Dar od Boga je konacno stigao u nas zivot- Katarina
+45
bubi80
pcelica
lolipop
heart84
korpica
Sami
Botox
Simona
Masha UK
makababy
ninica2
plavaptica
Gramatika
djole42
JocY
Orline
HappyGirl
Mrvica
Sneza
MARA
caci
KoMetaK
Struzzo
cici
cufta
bak
maus
lilya
buby
missile
LaFolie
dragana76ns
MAAKKI
Milijana
dr mali pariz
Mirjana
cicsa80
Vuchica
mijaki
Tinche
medolino
nina :)
key
BiKsi :)
maki79
49 posters
Strana 11 od 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Re: Dar od Boga je konacno stigao u nas zivot- Katarina
Kakva je ona krofna, nemam reči! Prava mecovnka mačkica, za gnjavljenje dušu dala!
Presladak je i kumić, divne su vam slife!
Maki, super je i oblačiš!
Presladak je i kumić, divne su vam slife!
Maki, super je i oblačiš!
BiKsi :)- Broj poruka : 22703
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Biksi i Mirka hvala na komplimentima trudimo se da budemo uvek doterane jer sam oduvek sam mastala ako budem imala devojcicu da cu celu platu trositi na njene krpice da uvek bude mala Sara Kej.
A sad kratki izvestaj od nas. Sinoc je devojka imala vatreno krstenje sa temperaturom 38 sa 3 , na svu srecu brzo je pala posle eferalgana i izrendanog krompirica u carapicama. Jutros je ponovo imala 37 sa 6 pa smo zakazali privatno kod pedijatra pregled za danas u 6 da nas pogleda i da izvadimo krv da vidimo da nije slucajno neki viruscic mada mislim da nije nego zubic ali ipak mere predotroznosti. Nema kasalj curenje nosica ma nista sto bi ukazalo na neki problem jedino sto je malo nervoznija i gura sve u usta.
Eto toliko od nas za sad pa pisem veceras posle pedijatra.
A sad kratki izvestaj od nas. Sinoc je devojka imala vatreno krstenje sa temperaturom 38 sa 3 , na svu srecu brzo je pala posle eferalgana i izrendanog krompirica u carapicama. Jutros je ponovo imala 37 sa 6 pa smo zakazali privatno kod pedijatra pregled za danas u 6 da nas pogleda i da izvadimo krv da vidimo da nije slucajno neki viruscic mada mislim da nije nego zubic ali ipak mere predotroznosti. Nema kasalj curenje nosica ma nista sto bi ukazalo na neki problem jedino sto je malo nervoznija i gura sve u usta.
Eto toliko od nas za sad pa pisem veceras posle pedijatra.
maki79- Broj poruka : 1879
Godina : 45
Datum upisa : 15.03.2010
I ja istomaki79 :: jer sam oduvek sam mastala ako budem imala devojcicu da cu celu platu trositi na njene krpice
Šta kaže doca?
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Sve lepša od lepše
Mirjana ::I ja istomaki79 :: jer sam oduvek sam mastala ako budem imala devojcicu da cu celu platu trositi na njene krpice
Šta kaže doca?
Kako je leeepa
Duša mala.
Jeste li bili kod doktora, šta kaže?
Duša mala.
Jeste li bili kod doktora, šta kaže?
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Evo nas ne stigoh sinoc da pisem jer je Kety opet imala visoku temperaturu pa sam se oko nje iscimala. Bili kod doce i kaze da je nek viruscic pokupila jer nalaz krvi pokazuje niski leukociti ali crp dobar. Sinoc smo opet imali 38 sa 4 pa sam joj dala eferalgan sirup i za pola sata se preznojila i bila kao nova. Imamo srece sto brzo na nju deluje sirup i lepo joj obara temperaturu a bogami i ona je vesela kao da i nije bolesna. Ima dobar apetit lepo krka, igra se , smeje i peva. Juce je cak i cika doktoru pokazala svoje umece pevanja pa se on odusevio i kako je fina dala mu da joj ppogleda grlo , usi, plucanca ma sve i to sa osmehom. Danas je mnogo bolje imala je 37 sa 4 negde do 4 popodne i posle toga je sama spala i evo sad smo bez temperaturice. Leskari na trosedu pored mene dok ja ovo pisem i igra se sa flasicom vode.
Eto to vam je nas danasnji izvestaj pa se piskaramo sutra a vas sve ljubimo i zahvaljujemo se sto brinete za nas.
Eto to vam je nas danasnji izvestaj pa se piskaramo sutra a vas sve ljubimo i zahvaljujemo se sto brinete za nas.
Bravo Keti, pevačice medenice
Kato, ti si jedno preslatko stvorenje. Pih....i ta T da davi malo,no bitno da je bolje.
cicsa80- Broj poruka : 2716
Datum upisa : 23.01.2011
Pozdrav cure. Evo da vam nabrzaka napisem koji redak. Prvo da se pohvalimo da Kety nema vise temperaturu. Prekjuce je imala pre podne nisku 37 sa 4 vec popodne je spala sama i od tad se Bogu hvala nije vracala. Ona je lepo raspolozena, igra se , prevrce, peva, prica nesto , lepo rucka i lepo pajki. Jedino sto smo juce primetili da se cela osula po stomaku, grudima i ledjima pa smo je onda okupali i stavila sam joj bebi talk popodne i uvece pa jutros nema tog osipa u toj meri nego tek blago rozikasto a bilo je crveno kao da je neko koprivom ozario.
Juce nam je bila moja tetka u gostima pa se Kety izigrala sa njom i nauzivala. Danas cemo da sredimo malo nas ormaric sa garderobom da vidimo sta nam je omalilo da prosledjujemo dalje i da vidimo sta cemo nositi na Zlatibor na koji idemo za vikend i ostajemo pet dana. Idemo sa kumovima i malim kumicem i jako se radujemo i sa nestrpljenjem iscekujemo vikenda da pobegnemo malo iz ovog grada da se nadisemo svezeg vazduha.
Eto to vam je to od nas za danas, a sve vas pozdravljamo i ljubuckamo.
Juce nam je bila moja tetka u gostima pa se Kety izigrala sa njom i nauzivala. Danas cemo da sredimo malo nas ormaric sa garderobom da vidimo sta nam je omalilo da prosledjujemo dalje i da vidimo sta cemo nositi na Zlatibor na koji idemo za vikend i ostajemo pet dana. Idemo sa kumovima i malim kumicem i jako se radujemo i sa nestrpljenjem iscekujemo vikenda da pobegnemo malo iz ovog grada da se nadisemo svezeg vazduha.
Eto to vam je to od nas za danas, a sve vas pozdravljamo i ljubuckamo.
Kety mila, ti si jedna prekrasna devojcica! Uzivala sam citajuci o tebi. Slike su divne!
Bravo sto je temperatura pala i sto osip prolazi.
Ljubimo vas puno. Lep provod na Zlatiboru.
Bravo sto je temperatura pala i sto osip prolazi.
Ljubimo vas puno. Lep provod na Zlatiboru.
pcelica- Broj poruka : 282
Godina : 46
Datum upisa : 17.10.2011
Pcelice hvala. I tvoji klinci su preslatki.
ooo,Lepa Kato, pa šta mi te to spopala temp.?,a osip je onaj propratni..
ljubim te ja,guzice jedna preslatka.
Zmajček,avatar-odličan!!
ljubim te ja,guzice jedna preslatka.
Zmajček,avatar-odličan!!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Mala i ja sam nesto pomislila da je osip propratni simptom virusa jer koliko se ja secam da sam u vasim dnevnicima citala da oisle temperature sledi osip.
Hvala na komplimentima.
Hvala na komplimentima.
E krofnice jedna, mnogo si medena [Only admins are allowed to see this image]
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010
...o osipu sam i ja samo čitala
pa nema vas baš dugo-Zlatiš bio-a vreme? ne baš sjajno,daj Maki,piši nam o Lepoj Kari i kači slike.
ljubi.o vas!!
pa nema vas baš dugo-Zlatiš bio-a vreme? ne baš sjajno,daj Maki,piši nam o Lepoj Kari i kači slike.
ljubi.o vas!!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Nema vas dugo, gde ste
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Pozdrav drugari nasi od vasih neodgovornih drugara. Kao po obicaju stalno negde zujimo negde i ne skrasavamo se pa zato i ne stizemo da vam se javimo. Kao sto znate bili smo sa kumovima nedelju dana na Zlatiboru i bilo nam je fenomenalno, cak nas je i vreme odicno posluzilo samo je jedan dan bilo lose i kisa. Isli smo u Gostilje na vodopade, isli u Sirogojno, na Mecavnik , u drvengrad ma svuda smo skitali, a cica je uzivala. Lepo je ruckala, spavala i po ceo dan setala. Jedini problem koji smo imali je da se Keti ojela u pelenskoj regiji pa smo odmah po povratku isli na institut za majku i dete jer ojed i pored silnih kremica nije prolazio. Dr nam je dao palitrex sirup nedelju dana i neku kremicu. Posle nedelju dana je to proslo ali se sad nazalost to ponovilo pa smo isli kod dermatologa koji nam je rekao da nije trebala da pije antibiotik jer je on izazvao gljivice pa sad mazemo canesten i moramo da izbacimo iz upotrebe vlazne maramice.
Sad za vikend idemo na morence u Herceg Novi u onaj stan sto je Kety dobila od bake na rodjenju. Polako se spremamo, pakujemo gledamo sta nositi od stvari i skroz na skroz smo uzbudjeni kako cemo prvi put sa nasim detetom ici na letovanje.
Moram vam se pohvaliti da Katarina pokazuje zelju i za hodanjem tj stoji pored troseda i drzi se za njega i mnogo je srecna a kad je drzimo za rukice ona skakuce i pravi poneki koracic ali skroz smesno.
Eto to vam je od nas za sad pa se piskaramo ako ne onda vam pisemo sa morenceta jer tamo ostajemo 20-ak dana.
Sad za vikend idemo na morence u Herceg Novi u onaj stan sto je Kety dobila od bake na rodjenju. Polako se spremamo, pakujemo gledamo sta nositi od stvari i skroz na skroz smo uzbudjeni kako cemo prvi put sa nasim detetom ici na letovanje.
Moram vam se pohvaliti da Katarina pokazuje zelju i za hodanjem tj stoji pored troseda i drzi se za njega i mnogo je srecna a kad je drzimo za rukice ona skakuce i pravi poneki koracic ali skroz smesno.
Eto to vam je od nas za sad pa se piskaramo ako ne onda vam pisemo sa morenceta jer tamo ostajemo 20-ak dana.
A sad malo slicica. Mene nema pa nema a onda vas zatrpam slikama.
[Only admins are allowed to see this image]
[Only admins are allowed to see this image]
Ijaoj Maki, kakva je ona lepotica
Uzivajte na moru
Uzivajte na moru
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
Lep provod vam želim na moru, a ona je stvarno neodoljiva! Pufna jedna!
Hvala zemske a sad sam tek videla ovu divnu vest da nasa biksi ceka jedno malo pilence jupiiiii jeeeee bas sam se obradovala i presrecna sam Biksi cestitamo od srca, a sad odoh da vidim ge si ti to pisala.
Hvala i ovde maki.
Maki, Keti je prelepa
Obrazi, oči
Uživajte drugari, pa za 20 dana šibnite još lepši izveštaj i još lepše slike
Obrazi, oči
Uživajte drugari, pa za 20 dana šibnite još lepši izveštaj i još lepše slike
Prava lepotica
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Strana 11 od 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Deo pazle koja je nedostajal u nasem srcu Stefan dar od Boga
» Deo pazle koja je nedostajala nasem srcu Stefan dar od Boga
» PALCICABG-Nase bebe su konacno dobile sansu! :)
» Deo pazle koja je nedostajala nasem srcu Stefan dar od Boga
» PALCICABG-Nase bebe su konacno dobile sansu! :)
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu