Suncana majska jutra
+35
maza1972
buby
Mrvica
lolipop
LaFolie
missile
anak
MAAKKI
bebko
heart84
jaca*caca
Tinche
bak
cicsa80
Xena
caci
nacKa
djole42
Tanja83
BiKsi :)
Kamilica
lilya
Mirjana
korpica
Milijana
medolino
lilly13
KoMetaK
MARA
dr mali pariz
Gramatika
Orline
dra00
Republica
maus
39 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 38 od 40
Strana 38 od 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: Suncana majska jutra
Bak zaboravih napisati,nadam se da ce se sve srediti i da nije veliki problem kod tvog muza
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Ne bi bila ni prva ni poslednja. Kod nas je to cest slucaj, jer se deca stvarno previse muce Bas mi je zao Anuske. Panklav je bas jak lek i to 10 dana Al samo da se sve sredi, njoj ce odmah biti bolje kad krene sa terapijom, nece je vise peckati.maus ::Duboko razmisljam da Anu ispisem iz vrtica.
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
dra00 ::U pravu je Lilya, idi ti kod njega kad pocne da radi, morace da te primi.
Ako ne, kad bosanceros upadne tamo ima sve da ih postroji. Takvi smo ti mi kad za nekog svog treba da se borimo.
Koji mi je ovo post po redu da pocinje sa ''u pravu je Lilya''. Zeno posle tebe vise necu da pisem.
Uh, sad si me postidela
Lilly, duso, bas mi je zao tih mladica, citala sam juce o tome
Maus, ne znam sta da ti kazem za vrtic. Bas je sve tamo zakaci. A opet, nije taj vrtic ni tako los za decu. Ne znam, a da vi roditelji pokrenete pitanje higijene u vrticu. Mislim, ako je to moguce.
Mirka, javlja se kad se cujes sa dr.
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
Мирјана, не разумем се у те налазе. Али чини ми се да је тако драстично, рекла би ти да идеш право у болницу. Ваљда знају шта раде...
У 4 право код твог др, па ћеш бити паметнија! Само се опусти колико је могуће... Е ово сад што написах звучи дебилски. Али најежим се од тих њихових реченица како им се нешто НИШТА НЕ СВИЂА Шта јој се не свиђа, зашто јој се не свиђа.... Будале!
Лили13, баш ми је жао.
Маус, тај чудесни Протеус је и мене мучио. знам да су ми рекли, откуд то, то се баш често јавља код деце, откуд теби? Али код мене је то била последица напада антибиотицима због неке температуре. То је једна дуга прича о неписменом приступу употреби антибиотика од стране лекара! Јесу ли урадили антибиограм? НЕ ДАЈ ЈОЈ НИКАКАВ АНТИБИОТИК БЕЗ ЊЕГА!
Све вас по овом тешком дану
У 4 право код твог др, па ћеш бити паметнија! Само се опусти колико је могуће... Е ово сад што написах звучи дебилски. Али најежим се од тих њихових реченица како им се нешто НИШТА НЕ СВИЂА Шта јој се не свиђа, зашто јој се не свиђа.... Будале!
Лили13, баш ми је жао.
Маус, тај чудесни Протеус је и мене мучио. знам да су ми рекли, откуд то, то се баш често јавља код деце, откуд теби? Али код мене је то била последица напада антибиотицима због неке температуре. То је једна дуга прича о неписменом приступу употреби антибиотика од стране лекара! Јесу ли урадили антибиограм? НЕ ДАЈ ЈОЈ НИКАКАВ АНТИБИОТИК БЕЗ ЊЕГА!
Све вас по овом тешком дану
Gramatika- Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011
Baš tako...Lilli, žao mi je , baš.MAAKKI ::
Lilly nemoj da se izvinjavas, sa nama mozes da podelis sve, tragedije se desavaju i po tom pitanju smo nemocni i nespremni
Mima, kako je jedan moj bivši ginekolog rekao, kad sam imala tu žgamiju, to je tanga bakterija...niti sam ja nosila tad tange, niti ih Ančika nosi, ali mislim da ti je jasno da je u vrtiću ne brišu kako treba, već svuku sa guze...
i to je sramota!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Lilly13,bas mi je zao... i nema potrebe da se izvinjavas,ovde smo jedna drugu da podrzimo!
Sada si vec na UZ, mahni bebici za mene
Mirjana,vec sam pisala u tvom dnevniku,ja se u to slabo razumem ali verujem da ce biti sve u redu! Pretpostavljam da si kod dr. Kada budes mogla javi nam se. Drzim fige
Maus,nemam reci, verovatno je do zabavista, eno i od moje zaove blizanci su non stop bolesni od kada su krenuli u zabaviste.Strasno,roditelji dovode i prehladjenu decu, dovoljno je da zamene dude jedno drugom ili da piju iz iste case pa da se prehlade. A o vaspitacima da ne govorim,uopste ih nije briga ako se deca slucajno umokre,budu po citav dan mokra,tako i spavaju... Ja se nadam da ce se Anuska sto pre izleciti, ljubi je jednom za mene
Bak, ja se nadam da ce sve biti u redu sa tvojim muzem
Grlim vas sve do jedne
Sada si vec na UZ, mahni bebici za mene
Mirjana,vec sam pisala u tvom dnevniku,ja se u to slabo razumem ali verujem da ce biti sve u redu! Pretpostavljam da si kod dr. Kada budes mogla javi nam se. Drzim fige
Maus,nemam reci, verovatno je do zabavista, eno i od moje zaove blizanci su non stop bolesni od kada su krenuli u zabaviste.Strasno,roditelji dovode i prehladjenu decu, dovoljno je da zamene dude jedno drugom ili da piju iz iste case pa da se prehlade. A o vaspitacima da ne govorim,uopste ih nije briga ako se deca slucajno umokre,budu po citav dan mokra,tako i spavaju... Ja se nadam da ce se Anuska sto pre izleciti, ljubi je jednom za mene
Bak, ja se nadam da ce sve biti u redu sa tvojim muzem
Grlim vas sve do jedne
medolino- Broj poruka : 2604
Godina : 36
Datum upisa : 26.01.2011
Hej a ja tek sada videla ovo, jos citav dan razmisljam jel sve u redu i jel stigao postarMirjana ::Meeeedo ludačice mala medena
Hvala ti za čokoladu a pisamce Čuvaću ga
Ajd,javi se sta je cika dr rekao.
medolino- Broj poruka : 2604
Godina : 36
Datum upisa : 26.01.2011
Lili zao mi je sto se tako osecas. Evo danas cujem u mom gradu 2 takva slucaja 18,19 godina. Tragedija. Ja se trudim da ne mislim mnogo jer svako svoju muku muci i porodici je najteze to je sigurno.
Maus, pa strasno ako je tako u vrticima. Ja sam isla u jaslice od 7 meseci pa obdaniste sve do skole. Ukupno 6 godina, nikad nisam bila bolesna. Jednom boginje, ne znam ni kad. Ali to je bilo nekada...
Maus, pa strasno ako je tako u vrticima. Ja sam isla u jaslice od 7 meseci pa obdaniste sve do skole. Ukupno 6 godina, nikad nisam bila bolesna. Jednom boginje, ne znam ni kad. Ali to je bilo nekada...
dra00- Broj poruka : 1309
Datum upisa : 01.11.2011
Ženske, samo da javim da moj dr misli da je sve OK, a ja njemu bezrezervno verujem! Napisala sam izveštaj u dnevniku.
Hvala što brinete
Lilli, jesi li bila na UZ-u? Bolje si?
Mišu, verujem da si ljuta. I ja bi je ispisala ako ima ko da je čuva.
Hvala što brinete
Lilli, jesi li bila na UZ-u? Bolje si?
Mišu, verujem da si ljuta. I ja bi je ispisala ako ima ko da je čuva.
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
aaaa Miro 2100, pa to je pravi decak, napredujete
Dra
Ja malo zaokružila, jer mi je bezveze da napišem 2152g
Ja malo zaokružila, jer mi je bezveze da napišem 2152g
Ma daj pa ti treba da zaokruzis na 3000 znas kako se prave vazne mame sa njihovom decom pa sve preuvelicaju
Ma i to što kažeš! Evo, dodadoh onih 50
Me too!
Vece cure.Ovih dana i nisam bila bas nesto aktivna,unisti me ova prva smena,jos na to i po koja obaveza posle posla,zubar...Tu i tamo,uvece pogledam sta ima ali nesto nisam imala snage da kuckam,valjda i ovo vreme,sta znam Obecavam,sve cu nadoknaditi Ih bre Maus,Anci se bas namuci,sad i bakterija I ja bih se dobro zapitala po pitanju higijene u vrticu.Dra,slike lepe kao i uvek,jer palo danas druzenje? Bak,sta da ti kazem,bice to sve dobro,nemoj se plasiti,pa i ako mora operacija,sve ce to doci na svoje.Mirjana,bas mi drago da je sve u redu,da je bebica dobro i da dobro napreduje.Pariz,sta ima u Malom Parizu? Cure,toliko sam jos toga htela napisati,ne vredi,stao mozak.Da,nema Bojanice sa nekom slicicom nasih predela,pa da se ubacim ja sa slicicom iz mog kraja,tj mojom rekom SVE VAS
korpica- Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012
Korpice, pa prva smena ne traje do 18h ,a
šalim se...svi smo smoreni po ovom vremenu. Kako se beše...Kolubara? Zar je tako divna? Daj veću slidžeronku
šalim se...svi smo smoreni po ovom vremenu. Kako se beše...Kolubara? Zar je tako divna? Daj veću slidžeronku
drage moje hvala vam
Ma bolje sam, bilo mi je teško i što se bližio trenutak sahrane bilo mi sve teže, znam ja da se tu ne može ništa promjeniti i da je porodici najteže, ali eto skupilo se. Ove sedmice sam saznala da je još jedna moja poznanica iz Mostara umrla, starija doduše ali.., pa mi sve to teško palo.
Danas sam išla na kontrolu jer sam promjenila dr pa nisam mogla otkazivati termin, i sva sreća da je tako zakazano jer bi ja ovako nenormalna vjerovatno otišla na sahranu i tamo umrla od tuge.
Kontrola prošla ok, poslije mi došla sestra sa Klincem i zaova tako da mi je vrijeme brzo prošlo.
Miro drago mi je da je sve ok, jbg ja sam danas bila sluđena a i tebi nije bilo lako.
Maus, baš mi je žao da se Ana toliko pati.
još jednom, sve vas
Ma bolje sam, bilo mi je teško i što se bližio trenutak sahrane bilo mi sve teže, znam ja da se tu ne može ništa promjeniti i da je porodici najteže, ali eto skupilo se. Ove sedmice sam saznala da je još jedna moja poznanica iz Mostara umrla, starija doduše ali.., pa mi sve to teško palo.
Danas sam išla na kontrolu jer sam promjenila dr pa nisam mogla otkazivati termin, i sva sreća da je tako zakazano jer bi ja ovako nenormalna vjerovatno otišla na sahranu i tamo umrla od tuge.
Kontrola prošla ok, poslije mi došla sestra sa Klincem i zaova tako da mi je vrijeme brzo prošlo.
Miro drago mi je da je sve ok, jbg ja sam danas bila sluđena a i tebi nije bilo lako.
Maus, baš mi je žao da se Ana toliko pati.
još jednom, sve vas
lilly13- Broj poruka : 1504
Datum upisa : 29.11.2010
Pariz,ne traje do 18h,ali ustajanje u pola 5 ubi.Jos na sve to,danas mi procuri nos,i non stop me nesto grebucka u grlu,bas bezveze.Nije Kolubara u pitanju,vec reka Gradac,bar jedan njen mali deo.Jos jedna
Kako da postavim vecu sliku,ova mi je rezolucija najveca ponudjena?
Lepo je...je l ti blizu taj raj?
preko koga postavljaš fotke...menja rezoluciju na 640x480-čiji mi se da nam je većina na toj.
preko koga postavljaš fotke...menja rezoluciju na 640x480-čiji mi se da nam je većina na toj.
Korpice
Da, ja sam se bila jako uplašila za bebu danas...jako!
Hvala vam svima što ste me tešile i hrabrile
I meni je drago da nisi mogla da otkažeš pregled, jer ti stvarno nisi sada za tako tužne scene Šta ćeš? Da je nas neko pitao, to se nikada ne bi dogodilo! Teraj se da misliš na druge stvarililly13 ::
Da, ja sam se bila jako uplašila za bebu danas...jako!
Hvala vam svima što ste me tešile i hrabrile
Hvala Pariz Jeste,doduse drugi kraj grada,ali,sve je to tu.Inace,u njoj sam se kupala bezbroj puta,samo,malo vise je hladna.Ajde da probam jos jednom na tu rezoluciju,preko TinyPika.
Ma jok,ne razumem bas,opet mala
klik na http://tinypic.com
tamo gde piše resize-otvori i podesi na 640x480, iznad toga ubaciš fotku, i prati uputstva
tamo gde piše resize-otvori i podesi na 640x480, iznad toga ubaciš fotku, i prati uputstva
Strana 38 od 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Majska jutra
» Majska jutra
» Majska jutra
» Majska jutra
» Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete
» Majska jutra
» Majska jutra