Suncana majska jutra
+20
Mali Princ
JocY
BiKsi :)
missile
lolipop
Mrvica
bak
maus
djole42
korpica
dra00
lilya
Orline
medolino
LaFolie
Mirjana
dr mali pariz
Milijana
Kamilica
Gramatika
24 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 6 od 7
Strana 6 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Suncana majska jutra
Biksi :) ::Samo na brzinu da vas stisnem! Kako mi je juče bilo lepo u Bgd-u! Prvo kod Šumarac slučajno sretnem Tinče, izgrlimo se i izljubimo i ispričamo za taj satićak što bismo zajedno! Kakva je to vriska bila kad smo se spazile, eh, neke smo ljude i prestravile što su čekali ispred ordinacije!
Posle sam se ljubila i stiskala sa Metom, baš mi je bilo lepo! Ma divan jedan dan!
Kod Šumarac je bilo ok, nastavljam isto i sa glukofažom i sa lekićem za štitnu, rekla mi da dodam samo b vitamin-betavitabet, ili tako nekako, imam ga kući, ranije sam ga pila na svoju ruku.
Uspeh videti novu odličnu destinaciju na koju nas dra odvede, divan poklon od Hepi za Malu, a cveće je božanstveno!
Videh i da je Mišici prst bolje, a nadam se i da će gradjevinski materijal što pre izbaciti i da će biti dobri nalazi mokraće!
Videh i da se pominje neki divlji seks na terasi, mmmmm, sve mi se to svidja, mada se ne seksah jedno 10 dana, prvo 7 dana trajala veštica, a onda Cole bio na Zlatiboru! Al zato ću večeras da ga pocepam kao svinja mastan džak! Da se nadomesti propušteno!
Loli, šaljem pozitivne energije!
Mili, i tebi isto!
Sigurno sam još svašta nešto htela napisati, al moram da radim, imam posla!
Bak, grrr, više nemam komentara na naše zdravstvo! Da tebe što pre prodje koprivnjača, eto, to ti želim!
STISAK
Biksi jel si imala ranac na ledjima juce? Ako jesi ladno smo prosle jedna pored druge , mislila sam da si ti al nisam htela da se javim jer znam da nisi iz BG pa da ne istraumiram nekog drugog na ulici...
JocY- Broj poruka : 2090
Godina : 48
Datum upisa : 20.01.2010
lolipop ::Dobar dan mile moje, ljubuckam sve
Danas sam mnogo bolje volje A i mlatnuh jedan burek sa jogurtom, mljac mljac.
Maus kako si danas
Biksice, stiskale se ti i naše drugarke, jesi li mi priju jednom i za mene stisnula Hvala na energiji, vjerj da mi treba.
Lilya, čitah da bi da pomjeriš ciklus, ni ja nisam za to, ako ti nešto znači moje mišljenje.
Mrvice ljubni Vukašina
Pari, hvala na velikim riječima , i za zvjezdice.
Meta, prijo moja, samo ti uživuckaj, mazim beke, pjevam im, znam da su tu.Ljubim te da sve puca
Dra00, hvala na ovako lijepim destinacijama,
Cure ljubuckam sve
Znaci, znaci, hvala draga Odustala sam od ideje pomeranja ciklusa. Samo mi sad jos to fali
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
Drugarice, javila mi se Medolino i sve vas pozdravlja. Ona lezi, ne moze da sedi, ima bolove, malo je gusi. Ima 30 folikula i jos sutra UZ pa aspiracija verovatno u subotu.
Zato ajmo navijamo za Medolina
Zato ajmo navijamo za Medolina
dra00- Broj poruka : 1309
Godina : 46
Datum upisa : 01.11.2011
Ja sam i dalje u poslu pa ne stizem da vas citam, sutra cu sve polako, obecavam
Jes, ta je, sa rancem na ledjima i osmehom na usnama Steta sto je nisi zuastavila. Ja se nasla sa njom na Slaviji, videla sam je cak sa drugog kraja i prepoznala u onoj masi, sa rancicem na ledjimaJocy :: Biksi jel si imala ranac na ledjima juce? Ako jesi ladno smo prosle jedna pored druge , mislila sam da si ti al nisam htela da se javim jer znam da nisi iz BG pa da ne istraumiram nekog drugog na ulici...
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Za Medolina
saška- Broj poruka : 309
Datum upisa : 06.10.2011
Uh, uh Medolino, miruj, dosta tecnosti, belancevina, sad moras malo da istrpis draga. Jedan veliki da sto pre prodje.
Javice ti devojke koje bolje od mene znaju sta bi jos trebalo da radis, odnosno unosis u organizam.
Srecno u subotu
Dra, hvala sto si nam javila
Javice ti devojke koje bolje od mene znaju sta bi jos trebalo da radis, odnosno unosis u organizam.
Srecno u subotu
Dra, hvala sto si nam javila
Poz, drugarice, mislim da ćemo i mi na produženi vikend, ali sa besplatnim pansionom u Bečeju. Videćemo šta mm kaže kad dođe, ma to je glava kuće!
Meta, svet je mali i baš mi je drago!! (ovo se nije odnosilo na Biksi )
Ljubim i stiskam SVE!
Meta, svet je mali i baš mi je drago!! (ovo se nije odnosilo na Biksi )
Ljubim i stiskam SVE!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Medolino
Devojke, kako da otvorim roditeljski dnevnik?
Devojke, kako da otvorim roditeljski dnevnik?
Mrvica- Broj poruka : 3108
Godina : 44
Datum upisa : 04.12.2010
Vece jutra
Moram da priznam da ne mogu da pohvatam bas sve, ali sam tu za svu mogucu podrsku
Jedino sam zapamtila onaj sex na raznim mestima i mnogo mi se to dopada
Cure koje su bolesne da sto pre ozdrave, a za koprivnjacu i ja je cesto imama, kako od hrane tako i od nerviranja, pa moze da bude i to, organizam se buni zbog necega.
Medolino puno je to folikula, odmaraj, puno tecnosti i izdrzi
Mrvice vama veliki
Eto toliko sam upamtila, valda cu ovih dana imati vise vremena pa da sve lepo natenane procitam.
Kod mene nema nista novo , korisim lepo vreme da budem sto vise napolju, kada ne radim i da se bavim onom sto me opusta, mislim da cu polovinom juna na Zlatibor, da odmorim dusu i telo.
Moram da priznam da ne mogu da pohvatam bas sve, ali sam tu za svu mogucu podrsku
Cure koje su bolesne da sto pre ozdrave, a za koprivnjacu i ja je cesto imama, kako od hrane tako i od nerviranja, pa moze da bude i to, organizam se buni zbog necega.
Medolino puno je to folikula, odmaraj, puno tecnosti i izdrzi
Mrvice vama veliki
Eto toliko sam upamtila, valda cu ovih dana imati vise vremena pa da sve lepo natenane procitam.
Kod mene nema nista novo , korisim lepo vreme da budem sto vise napolju, kada ne radim i da se bavim onom sto me opusta, mislim da cu polovinom juna na Zlatibor, da odmorim dusu i telo.
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Maus ja tek sad dodjoh na kafu
Sex na terasi? Nisam pronasla ko je to pisao
Biksica se druzila. Bravo, bravo
Meta, bila sam u Izvoru i planiram opet - savrseno. Uzivaj za sve pare
Bak, eh doktori. Sta da kazem sem da sto pre prodje
Mrvice, srecno otvaranje dnevnika
Biksica se druzila. Bravo, bravo
Meta, bila sam u Izvoru i planiram opet - savrseno. Uzivaj za sve pare
Bak, eh doktori. Sta da kazem sem da sto pre prodje
Mrvice, srecno otvaranje dnevnika
Pa Jocy, što mi se ne ukaza sestro?! E znaš šta, pa da si i nekoga istraumirala, samo kažeš izvinte, greška, i nastaviš dalje, a ovakoooooo! Ih! Gde si me uopšte videla, ne mogu da verujem?! Dodjem na dan u Bgd, slučajno sretnem Tinče, ondak se nadjem sa Metom, i još da sam se i s tobom upoznala, pa iha! Nema, prepoznatljiv sam tip, s rančićem na ledjima! Djak osmak! I dalje ne verujem da si me u čitavom Beogradu spazila, od tolikog broja ljudi!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 43
Datum upisa : 09.05.2010
Odo da pokosim travu po nogama, pa da obučem kombinejšn da vidim je li to to, da li sam pogodila konačno prave čarape da kupim. Ne nosim nikako čarape, i totalno se ne razumem u iste, vodila sam ispomoć u kupovini, i najviše su me one opteretile. Pa da probam i da se našminkam da vidim hoće li valjati to što sam zamislila. Inače, počela da me Fata trema, ej kuma, nije mala stvar! Sutra devojčko veče, pa idemo malo da pijemo! Nadam se da ću biti na visini zadatka! Slabije sam s vama ovijeG dana, no nećete zameriti, baš imam obaveza.
STISAK
STISAK
I da zamasem za Medolina, kao i za drugarice čekalice i bockalice i ostale gutačice lekova.
P.S. Danas nam je prislava, pa bili na ručku kod svekra i svekrve, i skonam da Cole večeras radi, uh kad sam ga spotakla da idemo kući, kao mora da se odmori pred noćnu smenu, he, he, he! Odmah je skapirao, i poitao! Sad lagano nastavljam da smanjujem broj obaveza koje imam da završim. Ajde odo!
P.S. Danas nam je prislava, pa bili na ručku kod svekra i svekrve, i skonam da Cole večeras radi, uh kad sam ga spotakla da idemo kući, kao mora da se odmori pred noćnu smenu, he, he, he! Odmah je skapirao, i poitao! Sad lagano nastavljam da smanjujem broj obaveza koje imam da završim. Ajde odo!
Ne rekoh da nikad neće biti, nego nikad ga nije bilo...maus ::Nikad ne reci nikad A zasto polu-divlji? Zasto ne divljji divljacki...
i poliu divlji, jer je izazovniji...pogotovu za takvo mesto
hahah, vidim da vas je ta moja konstat. baš zaintrigirala,
dobro su bekane, nisam imala danas kontrakcije, u pon. ću da zakažem UZ za petak, ako doca bude tu, čujem da ide na 7 dana u Montenegro na susrete...igra rukomet. Dakle, ti još na UZ da se utvrdi da li je pesak..no, kako si bolove opisala, stvarno na to smrducka.
Veče Jutra!
Evo sad stižem da se javim...jutros neke obavezice, frizer,pa kući kuvanje,čas, bila do grada i evo sad se skrasila.
Dra, destinacija-avanturistička, lepa... može! Mima, hvala na kafi, sad ne bih. Jutros sam je popila sa vama u mislima.
Eto, i ne pročitah šta sledi nakon tvog-TI-JARAC već sam znala šta hoćeš da napomeneš...ali draga, ako već čitaš horoskop, muški i ženski jarac su nebo i zemljamissile ::
Pari, sad više ne verujem u horoskop. Ti - jarac, želiš sex na terasi!
Moj muž - jarac,
oooo Bože, znala sam da ću ti raspiriti maštu nevaljalu!Biksi :) :: Al zato ću večeras da ga pocepam kao svinja mastan džak! Da se nadomesti propušteno!
Nek si se ti nama istiskala u BG sa našim Kutanjkama...baš mi drago da si ih srela, zamišljam tu euforiju, te face vaše, kao i slučajnih prolaznika Nisam znala da je i MetaK bila kod Šumarke...ej bre, mi smo institucija, jeste li svesne toga??
Da, da...vitamin B...no...bedoksin ili beviplex? U sv. sl. vodi računa o apetitu, te možda je najbolje da ih piješ uveče.
eto, i Mrvu sam zagolicala...polako Mrvček, još malčice, pa ponovo ukidanje nevinostiMrvica ::
Pari, i ja razmisljam o tom Ovih dana prestalo krvarenje.
eto, ako nismo radile, bar smo u isto vreme sve razmišljale o sexu...MAAKKI ::
Maakki, planiraš na Zlatiš na odmor?
Kad ideš u postupak?
MetaK, šta si radila po obilasku cele Srbije?
Miss ide u Bečej...lepo, samo se vi meni odmarajate
Mili, nemoj da si nam u šmulj fazi...ah te faze i fazice...samo nam život ojačavaju!
Medo, ma je l moguće toliko folikula...majko moja pa koliki su ti jajnici???
Samo se čuvaj mila...udri po siru,belancima,pomorandžama i vodi naravno!
Stisak cure!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
dra00 ::
Jesi li stigla da središ noge ili Cole večeras peva: Po šumama i gooooramaaaa, moje zeeeeeeemljeeeeeee poOnosne!Biksi :) ::
i skontam da Cole večeras radi, uh kad sam ga spotakla da idemo kući, kao mora da se odmori pred noćnu smenu, he, he, he! Odmah je skapirao, i poitao!
Mačkice, da te ljubnem, super što su se kontrakcije smirile Nije Meta bila kod Šumarke, s njom sam se našla u gradu, onako, ne vezano za Šumarac!
A teško nas ovde podstaći, čim čujemo reč divlji, a tek seks , e hej, pa mašti nikad kraja! A znaš mene, ko o čemu, baba o uštipcima, iliti teško žabu u vodu naterati!
Ma Cole šumu ne primećuje , divan jedan čoek, kad ti kažem! Ja to da udarim depilejšn zbog aljine za svadbu!
Otišao je na posao, al sam ga stigla pre posla, sa sve punim stomacima posle prislave, al ko te pita, posle 10 dana pauze!
A teško nas ovde podstaći, čim čujemo reč divlji, a tek seks , e hej, pa mašti nikad kraja! A znaš mene, ko o čemu, baba o uštipcima, iliti teško žabu u vodu naterati!
Ma Cole šumu ne primećuje , divan jedan čoek, kad ti kažem! Ja to da udarim depilejšn zbog aljine za svadbu!
Otišao je na posao, al sam ga stigla pre posla, sa sve punim stomacima posle prislave, al ko te pita, posle 10 dana pauze!
dr mali pariz ::
eto, ako nismo radile, bar smo u isto vreme sve razmišljale o sexu...
Maakki, planiraš na Zlatiš na odmor?
Kad ideš u postupak?
Da planiram na odmor ali kratki na Zlatiboru, imam dobro drustvo pa zasto to ne iskoristiti
E postupak je druga prica, ja planirala maj-jun ali nista od toga, tako da ostaje za kraj leta ili pocetak jeseni videcu jos kako se organizujem, nenadano mi je iskrslo slobono leta koje cu maksimalno da iskoristim da poradim na sebi, lepo se odmorim, napunim baterije pa ponovo
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Ljubim vas sve !
Vidim odje se pomi8nje terasa ,sex...divlje ....auuuuuuuuuuuuuuuuu
Maus ,nadam se da si bolje i da ćeš isterati taj pesak.
Meta me mašila al oprošteno jer si stisnula Biksaču .
Biksi kuma ,kakvo ti je aljinče ?
Maakki ,jurićemo se na jesen
Stiskam sve pomenute i nepomenutwe koje ću pomenuti kad povatam šta rade
Vidim odje se pomi8nje terasa ,sex...divlje ....auuuuuuuuuuuuuuuuu
Maus ,nadam se da si bolje i da ćeš isterati taj pesak.
Meta me mašila al oprošteno jer si stisnula Biksaču .
Biksi kuma ,kakvo ti je aljinče ?
Maakki ,jurićemo se na jesen
Stiskam sve pomenute i nepomenutwe koje ću pomenuti kad povatam šta rade
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Znam Rodiću da se za svadbu sređuješ...i devojačko sam zapazila da je sutra, i da ćeš se potruditi da popiješ koju...ljubim ja tebe, a šume da si uklonila pod hitno!! nema opravdanja ni trudnaja da ih gaji, jes čula!
Maakki, samo se ti odmori, i lagano s jeseni lepe...
Maakki, samo se ti odmori, i lagano s jeseni lepe...
Ma malena mi je pokošena,a noge, ma one su ionako u drugom planu!
Djole, zakačiću neku slifu kad se skockam i tako to!
Ne zezaj Pari ,trudnajama se valjda prašta koji čuperak.....ja planirala da u trudnoći pletem kikicedr mali pariz ::a šume da si uklonila pod hitno!! nema opravdanja ni trudnaja da ih gaji, jes čula!
Biksi :) ::Ma malena mi je pokošena,a noge, ma one su ionako u drugom planu!
E tako mi reci ,dakle videćemo kumu
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
djole39 ::Ne zezaj Pari ,trudnajama se valjda prašta koji čuperak.....ja planirala da u trudnoći pletem kikicedr mali pariz ::a šume da si uklonila pod hitno!! nema opravdanja ni trudnaja da ih gaji, jes čula!
Blesačo! Dredovi, ovo, ono!
E ovako konacno smo popravili masinu za sudove, iz treceg puta. Prvo je majstor dosao da ustanovi kvar, onda je dosao sa novim grejacem i na kraju danas pre podne da aktivira elektroniku. Nisam shvatila zasto to nije moglo juce, ali nema veze, bitno je da masina radi. I na sve to danas dodjemo kuci, curi voda u kupatilu od komsinice, sve mokro. Ja je zovem a dodje da vidi kako to izglea dosla zene, videla i pita me: "Ijaoj pa sta sad da radim?" Nemam smajlice a vam docaram moju agoniju. I sad dodjem ovde, a vi za tri sata napisale....
Sve u svemu, kupila sam nove cipele, idem da ih slikam pa da kacim da se malo kerim
Sve u svemu, kupila sam nove cipele, idem da ih slikam pa da kacim da se malo kerim
Ajd Lilyo, u cipelu ubaci i svoju nožicu!
ne, Đolesku moja, ni kike ni konjski repovi! Ni dlake!!
ne, Đolesku moja, ni kike ni konjski repovi! Ni dlake!!
Strana 6 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 6 od 7
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|