Chat
+56
Erata
fight&faith
agata
winni
neca73
lenjivica
MAAKKI
bulevarka
nina :)
saska1
tuli
bak
Bjanka
Anavi
anak
medolino
Ema78
daxi011
missile
vremejezabebe
Lily
nena beba
saška
lena
Anuska
bebko
dra00
LaFolie
Botox
Gramatika
heart84
KoMetaK
lilya
dragana76ns
Xena
Kamilica
JocY
jaca*caca
nacKa
Struzzo
bokica
lolipop
laKole
Shizika
Simona
dragmilk
Orline
BiKsi :)
djole42
dr mali pariz
nabla
senka
maus
maza1972
Mirjana
nebuloza
60 posters
KUTAK :: STERILITET :: Povišen FSH
Strana 26 od 37
Strana 26 od 37 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31 ... 37
Re: Chat
navijaaaaaaaaaaaaaaaaammmm
iance, izasla sam iz bolnice i do sutra kljukam antibiotike oralno. doc je rekla da barem tri mjeseca ne bi smjela stimulirati jajnike, u obzir ne dolazi ni brevactid.
ako ta cista zutog tijela ne ode ni za tri mjeseca, onda valja odvagnuti da se laparoskopski odstrani. tako da projekt bejbi moramo staviti na led kako stvari stoje..mogli bi raditi mini ivf's..ali onda bez stoperice.
iance, izasla sam iz bolnice i do sutra kljukam antibiotike oralno. doc je rekla da barem tri mjeseca ne bi smjela stimulirati jajnike, u obzir ne dolazi ni brevactid.
ako ta cista zutog tijela ne ode ni za tri mjeseca, onda valja odvagnuti da se laparoskopski odstrani. tako da projekt bejbi moramo staviti na led kako stvari stoje..mogli bi raditi mini ivf's..ali onda bez stoperice.
nebuloza- Broj poruka : 317
Godina : 51
Datum upisa : 18.06.2011
Nebuloza, a što bez potpisa?
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
meni pun kufer potpisa jer ga ni sama ne mogu gledati..samo nizem dijagnoze, rezultate. nista dobro. umorna sam.
ali evo nesto vedro..uslikano prije dvije godine u zooloskom. mama je sitnicavo pazila na mladunce i da mu slucajno nitko ne pridje. tata je bio uvijek tu negdje, kao lijeva ruka, nikako kao glavni junak price
Ufff, nebuloza, sad iščitah šta se izdešavalo.
Nemam ti šta reći, sem da saosjećam, i da sam pomalo i bijesna što uvijek tako mora nekim težim putem.
Majmunčići su super.
Lakole, tek sad videh i sliku što si mi postavila. Zahvaljujem na replici
Drži fige već od sad, i prašim malo
Nemam ti šta reći, sem da saosjećam, i da sam pomalo i bijesna što uvijek tako mora nekim težim putem.
Majmunčići su super.
Lakole, tek sad videh i sliku što si mi postavila. Zahvaljujem na replici
Drži fige već od sad, i prašim malo
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
nebuloza, možda ti i treba da malo odmoriš od svega.
i meni je već poprilično muka od dijagnoza, pretraga, kontrola...
kod hematologa sam sa onim nalazom genskih mutacija bila u maju, a tek sad sam se nakanila da odem do laba da uradim dodatne analize koje je tražila.
nešto mi palo napamet, ja odlučila čekati pon pa ako ne dobijem, onda pišnuti test, međutim, stavljam 2 utrogestana 100 uveče. da li će mi oni svakako odgoditi menstruaciju? sa utrogestanom nemam baš puno iskustva.
laKole- Broj poruka : 1553
Datum upisa : 16.02.2010
cure, ma zaista se mogu opustiti. imam jednu divnu curku :))))))
odoh stesati liniju do jesene pa onda kud koji!
utrici ti mogu odgoditi menstruaciju. dakle to sto pod utricima menga ne dodje ocekivano, to nije nista cudno.
koji ce ti biti DPO u ponedjeljak?
odoh stesati liniju do jesene pa onda kud koji!
utrici ti mogu odgoditi menstruaciju. dakle to sto pod utricima menga ne dodje ocekivano, to nije nista cudno.
koji ce ti biti DPO u ponedjeljak?
ponedjeljak je, mislim, 16 dpo.
iui je bila u subotu u 12, a stop sam primila četvrtak u 16. mislim da je ovulacija onda bila u tu subotu rano ujutro.
iui je bila u subotu u 12, a stop sam primila četvrtak u 16. mislim da je ovulacija onda bila u tu subotu rano ujutro.
pa tu bi vec trebala vidjeti crtu
Šta znam, meni utrići nisu odgađali M Al ja sam slučaj.
Vjerovatno ti i jeste bila u subotu O. Ja sam i kod IUI radila ranije, neki 14dpo. Nisam test već betu,
Nebuloza, znamo da je curka tvoj endžin, ali mi je prosto žao zbog gluposti koje ti se dešavaju. Zagrli ti tvoju maluod nas, tetki sa Kutka
Vjerovatno ti i jeste bila u subotu O. Ja sam i kod IUI radila ranije, neki 14dpo. Nisam test već betu,
Nebuloza, znamo da je curka tvoj endžin, ali mi je prosto žao zbog gluposti koje ti se dešavaju. Zagrli ti tvoju maluod nas, tetki sa Kutka
ma i ja sam slučaj, tri dana poslije prekida stimulacije krenulo krvarenje, pa opet ne dočekah više od 10 dana nakon punkcije folikula (bez terapije, a čitala ženama se oteglo i na više od 3 sedmice). pa, zbog one ciste dobih progesteronsku th - trebala sam piti 15 dana smeđe tbl cycloproginove da prokrvarim, pa 3. dan uzimanja krenu krvarenje.
znači, testić bi mogao već sutra?
znači, testić bi mogao već sutra?
Pa beta bi, a testić nisam sigurna.
Lakole,nadjoh te ovde A ja cekam vesti u klubu
ja sam za betu,u testove bas nemam neka poverenja,mada to je moje misljenje... Zato navijam za lepu beturinu
ja sam za betu,u testove bas nemam neka poverenja,mada to je moje misljenje... Zato navijam za lepu beturinu
medolino- Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011
nebuloza ::meni pun kufer potpisa jer ga ni sama ne mogu gledati..samo nizem dijagnoze, rezultate. nista dobro. umorna sam.
kako ne bi bila, ima nas ovde i umornih i od raznih doktora smorenih, nego onako ukratko, koliko da te lakše pratimo kad pišeš
hvala na prašini, orli i medo.
zato sam i htjela čekati do pon sa testom. betu nisam ni razmišljala da radim, ipak je ovo iui i to u spontanom ciklusu, nisu neke velike šanse za trudnoću - 10-15%.
zato sam i htjela čekati do pon sa testom. betu nisam ni razmišljala da radim, ipak je ovo iui i to u spontanom ciklusu, nisu neke velike šanse za trudnoću - 10-15%.
lakole ::
nebuloza, možda ti i treba da malo odmoriš od svega.
i meni je već poprilično muka od dijagnoza, pretraga, kontrola...
kod hematologa sam sa onim nalazom genskih mutacija bila u maju, a tek sad sam se nakanila da odem do laba da uradim dodatne analize koje je tražila.
nešto mi palo napamet, ja odlučila čekati pon pa ako ne dobijem, onda pišnuti test, međutim, stavljam 2 utrogestana 100 uveče. da li će mi oni svakako odgoditi menstruaciju? sa utrogestanom nemam baš puno iskustva.
I ja sam isto to radila, odložili su mi menstruaciju čitava 2 dana.
Joj, Lakole, pa ima par nedelja od tvoje IUI! Ajde još samo malo sreće i eto nama lepih vesti i od tebe!
missile, tako sam i mislila, prvo test pa poslije da vidim šta dalje. i pon mi baš lijep dan - ognjena marija i rođendan za tri dana. a trebalo bi da test bude pozitivan ako je trudnoća tu.
Pon je ok! Srećno!
Za divan praznik - Ognjenu Mariju....
želimo ti i mama Struzzita
želimo ti i mama Struzzita
Struzzo- Broj poruka : 7041
Godina : 49
Datum upisa : 27.09.2008
neće biti ni testa ni bete ni ovaj put! stiže tačno na vrijeme!
čekamo septembar sa novom nadom.
čekamo septembar sa novom nadom.
Lave moj, grlim te jako
Strana 26 od 37 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31 ... 37
KUTAK :: STERILITET :: Povišen FSH
Strana 26 od 37