KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Suncana majska jutra

+35
maza1972
buby
Mrvica
lolipop
LaFolie
missile
anak
MAAKKI
bebko
heart84
jaca*caca
Tinche
bak
cicsa80
Xena
caci
nacKa
djole42
Tanja83
BiKsi :)
Kamilica
lilya
Mirjana
korpica
Milijana
medolino
lilly13
KoMetaK
MARA
dr mali pariz
Gramatika
Orline
dra00
Republica
maus
39 posters

Strana 24 od 40 Prethodni  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Sledeći

Ići dole

Suncana majska jutra - Page 24 Empty Re: Suncana majska jutra

Počalji od Gramatika 17/5/2012, 10:22

Хвала, Пари, даће Бог!

Маус, сад ме подсети и Милијана на твој јутрошњи пост.
Моја братаница и братанац су прве године у вртићу прошли као Ана. Више су били болесни него здрави, па су у тим ситуацијама остајали код бабе. Исто тако када се нагло мења време, или је нека епидемија, они остану код бабе... После су ојачали, али су се напили разних сирупа, да полудиш!

Милијана, у апотекама има воштаних чепова за уши, раде одлично!
Gramatika
Gramatika

Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 17/5/2012, 11:11

Dobro jutro cure drage sunny
Gramatika, nek ti je srećna godišnjica i da te muž obraduje rezultatima analiza Laughing love
Mili, šta te snađe v Spakuj ti decu i beži na more da se odmoriš, a mužić nek vam se pridruži kad bude mogao usne usne usne
Dra00 queen as
Mišu, šta da ti kažem... Nadam se da će brzo proći zagrljaj
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 17/5/2012, 11:32

Dobro jutro ljubav
Uspavali se jutros mm i ja. Budim se pogledam na sat 8:20 affraid A radimo oboje od 9h. Sreca pa nije frka ako se kasni. Mislim, ne izlazi se u 17h pa kao i ako kasnis nije strasno. Debelo sam ja to odradia, verujte mi na reci. E da, a prvi put sam se probudila nesto pre 7 i onako jos uvek bunovna, cujem mm kako lagano hrce pored mene i samo mu se dodatno uguravam u krilo i molim boga da je subota, a do subote.. Shocked
Elem, juceranji dan: s posla trci na yogu u 5:30, mm me cekao posle yoge, trci kuci da se istusiram (ocedim se na casu svaki put bez obzira da li je napolju + ili - 15), trci u Smokvicu na klopu i onda u pozoriste, pa posle pozorista na pivo. Nije ni cudo sto smo se uspavali.
A predstava... Sta da vam kazem, nije to predstava za nas, mi smo u njoj glumci, reziseri, scenaristi, tekstopisci... Draga moja Maus, nista ti ne popustas, imas tu predstavu na ovim stvanama svakog dana, imala si je u vlastitom zivotu. Sto bi rekao mm: "Da se za ove iz RZZO-a, socijalnog, domova zdravlja i klinika i privatnih i drzavnih organizuje po jedna besplatno prikazaivanje, mozda i ukapiraju neke stvari." Plakali smo oboje, verovatno su i drugi plakali, ne znam, nisam obracala paznju na druge. Kad sam videla glumicu koja je pricala Metinu pricu odmah sam znala da ce to biti njena prica, pre nego sto je progovorila. Tako nekako i zamisljam Metu, visoku zgoljavicu, bele puti i duge kose, svu tako neznu kao neki cvet. Posle predstave sam bila malo tuznjikava, ali me je brzo proslo. Svaki put kad se ratuzim pomislim: "To je nas izazov, samo treba da ga pobedimo. Da ne mozemo da se nosimo s time, sigurno ga ne bih ni imali." Tako ja razmiljam o svemu ovome i to mi daje snagu. Eto, udavih vas sad Rolling Eyes

E, a dok mene nije bilo na ovim stranama, vidim ja da ni vi niste casile caska i trosile vreme na glupave i vec milion puta vidjene TV duele za siroke narodne mase (kad sam cula da ce biti duel, prvo sto mi je palo na pamet je "Hleba i igara" da se narod necim zanima i na svoje muke ne misli) nego ste bile vredne pravile snenokle i pisakarale ovde.
Pari, hvala za diiivnu poslasticu. Mljaaac!!!! Ja ovih dana slatko samo ovde virtuelno jedem, a i od toga sam pocela da se plasim Rolling Eyes
Mirka, pa ova musavica je med medeni osmeh srce A druga je vec velika devojcica osmeh srce A ni tetka ne izgldeda lose, da ti ja kazem love
Kami, u pravu si, samo jurcam, mozak da sto manje zamaram pitanjima i uspeva mi yes Evo jedan cvetni za tebe cveće i jedan za Draganicu cveće
A dok su se Mili i Mirka sporazumele, a Lenka se umesala  b Precakano sreca
Dra... Gde ti nas sve vodis... likeit Hvala ti draga i za putovanje i za kafu ljubav
E Maus, sto se decijih prehlada tice, ne znam sta da ti kazem. Mozda neko nema gde da ostavi dete, pojma nemam. Malo mi neverovatno da vidi da mu je dete bolesno, a dovodi ga u vrtic, ali verovatno svega ima, ko ce ga znati. Neka je Ana ostala kod kuce da joj sto pre bude bolje. Valjda tako mora dok malo ne ojacaju. Evo jednog veeelikog ljubav da sto pre prodje kasalja. Ja sam radila u vrticu dok sam studirala, privatnom. Mili draga, i tamo ti je isto, mali su bre, trpaju sve usta, od ruku pa svega sto dohvate, razmenjuju svoje tekucine iz usta i nosa i samo balave i nit znaju da stave ruku na usta kad kaslju, niti kad kijaju. Dovoljno je da jedan u toku dana zaslini, eto ti sutra jos petoro.
Pari, odlican ti dorucak love
Gramatika, ajde sa srecom pa da rezultati budu dobri igra Srecna godisnjica.
Mili, Mirka ti je dala majpametniji moguci savet likeit

Eto tako, sve vas d
I ono moje sunce i more od juce ne uradise nista, danas sam presla na:
Suncana majska jutra - Page 24 Dxjz8
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od korpica 17/5/2012, 11:39

Jutro cure.Dra,divno,nemam reci ljubav Hvala na kafici.Maus,stvarno,ni ja ne razumem roditelje koji salju bolesnu decu u vrtic.I eto,odmah se prenese na drugu decu.Da nam Anci sto pre ozdravi i prodje taj dosadni kasalj i curenje nosa usne za nju.Pariz,hvala i tebi na kafici.neka si se ti lepo najela Very Happy Da znas samo sta sam ja doruckovala v Kuvala za juce mm za rucak pasulj,sto rekla moja komsinica,kao med je.Sinoc dosla,jede mi se,ali reko,gde da ga jedem u 11 sati.Taman da crknem.E jutros nisam mogla da odolim,urezala kupus i jela.Necu puci ali cu eksplodirati.Sta da radim kad preskacem rucak kuci.Lepo danas da prodjes na uz,jedva cekam da vidim veceras izvestaj b b Gramatika,srecna vam godisnjica,da muz danas lepo prodje,sa dobrim rezultatima.Mamis sunny Kod nas,imam osecaj,kao da ce svake sekunde sneg da padne.Strasno!Milijana,bas ti se ne da,da odmoris,gde danas nadje komsija da busi kupatilo c Ostale cure,da ne nabrajam,sve vas ljubav
korpica
korpica

Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od anak 17/5/2012, 11:51

sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny poljubci
anak
anak

Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 17/5/2012, 11:59

ZeMske samo da vam posaljem malo pozivtine energije i sunca iz Budimpeste! sunny sunny Da sam znala da ovde nije hladno, dosla bih i ranije! lol!
Dra, divne su ti ove jutranje kafe, ja ne stizem da pisem, ali virnem da vidim odakle nam je spremas, a danasnja mi se posebno dopala sto je iz mog mesta (Meta)! lol! Hvala ti puno! queen
Gramatika, srecna vam godisnjica, pa da sledecu docekate sa decijim placom u kuci! Very Happy osmeh srce I drzim fige za danas tm!
Milijana i Mira ko da nisu iz istog kraja, ne razumeju se lol! srcasti poljupci
Pari, sta si radila od analiza? OGTT kad si tako ogladnel? usne
Lilya, rasplaka me, podseti me na predstavu, i ja cu opet otici da je vidim, samo i ja pre postupka, da se lepo isplacem i izbacim svu negativnu energiju. I da znas, nisamo svercovali nikakav materijal, ne znam otkud mu ta ideja Shocked Laughing Ajde da organizujemo akciju i sakupimo pare za nase lekare i sestre iz Srbije i posaljemo ih sve na predstavu, a ja znam da ce nam reziser dati sigurno popust, ako je ne odigraju i za dzabe. Very Happy
Anak, ne komentarisah ti jaja, vala i ja prvi put vidim ovo sa 3, vidim ja da nesto ona slute, bice i jaja i beba kod vas pove godine na pretek!! osmeh srce smajli angel
Stiskam vas sve i cekam da vidim sta ste se dogovorile za nedelju, jedva! Sta treba da vam ponesem iz Budimpeste za druzenje? Very Happy
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 17/5/2012, 12:45

Lilya draga da te obradujem. Kod nas je sinoć bilo Sunca. Danas duva vetar, ali je ipak toplije i sve mi se čini da će vetar rasterati oblake yes A kod Metice već toplo, znači da taj talas stiže kod nas, pa uskoro i kod vas!
Korpice, leglo pasuljče i mlad kupusić. Sad još sijesta Wink i da te Bog vidi!
Anak mila, jesi li se odlučila za destinaciju? Bg ili Prag?
Meta, kako te je Lilya lepo opisala! I ja te takvu zamišljam Very Happy
Rado se pridružujem toj akciji skupljanja novca za predstavu yes
Treba se raspitati kada imaju neki simpozijum i sl. Pa tako "čoporativno" ih odvesti da vide i kol'ko-tol'ko dožive!
Toliko od mene do sutra. Sinoć zvala jedna od kozmetičarki( koja je bila na odmoru kad je meni trebala depilacija) da mi kaže da mogu doći danas u 15h. Pa pošto mi obično treba ceo dan da se spremim, odoh ja sada da opet ne zakasnim. Posle toga kafica sa drugaricama, pa me mm vodi na pizzu. Danima mi se jede, još od kad je Cole prvi put zamesio Laughing
Sve vas ljubav
Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 17/5/2012, 13:16

Natera me da uletim još jednom, da vas obradujem Laughing
Šta ovo blješti ispod roletne?
Suncana majska jutra - Page 24 Imag0135e
Šta ovo greje parket?
Suncana majska jutra - Page 24 Imag0021qh
Pa sunny sunny sunny yes
Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 17/5/2012, 13:23

Mirjana ::Natera me da uletim još jednom, da vas obradujem Laughing
Šta ovo greje parket?
Pa sunny sunny sunny yes

Mirka, salji malo tog sunca vamo bravo bravo bravo
lilya
lilya

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 17/5/2012, 14:44

Jes Mirka, opisa me Lilya, ali ce se prevariti sa ovom zgoljavicom kad me vidi Razz Laughing Hvala ti Lilya na komplimentima, da sam visoka-jesam, bele puti-jesam, nezna - i tako i tako, ali zgoljava nisam bila nikad Laughing Vecito kuburim sa kg Rolling Eyes
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 17/5/2012, 15:24

Zene, pisem s mobilnog pa ne mogu staviti sliku racuna. Uglavnom, zvali su me iz apoteke. Gde. Sam narucila. Utrogestan. Za jednu forumsku drugaricu: s5igao je i. Kutiju od 200mg sam platila.577din. Izvinite )na tack!ma. Mob mi je pre)ac8o a i na. Mukama-depilaciji sam.ako n3k9m treba. Utro. Nek. Pise na. Pp
Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 17/5/2012, 15:29

Mirjana ::Zene, pisem s mobilnog pa ne mogu staviti sliku racuna. Uglavnom, zvali su me iz apoteke. Gde. Sam narucila. Utrogestan. Za jednu forumsku drugaricu: s5igao je i. Kutiju od 200mg sam platila.577din. Izvinite )na tack!ma. Mob mi je pre)ac8o a i na. Mukama-depilaciji sam.ako n3k9m treba. Utro. Nek. Pise na. Pp

Hahahahaha... Koja si ti queen
lilya
lilya

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 17/5/2012, 15:59

lilya :: "To je nas izazov, samo treba da ga pobedimo. Da ne mozemo da se nosimo s time, sigurno ga ne bih ni imali." Tako ja razmiljam o svemu ovome i to mi daje snagu. Eto, udavih vas sad Rolling Eyes

Very Happy eto kako identično mislimo. Samo ja to ne zovem izazovima , već iskušenjima pred koje nas Bog stavlja.A time nas uči samo strpjivosti, smirenosti,umerenosti i još po nekim osobinama koje nam često nedostaju. Suncana majska jutra - Page 24 561840
Neka si se ti nama uspavala, verujem da si stigla sve, svejedno. Nego, moram da kažem da mi je jako žao što ta predstava ne dolazi u moj grad. To je šteta kao i ti vanredni postupci koji se organizuju samo za žene iz BG i NS. Često "unutrašnjost" ostane uskraćena za neke korisne stvari....nekorisnih uvek i svuda.
korpica ::pasulj,sto rekla moja komsinica,kao med je.Sinoc dosla,jede mi se,ali reko,gde da ga jedem u 11 sati.Taman da crknem.E jutros nisam mogla da odolim,urezala kupus i jela.Necu puci ali cu eksplodirati.
lol! lol! baš si me nasmejala onako-pošteno!
Nikad nisam doručkovala pasulj, ali nikad...al su me zato ove masne piroške baš mučile...danas konačno saznadoh i zašto. Sin mi leži na dušniku. Izveštaj sa UZ ću na Dešavanjima. Bilo je fino, kao i uvek. Suncana majska jutra - Page 24 275568
Metaurina ::
Pari, sta si radila od analiza? OGTT kad si tako ogladnel? Suncana majska jutra - Page 24 582639

Mila, svašta nešto što dosad nisam i ono uobičajeno.Završila sam ja sa svojim OGTT-ovima. nem toga više za mene. nego, kad radim krvnu sliku, i posebno još glukozu, trudim se da ne večeram, da se ne opteretim. A pošto sam ručala...paštetu u 17h Rolling Eyes, tako mi tekna, što bi moji Makedonci rekli, onda mi nije bilo smisleno da išta jedem posle toga. A koliko te glad umara u trudnoći, uskoro ćeš i sama saznati, Bože zdravlja.
Ceo dan mi se samo spava, a onda kad se nekako polu-spustim, onda ne mogu da se namestim.
Njoj glava dole levo, njemu gore desno, i kako god da se okrenem, neko čvaka, smeta mu...šta ću, onda da legnem na teme glave možda Rolling Eyes
Odoh da napišem izveštajčić, ljubim vas! Suncana majska jutra - Page 24 275568
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 17/5/2012, 16:57

evo jedne fotkice koja me je danas raspilavila totalno osmeh srce

Suncana majska jutra - Page 24 556204_308752122538419_105165239563776_707540_1954200202_n
Botox
Botox

Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Xena 17/5/2012, 17:23

Dobar dan lepotice moje.
Nemam mnogo vremena, samo sam svratila da vas pozdravim i virnem sta ima novo.
Pari moram sad da skoknem i na desavanja da procitam izvestaj b b
Maus, mozda i jesmo u nekom srodstvu, ko zna sta je neki pradeda radio po Srbiji lol! U svakom slucaju znam da ces se oduseviti ovom Bojaninom fotkom. Gospode koliko je to slatko, sva sam se raspilavila smajli angel
Sve sam iscitala, ali nemam vremena da nabrajam, zato cu samo da vas d ali bas, bas sve do jedne.
Xena
Xena

Broj poruka : 654
Datum upisa : 17.05.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bebko 17/5/2012, 17:35

Dan Jutra
maus ::Dobro jutro!

Dra, jutros dok sam isla na posao pomislila sam na tebe i gde ces nas voditi. Nisam mogla zamisliti ovakvu lepotu. Na tren se ogrejah i uzivam u sumu splavova dok za pocetak samo brckam nogice. Kafa je divna. Hvala Dra! I da, zato ces ti roditi devojcicu ili devojcice pa ce biti miljenica/e u porodici Very Happy

Gramatika srecna vam godisnjica zabavljanja i jos dugo godina da ste zajedno.

Mala pa ti si Velji sve, bas sve! Bravo za obavljeni posao. Sad jedna pileca supica sa puno persuna i sargarepe. Snenokle cu posle kafice da smazem, tj posle kafe i dorucka. Od kada ih nisam jela...

Bebko draga sta si resila?Jel kreces odmah ili ces ipak sacekati koji mesec?

Lilya divna je slika. Nasmejanice lepa lol! Proslogodisnji odmor je za pozeleti. Dobro je da si najavila bolovanje. Jos samo malo i pravac Prag radost radost radost radost radost Zao mi je sto nisam u mogucnosti da odgledam predstavu.

Loliska mislim na tebe i jedva cekam da svratis u Lozanu siti.

Djole i mene ovaj klinja sa avatara odusevljava.

Kamilice pozdravi Draganu punu, a tebi saljem jedan veeeeeeeeeeeeeliki zagrljaj

Ova kisa i hladno vreme me izludjuju. Nagarila sam klimu na 26 stepeni Laughing dok se ne ugrejem. I poludecu vise od vrtica i Anine prehlade. Dodje mi da je ispisem. Od juce pocelo curkanje nosa i kijanje. Sinoc u toku noci kasljanje. Nije u vrticu. Otisla sam na posao i jos je spavala. Milan me je zvao, kaze kaslje i ima puno slina. Ovo je , ja mislim, 6. put u roku od 5 meseci da slini. Bukvalno, 3 nedelje ne ide u vrtic 2 ide. Prekuce, kada sam otisla po nju u vrtic, vidim njih troje sline do brade, kaslju i kijaju. I onda mi kazu da je normalno da dete koje ide u vrtic stalno bude bolesno ili prehladjeno. Ali meni to nije normalno, kako moze biti normalno. Ako vodim dete zdravo u vrtic, to ocekujem i od drugih roditelja. Ja je jutros nisam odvela i nece ici dok skroz ne ozdravi. I volela bi da i drugi roditelji tako postupaju.
Eto iskukah, ali zaista, od kada je krenula u vrtic stalno ili kija i slini ili ima temperaturu ili kaslje. Do polaska u vrtic nisam znala sta je temperatura.

Za sve vas jedan veliki poljubac.

Morala sam prvo mišicin post da nađem da vidim šta se dešava na Kutku,pa dalje... Very Happy osmeh srce

lilya ::
A predstava... Sta da vam kazem, nije to predstava za nas, mi smo u njoj glumci, reziseri, scenaristi, tekstopisci... Draga moja Maus, nista ti ne popustas, imas tu predstavu na ovim stvanama svakog dana, imala si je u vlastitom zivotu. Sto bi rekao mm: "Da se za ove iz RZZO-a, socijalnog, domova zdravlja i klinika i privatnih i drzavnih organizuje po jedna besplatno prikazaivanje, mozda i ukapiraju neke stvari." Plakali smo oboje, verovatno su i drugi plakali, ne znam, nisam obracala paznju na druge. Kad sam videla glumicu koja je pricala Metinu pricu odmah sam znala da ce to biti njena prica, pre nego sto je progovorila. Tako nekako i zamisljam Metu, visoku zgoljavicu, bele puti i duge kose, svu tako neznu kao neki cvet. Posle predstave sam bila malo tuznjikava, ali me je brzo proslo. Svaki put kad se ratuzim pomislim: "To je nas izazov, samo treba da ga pobedimo. Da ne mozemo da se nosimo s time, sigurno ga ne bih ni imali." Tako ja razmiljam o svemu ovome i to mi daje snagu. Eto, udavih vas sad Rolling Eyes

E, a dok mene nije bilo na ovim stranama, vidim ja da ni vi niste casile caska i trosile vreme na glupave i vec milion puta vidjene TV duele za siroke narodne mase (kad sam cula da ce biti duel, prvo sto mi je palo na pamet je "Hleba i igara" da se narod necim zanima i na svoje muke ne misli) nego ste bile vredne pravile snenokle i pisakarale ovde.
Pari, hvala za diiivnu poslasticu. Mljaaac!!!! Ja ovih dana slatko samo ovde virtuelno jedem, a i od toga sam pocela da se plasim Rolling Eyes
Mirka, pa ova musavica je med medeni osmeh srce A druga je vec velika devojcica osmeh srce A ni tetka ne izgldeda lose, da ti ja kazem love
Kami, u pravu si, samo jurcam, mozak da sto manje zamaram pitanjima i uspeva mi yes Evo jedan cvetni za tebe cveće i jedan za Draganicu cveće
A dok su se Mili i Mirka sporazumele, a Lenka se umesala  b Precakano sreca
Dra... Gde ti nas sve vodis... likeit Hvala ti draga i za putovanje i za kafu ljubav
E Maus, sto se decijih prehlada tice, ne znam sta da ti kazem. Mozda neko nema gde da ostavi dete, pojma nemam. Malo mi neverovatno da vidi da mu je dete bolesno, a dovodi ga u vrtic, ali verovatno svega ima, ko ce ga znati. Neka je Ana ostala kod kuce da joj sto pre bude bolje. Valjda tako mora dok malo ne ojacaju. Evo jednog veeelikog ljubav da sto pre prodje kasalja. Ja sam radila u vrticu dok sam studirala, privatnom. Mili draga, i tamo ti je isto, mali su bre, trpaju sve usta, od ruku pa svega sto dohvate, razmenjuju svoje tekucine iz usta i nosa i samo balave i nit znaju da stave ruku na usta kad kaslju, niti kad kijaju. Dovoljno je da jedan u toku dana zaslini, eto ti sutra jos petoro.
Pari, odlican ti dorucak love
Gramatika, ajde sa srecom pa da rezultati budu dobri igra Srecna godisnjica.
Mili, Mirka ti je dala majpametniji moguci savet likeit

Ja bih volela da pogledam predstavu ali kako je Bg daaaleeekooo moraću da se strpim da je postave na youtube Rolling Eyes
A i ti lilya nisi loša u hvatanju beleški lol! dobar si ti đak Very Happy

lilya ::
Mirjana ::Natera me da uletim još jednom, da vas obradujem Laughing
Šta ovo greje parket?
Pa sunny sunny sunny yes

Mirka, salji malo tog sunca vamo bravo bravo bravo

Vala Mirka blagiš tebi sa toliko sunca,kod nas već nekoliko dana nikako da svane lol!
Šalji malo i ovamo južnije Very Happy

Ja sam odlučila da ipak još malo sačekam na moje pingvine,nekako mi mnogo brzo ovo...
Neka se srede hormoni pa ima vremena...Ova veštica je već ona moja stara,tako da se polako sve vraća na svoje mesto...
A sad odoh da vidim šta se drugo radi na Kutku, jer zaglavih dole kod kolača lol!
i odoh da vidim šta nam rade Ivona i Dušan smajli angel
bebko
bebko

Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 17/5/2012, 18:31

Suncana majska jutra - Page 24 543728neka si odlučila malo da sačekaš...malo će sigurno da znači.
Ljube te moje Suncana majska jutra - Page 24 995453 Suncana majska jutra - Page 24 995453
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 17/5/2012, 20:43

Ajmeeeee, koliko strana! Ja da vam mahnem i odo!!!

Ja jutroske zoru prevarila, išla na Institut Čigota, dala krv za hormone štitne, odradila uz, i zakazala dexa test, merenje mineralizacije kostiju, da vidim na čemu sam. Zakazali mi za 27.7. Very Happy No, bolje ikad, nego nikad.

Sinoć smo bili malo kod zaove i njenog dečkonje, propisno nas nahranili pancerotama. Njen momak je stvarno car sa testom, odličan je testomesac.

Danas bili kod ColoviH matoraca na ručku,bila i zaova i njen momak, pa priči nikad kraja. Suncana majska jutra - Page 24 196545

Posle nam došli brat i snajka, sa dvoje mladjih klinaca, dovezli mamu kući, pa se malo i izgnjavismo i tako!

Sutra veče planiramo na Zlatibor, na jedno noćenje, u subotu se vidjam sa Bobicom i Dimitrijem Suncana majska jutra - Page 24 21831 Suncana majska jutra - Page 24 512172 , a kasnije idem na Noć muzeja, to mi se vodi kao poslovna obaveza, mada uvek bude zanimljivo i dobro zezanje!

U nedelju zakazano druženje sa Coletovom koleginicom, i njegovom starom poslovnom ekipom sa bivšeg radnog mesta! I tu će nam biti super druženje! Suncana majska jutra - Page 24 561840

Eto takoc! Svašta nešto i ništa! Uglavnom samo lunjanje, lunjanje, lunjanje!

A pomenutu svadbu imam 3.juna, pričala sam vam da sam pristala da budem kuma drugarici! Inače ne bih išla, ali sam prelomila. Skinuću crninu za ocem, jer bolje da izdržim taj jedan dan, nego da se kajem ceo život što kumstvo nisam prihvatila i stisla petlju da budem jaka tada. Jer teško bi mom srcu bilo kad god, pa i da je godišnjica tati izdata, i da je više vremena prošlo...

I da vas stisnem i da vam kažem da su mi super postavljene slife na prethodnim stranama!

Broj poruka : 22703
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gramatika 17/5/2012, 21:35

Добро вече, Јутра!
Само да јавим први извештај од др Винке. Допунила дг. oligoathenoteratospermia. Nalazi su manje- više slični kao i pre. Ali je sve ok što se tiče uz i običnog urološkog pregleda.
Nije ga slala da radi hormone, jer smatra da je uzrok njegov način života(stres u enoooormnim količinama, cigare i alkohol) i godine(47). Malo me to zbunilo, ali ona valjda zna bolje od nas.
Pošto joj je rekao da od 19. jula ulazimo u proces vto, prepisla mu jeproxeed zbog pokretljivosti, 2g vitamina C dnevno i smanjenje cigara i alkohola, pošto na stres ne može da utiče.

Eto...
Gramatika
Gramatika

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dra00 17/5/2012, 21:38

Miro pa ti citav dan na depilaciji Wink , uh kako trpis, ja sam na svu srecu bar tog problema postedjena, kod mene sa lupom trazis dlacicu. Jedino nausnice i to ponekad - jedva istrpim
Bojana kakva slika nemam reči
Biksi kuma, bice to sigurno jedan divan pocetak, idi i pokusaj da se opustis i budi u svom elementu i naravno slike cveće
Ja sam u guzvi nekoj na poslu pa ne stizem mnogo da pisem, sem ono rano ujutro. Danas sam uspela i da odspavam, sad sam ustala i mislim sta cu raditi celu noc Shocked
dra00
dra00

Broj poruka : 1309
Datum upisa : 01.11.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dra00 17/5/2012, 21:43

Gramatika, nije to los izvestaj. Samo vitamini i sa takvim nalazom u vto bez problema igra
Moram da pohvalim mm koji je prestao da pusi, alkohol bas ako situacija nalaze(svadbe i sl), vitamini... a ja ga bodrim i kazem pridrzavaj se jos malo da za vto bude sve ok
dra00
dra00

Broj poruka : 1309
Datum upisa : 01.11.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 17/5/2012, 21:48

Rode moj, sad se setih da si pričala za kumstvo...pomislila sam da je iskrsla još neka svadba.
Inače primečujem da sem što krkaš testa lol! imaš baš dosta druženja ovih dana...
Hvala ti na onom linku, svakako ćemo i mi izaći u Noć muzeja Very Happy
Inače, da pozdraviš Bobičastu,a njenog batu da ugnjaviš pošteno...frajera sa šiškama king
Ej, svašta si od nalaza radila...i tek ćeš.Kad ti reče kad je more?
Grama, i mom dragom je prva dg bila slična toj...imala je i zoo i grupu III.
2gr C vitamina! Mašala!Sve smo spominjale po gram, al ga Vinka ukroti, biće zbog cigara dodatno.
Laka noćca!
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gramatika 17/5/2012, 21:50

dra00 ::Gramatika, nije to los izvestaj. Samo vitamini i sa takvim nalazom u vto bez problema Suncana majska jutra - Page 24 745955
Moram da pohvalim mm koji je prestao da pusi, alkohol bas ako situacija nalaze(svadbe i sl), vitamini... a ja ga bodrim i kazem pridrzavaj se jos malo da za vto bude sve ok

Nije i meni se čini. Samo, ne znam koliko će mm biti disciplinovan, nije njemu trebala Vinka da mu otkrije štetnost duvana i alkohola.
Gramatika
Gramatika

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gramatika 17/5/2012, 21:52

dr mali pariz ::
Grama, i mom dragom je prva dg bila slična toj...imala je i zoo i grupu III.
2gr C vitamina! Mašala!Sve smo spominjale po gram, al ga Vinka ukroti, biće zbog cigara dodatno.
Laka noćca!

Jeste, jeste, pa taj puši, ne pitaj!
Gramatika
Gramatika

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 17/5/2012, 21:54

A jbga, ako je čovek pod stresom, negde mora imati ventil...šta da kažem.
Nek on bar malo popravi nalaz, pa nek par komaTa pronađu , a da ne kašlju od cigara, i eto trudnoće.
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 24 od 40 Prethodni  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh