Termin Kutka u savetovalištu
+25
key
cufta
lilya
cicsa80
Tangerine
missile
nena beba
bobica83
Tanja83
neca73
anak
KoMetaK
tuli
nina :)
MARA
maus
Republica
Tinche
MAAKKI
nabla
lenjivica
makica84
Niny
bak
HappyGirl
29 posters
Strana 2 od 8
Strana 2 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Termin Kutka u savetovalištu
Evo i mene Sinoć je bilo divno, opuštena atmosfera, prostor je prelep, Maja nas je lepo dočekala, upoznale smo i jednu našu trudnicu
Pile smo kafu, pričale, smejale se, saznale neke nove stvari, vreme je proletelo Zaista je bilo mnogo lepo, devojke su sve divne i nadam se da će nam se sledeće nedelje pridružiti još devojaka
Eto, ne znam šta bih još rekla, osim da mi je ovo sinoć bio divan kraj nedelje, dugo nisam sa nekim tako opušteno ćaskala na ovu temu i radujem se našim narednim susretima
Pile smo kafu, pričale, smejale se, saznale neke nove stvari, vreme je proletelo Zaista je bilo mnogo lepo, devojke su sve divne i nadam se da će nam se sledeće nedelje pridružiti još devojaka
Eto, ne znam šta bih još rekla, osim da mi je ovo sinoć bio divan kraj nedelje, dugo nisam sa nekim tako opušteno ćaskala na ovu temu i radujem se našim narednim susretima
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
bas vam zavidim sto se tako lepo druzite a ja nemogu kao prvo daleko ste mi a kao drugo nezgodno vreme jako ali nema veze makar cu ovde citati kao vam je bilo i uzivati u vasiom prepiskama.i dajem vam sloodu da i mene malo ogovarate ako oceste
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Evo, i ovo je novo za mene........od kad nisam bila svašta se izdešavalo.
Odlična je ideja sa savetovalištem, a super je što se možemo negde okupiti i razmeniti misli, osećanja.....
Sve
Odlična je ideja sa savetovalištem, a super je što se možemo negde okupiti i razmeniti misli, osećanja.....
Sve
tuli- Broj poruka : 3308
Datum upisa : 24.11.2008
Meni je zao sto se nisam druzila sa vama u nedelju, nisam bila u Beogradu, a kako stvari stoje, na zalost, necu biti ni ove naredne nedelje, jer idem u Arandjelovac na treninge. Ali, eto me one tamo nedelje.
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Happy, hoću li moći da se priključim ako dođem kod mojih za Božić? Zna li se već sada kakvo je "radno vreme i radni dani" u to praznično novogodišnje-božićno doba? A baš bih volela...
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
Draga, još ne znam praznično radno vreme ali čim saznam javljam.
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Ja sam bas kilava I kasljem i kijam i smrkljam, tako da nista od mene ni ove nedelje
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
Cure, danas je naš termin! Ko može i želi čekamo vas u 17h.
Anak, što se tiče termina za praznike stvari ovako stoje Kordinatorka Maja je rekla da će savetovalište ako treba izaći u susret i u vreme praznika kada niko ne radi, znači prvog i drugog januara, za individualna savetovališta. Rekla sam da to zaista nije potrebno, jer nema smisla da maltretiramo žene sem ako zaista nekom nije baš potreba a dolazi van Bgd-a.
Što se tiče grupe, 30.12. u 17 h ćemo imati grupu ali ova će biti malo drugačije prirode Onako grupno novogodišnje rođendansko savetovalište Posle praznika savetovalište radi uobičajeno. Naravno ukoliko bude nekih izmena saznaćete. I na kraju pitanje, Anak, jer si na te termine mislila ili...
Cure, savetovalište nam zlata vredi. Kompletna ekipa je izuzetno posvećena projektu i zaista im hvala na svemu.
Mala napomena, individualne posete zakazujete sami.
Pozz
Što se tiče grupe, 30.12. u 17 h ćemo imati grupu ali ova će biti malo drugačije prirode Onako grupno novogodišnje rođendansko savetovalište Posle praznika savetovalište radi uobičajeno. Naravno ukoliko bude nekih izmena saznaćete. I na kraju pitanje, Anak, jer si na te termine mislila ili...
Cure, savetovalište nam zlata vredi. Kompletna ekipa je izuzetno posvećena projektu i zaista im hvala na svemu.
Mala napomena, individualne posete zakazujete sami.
Pozz
Poslednji put izmenio HappyGirl dana 26/11/2012, 08:54, izmenio ukupno 2 puta
Nisam stigla juče da dođem Imali smo mm i ja puno posla Nadam se da je bilo lepo
Niny, ja dušu odmorila
30.!!! Jeeeeee!!!
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
ni ja nisam mogla juče, ali tog 30. mora da će biti ludnica
pozz za sve, posebno za komšinicu!
pozz za sve, posebno za komšinicu!
lenjivica- Broj poruka : 617
Godina : 48
Datum upisa : 06.11.2012
Hvala za pozdrave! Uzvraćam Nadam se da se vidimo i pre 30-og.
Cure, danas je naš termin! Ko može i želi, izvolite!
Jeste da je Fano ali vrata su širom otvorena
Jeste da je Fano ali vrata su širom otvorena
Znači u 22h smo izašli iz savetovališta Imali smo neverovatnu gošću iz Bosne. Prva dva sata smo se valjale od smeha Došao nam je i đak prvak, jedna fina cura koja je prvi put bila sa nama. Sve u svemu, savršeno!
Vidimo se sledeće nedelje!
Vidimo se sledeće nedelje!
hepi sto malo nepises sta je bilo na savetovalistu jer mozda n3kom i pomogle o tome o cemu ste pricale,ja od prvog cekam neki izvestaj a nigde nemogu da nadjem i ako oces mozes uvek napisati ko je bio od forumasica
ili da otvoris negde temu i da das pristup savakom ko trazi
ili da otvoris negde temu i da das pristup savakom ko trazi
Nina draga, ne želim da pišem ko je bio jer ako cure žele da se prijave da su bile napisaće same. A šta je bilo na savetovalištu konkretno večeras, to je što se tiče mene, nemoguće opisati. Mogu samo da kažem da sam izašla sa osmehom na licu, vrlo srećna i zadovoljna. Možda kad krenu prve tematske radionice i napišem nešto...
U svakom slučaju članice Kutka su počele da koriste pored grupnog i individualno savetovanje i zaista smo srećne što imamo tu mogućnost.
U svakom slučaju članice Kutka su počele da koriste pored grupnog i individualno savetovanje i zaista smo srećne što imamo tu mogućnost.
drago mi je sto se makar vi iz bg mozete tako sastajati kad mi iz unutrasnjosti slabo mozemo doci
Juče smo proveli jedno divno veče u veseloj atmosferi, 4 sata su proletela
Vidimo se opet
Vidimo se opet
Ne znam jesam li ja djak prvak ili ne, ali eto, uspela sam da dodjem sa 2h zakasnjenja, ali taman na vreme! I predivno mi je bilo! Dosla sam kuci u ponoc, jer sam usput zaglavila i na kaficu!
Nina, za sada u savetovaliste mogu da dodju sve kutanjke na druzenje, nema psihologa, samo smo mi, ispricamo se, ismejemo, a psihologa mozemo da zakazujemo individualno. Divno je da imamo jos jedan kutak za kutak!
Nina, za sada u savetovaliste mogu da dodju sve kutanjke na druzenje, nema psihologa, samo smo mi, ispricamo se, ismejemo, a psihologa mozemo da zakazujemo individualno. Divno je da imamo jos jedan kutak za kutak!
Mata, može psiholog da bude i na grupnom savetovanju ali ih mi još nismo zvale. Kad se malo ustalimo biće i toga...
Uzgred da, ti si đak prvak :)
Uzgred da, ti si đak prvak :)
Cure, gledamo li se danas u 17h?
Ako se probijemo po snegu! Ja dolazim, verovatno samo na kratko. Mada, ako mi kratko bude kao i prosli put... potrajace!
Strana 2 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strana 2 od 8
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu