KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Decembarska jutra zima zima e pa sta je

+47
Mrvica
JocY
MARA
SannI-AlL
Simona
ciklama
kasia
Dacaa
fight&faith
Orline
dragana76ns
LaFolie
Tinche
bobica83
caci
anak
Niny
djole42
hany
lolipop
Marija86
bak
missile
dr mali pariz
Bjanka
Vuchica
Botox
HappyGirl
Milijana
Shizika
tetreb
korpica
mamajednogprinca
Gramatika
MAAKKI
lilya
KoMetaK
medolino
BiKsi :)
Ema78
plavaptica
nina :)
mijaki
Mirjana
JAmajka
cufta
maus
51 posters

Strana 4 od 40 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Sledeći

Ići dole

Decembarska jutra zima zima e pa sta je - Page 4 Empty Re: Decembarska jutra zima zima e pa sta je

Počalji od missile 3/12/2012, 11:03

Hmmm, Ema, biće da si u pravu!! Shocked Rolling Eyes Rolling Eyes Da, Fluimucil rastvara sluzi i pomaže izbacivanje, a kod Bjanke nema sluzi, već suvi kašalj. Onda luk, ne može da škodi.

Bjanka, tačku 2. iz mog posta zaboravi! Very Happy
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Decembarska jutra zima zima e pa sta je - Page 4 Empty Re: Decembarska jutra zima zima e pa sta je

Počalji od cufta 3/12/2012, 11:04

Sto sam ja kada sam bila mala volela taj caj od luka - obozavala.
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bjanka 3/12/2012, 11:05

Pa sad meni je malo neprijatno sto nisam bila precizna,ali nisam htela da detaljisem,ima malo sluzi...Ali ok. hvala vam devojke puno,bacicu se na prirodne lekove Missile i Jamajke:))
Bjanka
Bjanka

Broj poruka : 480
Godina : 48
Datum upisa : 13.07.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 3/12/2012, 11:40

cufta ::Sto sam ja kada sam bila mala volela taj caj od luka - obozavala.

Ozbiljno? Shocked

Bjanka, popij prirodno, ne može da škodi, još sada skuvaj, nemoj da šokiraš tu dragocenu mrvicu. Kad se čeka beta, bolje na hemiju da zaboraviš!!!!
missile
missile

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bjanka 3/12/2012, 11:43

Si sefe Missile!!! cvet
Bjanka
Bjanka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nina :) 3/12/2012, 11:44

blago vama cure gde je pao prvi sneg mi ga nismo ni videli danas jer nije pado kazu na tv da je u ns padao danas a eto kod nas nije sto nismo daleko od njega

Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 3/12/2012, 11:48

Nina, nije pao, samo je provejevao. Dosta bedno i sitno, ne zadrzavajuci se. Ali posto je prvi - odlican je. Cao zenke, odo' na posao.
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 3/12/2012, 11:52

cufta ::
Vucice, koji dan tacno vadis betu, da znamo kada da naaaajvise navijamo?

Cuftice, u cetvrtak radim betu. Posle transfera sa mislila da necu uzdrzati do tad i da cu je uraditi pre, jer mi je tad zvanicno zakazano vadjenje krvi u Frontu...ali nesto sam se sad zainatila i rekla sebi - izdrzaces!

Hvala svima na navijanju, sad je pravo vreme, jer mi je malko opao moral... srcasti poljupci
Vuchica
Vuchica

Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nina :) 3/12/2012, 12:00

vucice naviiajm i ja da u cetvrtku beta bude velika i da trudnoca bude skolska

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 3/12/2012, 12:09

Opet sam u guzvi, nemam vremena c

Malo ste me postidele Embarassed Msm, mm i ja to radimo godinama za NG, ali ne volimo previse da pricamo o tome. Nekako se osecam neprijatno kad me ljudi hvale. Ja to ne shvatam toliko humanim delom, vise kao svoju duznost i obavezu. Imam srece da mogu da izdvojim za druge i smatram da je to moja duznost. Eto, ja tako razmisljam.

Vucice, Bjanka roda roda roda roda roda
Miss, ja tebe prosto obozavam.
Cvrle i Palcic su predivni momci smajli angel

Sad stvarno moram da idem. Sve vas d
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 3/12/2012, 12:14

Lili, ja sam ta koja treba da se stidi. Svuda i na svakom mestu pričam o deci bez roditelja, o deci u svratištima, o gradu koji ne mari, pa kako bih ja njima sagradila lepu kuću da imam para... A ne padne mi na pamet da umesto kuće mogu da odnesem makar čokoladu, ako već nemam za jaknicu, igračku isl. Embarassed
I ove godine ću to ispraviti, zahvaljujući tebi! yes
cvet
Ćufto, obuci se i stavi kapu, mnooogo je hladno!
missile
missile

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 3/12/2012, 12:26

I ja navijam za velike i debele bete...

igra

Inace, i mm i ja volimo pse, pa smo slozni oko svega sto se njih tice. U sustini, slazemo se uglavnom u svemu, sem kada je njegovo drustvo u pitanju, jer ja smatram da su neozbiljni i detinjasti, ali ko mene pita. Sada je malo problem sto sam ja predlozila da prebacimo pse u dnevnu sobu da spavaju, da se navikavju, jer ne bih volela da budu u istoj sobi gde i beba, a on je u fazonu kako ces da izbacis bakutu, ona ni jednu noc nije provela bez nas ( osim kada smo na putu, a i tada spava u spavacoj sobi sestre mm). Sa jedne strane jeste u pravu,ali beba je beba...Videcemo kako ce na kraju ispasti. Mi mastamo da kupimo kucu, sa dvoristem, ali i tada ce psi biti unutra, to je definitivno. Moj tata zna da malo digne frku, lekar je, a i malo gadljiv na pse.Ne mogu da mu objasnim da ja otkad sam sa psima ni jednom nisam bila ozbiljnije bolesna, a i kada sam prehladjena, to prodje na nogama,. A verujete, setam ponekad cak i nocu, ustanem onako vruca iz kreveta, pa pravac park...bez obzira na vreme...i nikad kinula nisam...neverovatno... Jeste mi sada malo teze, zbog trudnoce, ali, neprocenjivo je kada moja bakuta legde poed mene, bukvalno me zagrli sapama i tako spava( ima oko 30 kg pa je zimi mala termoelektrana).

Razumem ljude koji ne vole pse u stanu, to mi je ok...ali ne razumem kako pojedini ne razumeju da su ti psi deo nase porodice i da dolazimo u paketu!!!
Ema78
Ema78

Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JAmajka 3/12/2012, 12:29

Missile,preduhitrila si me..,tako da meni ostaje samo da potpišem sve što si napisala.Ništa ne bih dodala...,skoro,po prvi put u životu ostadoh bez texta. zagrljaj
JAmajka
JAmajka

Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marija86 3/12/2012, 12:36

Ema mi smo imali persijsku macu koja je zivela sa nama...isto kao i tvoj kuca spavala sa nama ma sve...ali kada je beba dosla prelomila sam i poklonila je jednoj porodici sa troje dece...jako mi je bilo tesko ali gore bi mi bilo da sam detetu u ustima nasla dlaku ili nesto slicno..
Marija86
Marija86

Broj poruka : 1794
Godina : 38
Datum upisa : 23.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nina :) 3/12/2012, 12:36

ema i ja sam imala kera kad sam bila dete i stalno je bio sa nama u kuci i uvek iso gde i mi i govorili da je on clan nase porodice.kad je ugino rekli sm oda vise necemo psa da drzimo u kuci koliko smo bili vezani za naseg ali smo ipak posle par kucica pokusavali da odgajimo u kuci ali jadni nikako nisu mogli biti duze od pola godine godinu jer uzmemo stence i to uvek pekinezere i kasnije smo odlucili da nevredi jer se vezemo a oni uvek nesto urade dali istrce na ulicu pa ih udari kola cak je jedan izaso za bratom napolje bio jako mali i brat nije video da je izasao i upao u jednu rupu od 20 cm i udavio se jer nije mogo da izadje a m iga trazili po ulici a on jadnik bio u toj maloj rupi jer bila jaka kisa i ostala voda jer dotle se uvek igro u njoj ali sta ces tako mu je bilo sudjeno,kad se setim kad je prvi put usunjo u moj krevet koliko sam skocila i pocela da vristim da je uso pacov u kucu jer je on spavo u hodinku i samo kad smo mi u dnevnom boravku onda ga pustimo unutra a tata kasnioo na poso i ostavio vrata otvorena i on uso u dnevnu a odatle u moju sobu da su me posle zezali dugo sto sam vristala ja ja budala zaboravila na njega otad je svako vece spavao kod mojih nogu ispod jorgana a sestra i oba brata su bila ljubomorna sto nece kod njih.jao mogla bi roman da pisem o dugodovstinama sa kucicima
sad imam 4 kera ali u dvoristu da nekad izludimo jer nemozes uci od njih u drugi deo dvorista kako skacu na kapiju i nedalju da udjes a niko sem nas nemoze tamo jer toliko lalju da se svi bolje da udju pogotovo ako nema nekog od nas

