MIRJANA - waiting for my precious :aa27:
+63
key
Akijeva
penelope
lilly13
kasia
shenon
Nefertari
bak
veki1
Jelica
saška
Sneza
fmala
djole42
pegaz
Gramatika
heart84
mijaki
cufta
jaca*caca
dragana76ns
LaFolie
Annie
Marija86
MARA
anak
Simona
bebko
korpica
Tanja83
Milijana
nacKa
rada78
lilya
Republica
missile
dra00
caci
maza1972
MAAKKI
Dacaa
JocY
maki79
lena
noja
SSanja
7-patuljaka
Zoka83
lolipop
Shizika
Kamilica
ninica2
natalija
BiKsi :)
makababy
maus
KoMetaK
Mali Princ
dragmilk
medolino
Orline
Mrvica
Mirjana
67 posters
Strana 39 od 40
Strana 39 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: MIRJANA - waiting for my precious :aa27:
Pegaz, Medo, Saška, Mijaki, Missile, Ninice
Sredila sam se Došao nam je u goste jedan rođak od mm-a, sa svojom ćerkom. A tog čoveka i celu njegovu porodicu, obožavamo, tako da sam se za par sati priče, piva i smejanja potpuno regenerisala!
Sada ih je mm odveo da obiđu svašta nešto i da ih smesti na salaš.
U međuvremenu me je zvala i sestra koja se oduševila što mm nije kupio odgovarajuće odelce, jer je to ona kao tetka želela da uradi
Između ostalog, poslala mi je sliku tetkine žabe u kupaćem koji sam joj ja neki dan kupila i poslala Malo je mutna, ali vidi se da joj se sviđa
Onda ja krenem da gledam i stare slike, pa se rasplakah!
Bože, da li je moguće da ću Bambija voleti više od njih dve? KAKO?
Sredila sam se Došao nam je u goste jedan rođak od mm-a, sa svojom ćerkom. A tog čoveka i celu njegovu porodicu, obožavamo, tako da sam se za par sati priče, piva i smejanja potpuno regenerisala!
Sada ih je mm odveo da obiđu svašta nešto i da ih smesti na salaš.
U međuvremenu me je zvala i sestra koja se oduševila što mm nije kupio odgovarajuće odelce, jer je to ona kao tetka želela da uradi
Između ostalog, poslala mi je sliku tetkine žabe u kupaćem koji sam joj ja neki dan kupila i poslala Malo je mutna, ali vidi se da joj se sviđa
Onda ja krenem da gledam i stare slike, pa se rasplakah!
Bože, da li je moguće da ću Bambija voleti više od njih dve? KAKO?
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
...svaka je ljubav (cim se tako zove) velika i drugacija!
mijaki- Broj poruka : 2537
Datum upisa : 25.04.2011
Mirjana :: Bože, da li je moguće da ću Bambija voleti više od njih dve? KAKO?
Prvo, ne ljuti se na muza i popravljaj odnose! Namera mu je bila najbolja. Valja sve ceniti. Stvarcice su bas lepe, sve ce imati neku svoju svrhu... i to je tek kap u moru robe koju cete ubuduce kupovati kako Bosanceros bude rastao.... A bice i za pokloniti nekoj buducoj trudnjaci, tvojoj drugarici, na primer... I super mi je reakcija tvoje sestre!!!
A za sestricine... E, ja imam dve bratanice i isto sam se pitala kao ti... Nekako to prirodno ide. Bosancerosa ce voleti najvise na svetu, vise od ikoga drugog, upravo njegova mama Mirjana, kao sto i sestricine voli njihova mama.... Drugo, nase sestricne ili bratanice rastu, razvijaju svoj svet, ja sam to osetila na svojoj kozi, i polako se odvajaju i od roditelja a kamoli od nas tetaka! Za par godina, i krace, nece te toliko konstatovati jer ces im biti sve manje potrebna (momci, skola, drustvo uzimaju primat) a Bosancerosu hoces.... Moje bratanice su bas srecne sto sad, umesto njih, deda, baba i tetka gnjave Andriju, a one slobodno ljubavisu preko sms-a i gledaju kako da smugnu i zabasure svoje obaveze....
