Moji momci- Joca i Fića :)
+20
Masha UK
korpica
MARA
Sami
Struzzo
Tanja83
cufta
Sneza
catherine290505
jecab
lena
BiKsi :)
dr mali pariz
maus
Simona
lolipop
Milijana
nina :)
caci
Jagodica-Bobica
24 posters
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Moji momci- Joca i Fića :)
Jagodice,
ja sam tek sad ugledala ovaj dnevnik...Momci su ti preslatki...Mlađi me jako podseća na mog sestrića Vuka..Maza...Stariji sigurno ima puno simpatija u školi...
Divno je kako žele sestricu...
Nadam se da će ti proces usvojenja biti lakši od pomenutih trudnoća....da što pre dobijete toliko željenu devojčicu....
P.S. Nisi odavno pisala ovde....kako đak prvak?
ja sam tek sad ugledala ovaj dnevnik...Momci su ti preslatki...Mlađi me jako podseća na mog sestrića Vuka..Maza...Stariji sigurno ima puno simpatija u školi...
Divno je kako žele sestricu...
Nadam se da će ti proces usvojenja biti lakši od pomenutih trudnoća....da što pre dobijete toliko željenu devojčicu....
P.S. Nisi odavno pisala ovde....kako đak prvak?
Struzzo- Broj poruka : 7041
Godina : 48
Datum upisa : 27.09.2008
Hvala draga Struzzo, ne znam kako mi je promaklo da si pisala...
Momci su stvarno posebni, nije što su moji... Prvak se prilagodio odlično! U početku mu nije bilo preterano zanimljivo jer je sve to što su radili već znao
E, sada kada su malo odmakli i krenuli sa nekim ozbiljnijim stvarima sada je već u svom elementu
Najveći problem sa njegovom školom je taj što kada dodjemo po njega on neće da ide kući On ostaje u produženom boravku i kada završe sa domaćim zadacima imaju pravo da gledaju crtaće. E problem je upravo u tome što ga mi ometamo u gledanju kada dodjemo po njega
Što se Joce tiče moram da kažem da nisi u pravu. Koliko će Fića to biti, Joca nije ženskaroš. On je već dve godine zaljubljen u istu devojčicu, ćerku jednog našeg prijatelja. Romantična duša
Sve u svemu dobri su momci, rastu, napreduju...
Pre mesec-dva sam se šokirala kada sam shvatila da Joca nosi isti broj patika kao ja! Da mi njih nije ne bih ni znala kako vreme leti...
Momci su stvarno posebni, nije što su moji... Prvak se prilagodio odlično! U početku mu nije bilo preterano zanimljivo jer je sve to što su radili već znao
E, sada kada su malo odmakli i krenuli sa nekim ozbiljnijim stvarima sada je već u svom elementu
Najveći problem sa njegovom školom je taj što kada dodjemo po njega on neće da ide kući On ostaje u produženom boravku i kada završe sa domaćim zadacima imaju pravo da gledaju crtaće. E problem je upravo u tome što ga mi ometamo u gledanju kada dodjemo po njega
Što se Joce tiče moram da kažem da nisi u pravu. Koliko će Fića to biti, Joca nije ženskaroš. On je već dve godine zaljubljen u istu devojčicu, ćerku jednog našeg prijatelja. Romantična duša
Sve u svemu dobri su momci, rastu, napreduju...
Pre mesec-dva sam se šokirala kada sam shvatila da Joca nosi isti broj patika kao ja! Da mi njih nije ne bih ni znala kako vreme leti...
Jagodica-Bobica- Broj poruka : 294
Godina : 41
Datum upisa : 25.04.2011
Sretna nova godina
Sami- Broj poruka : 4068
Godina : 49
Datum upisa : 20.11.2008
Srecna Vam Nova i sve najlepse zele Vam drugari Viktor i Vuk i njihova mama.
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
[Only admins are allowed to see this image]
Simona- Broj poruka : 8349
Godina : 55
Datum upisa : 14.11.2009
korpica- Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012
Srecna Nova 2013 godina i sve najlepse vam zelimo!!!
Masha UK- Broj poruka : 657
Datum upisa : 03.06.2009
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Godina : 47
Datum upisa : 12.11.2010
[Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this link]
[Only admins are allowed to see this link]" alt="" />
[Only admins are allowed to see this link]" alt="" />
cici- Broj poruka : 2588
Godina : 48
Datum upisa : 17.02.2010
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Srecni praznici
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Auuuu, koliko sam lepih želja propustila Nekako sam više na usvojiteljskim stranicama, stvar navike valjda..
U svakom slučaju, veliko hvala devojke, divne ste
Evo, htedoh da se pohvalim mojim momcima i ispričam vam kako su mi ulepšali jučerašnji dan...
Juče je bio radni dan pa su se sva trojica dogovorili da me puste da odspavam malo duže. Mm ih je spremio za školu, bili su tako tihi da me prvi put u životu stvarno nisu probudilil
Prvo se iz škole vratio stariji, Joca. Sav važan čestitao mi je osmi mart, poklonio mi ogrlicu koju je napravio: na tanak končić nanizao je perlice koje je napravio od gline i svaku obojio drugom bojom a sve u mojim omiljenim bojama! Moj veliki momak
Onda je stigao i Fićko On mi je doneo divnu čestitku, najlepšu na svetu. Svako dete je moglo da izabere pesmicu u kojoj se spominje omiljeni cvet njegove mame i Fića je naravno znao koji je moj-jorgovan. Evo kako glasi pesmica:
Mami za praznik
Danas je Osmi mart,
praznik mamice tvoj,
čestitam ti ga srdačno
i primi poklon moj.
Ovu sam sliku radio
za tebe, za tvoj dan,
cveće koje ti voliš,
plavi jorgovan.
Ti mnogo mamice radiš
preko celoga dana,
odmori malo oči
na cvetu jorgovana.
I nacrtao je plavi jorgovan Uz to mi je poklonio i malu lutkicu koju je sam napravio i onda mi je nešto rekao a ja se momentalno rasplakala: Ova lutkica je za tebe da je čuvaš dok nam ne dodje naša devojčica a onda je daj njoj
Divna, divna deca
U svakom slučaju, veliko hvala devojke, divne ste
Evo, htedoh da se pohvalim mojim momcima i ispričam vam kako su mi ulepšali jučerašnji dan...
Juče je bio radni dan pa su se sva trojica dogovorili da me puste da odspavam malo duže. Mm ih je spremio za školu, bili su tako tihi da me prvi put u životu stvarno nisu probudilil
Prvo se iz škole vratio stariji, Joca. Sav važan čestitao mi je osmi mart, poklonio mi ogrlicu koju je napravio: na tanak končić nanizao je perlice koje je napravio od gline i svaku obojio drugom bojom a sve u mojim omiljenim bojama! Moj veliki momak
Onda je stigao i Fićko On mi je doneo divnu čestitku, najlepšu na svetu. Svako dete je moglo da izabere pesmicu u kojoj se spominje omiljeni cvet njegove mame i Fića je naravno znao koji je moj-jorgovan. Evo kako glasi pesmica:
Mami za praznik
Danas je Osmi mart,
praznik mamice tvoj,
čestitam ti ga srdačno
i primi poklon moj.
Ovu sam sliku radio
za tebe, za tvoj dan,
cveće koje ti voliš,
plavi jorgovan.
Ti mnogo mamice radiš
preko celoga dana,
odmori malo oči
na cvetu jorgovana.
I nacrtao je plavi jorgovan Uz to mi je poklonio i malu lutkicu koju je sam napravio i onda mi je nešto rekao a ja se momentalno rasplakala: Ova lutkica je za tebe da je čuvaš dok nam ne dodje naša devojčica a onda je daj njoj
Divna, divna deca
Jagodica-Bobica- Broj poruka : 294
Godina : 41
Datum upisa : 25.04.2011
[Only admins are allowed to see this image]Divni su ti dečaci, jedva čekam da vam stigne i pojačanje!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 43
Datum upisa : 09.05.2010
Jagodice, kakvi su ti momci, predivni, svaka ti cast kako si ih mlada odnegovala! Predivna pesma!
Poljupci za vas od nas troje!
Poljupci za vas od nas troje!
snedra- Broj poruka : 1930
Godina : 56
Datum upisa : 22.05.2012
Strana 2 od 2 • 1, 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|