Suncana majska jutra
+20
Mali Princ
JocY
BiKsi :)
missile
lolipop
Mrvica
bak
maus
djole42
korpica
dra00
lilya
Orline
medolino
LaFolie
Mirjana
dr mali pariz
Milijana
Kamilica
Gramatika
24 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 7 od 7
Strana 7 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Suncana majska jutra
Razumem !(i tu sad vojnički pozdrav ) al stvarno sam mislila bar malKo da odmorim od voska ,epilatora,brijača ,krema.......e vala uštekaću za laser pa ću ih saseći u korenudr mali pariz ::
Ni dlake!!
Biksi propadoše dredovi ....
Lilya di su cipelići ?
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
E pa drage moje, bilo bi lepo da zatvorimo ovaj mesec jednim novim cipelema
E sad vi znate da ja stikle ne nosim, ali eto omaklo se
A mozete ih vidite i ovde na sajtu: http://www.shellys.com/shoes/product/Frankie
Sto se sexa i dlaka tice, ne znam sta bih rekla. Kad muka natera, nema bas prostora za izbor: os sa dlakama ili bez
E sad vi znate da ja stikle ne nosim, ali eto omaklo se
A mozete ih vidite i ovde na sajtu: http://www.shellys.com/shoes/product/Frankie
Sto se sexa i dlaka tice, ne znam sta bih rekla. Kad muka natera, nema bas prostora za izbor: os sa dlakama ili bez
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
Biksi :) ::Pa Jocy, što mi se ne ukaza sestro?! E znaš šta, pa da si i nekoga istraumirala, samo kažeš izvinte, greška, i nastaviš dalje, a ovakoooooo! Ih! Gde si me uopšte videla, ne mogu da verujem?! Dodjem na dan u Bgd, slučajno sretnem Tinče, ondak se nadjem sa Metom, i još da sam se i s tobom upoznala, pa iha! Nema, prepoznatljiv sam tip, s rančićem na ledjima! Djak osmak! I dalje ne verujem da si me u čitavom Beogradu spazila, od tolikog broja ljudi!
Ih Biksi da sam znala da si u BG sigurno bi te zaustavila. Obecavam sledeci put cu obavezno. Ljubac veliki
JocY- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010
I gde me spazi, još to da saznam i tak?!
Djole, kad Mala kaže nič, onda nič! Ima da budemo ćelavice! Mada ja to i dalje ne mogu da zamislim!
Djole, kad Mala kaže nič, onda nič! Ima da budemo ćelavice! Mada ja to i dalje ne mogu da zamislim!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 43
Datum upisa : 09.05.2010
Jao,pa sutra prvi,kako ovaj dan da prodje bez mene,a taman mislila javicu se sutra,sad samo da citam,bas sam umorna,ali nece moci Dobro vam vece.Ja danas pre posla bila na preslavi,malo vise se prejela,na poslu umorila i tako.Samo da vas sve Da,vec danima hocu da podelim sa vama jednu slicicu koja je mene odusevila i sve zaboravim,sad se setila
korpica- Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012
Divna sličica!
Lilya, super su ti cipe!
Lilya, super su ti cipe!
Blizu zelenjaka :)))
JocY- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010
:))))) Da, šipčila od železničke ka Knezu, jes, ja sam ondak bila ta! Trebala si me viknuti, pa ako se okrenem, znaš da sam ja, baš mi krivo, al eto, možda se opet negde sretnemo!
Lilya, cipele su prelepe
Jocy, dobar ti je avatar
Medolino
Korpice, slika je vrh
Djole, to je dobra investicija. Sad izračunaj koliko bi te koštalo i kreni da skupljaš do zime!
Biksi, došla, prošla i ostavila trag! Zbunjenu Jocy
Srećno kumstvo
Ostale curke
Jocy, dobar ti je avatar
Medolino
Korpice, slika je vrh
Djole, to je dobra investicija. Sad izračunaj koliko bi te koštalo i kreni da skupljaš do zime!
Biksi, došla, prošla i ostavila trag! Zbunjenu Jocy
Srećno kumstvo
Ostale curke
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
djole39 ::Ne zezaj Pari ,trudnajama se valjda prašta koji čuperak.....ja planirala da u trudnoći pletem kikicedr mali pariz ::a šume da si uklonila pod hitno!! nema opravdanja ni trudnaja da ih gaji, jes čula!Biksi :) ::Ma malena mi je pokošena,a noge, ma one su ionako u drugom planu!
Djole, zakačiću neku slifu kad se skockam i tako to!
E tako mi reci ,dakle videćemo kumu
E, draga moja, videces kad pocnes da stavljas urogestan - kakve crne kikice... i kozu bi skinula kad ono pocne kao vosak da istice
Mali Princ- Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011
Dobro jutro!
Citam vec 15 minuta...ala ste se raspisale. Elem idem Gredom
Ti i Mala ste prave opasnice Nadam se da ste resili da vikend provedete u Beceju. Lepo se provedite i mozda ti se ispuni zelja u vezi letnjeg, hocu reci prolecnog bioskopa
Jos jedna opasnica Koliko asam ja puta zakukala na nase zdravstvo...
Dupli susret! SAVRSENO!!!
Mrvo da li ti mozes da citas RD? Ako nemas pristup salji Happy pp i ondaK ce se ona latiti carobnog stapica. Ljubi bekanu i bice vam super na Zlatiboru.
Oooooooooooooo kumooooooooooooooo DEDER kaci sliku da se divimo. Nije mala stvar biti kuma. Ponasaj se lepo veceras na devojackoj veceri.
hahahahahahahahaha vi niste normalne. Joj Djole kako se ismeja za kikice. Ali kada trudnica Mala podvikne nema zezanja.
Prince jooooooooooooooooooooooj bleso jedna hahahahahahahahahahahahahahahahaha
Mili draga ne mogu tebe da zamislim u takvom NEraspolozenju. Stiskam za brz povratak osmeha na lice.
Lilya cipelice su super! Jel krecete danas? Srecan put i lepo se provedite. Nadam se da ste sredili sve u vezi poplave. Dobro je da se sve to izdesavalo pe nego ste krenuli.
Miro zazmuri na taj lom. Izadji u setnju i uzivaj u prolecu.
Loliska moja cmacem i grlim.
Jocy avatar je blesav skroz. Zasto ne potrca za Biksi? Ja bi se derala da me PO BG cuje. Sledeci put joj pridji iza ledja i stisni je jako.
Dra gde si ti jutros sa slikama. Guzva na poslu. Samo ti sve pozavrsavaj. Pozdravi medolina.A da, ja sam jos uvek u maju mesecu
Medolino navijam da sve prodje ok.
Maaki polovinom juna na Zlatibor. Bice vam prelepo. Uzivaj u svojoj basti.
Korpice divna slika, divna.
Mala jel gotovo sredjivanje kuce? Ormari spakovani, visak stvari i papira u kanti?
Dovidjenja maju do sledece godine.
Citam vec 15 minuta...ala ste se raspisale. Elem idem Gredom
Pijem brusnicu, otimam od deteta Pocela sam juce i sa cajem od persuna, pijem prolom vodu...nece on mene vise zekiti. Znaci vidimo se u junu jujhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuMetaurina ::Stigoh na jutra ujutru!
Misu, uzmi brusnicu ili caj od persuna, sve ces ispiskiti, iz iskustva ti kazem I stisni onu tvoju malu cicu jako, jako a ja cu da skoknem iz Arandjelovca da uradim to isto
missile ::
Moj muž - jarac, pre bi umro nego da rizikuje da napravi ljudima letnji bioskop. A ja bih, ruku na , volela!
Ti i Mala ste prave opasnice Nadam se da ste resili da vikend provedete u Beceju. Lepo se provedite i mozda ti se ispuni zelja u vezi letnjeg, hocu reci prolecnog bioskopa
bak ::
Mm je takodje jarac, svasta bi radio na otvorenom , ali sigurno zaklonjen. Onako, da se naslucuje, ali ne vidi. Najvise na camcu, koji se ljulja, a camci prolaze.... Ja uglavnom nisam za te avanture, ali zato kad mi dodje, ponekad, i sebe iznenadim.
Ja konacno zakazala kod koznog Isla sam kod njih pre 10-tak dana, videlo se na meni da me muci koprivnjaca, sestra me poslala kuci i da zovem 31. Ok. Danas ih dobijem, kaze ona, a zasto dolazite, rekoh koprivnjaca, kaze, aaa, za to se ne zakazuje, odmah se prima pacijent Rekoh vi ste me videli i poslali kuci, kaze ona, pa dobro, onda cu vam zakazati Eeeee, nase zdravstvo. Da postoje standardi i utvrdjeni protokoli i da ih se neko pridrzava, gde bi nam kraj bio...
Jos jedna opasnica Koliko asam ja puta zakukala na nase zdravstvo...
Biksi :) ::Samo na brzinu da vas stisnem! Kako mi je juče bilo lepo u Bgd-u! Prvo kod Šumarac slučajno sretnem Tinče, izgrlimo se i izljubimo i ispričamo za taj satićak što bismo zajedno! Kakva je to vriska bila kad smo se spazile, eh, neke smo ljude i prestravile što su čekali ispred ordinacije!
Posle sam se ljubila i stiskala sa Metom, baš mi je bilo lepo! Ma divan jedan dan!
Dupli susret! SAVRSENO!!!
Mrvica ::
Devojke, kako da otvorim roditeljski dnevnik?
Mrvo da li ti mozes da citas RD? Ako nemas pristup salji Happy pp i ondaK ce se ona latiti carobnog stapica. Ljubi bekanu i bice vam super na Zlatiboru.
Biksi :) ::Odo da pokosim travu po nogama, pa da obučem kombinejšn da vidim je li to to, da li sam pogodila konačno prave čarape da kupim. Ne nosim nikako čarape, i totalno se ne razumem u iste, vodila sam ispomoć u kupovini, i najviše su me one opteretile. Pa da probam i da se našminkam da vidim hoće li valjati to što sam zamislila. Inače, počela da me Fata trema, ej kuma, nije mala stvar! Sutra devojčko veče, pa idemo malo da pijemo! Nadam se da ću biti na visini zadatka! Slabije sam s vama ovijeG dana, no nećete zameriti, baš imam obaveza.
Oooooooooooooo kumooooooooooooooo DEDER kaci sliku da se divimo. Nije mala stvar biti kuma. Ponasaj se lepo veceras na devojackoj veceri.
djole39 ::Ne zezaj Pari ,trudnajama se valjda prašta koji čuperak.....ja planirala da u trudnoći pletem kikicedr mali pariz ::a šume da si uklonila pod hitno!! nema opravdanja ni trudnaja da ih gaji, jes čula!
hahahahahahahahaha vi niste normalne. Joj Djole kako se ismeja za kikice. Ali kada trudnica Mala podvikne nema zezanja.
Mali Princ ::djole39 ::Ne zezaj Pari ,trudnajama se valjda prašta koji čuperak.....ja planirala da u trudnoći pletem kikicedr mali pariz ::a šume da si uklonila pod hitno!! nema opravdanja ni trudnaja da ih gaji, jes čula!Biksi :) ::Ma malena mi je pokošena,a noge, ma one su ionako u drugom planu!
Djole, zakačiću neku slifu kad se skockam i tako to!
E tako mi reci ,dakle videćemo kumu
E, draga moja, videces kad pocnes da stavljas urogestan - kakve crne kikice... i kozu bi skinula kad ono pocne kao vosak da istice
Prince jooooooooooooooooooooooj bleso jedna hahahahahahahahahahahahahahahahaha
Mili draga ne mogu tebe da zamislim u takvom NEraspolozenju. Stiskam za brz povratak osmeha na lice.
Lilya cipelice su super! Jel krecete danas? Srecan put i lepo se provedite. Nadam se da ste sredili sve u vezi poplave. Dobro je da se sve to izdesavalo pe nego ste krenuli.
Miro zazmuri na taj lom. Izadji u setnju i uzivaj u prolecu.
Loliska moja cmacem i grlim.
Jocy avatar je blesav skroz. Zasto ne potrca za Biksi? Ja bi se derala da me PO BG cuje. Sledeci put joj pridji iza ledja i stisni je jako.
Dra gde si ti jutros sa slikama. Guzva na poslu. Samo ti sve pozavrsavaj. Pozdravi medolina.A da, ja sam jos uvek u maju mesecu
Medolino navijam da sve prodje ok.
Maaki polovinom juna na Zlatibor. Bice vam prelepo. Uzivaj u svojoj basti.
Korpice divna slika, divna.
Mala jel gotovo sredjivanje kuce? Ormari spakovani, visak stvari i papira u kanti?
Dovidjenja maju do sledece godine.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Probacu kontaktirati Happy.
Lili kakve cipelice Meni se jako svidjaju, iako stikle nosim samo na poslu i u neki fensi izlazak.
Pari, da znas da ce biti skidanje nevinosti. Jadna ja, nista ove godine. Jos nas je i Biksi prozivala.
neko je verovatno vec otvorio junska jutra. Skoknucu da vidim.
Lili kakve cipelice Meni se jako svidjaju, iako stikle nosim samo na poslu i u neki fensi izlazak.
Pari, da znas da ce biti skidanje nevinosti. Jadna ja, nista ove godine. Jos nas je i Biksi prozivala.
neko je verovatno vec otvorio junska jutra. Skoknucu da vidim.
Mrvica- Broj poruka : 3108
Godina : 44
Datum upisa : 04.12.2010
A aj se nisam oprostila od maja, a pritrčala već junu u zagrljaj...
Baš sam prepredena...
Moram se valjano oprostiti, jer mi je svaki mesec od novembra 2011. zlatan , pa tako i maj!
Lilyo, cipe i nemaju štiklu, i skroz mis e sviđaju!! Baš, baš!
Cure, nema dlaka, skidajte sve sa sebe sem kose...Miss, je l ti htede da se ošišaš??
Dakle, noge, mindže, pazuV-sve da bude ko dečja-a ne mačja guza. jasno?
Ajd, dakle u zdravlje, i da ste mi žive i zdrave!
Baš sam prepredena...
Moram se valjano oprostiti, jer mi je svaki mesec od novembra 2011. zlatan , pa tako i maj!
Lilyo, cipe i nemaju štiklu, i skroz mis e sviđaju!! Baš, baš!
Cure, nema dlaka, skidajte sve sa sebe sem kose...Miss, je l ti htede da se ošišaš??
Dakle, noge, mindže, pazuV-sve da bude ko dečja-a ne mačja guza. jasno?
Ajd, dakle u zdravlje, i da ste mi žive i zdrave!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Strana 7 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 7 od 7
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|