lena- Broj poruka : 4087
Godina : 54
Datum upisa : 18.02.2010
Miro to sto kazu to je sve nebitno,
A BITNO JE DA TI CEKAS SVOG FRAJERA u
I to u mornarskom stillu bas je slatko,
Podseca me na mog mm on je isto sluzbeno putovao ali u bugarsku dok sam bila t
, mozes da zamislis bugarske zeke i bodice tako smo ih i zvali :)
To je od srca veruj mi
A BITNO JE DA TI CEKAS SVOG FRAJERA u
I to u mornarskom stillu bas je slatko,
Podseca me na mog mm on je isto sluzbeno putovao ali u bugarsku dok sam bila t
, mozes da zamislis bugarske zeke i bodice tako smo ih i zvali :)
To je od srca veruj mi
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
Miro moja,
ja te razumijem u potpunosti, i ja bih dobila nervni slom a onda bi mi sutra bilo žao jer bi znala da je on birao najbolje štoje znao i mogao. Bitno je da su naši mužići izabrali nas, a mi kao poznavaoci ''dobre robe'' baš izabrali njih (zbog nekih njihovih kvaliteta).
Kolica kakva god da su sigurno za taj novac nisu neko sranje (pogotovo u Turskoj) a ti ćeš već imati ša vrijedno da voziš u njima možda ti boja neće biti po volji, ali šta da se sad radi.
Ostalo je još malo vremana da uživaš nasamo sa mužem (još par dana) dok se možete potpuno posvetiti jedno drugom, nakon toga ćete imatii bitniju osobu kojo ćete poklanjati vrijeme i pažnju.
ja te razumijem u potpunosti, i ja bih dobila nervni slom a onda bi mi sutra bilo žao jer bi znala da je on birao najbolje štoje znao i mogao. Bitno je da su naši mužići izabrali nas, a mi kao poznavaoci ''dobre robe'' baš izabrali njih (zbog nekih njihovih kvaliteta).
Kolica kakva god da su sigurno za taj novac nisu neko sranje (pogotovo u Turskoj) a ti ćeš već imati ša vrijedno da voziš u njima možda ti boja neće biti po volji, ali šta da se sad radi.
Ostalo je još malo vremana da uživaš nasamo sa mužem (još par dana) dok se možete potpuno posvetiti jedno drugom, nakon toga ćete imatii bitniju osobu kojo ćete poklanjati vrijeme i pažnju.
lilly13- Broj poruka : 1504
Godina : 42
Datum upisa : 29.11.2010
Miro, Miro, sve su to hormoni... ali aj te razumem, ne znam da li je iko ovde imao stresniji kraj prve trudnoce od mene
Voleces Bosancerosa na sasvim drugi nacin, ali kod mene se radost kada sam prvi put videla svog sestrica, nije ponovila ni sa Lenkom ni sa Milenom.
Elem, ja cu danas da budem kao Lenka na ovim slikama
Voleces Bosancerosa na sasvim drugi nacin, ali kod mene se radost kada sam prvi put videla svog sestrica, nije ponovila ni sa Lenkom ni sa Milenom.
Elem, ja cu danas da budem kao Lenka na ovim slikama
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Lena ti je sve napisala sto bih i ja. Cuti tu, i spremaj se za vidjenje sa bambijem.
jE*ES STVARI I KOLICA, I GLUPOSTI.....
jE*ES STVARI I KOLICA, I GLUPOSTI.....
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Kako ja vas obožavam
Mirče, pa zar ti sumnjaš u njegov ukus, pa tebe je izabrao
A za bebeća odelca nisu svi maheri. Jedan je Veliki Princ
Moj ne bi znao ni toliko.
A za bebeća odelca nisu svi maheri. Jedan je Veliki Princ
Moj ne bi znao ni toliko.
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
pa to su muskarci. Stvarno retko ko se nadje da zna dobro da kupuje za bebe. Ali, moram priznati moj brat i moj najbolji drug (nijedan od njih nema decu), joj kupe naaaaaaaajbolje stvari - ma sta da joj kupuju
cufta- Broj poruka : 5392
Datum upisa : 20.05.2010
Mirka, pa kako bi ti drugacije otisla u kupovinu? Sad imas izgovor da jednostavno moras posetiti prodavnicu bebi opreme
Jedva cekamo drugara...
Jedva cekamo drugara...
Mrvica- Broj poruka : 3108
Godina : 44
Datum upisa : 04.12.2010
Fijuuuu, prodje oluja, opet smo u mirnoj luci.
Mornarsko odjelce je prva liga
Ne znam tochno u cheme se sastoji pregled ali meni kad su radili mehanichku stimulaciju porodjaja (ovde se to zove membrane sweep) pomoglo je polagano i duboko disanje, ja se uspjela opustiti. Nadam se da ti ovaj savjet nece trebati.
Mornarsko odjelce je prva liga
Ne znam tochno u cheme se sastoji pregled ali meni kad su radili mehanichku stimulaciju porodjaja (ovde se to zove membrane sweep) pomoglo je polagano i duboko disanje, ja se uspjela opustiti. Nadam se da ti ovaj savjet nece trebati.
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
He he meni taj tvoj mm bas simpatican
Potrudio se covek maksimalno!
Potrudio se covek maksimalno!
veki1- Broj poruka : 256
Datum upisa : 24.05.2012
Miro, pa ova odelca su tako slatka, naći će ona primenu da se dotera tvoj Vasilije Nebojša Mita!
Gramatika- Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011
Svaka ti je zlatnaorline ::Mirče, pa zar ti sumnjaš u njegov ukus, pa tebe je izabrao
Mrvo, ja sam kupila već tonu garderobice I sve oprala, ispeglala i složila. Nego ta odelca (u smislu - sve isto) mi se ovde nisu dopala.Mrvica ::Mirka, pa kako bi ti drugacije otisla u kupovinu? Sad imas izgovor da jednostavno moras posetiti prodavnicu bebi opreme
Jedva cekamo drugara...
Ma kakvi, ne bi stigla ni da brzo udahneš, a ne polakoShizika ::
Prvo mi je gurnuo onaj spekulum i raširio ga u sekundi. Kad je video šta je hteo, onda je izvadio spekulum, pa mi zabio prste dole i to je takođe bolelo
Moj dr nikada nije bio tako grub, a i ne pregleda me na taj način osim ako kažem da me je nešto bolelo ili imam krvarenje.
Ćufta
Veki
Gramatika
ju mirjana taj je bas neki kreten da izvines..mene jesu pregledali ali ne tako..ko jos tako pregleda zenu pred porodjaj sacuvaj Boze
Marija86- Broj poruka : 1794
Godina : 38
Datum upisa : 23.09.2010
Ovde se bas, bas priblizilo...........
lena- Broj poruka : 4087
Godina : 54
Datum upisa : 18.02.2010
Mirce,Nemirce, uzivate li?
Usitnilo...
Ljubac za mamicu i Bambija
Usitnilo...
Ljubac za mamicu i Bambija
medolino- Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011
Miro, hvala za pp!
Tebi i dečacima
Tebi i dečacima
Gramatika- Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011
Simona- Broj poruka : 8349
Godina : 55
Datum upisa : 14.11.2009
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Datum upisa : 08.09.2010
Mirce, a mozda on i nije bio bas tooooliko grub, nego su okolnosti takve da je sada sve suvise? Mogu da zamislim kako ti je, ova vrucina, stomak, blizi se sve.... izdrzi jos ovih 5 dana, najtezi su, znam
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Mili, da znaš da sam se setila tebe pre 2,3 dana. Dakle, tačno tek par dana imam problem sa težinom stomaka. Najgore mi je kad ne znam kako da ustanem, a bar 3 puta u toku noći moram da pi pi.
A kako se znojim! Čitava kosa mi bude mokra svaki put kad se probudim. Nikada da juče nismo ostavljali klimu upaljenu preko noći, jer ja obožavam vrućinu i odlično je podnosim. Međutim, ovo je tačno drugo stanje.
Kako je Milenica?
Curke, sve vas
A kako se znojim! Čitava kosa mi bude mokra svaki put kad se probudim. Nikada da juče nismo ostavljali klimu upaljenu preko noći, jer ja obožavam vrućinu i odlično je podnosim. Međutim, ovo je tačno drugo stanje.
Kako je Milenica?
Curke, sve vas
dra00- Broj poruka : 1309
Godina : 46
Datum upisa : 01.11.2011
Strana 39 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Similar topics
» MIRJANA - waiting for my precious :aa27:
» MIRJANA - waiting for my precious :aa27: