Da li "modirate" decu?
+22
BiKsi :)
Shizika
dacans
tuli
Orline
Mirjana
lilly13
era
cufta
penelope
Simona
Struzzo
Ema78
lilya
HappyGirl
Tanja83
nina :)
plavaptica
Milijana
MARA
Xena
nena beba
26 posters
KUTAK :: PORODICA :: Roditeljstvo
Strana 3 od 3
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Re: Da li "modirate" decu?
Neno, pogledaj u Zari, oni su imali prelepe, i nisu bili mnogo skupi. Ipak trebi treba x2
tuli- Broj poruka : 3308
Datum upisa : 24.11.2008
daaaa, pa tamo kupih kaputice gorepomenute... dobro me podseti
nena beba- Broj poruka : 4697
Datum upisa : 08.04.2009
Modiramo se naravno..i to sve više..i zato što Mina sve više odlučuje šta ce da se kupi i sta ce da nosi u skolicu..rodjendane..vec sada forsira..suknjice, helanke, grejače i ostale modne dodatke..grejače za usi..nosimo naravno i fake i trenerke...ali redje..a kad idemo na rodjus obavezno mora da stavi ogrlicu, narukvicxu i prsten..ima bas puno kompleta..pa bira..i obavezno sredjujemo frizuru sa snalicama, gumicama..dok u vrticu to dosta redje nosi..ma tacno zna kad treba da se dotera..i trpi za lepotu pa to ti je pre neki dan smo isli na rodjus..obukla divnu zimsku haljinu sa divnim hulahopkama..grejačima i obukla joj ja neki preteran prsluk..krzneni..ma bas je bila ko lutka..ali na rodjusu 30-oro i više dece..toplooo za medalju...svi se poskidali..bukvalno su deca bila u potkošuljama a Mina nema sanse da skine prsluk..čim je usla svi su se matorci odusevljavali prslukom i onda naravno nije bilo teorije da ga ona skine..u jednom momentu je čak mm silom krenuo da joj skida jer je bila tako crvena u obrazima, oznojana..medjutim toliko je vrištala i vrištala da je i DJ nadjačala pa je mm odustao eto šta moze zensko od dve godine da trpi za lepotu
Ja ipak gledam da sve bude udobno pre svega..ona je preaktivno dete..zanimaju je tobogani, vrteske, skakanje sa krevetam radijatora, stolića..sad je počela i da crta..ali da sedi i čita ili gleda neki crtani.ne-ne..nikako tako da zaista mora biti sve komotno..ali sam mišljenja da komotno definitivno ne znači..ni aljkavo, ni prljavo..kao ni da odelo ne čini čoveka ali ga definitivno ulepšava
Ja ipak gledam da sve bude udobno pre svega..ona je preaktivno dete..zanimaju je tobogani, vrteske, skakanje sa krevetam radijatora, stolića..sad je počela i da crta..ali da sedi i čita ili gleda neki crtani.ne-ne..nikako tako da zaista mora biti sve komotno..ali sam mišljenja da komotno definitivno ne znači..ni aljkavo, ni prljavo..kao ni da odelo ne čini čoveka ali ga definitivno ulepšava
dacans- Broj poruka : 926
Godina : 50
Datum upisa : 25.05.2012
Izludih trazheci praktichu odjecu za djevojchice. Narochito je teshko pronaci sandale od prirodnih materijala da se noga ne znoji, a da su nozhni prsti donekle zashticeni pri klechanju, pentranju. Sve u rozLe i bijelo kombinacijama + izgleda divno uz haljinice. Nema ni duzhih bermudica da zashtite koljena, samo mozhda helanke, al' ljeti je u njima pripijenima ipak vruce.
Kako djecu od malih nogu trpaju u okvire.
Kako djecu od malih nogu trpaju u okvire.
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Shiz, ako mozemo ovde nesto naci tog tipa, ti vici. Imas hrvatsku marku froddo http://www.froddo.net/kutak-za-roditelje/galerija-modela/, klinci od mog brata nose i patike i patofne, i bas su ok, imaju i anatomski ulozak i kozne su. Baci pogled, mozda ti bude ok.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
A mozda da joj kupis neke povoljnije pantalone, iseces nogavice i prisijes na kolena sundjercice. To mi jedino pada na pamet.
BiKsi :) ::A mozda da joj kupis neke povoljnije pantalone, iseces nogavice i prisijes na kolena sundjercice. To mi jedino pada na pamet.
Super ideja
SoJa- Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013
Hvala ti Biksi, imaju Froddo bash kvalitetnu obucu dobrog dizajna, malo me podjecaju na Richter. Mozhda pokusham izdvojiti dan za shopping u Splitu kad odem u Dalmaciju ovog ljeta, nerado kupujem obucu preko interneta.
Stvarno si sa predlogom o isjechenim nogavicama i sundjerima. Padalo je i meni napamet da pojacham koljena tim ostatkom materijala, napunim slojem pamuchne vate i proshtopam kao shto imaju bikeri. Da mi dijete bude k'o Mad Max, samo ne u kozhi vec lanu.
Nego zashto se toga moramo sjetiti mi a ne oni koji prodaju odjecu za djecu?
Stvarno si sa predlogom o isjechenim nogavicama i sundjerima. Padalo je i meni napamet da pojacham koljena tim ostatkom materijala, napunim slojem pamuchne vate i proshtopam kao shto imaju bikeri. Da mi dijete bude k'o Mad Max, samo ne u kozhi vec lanu.
Nego zashto se toga moramo sjetiti mi a ne oni koji prodaju odjecu za djecu?
Shizika,
Baš me iznenadjuje da je u Velikoj Britaniji tako... ja bih pre mislila da je kod nas. No nadam se da ćete uspeti u potrazi...
Mi se modiramo i dalje. Ja bih rado da spojim udobnost i lep izgled i gledam da tako bude kad god može. Ali Vilenjak bi trpeo i manje udobnu odeću samo da je lep. Tako da ponekad napravimo izlete i u tom pravcu. Sreća da mu se dopada moj stil pa nema zamerki najčešće i prepušta meni da biram garderobu. Samo se ponekad umeša i izmeni nešto...
Baš me iznenadjuje da je u Velikoj Britaniji tako... ja bih pre mislila da je kod nas. No nadam se da ćete uspeti u potrazi...
Mi se modiramo i dalje. Ja bih rado da spojim udobnost i lep izgled i gledam da tako bude kad god može. Ali Vilenjak bi trpeo i manje udobnu odeću samo da je lep. Tako da ponekad napravimo izlete i u tom pravcu. Sreća da mu se dopada moj stil pa nema zamerki najčešće i prepušta meni da biram garderobu. Samo se ponekad umeša i izmeni nešto...
Simona- Broj poruka : 8349
Datum upisa : 14.11.2009
Modiranje... hmm... na ovom nivou mog i Petrovog zivota prednost dajem stvarima koje se lako odrzavaju. Znaci, pamuk...za mene Gajic spotska oprema, ves i majice iz Arilja, za Petra ili nasi proizvodjaci ili C&A...da lepo sve strpam u masinu i ne razmisljam
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Shiz, bolje sundjere nego vatu, prošetepaš i samo menjaš kad podere. Pritom joj napravi ranflicu ispod samih kolena, da joj se ne povlače sundjeri sa kolena naviše, i pustiš je da se pentra do mile volje. Proizvodjaci ipak gledaju šta većina kuupuje, a ti ne spadaš u tu ketegoriju draga moja. Ti si ipak neko ko drugačije i lepše gleda na svet! Bar po onome što ovde prezentuješ!
Inače, ja Arseniju po kući oblačim bodiće, trenerčice, šta mi padne pod ruke, a za napolje, šetnje, druženja i izlaske, e tad ga upicanim! :) Volim da je lepo obučen. Videćemo za kasnije, kad krene da puže, hoda i slično, tad ću biti krajnje praktična, pretpostavljam. Inače, kod nas i nema neki izbor dečije garderobe, onako šmekerske, al zato imamo divne prijateljice ( i sa Kutka) i šire, kao i kumove, koji nam uvek kupe neku super krpicu iz hm ili ca, pa ja to fino ukombinujem. Nadam se da ću u Grčkoj na leto uhvatiti tržni centar gde imaju ti dečiji butici, da mu kupim nekih slatkih stvarčica.
Raspisa se ti, a mogla si ukratko reci da sam zahtjevna! Zezam se, hvala na komplimentu.BiKsi :) :: Ti si ipak neko ko drugačije i lepše gleda na svet! Bar po onome što ovde prezentuješ!
Simona, ovde se pretjeruje sa cvjetnim dezenima, a zimi ako ima nekih kao shtofova, ili su ustvari poliester, ili su basnoslovno skupi, shto nema smisla kad klinci tako brzo izrastu. Najpovoljnije shto pronadjem bude ili francusko ili talijansko, od "ekstavagantnije" odjece. A ovo svakodnevno je, shto reche Biksi, zbilja najbolje od H&M, oni imaju jeftin pamuk, i to organski (vesh i potkoshulje), nisam nigdje prochitala da im se nizvodno od fabrike gdje bojaju tekstil potrovalo lokalno stanovnishtvo. Iz Srbije mi sestra poslala par pamuchnih gacica koje imaju i pamuk oko izreza za noge pa sasvim mozhe da se pegla, na njima pishe MYPE, ne znam jel' cirilica. E one su vrhunske kvalitete, stvarno peri/deri.
Za djechake malo kad primjetim neshto da bash odudara od ustaljenih fazona, stvarno ce mame i klinci sa Kutka morati lansirati neku nashu modu.
Odlicna ideja za sundjer na koljenima!
Moja Nina ove godine poderala 10+ helanki, pantalona... Mala je stize posto i dalje puze, hoda samo kad joj se hoce.
Bas kupujemo u H&M ponekad u C&A, volimo Next i Zaru. Pokazale su mi se dobro obicne pamucne helanke iz Lidla, znaci njih jos nije poderala a imamo ih mozda malo vise od mjesec.
Ja i mm smo za prakticne stvari, sportske a za izlaske neka haljinica, baletanke ili duboke patike i pantalone na tregere...
Nina obozava suknje i haljine, sto vise roze i sa sjajem, da lici na princezu, maica mora biti sa slikom a suknjica je obavezna.
Sizo ja bih trazila u nekim sportskim radnjama, outdoor... Kad nadjes javi koja je, nama isto fali :)
Moja Nina ove godine poderala 10+ helanki, pantalona... Mala je stize posto i dalje puze, hoda samo kad joj se hoce.
Bas kupujemo u H&M ponekad u C&A, volimo Next i Zaru. Pokazale su mi se dobro obicne pamucne helanke iz Lidla, znaci njih jos nije poderala a imamo ih mozda malo vise od mjesec.
Ja i mm smo za prakticne stvari, sportske a za izlaske neka haljinica, baletanke ili duboke patike i pantalone na tregere...
Nina obozava suknje i haljine, sto vise roze i sa sjajem, da lici na princezu, maica mora biti sa slikom a suknjica je obavezna.
Sizo ja bih trazila u nekim sportskim radnjama, outdoor... Kad nadjes javi koja je, nama isto fali :)
zoxa- Broj poruka : 2601
Godina : 48
Datum upisa : 25.11.2008
Shizika, ciciban pravi sandalice koje su zatvorene napred tako da prsti imaju zastitu, a koza je kako spolja, tako i unutra.
bundevica- Broj poruka : 128
Datum upisa : 01.03.2014
Ja sina mnogo volim da modiram. U ormaru vise imamo kosuljica i farmerki od trennerki i kajica. I on voli da je skockan, veruje da mu je preslo u naviku i kad se spremamo da idemo negde sam vadi kosulju iz ormarica... i dragoi je sto voli da je skockan, a ne kao njegov tata da mu je sve jedno sta ce nositi na sebi. :)
Vecka- Broj poruka : 1318
Datum upisa : 18.10.2013
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
KUTAK :: PORODICA :: Roditeljstvo
Strana 3 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu