KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dar od Boga je konacno stigao u nas zivot- Katarina

+45
bubi80
pcelica
lolipop
heart84
korpica
Sami
Botox
Simona
Masha UK
makababy
ninica2
plavaptica
Gramatika
djole42
JocY
Orline
HappyGirl
Mrvica
Sneza
MARA
caci
KoMetaK
Struzzo
cici
cufta
bak
maus
lilya
buby
missile
LaFolie
dragana76ns
MAAKKI
Milijana
dr mali pariz
Mirjana
cicsa80
Vuchica
mijaki
Tinche
medolino
nina :)
key
BiKsi :)
maki79
49 posters

Strana 5 od 14 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Sledeći

Ići dole

Dar od Boga je konacno stigao u nas zivot- Katarina - Page 5 Empty Re: Dar od Boga je konacno stigao u nas zivot- Katarina

Počalji od maki79 20/11/2012, 23:07

Ali zato mama izgleda kao da je tri poplave izbacilo. Ovih dana cu malo da se uljudim pa da se slikam sa cicom u boljem izdanju da dete ima uspomene sa lepom mamom a ne sa cudovistem.
maki79
maki79

Broj poruka : 1879
Godina : 45
Datum upisa : 15.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Dar od Boga je konacno stigao u nas zivot- Katarina - Page 5 Empty Re: Dar od Boga je konacno stigao u nas zivot- Katarina

Počalji od missile 21/11/2012, 14:43

Raste Kaja, sve lepša i lepša!!!!! yes radost
naočare
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 21/11/2012, 18:59

Keti je plaaaava plinceza lepotica naočare naočare naočare srca
P.S. Što se krvarenja tiče. Ja jednom imala popar kapi sveže krvi dva dana, pa sam mislila da sam dobila. Međutim nisam. Kod mene je to bilo zato što sam nosila Cvrleta sa sve kolicima uz stepenice. Kod tebe je možda zbog nestašluka Laughing
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 21/11/2012, 20:50

Gramatika ::Najlepše se smeje u maminom naručju! [Only admins are allowed to see this image]
neverovatno, isto sam primetila Very Happy
Lepa Kato, uzivas ti, vidim ja, a Boga mi, i svi oko tebe! Very Happy [Only admins are allowed to see this image]
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maki79 22/11/2012, 10:17

Pozdrav drugari nasi.
Sto se krvarenja tice ovo je definitivno ciklus jer je preslo u svezu krv. Jedino sto je dosta obilnije nego pre trudnoce ali i to je ok jer dojim pa se onda materica vise kontrahuje i dolazi do obilnijeg krvarenja. Cula sam se sa mojim drugom ginekologom i rekao je da je to ciklus ali da ne mora da znaci da cu ga i posle ovog imati i narednog meseca a mozda i hocu. Bedak a bas sam mislila da cu se jos malo odmarati od glupih ulozaka ali sta je tu je.
A sad sto se tice Katarininog osmeha da je najlepsi kad je kod mene tu je vec mrtva trka izmedju mene i deke koji je streptomicicn za nju i ume da je smiri cini mi se najbolje od svih nas kad ima grcice on je nosa peva joj , prica i ona se kod njega umiri kao bubica.
a sad jos jedno pitanje za vas. Da li znate da moje jelo kajmaka moze izazvati kod bebe grcice. Juce sam se u dva navrata otkinula od kajmaka i primetila sam da je nju uvece mucio stomacic.

maki79
maki79

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od medolino 22/11/2012, 13:49

Nasa Katarinica je prava damica, a vidim da svi lepo uzivate kraj svoje princezice osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce
Sto se tice grcica javice se vec neka mamica sa iskustvom...
Ljubim vas mnogo usne usne usne
medolino
medolino

Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milijana 22/11/2012, 15:41

Katarina, pa ti si prava lepotica likeit
Maki, ja sam prvi put dobila posle 2.5, a drugi posle mesec i po dana i odmah imala redovne cikluse na 28 dana, jedino sto vise nisu bili bolni, a pre trudnoce je bilo affraid Evo jos uvek dojim Milenu i imam redovne menstruacije.
A kako stojite sa onim osipom?

Milijana

Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milijana 22/11/2012, 15:44

E, a za kajmak... moze da joj smeta sve sto je mlecna preradjevina. milena je imala grceve zbog mleka, pa sam prestala da ga pijem.

Milijana

Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od makababy 22/11/2012, 19:17

kata i maki dobro nam dosle...ljubimo vas
makababy
makababy

Broj poruka : 626
Godina : 42
Datum upisa : 18.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Masha UK 22/11/2012, 22:56

Katarina je pravi secerko medenko...

Pozdrav od nas troje

ljubav
Masha UK
Masha UK

Broj poruka : 657
Datum upisa : 03.06.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Simona 23/11/2012, 00:51

Divna je Katarina srca1 A ti si preterala sa samokriticnoscu, bas lepo izgledate zajedno :)

Pozdravcici za vas ljubav ljubav
Simona
Simona

Broj poruka : 8349
Godina : 55
Datum upisa : 14.11.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 23/11/2012, 13:01

Kato, zlato, srce malo lepo. Very Happy
Kao lutke ste
Orline
Orline

Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maki79 23/11/2012, 17:02

Medo hvaala i u Ketino ime i u moje licno ime. Milijana ja nisam ni pre trudnoce imala bolne cikluse ali me sad onako malo bolucka stomak sto mislim da je normalno jer ona sisa pa se materica za to vreme grci i zato bolucka ali nije strasno jedino sto mi ide kao iz kabla i to vec 7 dan i ne vidim da se kraj priblizava pa me to izludjuje.
Makabay, Simona Orline i Maso hvala na komplimentima i hvala sto ste ovde sa nama. Orliska gde mogu da vidim vase slike da vidim konacno to tvoje sunce malo lepo.
maki79
maki79

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od medolino 23/11/2012, 17:28

Maki,sto se tice krvarenja to je sve od hormona i ciscenja,bar ja tako mislim..Moja zaova se porodila CR dobila je menstruaciju mesec dana posle porodjaja i imala je 5 nedelja krvarenje,u pocetku je bilo slabija ali kasnije je bas lilo...dr joj je rekao da je sve od hormona...No,opet svaka zena je prica za sebe.
Nadam se da ce ti uskoro prestati ili ako hoces nazovi svoju dr pa je pitaj.

Ljubim vas ljubav ljubav ljubav
medolino
medolino

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 23/11/2012, 20:52

Maki, to je sve normalno i ok.
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maki79 23/11/2012, 23:13

Uh Medolino bas me utesi sa tih 5 nedelja. Koknucu se iz zasede ako ovo bude trajalo tako dugo.
maki79
maki79

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od medolino 24/11/2012, 09:43

Maki,nisam htela da te uplasim nego sve u svemu sam htela reci da je to normalno,ipak su to hormoni koji su malko umesani i da sve zavisi od zene do zene..Oprosti mi,nisam mislila nista lose Embarassed
medolino
medolino

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maki79 24/11/2012, 13:51

Medo opusti se ni ja nisam mislila nista lose nego sam se ponadala da ce ovo ipak malo krace trajati. Ljubim i tebe i te tvoje dve mrvice u stomaku.
maki79
maki79

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maki79 27/11/2012, 14:29

Pozdravcic od nas posle par dana. Mi smo manje vise dobro samo nam se opet grcici javljaju uvece pa smo malo blentavi od nespavanja na vreme. Predhodnu noc je bilo ne izdrzivo od 22h do 3h je jadna prevristala. Nosili smo je naizmenicno, hranila sam je, stavljali termofor, masirali stomacic, davali kapi, caj ma sve moguce ali avaaaj nista nije pomagalo. Sinoc su bili za nijansu blazi i krace su trajali od 21h do 23 i 30h. Bio joj je juce i drugar koji je stariji od nje mesec ipo dana ali velicinom izgleda starije 6 meseci. Nemanja ima 7500gr a ona ima oko 4kg pa kad ih pogledam ja kazem ona je beba a on decak. Imamo i slike ali nemam sad vremena da ih kacim jer se spremamo da idemo malo u vikendicu na dan dva.
Ljubimo vas sve pa se piskaramo.
maki79
maki79

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gramatika 27/11/2012, 16:10

Ljubimo stomačić da brzo prođu grčevi! [Only admins are allowed to see this image]
jedva čekam nove slike!
Gramatika
Gramatika

Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 27/11/2012, 16:31

I ja ljubim stomačić, da odu i da se nikada više ne vrate. Maki, ovek tako dečaci izgledaju u odnosu na devojčice
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maki79 28/11/2012, 23:09

Grama i Cufta hvala na poljupcicima za stomacic i da znate da su vasi poljupci vec pomogli i da nam je bolje.
Kupili smo one biogaia kapi da probamo i njih i imam utisak da bolje rade svoj posao od ovih sab simplex koje smo do sad koristili. Mi smo jos u vikendici sa tetkom i prabakom i uzivamo. Sutra se vracamo jer nam dolaze prijatelji iz Sarajeva da nas vide ali cemo uvece opet da se vratimo u vikendicu da jos malo uzivamo ovde stim sto se nazad vracamo sa bakom i dekom.
maki79
maki79

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 29/11/2012, 20:25

Pa da posaljem usne i za ovu noc. Da se lepo sanja nocas.
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 30/11/2012, 13:38

Lepoto malena ljubim stomacic da prodju grcevi usne usne usne usne usne usne usne usne usne usne usne usne usne
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maki79 3/12/2012, 13:57

Pozdrav tete nase drage. Evo nas u nasem dnevniku posle par dana. Bili smo u selu od utorka do sinoc i bilo nam je bas lepo. Katarinaa je bila mali andjelak i nije nam pravila nikakve probleme. Cak nije imala ni grcice jupiiiii. Jedini problemcic nam je zapusen nosic ali koristimo physiomer baby sprej za nos i izvlacimo pumpicom slinice koje su providne i sluzave i bas joj smetaju i krci. Takodje smo uzeli i fitobalm gel koji mazemo na grudi i ledja da joj olakse disanje i da se ne spusti na pluca od sekreta. Mislili smo da ce nam biti problem povratak kuci zbog promene ambijenta ali je nasa Katarinica dokazala suprotno i da je ona bas jedna fina devojcica koja nece da sekira mamu i tatu.
U sredu idemo na kontrolu kod fizijatra za vratic da vidimo imali kakvog poboljsanja ili cemo morati da nastavljamo sa vezbicama. Po meni je situacija bolja i ona sve vvise drzi uspravnu glavu i dize je kad je na stomaku.
Eto toliko od nas za ovaj izvestaj. Ljubimo vas sve.
maki79
maki79

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 5 od 14 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu