FILM- kako davati Gonal-f
+3
lenjivica
LaFolie
HappyGirl
7 posters
KUTAK :: STERILITET :: Apoteke, lekovi
Strana 1 od 1
FILM- kako davati Gonal-f
Na ovom linku je film kako davati gonal-f http://www.fertilitylifelines.com/resources/gonal-frff75iuvial.jsp
Poslednji izmenio HappyGirl dana 25/12/2012, 09:46, izmenjeno ukupno 1 puta
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
gonal
Gospodska stvar taj Gonal Pen:)
odusevljena sam - bocnula sam se danas
odusevljena sam - bocnula sam se danas
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
Re: FILM- kako davati Gonal-f
Devojke help! Spremam se za Prag u januaru i imam pitanje- ko vam je davao injekcije? Ja zvala moj Dom zdravlja i oni rekli da ne mogu oni da mi daju??! Pa neću valjda da plaćam svaki dan privatno da mi daju u Belmedicu??!!!
lenjivica- Broj poruka : 617
Godina : 48
Datum upisa : 06.11.2012
90% nas je davalo samoj sebi... nit je problematicno, nit tesko :))
Ambra- Broj poruka : 1234
Godina : 51
malo mnogo 90 procenata, Krk...Ja sam uvek davala sama sebi inekcije ali znam mnogo, mnogo žena koje nisu...
Draganice, a muž, neko blizak...
Struzzo- Broj poruka : 7041
Datum upisa : 27.09.2008
Ja sam jedna od onih koja ne bi mogla sama sebe da bocne ... nema šanse. Do sada sam dva IVF radila u Frontu i uvek su oni bockali, sad mi se zbog lošeg odgovora smeši prirodnjak ... ne znam šta ću ako opet budem morala da primam stimulaciju ... verovatno ću naći i platiti nekoga da mi daje terapiju. Užasna sam kukavica što se toga tiče ... priznajem.Struzzo ::malo mnogo 90 procenata, Krk...Ja sam uvek davala sama sebi inekcije ali znam mnogo, mnogo žena koje nisu...
fight&faith- Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012
hvala devojke, muž se plaši da neće dobro da mi da, tj da "lek neće da ode u krvotok", kaže. Ipak, izgleda da ću morati tako, samo da prođe obuku. Tnx svima!
Draganice, meni je mm davao, a i ja ponekad, ukljucujuci i bockanje u vozu do Praga
To su male tanke igle nista se ne oseti nema sanse da nesto ne uradi kako treba. Mi smo samo otisli prvi put do klinike u kojoj smo radili prvu VTO da nam pokazu kako i sta treba da radimo i to je to. To moze da ti pokaze bilo koja medicinska sestra koja daje injekcije.
F&f, ako ides na prirodnjak onda ne bi trebalo da bude injekcija.
To su male tanke igle nista se ne oseti nema sanse da nesto ne uradi kako treba. Mi smo samo otisli prvi put do klinike u kojoj smo radili prvu VTO da nam pokazu kako i sta treba da radimo i to je to. To moze da ti pokaze bilo koja medicinska sestra koja daje injekcije.
F&f, ako ides na prirodnjak onda ne bi trebalo da bude injekcija.
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
Znam lilya zato i kažem. Ne znam šta ako opet krenem na neke stimulacije... mislim da je to sve u glavi i da se to može prevazići. Inače ja nemam problem da me bodu ... neka rade šta hoće, samo da ne moram ja samu sebe da bockam.lilya ::F&f, ako ides na prirodnjak onda ne bi trebalo da bude injekcija.
fight&faith- Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012
hvala Lilya, nadam se da će meni Prag da se posreći, što i tebi želim u FET-u!
KUTAK :: STERILITET :: Apoteke, lekovi
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|