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gramatika 3/12/2012, 13:21

cufta ::Missile, svojim postom si mi ulepsala vec lepo jutro Decembarska jutra zima zima e pa sta je - Page 4 11031
Kao što sam već negde napisala, kada se javi Ćufta queen pre mene, samo mogu da citiram! Ne moram ni da mislim ni da kuckam! lol!

Neka su nam sva deca i forumska, i iz familije, i iz svratišta i iz škole... živa, zdrava, vesela, samostalna i blagoslovena!
Cvrle, tebi neka je na zdravlje i na spasenje prvo pričešće! Decembarska jutra zima zima e pa sta je - Page 4 196545
Gramatika
Gramatika

Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od plavaptica 3/12/2012, 13:53

Samo da vas sve pozdravim ff
Ana diktira tempo jos od jutros od 4h, tako da meni ne preostaje nista drugo do da je pratim radost
ljubav
plavaptica
plavaptica

Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 3/12/2012, 14:15

plavaptica ::Samo da vas sve pozdravim ff
Ana diktira tempo jos od jutros od 4h, tako da meni ne preostaje nista drugo do da je pratim radost
ljubav
Da nije neki virus čoveče Shocked Kod nas ista situacija! Uspela sam da odspavam od 10 do 11.30h. Pre par minuta je opet zaspao, a ja Decembarska jutra zima zima e pa sta je - Page 4 Sleeping-on-keyboard
Odvela ga jutros u osam kod fizijatra,a trebalo je u 12.30h v Sreća pa smo poranili. Kad dođoše ljudi u čiji smo termin upali, svi se zbunili. Jedva me ubediše da sam ja zalutala Rolling Eyes No, dobro. Mi odradismo vežbice.
Juče sam se baš umorila. Prvo sam ga držala na rukama u crkvi, pa posle igrala, sa njim u rukama, u igraonici. Kažu ljudi da se vraćam na staro. Kao smršala sam. Pa da, ovim tempom ću i ja, ko Mili, da doguram do 36!
Zaboravih jutros da vas sve d
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lolipop 3/12/2012, 16:17

Samo da vas ljubnem sve jednom, i poželim divan i radostan decembar. love
lolipop
lolipop

Broj poruka : 4146
Godina : 46
Datum upisa : 15.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 3/12/2012, 16:26

Bila sam napolju, konacno mi je dovoljno dobro da sam mogla da odem da platim racune, au sto duva...stigla zima....jos samo da padne sneg...

jelen ZIMA6 ZIMA2 ZIMA3
Ema78
Ema78

Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nina :) 3/12/2012, 17:04

ema i ja jedva cekam da padne sneg pogotovo zbog dece da uzivaju i da cekamo zajedodeda mraza

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od plavaptica 3/12/2012, 17:31

Miro stvarno si queen .Neka, neka, uvek je bolje malo poraniti lol!
I ja sam do prosle godine obozavala sneg i zimu, ali posle onih minusa, od svih zimskih carolija osta samo ljubav prema Deda Mrazu. deda mraz
Missile, kako si lepo sve rekla srca
Neko pomenu da nam nedostaju devojke, pa evo jedne kandidatkinje. Igram se sa tajom, sreca, sreca, radost x
[img]Decembarska jutra zima zima e pa sta je - Page 4 2w5ppw9[/img]
plavaptica
plavaptica

Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bjanka 3/12/2012, 17:38

Pa to je pravo medeno zensko pojacanje!!!!!
Bjanka
Bjanka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hany 3/12/2012, 17:55

sto sam slatkaaa
hany
hany

Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gramatika 3/12/2012, 18:36

plavaptica ::
[img]Decembarska jutra zima zima e pa sta je - Page 4 2w5ppw9[/img]

Auuu, kakva kandidatkinja! Decembarska jutra zima zima e pa sta je - Page 4 11031 Decembarska jutra zima zima e pa sta je - Page 4 576626 Decembarska jutra zima zima e pa sta je - Page 4 779578
Gramatika
Gramatika

Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 4 od 40 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu