KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Decembarska jutra zima zima e pa sta je

+47
Mrvica
JocY
MARA
SannI-AlL
Simona
ciklama
kasia
Dacaa
fight&faith
Orline
dragana76ns
LaFolie
Tinche
bobica83
caci
anak
Niny
djole42
hany
lolipop
Marija86
bak
missile
dr mali pariz
Bjanka
Vuchica
Botox
HappyGirl
Milijana
Shizika
tetreb
korpica
mamajednogprinca
Gramatika
MAAKKI
lilya
KoMetaK
medolino
BiKsi :)
Ema78
plavaptica
nina :)
mijaki
Mirjana
JAmajka
cufta
maus
51 posters

Strana 20 od 40 Prethodni  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Sledeći

Ići dole

Decembarska jutra zima zima e pa sta je - Page 20 Empty Re: Decembarska jutra zima zima e pa sta je

Počalji od cufta 12/12/2012, 06:10

Cuti Hani, u maju se prave lepa deca. I moja L je pravljena u maju, nikad nije kasno
Zensek, stavila sam kafu, ali nemam kad da zakuvam. ko se sledece javi, neka je zakuva. Odohna posao. uzivajte iko ostaje kod kuce,kada se razdani neka npraviSneska i neka ga slika
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Decembarska jutra zima zima e pa sta je - Page 20 Empty Re: Decembarska jutra zima zima e pa sta je

Počalji od tetreb 12/12/2012, 07:24

Dobro jutro drage ja jedva nekako stigoh na posao svaka im čast kako su očistili grad. Kako bi ga samo očistili da pada svaki dan non stop
tetreb
tetreb

Broj poruka : 671
Godina : 44
Datum upisa : 09.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hany 12/12/2012, 08:08

cufta ::Cuti Hani, u maju se prave lepa deca. I moja L je pravljena u maju, nikad nije kasno
Zensek, stavila sam kafu, ali nemam kad da zakuvam. ko se sledece javi, neka je zakuva. Odohna posao. uzivajte iko ostaje kod kuce,kada se razdani neka npraviSneska i neka ga slika

ajde pridrzavacu se toga Wink
hany
hany

Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 12/12/2012, 08:11

cufta ::

Evo kafe

Decembarska jutra zima zima e pa sta je - Page 20 Coffee6

A nas Snesko Belic je ispred kuce, bas je lep. Da si ranije rekla slkikala bi ...ovako, ostaje za sutra.
Sad da iscitam sve pa postrojavanje.
A da DOBRO JUTRO!

I jedna pesma za pocetak dana Laughing Ljuba Lukic, koji lik majko mila. Ajd zene veselo neka je samo Very Happy

[youtube][/youtube]
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 12/12/2012, 09:04

Vratih se nazad 8 starnica, mislim. Ala kuckate brzo lol! lol! lol!

Metaurina ::
Misu, ja tvoju Anu obozavam, ali stvarno!!! A kako i moze da bude drugacija pored takvih roditelja! queen king Danas saznah da ce mi produziti ugovor i da sam do juna u Srbiji, tako da cim okopni, eto nas kod vas! Very Happy
Danas sam imala neku konferenciju u kojoj sam bila moderator i svasta nesto jurcala i zavrsavala oko toga i na kraju cula komplimente na moj rad koje je moj dir. izrekao jednom profesoru. Ostao zbunjen i profa i ja, jer je poznato da on ne hvali! lol! A ja cvetala!!! radost Onda me pozva moj dragi da mi kaze da je uplatio Kubu, ja jos srecnija, kad posle pola sata zove, agencija ga obavesitla da neam vise mesta!!! affraid No Ostalo je da nam nadju neki drugi hotel u naredna 2 dana, gde god, jer novac mogu da nam vrate tek za 2 nedelje, a tad ce biti kasno da uplatimo bilo sta. Rolling Eyes Eto, znala sam da ne treba da se radujem prerano Crying or Very sad
[/color]

Cekamo te Meta draga, cekamo teeeee radost radost radost radost radost radost radost radost
I bravo za pohvalu od gosn direktora, tj sve cestitke za tvoj trud i tvoj rad bravo bravo bravo bravo bravo
Pomfezne su prva liga! RecePAT slican mom Wink

Mrvica ::
Mi smo super, izasao je prvi zubic vv vv vv
Kupili smo novo auto sediste, za velike bate Wink , setalicu i hranilicu. Pa sad kao pravi decak moj sin sedi i rucka sa mamom i tatom za stolom. Uvek na istom mestu svaki obrok na kasicicu. Dva dana je u setalici trcao u mestu, a sad vec trci po celoj sobi. zbunjen mada, malo ga cupavi tepih jos zeza, ali i to ce prevazici yes
I to je to, uzivamo, mazimo se, i zovemo tatu po ceo dan. Razz
E pa tete nase, jednom da vam se naprcimo:
Decembarska jutra zima zima e pa sta je - Page 20 Dscf3586x
a jednom da vas lepo i kulturno pogledamo sve sa kucom na dupetu. Laughing
Decembarska jutra zima zima e pa sta je - Page 20 Dscf3610h

Ohohooooooooo zubicu maleni cestitam radost radost radost radost radost radost radost radost Ljubim te u tu trcavu guzu, lepoto malena. Mrvo zabusavas ovih dana Wink nema te.

Milijana ::Misu, klip sam naknadno pregledala i kao i uvek, topila se....posebno sto u Ani vidim moju Lence za neku godinu....a mozda i u Milanu mog Milana...prilocno gubi kosu lol!

Mislim, imenjaci, kosa tvom Milanu opada...nikad se nezna. Mada moj Milan brije glavu Rolling Eyes a i ne moze se pohvaliti gustinom i kvalitetom kose. Kako su decica? Ljubi ih za mene.

bak ::
Maus, vredna zeno, udaj se za mene cvet

Mere komforno! Pristajem! DA!

missile ::
lilya ::
Miss, ajd oteraj te strane kucama, vreme je da se i oni spremaju za Bozic pa da malo danes dusom.

Moraću. Onaj mali još uvek tako napadno gleda u mene, zamalo da mi ispadne ključ iz ruke! c A u hali hladno, ledeno! c Neće da puste klimu, kažu žalili se stranci, oni su Rusi, vruće im!!! affraid affraid affraid neverovatno! Shocked

Odose li Rusi u hladnije krajeve?

dragana76ns ::Evo i ja sam stigla....radjeno je pod anestezijom, sve je proteklo ok, debelo crevo je cisto ali je dr pronasao neku upalu u tankom crevu i uzeo je isecak. Nalaz ce biti za 10-tak dana. Imam jos neke analize krvi da odradim pa sa svim tim kod doce na kontrolu.Tamo sam lezala 4 sata, primala sam infuziju a sad se lagano najela i odoh na spavanjac....imam vrtoglavicu pa je pametnije da lalam

:**** vas

Bitno je da sve ok sa debelim crevom. I rezultati tog isecka ce biti ok, nista se ne brini. Grlim te i ljubim usne

orline ::
Ja sanjala mog M. kako priča sa dva i po meseca i žali se tati na mene Razz
Užas.

Koji ludi san lol! lol! lol! lol!

cufta ::Zamisli sta sve mi sanjamo?! Odoh da legnem, malo da cituckam knjigu, pocela sam "Mrtve duse". Kupio mi mm nove cizme za sneg 2000 dinara - kod Kineza. Ima da letim sutra. I vise necu da se zalim. Ljudi prelazili Albaniju po uzasnom vremenu, a ja ovde kukam. Debela razmazenusa!

hahahahahahaha joj blesava moja, ma Kinezi su zakon! A Igmanski mars, ja se toga uvek setim Very Happy

LaFolie ::da se pohvalim da sam samo po kafanama igra , izlazimo kao kad smo bili studenti, nisam isla na preglede niti u laboratorije skoro, idem na aerobik, uredjujem novi stan, kao ono: ciklus mi se skoro sredio!
ej, da se tresnem da crknem pre 3 meseca, htela sam na fet il` nista! I nisam imala ovulacije, pa neke ciste me spopale.. I kad sam malo povukla rucnu, vratili mi se ciklusi, hormoni proradili, grudi me bole posle 100 god, mada sam se malo i tapacirala, koju kilu, iskulirala :)
Trebalo bi da se preselimo za mesec dana u stan koji uredjujemo jos od proleca, pa samo o tome mislimo.
Taman kad se uselim, da uzivam malo pa cu na FET, dok nam puste lift

Lafe nema te kada si po kafanami i noc i dan. Svidja mi se to jako, rado bi ti se pridruzila. Srecno sredjivanje stana!

hany ::
cekam vto Wink danas sam saznala da sam upisana za maj v jos malo mogla sam se i poroditi od kad sam papire predala

Lepo rece Cufta lol!

Grama kakav vk. Uzivala sam!

Jocy zeno lepa gde si ti ovih dana?

Bjanka zagrljaj

Mili odlicna ideja da iznenadite viruse lol!

Lilya kako napreduju radovi?

Creva mi krce. Odoh nesto jesti. Pa se pisemo posle.
maus
maus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 12/12/2012, 09:22

Dobro jutro! Very Happy

Hladno, duva, morala sam kapuljaču da stavim na glavu. affraid Do posla stigoh kako treba, ali juče povratak s posla neću ni da opisujem, Ćufta je već rekla nešto o saobraćaju po snegu. Ljudi idu peške preko sajma, po ulici, automobile guraju umesto da voze, gomile snega po kolovozu.... Volim sneg i zimu, ali mi za to i nismo. Ipak, u manjim gradovima je lepo, kad sve zabeli, pa čisto, pa utabano, pa bajka. Za Beograd sneg baš i nije, ukoliko radite ili se krećete gradom.

plavaptica ::Dobar dan ZIMA3
Miss, vi lepo golisave Ruse na sneg neka uzivaju, pa ukljucite grejanje yes

lilya ::Miss, sad mi pade na pamet kad napisa Ptica: vi te Ruse lepo na sneg da ciste, a vi ukljucte to grejanje yes

Jes, Ptico, Lili odgovorila umesto mene. Oni borave napolju, ali tu puše, ne čiste sneg! v
Ja ruski ne govorim, ali ih već doživljavam kao deo sredine i svako jutro javljam se sa: UTRO. To je valjda jutro na ruskom. Shocked lol!

Dragana, navijamo za dobre rezultate, odmaraj sada! cvet

orline ::Ja sanjala mog M. kako priča sa dva i po meseca i žali se tati na mene Razz
Užas.
Orle, ulepšala si mi dan, lepo me nasmeja! Ljubi t.m.M. (tj. tvog medenjaka Mihaila)

cufta ::Zamisli sta sve mi sanjamo?! Odoh da legnem, malo da cituckam knjigu, pocela sam "Mrtve duse". Kupio mi mm nove cizme za sneg 2000 dinara - kod Kineza. Ima da letim sutra. I vise necu da se zalim. Ljudi prelazili Albaniju po uzasnom vremenu, a ja ovde kukam. Debela razmazenusa!
Da li da komentarišem? Ne bih, Ćufta je apsolutna queen

LaFolie ::u principu, povukla sam rucnu jer sam u jednom momentu skroz shiznula, kao da nista vise ne postoji sem VTO, i posla...Radila sam prekovremeno mesec dana, bas puno, a resila da idem na fet i da uspe ili da crknem. I uvece na premijeri nekog filma pocnem da se gusim, kao da imam masku za gnjuranje, i sidjemo u garazu po kola, tu mi je bilo jos gore. Na kraju otvorila prozore po hladnom vremenu od kola, nikada se u zivotu nisam tripovala da se gusim (plivac sam bila 100 god)
i dodjem kuci, kad me je sastavio stomak, zeludac u grcu danima, creva poludela....
I tu sam resila da se smirim, nisam vise ni isla do lekara, niti gledala kada mi je ovulacija, ma nista.

Kafana mi je stvarno lek za dusu :))
Sva sreca sto mi je i muz puz skitara pa pajamo
LaFe usne , lepo mlado čeljade, puno je vremena pred tobom, opusti se i uživaj! U grču ništa ne možemo da uradimo, znam po sebi! Sve će doći na svoje, za mesec, godinu ili dve- nebitno je. yes

Mišice, jelka okićena, a Sneško Belić jel napravljen? jelka2

Bjanka, zagrljaj

Sve ostale takođe srce i usne i d

Neka vam je lep dan! x Bez obzira na gradski prevoz.
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 12/12/2012, 09:57

Dobar dan svima... ja samo moram da se pohvalim da su nama juce ocistili i parking ulicu !!!! OK, ima snega i sl, ali je grtalica ipak prosla, sto je prvi put za ovih 9 godina koliko zivim u ovom kraju. A sada da se zalim, komsije nece da ciste sneg sa stepenista, sve polumrtvi penzioneri i pijanice, a ovi mladji gospoda, pa sam na kraju ja uhvatila i ocistila, i ne da mi je prijalo, nego sam mogla celo naselje da ocistim...
Odoh da se spremam , idem do NF, a posle na posao. NIje da mi se ide, jer cu morati tamo da se tusiram, danas nemamo vode u stanu, ali ok... prezivecu. Sva sreca pa sam ukapirala sinoc da ima vode u cevima i nahvatala posteno po kofama, ne brinem, bar ne do veceras.
Ema78
Ema78

Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JAmajka 12/12/2012, 10:19

missile ::Dobro jutro!

Dobro jutro!
Miss,neću da dozvolim da mi gradski prevoz pokvari dan.Nemam "petlju"da vozim po snegu,a i iz kabineta gradonačelnika zamoliše sve vozače da koriste grad.prevoz.A,potom stiže izvinjenje istog gradonačel.svim građanima,zbog manjeg broja vozila javnog prevoza.Pa.čime da se vozimo?Sankama?

Ništa ne zapamtih od prethodno pročitanih postova v

La Foli,dobra ti je ideja da "povučeš ručnu."A za kafanu,imam samo reči hvale-BRAVO curo!

Hany,vto u maju..,imaš vremena da se pripremiš natenaaane. zagrljaj

Ćufta,me,kao i uvek nasmeje lol! ..,gde ti pade na pamet sneg i prelazak preko Albanije?Bravo za mužića i kineske čizme za sneg.Pomažu li?

Odoh,da se psih.pripremim,imam sastanak sa generalnim affraid
Sve vas d
JAmajka
JAmajka

Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 12/12/2012, 10:27

Samo da vam pozelim dobro jutro.

Sto rece Jocy: "Sve ranije krecem na posaao, sve kasnije stizem." Ruke su mi u uzasnom stanju kao da sam cistila sneg bez rukavca jedno 6 sati bez prestanka. A mackam se konstantno, ali ruke i usta tloliko ispucale da ja stvarno ne razumem zasto. Msm, razumem ood cega, ali zasto kad toliko se mackam, ne razumem. Kosa, isto. Sva sam se sasusila.

Sve sam procitala, ali sam nesto c i ne pisem mi se bas. Kako cu ja izdrazati jos tri meseca po ovakvom vremenu, stvarno ne znam Rolling Eyes

Odo da radim, sve vas ljubav
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 12/12/2012, 10:37

Dan Jutra!

I bre samo kukate! Pa malo radosti unesite, grudvajte se do posla, klizajte se na klizama, "slikajte" se u snegu ZIMA6 ZIMA6 ZIMA6 Meni je i dalje super, mm poceo da kuka kao vi. Ignorisem ga! lol!

Doduse, moram priznati Embarassed samo sam u ponedeljak isla prevozom i rekoh a ne. U se i u svoje kljuse, imam nove gume, milina!

Elem!

Maus, pazi sta kazes nemo' da dodjem sa belim mercedesom i cvecem pravo pred tvoj dom da se M slogira! I da te odvedem, pa ce mu djavo biti kriv Razz

La afolie, tako treba, pa dogodine u nove radne pobede! Ne moze na sliu, nista! osmeh srce

Orle, i sta kaze M? Bio sam ukakan 10 min, buaaaaaa, i nije me digla u sekundi kad sam pomislio buaaaaaa, a tek sto mi ne da kolaca i pecenja, vec samo ono smor mleko, buaaaaaaa lol!

Osim snega i gradskog prevoza sve dugo zaboravih tako da smajli angel
bak
bak

Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hany 12/12/2012, 10:41

jamajka ::
missile ::Dobro jutro!

Dobro jutro!
Miss,neću da dozvolim da mi gradski prevoz pokvari dan.Nemam "petlju"da vozim po snegu,a i iz kabineta gradonačelnika zamoliše sve vozače da koriste grad.prevoz.A,potom stiže izvinjenje istog gradonačel.svim građanima,zbog manjeg broja vozila javnog prevoza.Pa.čime da se vozimo?Sankama?

Ništa ne zapamtih od prethodno pročitanih postova v

La Foli,dobra ti je ideja da "povučeš ručnu."A za kafanu,imam samo reči hvale-BRAVO curo!

Hany,vto u maju..,imaš vremena da se pripremiš natenaaane. zagrljaj

Ćufta,me,kao i uvek nasmeje lol! ..,gde ti pade na pamet sneg i prelazak preko Albanije?Bravo za mužića i kineske čizme za sneg.Pomažu li?

Odoh,da se psih.pripremim,imam sastanak sa generalnim affraid
Sve vas d

e jamajka kod mene bas natenane, prosto cu zaboravit sta uopste i treba da radim Wink
hany
hany

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 12/12/2012, 10:43

bak ::Dan Jutra!

I bre samo kukate! Pa malo radosti unesite, grudvajte se do posla, klizajte se na klizama, "slikajte" se u snegu ZIMA6 ZIMA6 ZIMA6 Meni je i dalje super, mm poceo da kuka kao vi. Ignorisem ga! lol!

Doduse, moram priznati Embarassed samo sam u ponedeljak isla prevozom i rekoh a ne. U se i u svoje kljuse, imam nove gume, milina!

Elem!

Maus, pazi sta kazes nemo' da dodjem sa belim mercedesom i cvecem pravo pred tvoj dom da se M slogira! I da te odvedem, pa ce mu djavo biti kriv Razz

La afolie, tako treba, pa dogodine u nove radne pobede! Ne moze na sliu, nista! osmeh srce

Orle, i sta kaze M? Bio sam ukakan 10 min, buaaaaaa, i nije me digla u sekundi kad sam pomislio buaaaaaa, a tek sto mi ne da kolaca i pecenja, vec samo ono smor mleko, buaaaaaaa lol!

Osim snega i gradskog prevoza sve dugo zaboravih tako da smajli angel

lol! lol! lol! lol!
Ja se prijavljujem za Miminu svalerku lol! lol! lol!
lilya
lilya

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 12/12/2012, 10:53

bak ::
Eeeej vrlo rado ce ti dati moju ruku Very Happy Sta te briga,uz VAKu zenu dobijas i dete i to od 4 godine, ihaaj. A sve radim:perem, peglam, ribam, usisavam, kuvam, pecem, dinstam, przim, pohujem, mesim, lozim vatru,cistim kotlove, cistim sneg, sisam ogradu, kosim travu...da se vise ne Falim Embarassed Pozelece jos neko pored Lilye da mi bude ljubavnica, a bice mnogo, ipak sam ja zena u godinama.

maus
maus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hany 12/12/2012, 11:12

u maus ima da se pobijemo oko tebe Wink
hany
hany

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od plavaptica 12/12/2012, 11:15

Dobro jutro ZIMA3
Neko je trazio Sneska. Upravo ovako ja zamisljam idealne zimske carolije ljubav

[img]Decembarska jutra zima zima e pa sta je - Page 20 Ibgw0o[/img]
plavaptica
plavaptica

Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bjanka 12/12/2012, 11:23

Moja poruka nije ni stigla.
Maus i ja se prijavljujem,prelazim na zene!
Mrvicin guzicak je meden!
Ema zeno ne cisti sneg molim te!
Meta drago mi je ostajes,sto vise pametnih zena u srbiji,i na mene mozda predje!
U Jagodini samo jos zirafama vire glave!
Vreme ce kod mene ucinitisvoje!

Sve vas ljubim i grlim!
Bjanka
Bjanka

Broj poruka : 480
Datum upisa : 13.07.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 12/12/2012, 11:51

Mišu, mrnjauDecembarska jutra zima zima e pa sta je - Page 20 Sexy-girl-kiss-smiley-emoticon
Hany, majska deca su najslađa osmeh srce
Ostale curke d
Mi ustali u 6.30h. Bili na vežbicama, pa prošetali, onda sikili i sada pajkimo v
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 12/12/2012, 12:06

E ne moze! Prva sam se javila. Bez'te kokoske jedne lol!
Mislim da je i prosle godine neko prosio Maus, al se ne secam ko, bice da je Biksi lol!

Bjanka, nasmeja me sa zirafama i ptica sa njenim zimskim carolijama lol!
bak
bak

Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 12/12/2012, 12:08

bak ::E ne moze! Prva sam se javila. Bez'te kokoske jedne lol!
Mislim da je i prosle godine neko prosio Maus, al se ne secam ko, bice da je Biksi lol!

Garant Wink
lilya
lilya

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hany 12/12/2012, 13:20

Mirjana ::Mišu, mrnjauDecembarska jutra zima zima e pa sta je - Page 20 Sexy-girl-kiss-smiley-emoticon
Hany, majska deca su najslađa osmeh srce
Ostale curke d
Mi ustali u 6.30h. Bili na vežbicama, pa prošetali, onda sikili i sada pajkimo v

provericemo :)
hany
hany

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 12/12/2012, 13:57

Bjanka ne brini za mene, ja sam u trudnocu uletela u ozbiljnoj formi, meni je mirovanje strasno. Uostalom , cim izadjem napolje i nesto radim, odlicno se osecam, nema mucnina... danas otisla do grada, kupila knjigu,kupila kicanjke za zavese, dosla na posao, i sada cu da uzivam...
Ostale devojke, ako idete napolje, jeste hladno, duva neki hladan vetar i milina...

Lilya, kupi u apoteci obican vazelin, odlican je za zimske carolije !!! A meni za usne pomaze ona obicna grozdjana mast, labelo nista...

Ema78
Ema78

Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 12/12/2012, 14:31

Mirjana ::Hany, majska deca su najslađa osmeh srce
hehe Wink

Rusi nam se prehladili!!! Shocked Neverovatno.

missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 12/12/2012, 14:35

missile ::
Mirjana ::Hany, majska deca su najslađa osmeh srce
hehe Wink

Rusi nam se prehladili!!! Shocked Neverovatno.

Nisu pili dovoljno rakije da se zastite od virusa Wink
lilya
lilya

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 12/12/2012, 15:03

Lilya, uze mi reč iz usta! Ne daju ovi naši da se čovek prekrsti Decembarska jutra zima zima e pa sta je - Page 20 Rakija-drink-only-for-helthna radnom mestu lol!
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hany 12/12/2012, 18:39

bak ::E ne moze! Prva sam se javila. Bez'te kokoske jedne lol!

e sad nemoj da si takva, jesi gledala na tlc kako onaj ima 4 zene i svi zajedno zive , cak je jedna od zena ga nagovorila za cetvrtu
hany
hany

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 20 od 40 Prethodni  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu