe ne bi uvodila u stan gde se još osećaju mirisi, isparenja.
Cmoka za

Cmoka za

Hvala Happy na iscrpnom izvestaju,
si !!! 

rsrce- Broj poruka : 256
Datum upisa : 23.12.2007
rsrce :: Mi odrasli mozda to ne osecamo ali ne znam za malisane!?!
Eh, ljubim te u te malisane.

adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Uredjenje doma
Strana 1 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|