KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dar od Boga je konacno stigao u nas zivot- Katarina

+45
bubi80
pcelica
lolipop
heart84
korpica
Sami
Botox
Simona
Masha UK
makababy
ninica2
plavaptica
Gramatika
djole42
JocY
Orline
HappyGirl
Mrvica
Sneza
MARA
caci
KoMetaK
Struzzo
cici
cufta
bak
maus
lilya
buby
missile
LaFolie
dragana76ns
MAAKKI
Milijana
dr mali pariz
Mirjana
cicsa80
Vuchica
mijaki
Tinche
medolino
nina :)
key
BiKsi :)
maki79
49 posters

Strana 3 od 14 Prethodni  1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14  Sledeći

Ići dole

Dar od Boga je konacno stigao u nas zivot- Katarina - Page 3 Empty Re: Dar od Boga je konacno stigao u nas zivot- Katarina

Počalji od missile 1/11/2012, 14:42

Luče malo! radost
naočare likeit
ljubav
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Dar od Boga je konacno stigao u nas zivot- Katarina - Page 3 Empty Re: Dar od Boga je konacno stigao u nas zivot- Katarina

Počalji od lilya 1/11/2012, 14:59

O prelepe li devojcice osmeh srce
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 1/11/2012, 16:38

Lepa Kata lepo raste osmeh srce
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od caci 1/11/2012, 18:01

cufta ::Lepa Kata lepo raste osmeh srce

bas bas tako osmeh srce osmeh srce osmeh srce ljubav ljubav ljubav
caci
caci

Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 2/11/2012, 09:46

O duse mile, o lepote malene osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 2/11/2012, 11:56

Lepa je Maki...lepa ko Sunce! sunny [Only admins are allowed to see this image]
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MAAKKI 2/11/2012, 13:24

Maki mnogo mi je slatka, koja je to pozerka, a onaj osmeh je ostao likeit likeit likeit
MAAKKI
MAAKKI

Broj poruka : 4783
Datum upisa : 08.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djole42 2/11/2012, 15:20

Maki ,Katarina ti je šećerlema prava !

Ljubi vas i vole ,teta Djole ljubav
djole42
djole42

Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maki79 2/11/2012, 17:22

Pozdrav tete nase drage.
Hteli smo da vam kazemo samo da smo danas bili u setnji nekih sat vremena jer je dan bio predivan. Cica Katarinica je sve vreme pajkila u kolicima i uzivala u voznji. Sutra ako bude isto lep dan kao danasnji icicemo opet malo u skitnju jer prija i njoj a boga mi i meni. Opet me je uhvatilo ono moje cmizdruljanje i sve mi je nekako tuzno ( sem moje bebe) i samo mi suze naviru bez ikakvog povoda, a to me strasno nervira jer nisam kukavica i cmizdravica nikad bila ali ovi post porodjajni hormoni me ubise.
I jos nesto da vam se pohvalim danas smo konacno posle tri nedelje skinuli konce.
maki79
maki79

Broj poruka : 1879
Godina : 45
Datum upisa : 15.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 2/11/2012, 18:44

polako Maki, to je sve ok, proci ce sve nakon 6 nedelja
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maki79 2/11/2012, 20:48

Znam ja cufta da ce to proci samo me uzasno nervira taj osecaj kao da sam bespomocna i da nista ne mogu, a znam sebe a mislim da ste i vi do sad ukapirale da nisam kukavica vec veliki borac i nikad nisam bila cmizdrava pa me i to dodatno nervira. Bogu hvala prema bebi sam super i nije mi nista tesko oko nje da radim i brinem se o njoj na adekvatan nacin ali sve drugo me rastuzuje iako nema razloga za to. MM je divan, pazljiv i brizan tata i u svemu mi maksimalno pomaze. Evo sad smo cicu okupali, nahranili i taja je uspavljuje.
maki79
maki79

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od medolino 3/11/2012, 09:51

Maki,uzivaj u svoju bebicu i svog muzica,normalno je da naleti ponekad i neko plakanje..Najbitnije je da ste sada srecna porodica i da uzivate u svakom danu osmeh srce osmeh srce osmeh srce
Bravo za skidanje konaca! Kako ti je sada rana? Sada je lakse cim nemas koncice zar ne?

Ljubim vas mnogo poljubci poljubci poljubci
medolino
medolino

Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 3/11/2012, 12:19

to su suze radosnice - nesvesne
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maki79 3/11/2012, 15:22

Caos svima. Evo da vam se javnemo i da vam se pohvalimo da smo bili i danas u setnjici i vrlo nam je prijala. Keti je svih sat vremena koliko smo bili napolju bila budna ali mirna. Evo i par slicica iz setnjice
[Only admins are allowed to see this link]
a onda po povratku smo se presvukli i baka nas drzi
a posle klope dremka kod mame u rukama
i jedna sa tajom kako se njuska
eto tete nase da nas vidite, a sad pozz do sledeg piskaranja
maki79
maki79

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gramatika 3/11/2012, 15:32

Maki, da čestitam otvaranje RD i da poželim samo ovako divne, divne postove o lepoj Kati! [Only admins are allowed to see this image]

Gramatika
Gramatika

Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maki79 3/11/2012, 15:33

Hvala Grama draga.
maki79
maki79

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dragana76ns 4/11/2012, 22:57

[Only admins are allowed to see this image]O kakva je Kata...medic medeni [Only admins are allowed to see this image]
dragana76ns
dragana76ns

Broj poruka : 4182
Godina : 47
Datum upisa : 12.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od plavaptica 5/11/2012, 21:18

Maki, prvo da ti pozelim srecno otvaranje dnevnika i srecno roditeljstvo. srca Katarinica je prava lepotica ljubav
Sto se Sad tice, proci ce kad se slegnu hormoni, ja sam prvih dana bila u paranoji da ce nam se nesto ruzno dogoditi, jer je prosto nemoguce da budemo toliko srecni. Na svu srecu proslo me brzo lol!
plavaptica
plavaptica

Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MAAKKI 5/11/2012, 21:56

Maki Kata je med medeni, a ti zeno sijas li sijas, ali moram da priznam da je mene osvojila ona slika sa tajom anđeo anđeo anđeo
MAAKKI
MAAKKI

Broj poruka : 4783
Datum upisa : 08.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 6/11/2012, 08:53

Kaca medenjaku jedan maleni osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce
Ljubim vas obadve osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od medolino 6/11/2012, 12:45

Ljubim vas mnogo a najvise Katarinicu,nasu medenu i lepu devojcicu usne usne usne
medolino
medolino

Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 6/11/2012, 13:19

I bre Maki, al si je ušuškala lol!
Tako sam ja spustila tendu, da Cvrletu ne smeta Sunce, a naletela na našu patronažnu. Za tri sekunde ga je raspakovala, sve što se može podigla, otvorila, skinula i rekla mi :"Tapaciran je kod kuće. Pusti dete da diše i gleda!" lol!
plavaptica ::
Sto se Sad tice, proci ce kad se slegnu hormoni, ja sam prvih dana bila u paranoji da ce nam se nesto ruzno dogoditi, jer je prosto nemoguce da budemo toliko srecni. Na svu srecu proslo me brzo lol!
E, imam i ovde šta da kažem. A zar je bilo tema gde nemam?! Shocked lol!
DakleM. Ja kad imam veći problem, otrčim na ispovest. To mi mnogo više pomogne od druženja sa psihologom. Mislim, probala sam ranije pa znam. Tako sam ispovedila i te neke strahove posle porođaja i shvatila da nisam pukla. Otac D. kaže da je majčinstvo veliki podvig. Skoro svaka prođe kroz tu fazu, a neke strahuju čitav život. Rekao mi je da ne maštam mnogo, već da se bavim sadašnjošću i konkretnim zadacima Wink i zaista je sve rešeno.
A ti pile plakiš, jer te nina baby blues. Proći će Wink
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milijana 6/11/2012, 13:45

Maki, Kata je med medeni. Divna jedna beba love
E sad, i ja imam na temu suza Rolling Eyes Ne bih da te plasim, al mene jos nije proslo. Ja sam, kad malo bolje razmislim. jos uvek u pp depresiji v
Mirki evo pomaze Otac D, al ja nisam vernik, cak, mene svi ti ocevi nerviraju, pa mi nema pomoci, sem da cekam da samo prodje.....

Milijana

Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maki79 7/11/2012, 14:49

Milijana pravicu se da nisam ovaj tvoj deo ni procitala gde pise da te pp depresija jos drma. Hahahah. Salim se naravno. Svaka cast sestro slatka kad uspevas da iskuliras to a proslo je vec 8 meseci. Mene i ovih nepunih mesec dana sto drma mislim da cu da odlepim.
Miro ja nisam bas nesto veliki vernik ali opet nije ni da nisam ali ipak mislim da bi mi pre pomogla neka strucna pomoc u vidu nekog lekara. Jos uvek necu da se javljam lekaru ali cu pitati dr kad budemo cicu vodili na kontrolicu u utorak da li da sacekam jos malo ili da trazim strucnu pomoc.
Plavaptico, Makki, Maus, Medolino, Miro i Milijana hvala na komplimentima i ljubimo Katarina i ja vas.
maki79
maki79

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 7/11/2012, 14:56

Maki, predivna ti je devojčica!!!
poljubci
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 3 od 14 Prethodni  1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu