Decembarska jutra zima zima e pa sta je
+47
Mrvica
JocY
MARA
SannI-AlL
Simona
ciklama
kasia
Dacaa
fight&faith
Orline
dragana76ns
LaFolie
Tinche
bobica83
caci
anak
Niny
djole42
hany
lolipop
Marija86
bak
missile
dr mali pariz
Bjanka
Vuchica
Botox
HappyGirl
Milijana
Shizika
tetreb
korpica
mamajednogprinca
Gramatika
MAAKKI
lilya
KoMetaK
medolino
BiKsi :)
Ema78
plavaptica
nina :)
mijaki
Mirjana
JAmajka
cufta
maus
51 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 2 od 40
Strana 2 od 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: Decembarska jutra zima zima e pa sta je
Evo i ja stizem da se upisem 1 decembra
Iskrena da budem,jedva uspeh,celi dan visim na wc solji
Malo sala a malo i istina.Pocela jutros sa cajevima za cistu,6 l za dva dana,znaci,danas i sutra po 3 l,miline,samo kad bi pomoglo
Eto,ja poceh od pozadi
Dobro vece cure
Zelim svima,kao i u proteklim mesecima,prvo,puno zdravlja,zatim,puno pozitivnih beta,trudnoca i bebica
sve
Iskrena da budem,jedva uspeh,celi dan visim na wc solji
Malo sala a malo i istina.Pocela jutros sa cajevima za cistu,6 l za dva dana,znaci,danas i sutra po 3 l,miline,samo kad bi pomoglo
Eto,ja poceh od pozadi
Dobro vece cure
Zelim svima,kao i u proteklim mesecima,prvo,puno zdravlja,zatim,puno pozitivnih beta,trudnoca i bebica
sve
korpica- Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012
Volim prazničnu atmosferu u decembru,snežnu idilu,poklone, podseća me na detinjstvo
tetreb- Broj poruka : 671
Godina : 44
Datum upisa : 09.04.2012
tetreb ::Volim prazničnu atmosferu u decembru,snežnu idilu,poklone, podseća me na detinjstvo
I mene.......sve isto mislim
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Ja se trudim da mislim pozitivno, ove niske temperature da dokusure moljce kako mi ne bi pojeli vunu po ormarima!
Kachim prikladnu nostalgichnu pjesmu sa malo poleta u refrenu All about Eve: Remember December
Kachim prikladnu nostalgichnu pjesmu sa malo poleta u refrenu All about Eve: Remember December
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Ja necu kaciti pesmu,vec jedan jako lep klip
korpica- Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012
Dobro vece decembar,
Ranije sam volela decembar zbog okicenih ulica, prprema za docek, kad smo se smrzli vracali iz skole i brinuli da li ce nase simpatije biti na istoj zurci sa nama, kad se blizilo polugodiste, a mi mislili kako cemo ispuniti dane na raspustu, a od pre dve godine, to je jedan od mojih omiljenih meseci, jer je pred kraj, kad smo vec mislili da nikad nece, stigla moja Lenka, moja Mrva, cupava, mirisna i prelepaaaa....
Svakoj od vas zelim da dobije jedan "decembar" kao ja, da se u toku jednog dana milion puta iznervira i nasmeje, zagrli i vikne....
Sad odoh, vec 5 noci ne spavam zbog Milene, al sam i dalje lepa bar tako kaze mm I posle kazite da ljubav nije slepa
Ranije sam volela decembar zbog okicenih ulica, prprema za docek, kad smo se smrzli vracali iz skole i brinuli da li ce nase simpatije biti na istoj zurci sa nama, kad se blizilo polugodiste, a mi mislili kako cemo ispuniti dane na raspustu, a od pre dve godine, to je jedan od mojih omiljenih meseci, jer je pred kraj, kad smo vec mislili da nikad nece, stigla moja Lenka, moja Mrva, cupava, mirisna i prelepaaaa....
Svakoj od vas zelim da dobije jedan "decembar" kao ja, da se u toku jednog dana milion puta iznervira i nasmeje, zagrli i vikne....
Sad odoh, vec 5 noci ne spavam zbog Milene, al sam i dalje lepa bar tako kaze mm I posle kazite da ljubav nije slepa
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
+Milijana ::
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Mozda ovaj decembar bude bas naaaaajlpesi. hajeda da nesto pojedemo za lepi novi dan. Iyvolite, a ja odoh da se spremam za psoao
[img][/img]
[img][/img]
Milijana, bas si me raznezila pricom o decembru... potpuno sam zaboravila taj osecaj polugodista, simpatija i uopste bezbriznosti. Sada me muci toliko briga, da ovakva secanja barem malo ulepsavaju dan... Inace, mm je otisao na sluzbeni put... Umesto da je sinoc zavrsio sve sto je imao, barem oko pakovanja, to je radio jutros u pet...probudio je celu zgradu...i jos gundja kako sam nervozna jer ga molim da zatvara vrata od kupatila (kupatilo smrdi za sve pare, trudna ja ili ne)... Posto vrata od spavace sobe ne mogu da zatvorim, em cujem sve, em osecam sve mirise...Jao sto cu da se radujem kada stignu ta nova vrata!!! Ma kakva NOva godina, Bozic i ostalo... ima da ih ljubim, ljubim, ljubim, od kvake do poslednjeg srafa...Inace, vrata se ne zatvraju jer je propao onaj mehanizam oko brave, i bilo je il da se menjaju cela ili nista...i sad smo narucili nova, lepa, bela, sa lepim kvakama...pa kad ih zakljucam, ih...
A najsmesnije od svega je ponasanje pasa...one inace spavaju sa nama u sobi, imaju svoj veliki jastuk, a isti takav imaju i u dnevnoj sobi...i cim je ovaj moj poceo da se setka i mrmlja, njih dve se pokupile, pravac dnevna soba, i i jedna i druga okreule ledja dnevnoj sobi... i frkcu i duvaju u fazonu- sto nas budis...to nam se vec desavalo da se zbog neceg naljute i da nam bukvalno okrenu pozadinu ili odu u drugu sobu..
nego raspisah se ja... mozda bi bilo pametno da se vratim u krevet, danas me ne cekaju neke posebne obaveze...
A najsmesnije od svega je ponasanje pasa...one inace spavaju sa nama u sobi, imaju svoj veliki jastuk, a isti takav imaju i u dnevnoj sobi...i cim je ovaj moj poceo da se setka i mrmlja, njih dve se pokupile, pravac dnevna soba, i i jedna i druga okreule ledja dnevnoj sobi... i frkcu i duvaju u fazonu- sto nas budis...to nam se vec desavalo da se zbog neceg naljute i da nam bukvalno okrenu pozadinu ili odu u drugu sobu..
nego raspisah se ja... mozda bi bilo pametno da se vratim u krevet, danas me ne cekaju neke posebne obaveze...
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
dobro jutro
ema i meni je poznato kad mm krene da se pakuje jer ja mu stavim sta je reko ali on opet prepakuje i pola izbaci a drugu polovinu doda sam i samo se duri sto nije kako je on teo da se spakuje ali sad lepo uzivaj u samoci i tisini trebace ti energije kasnije.nisam znala da imas 2 psa ja sam mislila 1 jer samo nju spominjes.lepo se toplo obuci pa u setnju sa njima danas malo jerti je dosadno a ovako ces malo i udahnuti svezeg vazduha
ema i meni je poznato kad mm krene da se pakuje jer ja mu stavim sta je reko ali on opet prepakuje i pola izbaci a drugu polovinu doda sam i samo se duri sto nije kako je on teo da se spakuje ali sad lepo uzivaj u samoci i tisini trebace ti energije kasnije.nisam znala da imas 2 psa ja sam mislila 1 jer samo nju spominjes.lepo se toplo obuci pa u setnju sa njima danas malo jerti je dosadno a ovako ces malo i udahnuti svezeg vazduha
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Dan cure
Volela bi da nam ovaj decembar bude svima posebna
Ćufta, bezobraznice jedna velika Rasplaka me od jutros Pozdravi mamu molim te. Sad mi je jasno na koga si Priča je savršena ali savršena. Ma nemaš pojma koliko si me oduševila i obradovala i mnogo ti hvala. Poseban cmok za onu vrljavu koja vam je ispunila sve nade. Joj kaka sam srećna sada nemaš pojma
Volela bi da nam ovaj decembar bude svima posebna
Ćufta, bezobraznice jedna velika Rasplaka me od jutros Pozdravi mamu molim te. Sad mi je jasno na koga si Priča je savršena ali savršena. Ma nemaš pojma koliko si me oduševila i obradovala i mnogo ti hvala. Poseban cmok za onu vrljavu koja vam je ispunila sve nade. Joj kaka sam srećna sada nemaš pojma
Poslednji izmenio HappyGirl dana 2/12/2012, 11:14, izmenjeno ukupno 1 puta
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Dobro jutro
Ja nisam nikada imala psa, ali moji sestra i zet imaju jednu Mrvicu, takodje u stanu i ja sam ubedjena da Mrvica uopste na zna da je pas, ponasa se kao covek, smesna je skroz,a i jako ceto spava sa njima u krevetu.
Ja sam se jutros probudila i videla da nemam kafe Sada treba celu akciju sa Anom da izvedem sa sve komplet oblacenjem, kengurom i ostalo da bi otisle po istu.
Cufto, ovo deluje bas mljac
Ja nisam nikada imala psa, ali moji sestra i zet imaju jednu Mrvicu, takodje u stanu i ja sam ubedjena da Mrvica uopste na zna da je pas, ponasa se kao covek, smesna je skroz,a i jako ceto spava sa njima u krevetu.
Ja sam se jutros probudila i videla da nemam kafe Sada treba celu akciju sa Anom da izvedem sa sve komplet oblacenjem, kengurom i ostalo da bi otisle po istu.
Cufto, ovo deluje bas mljac
plavaptica- Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011
Da, zaboravih Ćuftie, koje je ovo jelo? Stvarno deluje mljac, mljac, mljac
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
hehe, gledam ja jutros, rekoh, sta je ovo, nema nikog u novembarskim jutrima
e jesam odlepila :)
dobro jutro cure :)
kafe nema popila se, pa cu vas pocastiti jednom jutarnjom fotkicom u zamenu :)
e jesam odlepila :)
dobro jutro cure :)
kafe nema popila se, pa cu vas pocastiti jednom jutarnjom fotkicom u zamenu :)
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011
Dobro jutro, evo i kafice, podnevne!
i da je popijete ovako!
Bojana, kakav smeker!!! Namiguje, osmehuje se, ljuti se... sve samo da dodje do cilja!
i da je popijete ovako!
Bojana, kakav smeker!!! Namiguje, osmehuje se, ljuti se... sve samo da dodje do cilja!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Vladeta je divan momak!
O, kakva konkurencija! Gledam Vladetu, pa Mirinog Cvrleta! I to samo jutrošnje slike!
O, kakva konkurencija! Gledam Vladetu, pa Mirinog Cvrleta! I to samo jutrošnje slike!
Gramatika- Broj poruka : 4085
Datum upisa : 16.03.2011
Gramic, uskoro ces nam se i ti pridruziti sa svojim pilencetom <3 :* mazi tibicu puno :*
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011
Bojana86 ::Gramic, uskoro ces nam se i ti pridruziti sa svojim pilencetom <3 :* mazi tibicu puno :*
Daće Bog!
Zato i "odmeravamo" konkurenciju!
Gramatika- Broj poruka : 4085
Datum upisa : 16.03.2011
Jelo je njami,lici mi na neki kolac...
A sto se tice pasa, imamo jednu baku, za koju sam ja jako vezana, kao i ona za mene, i nas dve se ne odvajamo. Pored nje imamo i jednu devojku, od skoro tri godine, ali ona je u pubertetu jos uvek, tako da smo joj zanimljivi samo oko setnje i hrane...sa njom nema nikakvih problema, ali za nju niam toliko vezana.Da me ne shvatite pogresno, volim ih ja obe, ne pravim raziku u paznji ili nezi, ali sa ovom matorom zaista imam posebnu vezu koju ne umem da objasnim. KOliko god da volim pse, sigurna sam da ni sa jednim psom necu imati takav odnos. Svasta sam prezivela sa bakutom, otkazivanje bubrega, lomljenje vilice, rak materice, upalu creva...znala sam po celu noc da je mazim i ljuljam kada je bila bolesna, a takodje sam jednom i u cetiri ujutru sela u kola kada me je mm zvao jer nam je treci pas, koji je uginuo pre par godina( posle smo uzeli ovu devojku), bio lose, a ja u BGD-u, oni na selu...Mozda ce neko reci da nisam normalana, nisam, znam i sama, ali meni zaista nista oko pasa nije tesko.
Kada smo uzeli ovog malog razbojnika, vracala sam se sa posla na svaka tri sata, sa NBGD na KOnjarnik, da bih je prosetala i nagranila... ta dva meseca dinar nisam zaradila, ali...Moji se mnogo ljute zbog pasa, pogotovu sada, ali ja bih siznula bez njih.
A sto se tice pasa, imamo jednu baku, za koju sam ja jako vezana, kao i ona za mene, i nas dve se ne odvajamo. Pored nje imamo i jednu devojku, od skoro tri godine, ali ona je u pubertetu jos uvek, tako da smo joj zanimljivi samo oko setnje i hrane...sa njom nema nikakvih problema, ali za nju niam toliko vezana.Da me ne shvatite pogresno, volim ih ja obe, ne pravim raziku u paznji ili nezi, ali sa ovom matorom zaista imam posebnu vezu koju ne umem da objasnim. KOliko god da volim pse, sigurna sam da ni sa jednim psom necu imati takav odnos. Svasta sam prezivela sa bakutom, otkazivanje bubrega, lomljenje vilice, rak materice, upalu creva...znala sam po celu noc da je mazim i ljuljam kada je bila bolesna, a takodje sam jednom i u cetiri ujutru sela u kola kada me je mm zvao jer nam je treci pas, koji je uginuo pre par godina( posle smo uzeli ovu devojku), bio lose, a ja u BGD-u, oni na selu...Mozda ce neko reci da nisam normalana, nisam, znam i sama, ali meni zaista nista oko pasa nije tesko.
Kada smo uzeli ovog malog razbojnika, vracala sam se sa posla na svaka tri sata, sa NBGD na KOnjarnik, da bih je prosetala i nagranila... ta dva meseca dinar nisam zaradila, ali...Moji se mnogo ljute zbog pasa, pogotovu sada, ali ja bih siznula bez njih.
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Dobro vece jutra.....
I ja kao Bojana gledam, sta je ovo nema nikog na Jutrima... kad ono, stigose nova jutra.... decembarska....
Zelim svima da im u lepom raspolozenju prodje decembar, da nam bude malo lepog snega i snezne idile barem za Novu godinu...
Ja se nadam da ce ovaj decembar da mi bude poseban i da cu prvi put u zivotu ugledati pozitivnu betu
doduse, malko sam se demoralisala...nekako, ne osecam nista ....grudi su me bas bolele a danas - nista. Vec par dana probudim se ujutru u 4h da idem da piskim i ne mogu da nastavim da spavam....
Pozzic svima
I ja kao Bojana gledam, sta je ovo nema nikog na Jutrima... kad ono, stigose nova jutra.... decembarska....
Zelim svima da im u lepom raspolozenju prodje decembar, da nam bude malo lepog snega i snezne idile barem za Novu godinu...
Ja se nadam da ce ovaj decembar da mi bude poseban i da cu prvi put u zivotu ugledati pozitivnu betu
doduse, malko sam se demoralisala...nekako, ne osecam nista ....grudi su me bas bolele a danas - nista. Vec par dana probudim se ujutru u 4h da idem da piskim i ne mogu da nastavim da spavam....
Pozzic svima
Vuchica- Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012
Vuchice, navijam za betu do neba kroz cetiri dan To oko simptoma i grudi -bole, ne bole neka te ne demoralise, mene nisu bolele uopste pa je sve ispalo super
plavaptica- Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011
Samo hrabroooooooooo Vucice!!!!!!I Ja navijam za tebe!!
Bjanka- Broj poruka : 480
Datum upisa : 13.07.2012
Gramatika ::Vladeta je divan momak!
Gramatika ::Bojana86 ::Gramic, uskoro ces nam se i ti pridruziti sa svojim pilencetom <3 :* mazi tibicu puno :*
Daće Bog!
Zato i "odmeravamo" konkurenciju!
Boki
Konkurencija br2, tj moj Cvrle, Vasa Dasa se prvi put pričestio
Bio je dobar kao bubica. Ništa mu niko nije objašnjavao, već je sam zinuo čim je video kašičicu Ipak, malo smo vina našli na portiklici, ali na vreme, pa je sve ispalo OK
Posle toga smo bili na rođendanu u igraonici. Uh što nam je bilo lepo
Šibnuću ovde samo jednu sličicu od jutros
I japlavaptica ::Vuchice, navijam za betu do neba kroz cetiri dan
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
A, evo i nas na decembarskim jutrima. Nama su uvek posebno draga ,bas zbog viseprazničke atmosfere, ali razumemo drugare i kojima nije tako .Sve u svemu ,želimo svima ko i nama . Pre svega zdravlja ,ali i ove sreće koju mi delimo već četiri ipo meseca.
Ljubimo vas i stiskamo sve!
Ljubimo vas i stiskamo sve!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Nedostale ste mi bas! radila sam 14h danas, a na poslu nema pristup forumu. Vidim ove decake..... lepotani. A vidim i da ste uzivale. Nemam pojma koji je ovo kolac. Videla ga jutros na slici, pa se i meni svideo. Vidim i Pariz i Hepi su nam se javile.....oooo gde bas danas da me nema.
Strana 2 od 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Similar topics
» Decembarska jutra zima zima e pa sta je
» Decembarska jutra
» Decembarska jutra
» decembarska jutra
» Decembarska jutra
» Decembarska jutra
» Decembarska jutra