MIRJANA - waiting for my precious :aa27:
+63
key
Akijeva
penelope
lilly13
kasia
shenon
Nefertari
bak
veki1
Jelica
saška
Sneza
fmala
djole42
pegaz
Gramatika
heart84
mijaki
cufta
jaca*caca
dragana76ns
LaFolie
Annie
Marija86
MARA
anak
Simona
bebko
korpica
Tanja83
Milijana
nacKa
rada78
lilya
Republica
missile
dra00
caci
maza1972
MAAKKI
Dacaa
JocY
maki79
lena
noja
SSanja
7-patuljaka
Zoka83
lolipop
Shizika
Kamilica
ninica2
natalija
BiKsi :)
makababy
maus
KoMetaK
Mali Princ
dragmilk
medolino
Orline
Mrvica
Mirjana
67 posters
Strana 30 od 40
Strana 30 od 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Mali Princ- Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011
Re: MIRJANA - waiting for my precious :aa27:
Миро, слава Богу, па је све под контролом!
Видиш да је и генетичарка- паничарка ипак озбиљан професионалац, како год нам деловало њено драмљење!
Сви смо у Божјим рукама, ко зна зашто је све ово добро!
Знам да ово може да звучи и као фраза, али за верујуће, то је истина!
Видиш да је и генетичарка- паничарка ипак озбиљан професионалац, како год нам деловало њено драмљење!
Gramatika- Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011
Lilly zlato, problem je u tome što se kod nas i porodični mora zakazati, obično za sledeću nedeljulilly13 ::pa nek ti porodična nauputnicama napiše CITO!!, kod nas je sa tom naznakom nalaz gotov za 2 sata tjj ima sve prdnosti.
Gramatika ::Миро, слава Богу, па је све под контролом!
Devojčice lepotice drage, hvala što brinete. Bolje sam danas. Po malo snuždena, ali bolje. Čekam komodicu, pa da legnem da spavam, jer sam baš sanjiva. Sve vas
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Miro tebi i tvojoj bebici veliki
dra00- Broj poruka : 1309
Godina : 46
Datum upisa : 01.11.2011
Miro, ja bas razumem sve to sto te muci, bila mi je vrlo slicna situacija jer je i moj dr isao na odmor...a dr kod kog me je preporucio me je vratio kuci sa visokim pritiskom...kao prejela sam se... da se ne vracam na to. Na kraju, kad je dogorelo, odem kod nekog ko niti je znao da je vto u tom momentu, niti sta je radjeno a sta nije od prenatalne dijagnostige i sl i preuzela me zena revnosno, detaljno, bez veze, bez problema, pored gomile pacijenata o kojima je brinula u tom momentu. Da mi je rodjena sestra ne bi me bolje gledala i pratila a samo je bila dezurni lekar na tom odeljenju kad sam primljena. Ovo ti pricam jer vidim da si ti verujuca, i ja nekako verujem da dobri Gospod Bog uredi te nase puteve bolje nekad nego mi sami. Ti svakako dajes sve od sebe, imaj vere, malcice se opusti zarad bekana, bice to sve ok!
kasia- Broj poruka : 1408
Godina : 43
Datum upisa : 05.05.2009
Uvek se jako postidim kad se jako uplašim. Ličim sebi na nevernog Tomukasia ::Miro, ja bas razumem sve to sto te muci, bila mi je vrlo slicna situacija jer je i moj dr isao na odmor...a dr kod kog me je preporucio me je vratio kuci sa visokim pritiskom...kao prejela sam se... da se ne vracam na to. Na kraju, kad je dogorelo, odem kod nekog ko niti je znao da je vto u tom momentu, niti sta je radjeno a sta nije od prenatalne dijagnostige i sl i preuzela me zena revnosno, detaljno, bez veze, bez problema, pored gomile pacijenata o kojima je brinula u tom momentu. Da mi je rodjena sestra ne bi me bolje gledala i pratila a samo je bila dezurni lekar na tom odeljenju kad sam primljena. Ovo ti pricam jer vidim da si ti verujuca, i ja nekako verujem da dobri Gospod Bog uredi te nase puteve bolje nekad nego mi sami. Ti svakako dajes sve od sebe, imaj vere, malcice se opusti zarad bekana, bice to sve ok!
Ustvari, ja imam poverenja u Gospoda. Samo sam kukavica, pa padnem s vremena na vreme.
Zato se oduševim kad dobijem ovakvu poruku koja me podseti na ono što ja zaboravljam - a ništa nije slučajno! Hvala ti do neba i nazad
Miro,pratim tvoj dnevnik,posebno sad u zadnje vreme...nas dve imamo slične mutacije-možda i iste.Vidim da kontrolišeš Ddimer,koliko često si ga kontrolisala,na koliko nedelja i da li su ti korigovali Fraxiparin?
maza1972- Broj poruka : 2255
Godina : 52
Datum upisa : 23.04.2011
Mazo draga, evo uleteh samo da napišem izveštaj pošto jako žurim, a to je upravo ono što tebe interesuje.
D dimer su mi kontrolisali na mesec dana je nije imao velike skokove, pa nije bilo potrebe da se prati češće.
Sada mi je dva i po puta veći od one gornje referentne vrednosti. Hematolog kaže da je to sasvim OK za 34-tu nedelju. Od sutra umesto 0.3, primam fraxy od 0.4, pa za nedelju dana (ovo je prvi put da kontrolišem na nedelju dana) ponavljam d dimer i HPL. Ako HPL bude padao, a trombociti i d dimer budu OK povećava mi na 0.6 i to tako što ću primati na 12h, po jednu od 0.3 fraxiparina.
KKS dobra urin dobar
Toliko, ljubiiiiiim
D dimer su mi kontrolisali na mesec dana je nije imao velike skokove, pa nije bilo potrebe da se prati češće.
Sada mi je dva i po puta veći od one gornje referentne vrednosti. Hematolog kaže da je to sasvim OK za 34-tu nedelju. Od sutra umesto 0.3, primam fraxy od 0.4, pa za nedelju dana (ovo je prvi put da kontrolišem na nedelju dana) ponavljam d dimer i HPL. Ako HPL bude padao, a trombociti i d dimer budu OK povećava mi na 0.6 i to tako što ću primati na 12h, po jednu od 0.3 fraxiparina.
KKS dobra urin dobar
Toliko, ljubiiiiiim
Super,to je prava kombinacija,biće sve OK. Normalno je da u kasnijoj trudnoći skače Ddimer.Meni je hematolog preporučio na 2-3 nedelje kontrola Ddimera ,2 puta 5 mg folne posle ETa,a čak 3 puta 5mg folne u trećem trimestru...Eto i to je rešeno,uživaj u komodici i stvarčicama za beku
maza1972- Broj poruka : 2255
Datum upisa : 23.04.2011
Bravo za dobre nalaze
kamo slike komode?
kamo slike komode?
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Trudnice kako si danas, kako mi je bosančeros
lolipop- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 15.11.2010
Jutro mile moje
Komodu slikam večeras ili sutra, kad je mm skroz sastavi. Evo vam za sada malo bebi stvarčica
Loliška, mali Bosančeros ne samo da deli krv samnom, već mi se uvukao u krv i počela sam da razmišljam o tome kako ću podneti razdvajanje
Sećam se kako sam se plašila osmog meseca i pretnji kako neću imati vazduha, kako će me ubiti gorušica, kako neću moći da spavam....veruj mi, a daće Bog da ćeš uskoro i sama osetiti, lošije mi je kad me drma PMS! A kad osmi putnik krene da mi premeće organe po utrobi, na sekund se izvijem ako zaboli, a već sledećeg držim ruku na stomaku, osmeh od uva do uva i ne dišem kako bi uživala u maženju kroz barijeru-moj razapeti stomak
Sada se pitam da li je ovih 10 godina čekanja doprinelo ili se ljudi zaista razlikuju, ali ja ne znam nikoga iz svoje okoline ko je ovoliko uživao u svojoj trudnoći i toliko pričao o njoj kao ja! Još me nije ni sramota što davim
Ako tata, veliki Bosančeros, dođe kući pre zatvaranja prodavnica, možda danas završimo s kupovinom svega što nam treba za bebisimusa. Mada osećam da će biti nategnuto oko kolica, jer se ja još nisam odlučila, a po našim radnjama i nemamo baš neki izbor ili on uključuje i stvari koje ne želim da kupim jer smatram da su suvišne - korpa za iznošenje, ranac za majku, jaje koje imam...
Možda na kraju i naručim iz Akse npr.
Toliko, odoh pod tuš, jer u 13.30h treba da sam u bolnici. Sve vas i
Komodu slikam večeras ili sutra, kad je mm skroz sastavi. Evo vam za sada malo bebi stvarčica
Loliška, mali Bosančeros ne samo da deli krv samnom, već mi se uvukao u krv i počela sam da razmišljam o tome kako ću podneti razdvajanje
Sećam se kako sam se plašila osmog meseca i pretnji kako neću imati vazduha, kako će me ubiti gorušica, kako neću moći da spavam....veruj mi, a daće Bog da ćeš uskoro i sama osetiti, lošije mi je kad me drma PMS! A kad osmi putnik krene da mi premeće organe po utrobi, na sekund se izvijem ako zaboli, a već sledećeg držim ruku na stomaku, osmeh od uva do uva i ne dišem kako bi uživala u maženju kroz barijeru-moj razapeti stomak
Sada se pitam da li je ovih 10 godina čekanja doprinelo ili se ljudi zaista razlikuju, ali ja ne znam nikoga iz svoje okoline ko je ovoliko uživao u svojoj trudnoći i toliko pričao o njoj kao ja! Još me nije ni sramota što davim
Ako tata, veliki Bosančeros, dođe kući pre zatvaranja prodavnica, možda danas završimo s kupovinom svega što nam treba za bebisimusa. Mada osećam da će biti nategnuto oko kolica, jer se ja još nisam odlučila, a po našim radnjama i nemamo baš neki izbor ili on uključuje i stvari koje ne želim da kupim jer smatram da su suvišne - korpa za iznošenje, ranac za majku, jaje koje imam...
Možda na kraju i naručim iz Akse npr.
Toliko, odoh pod tuš, jer u 13.30h treba da sam u bolnici. Sve vas i
mirjanice, raspilavih se na stvarcice, teget pantalonice sa medom su mi favorite...
i ja isto davim sa svojom trudnocom, tako da ni ne zovem nikoga kako ne bih bila dosadna, mislim da je to normalno za nas koje smo ovo duuuugo cekale...one sto bi ostale trudne da obuku muzevljeve gace verovatno ne mogu da shvate takvo stanje uma...ali zar je i bitno....
jedva cekam komodicu, ljubac
i ja isto davim sa svojom trudnocom, tako da ni ne zovem nikoga kako ne bih bila dosadna, mislim da je to normalno za nas koje smo ovo duuuugo cekale...one sto bi ostale trudne da obuku muzevljeve gace verovatno ne mogu da shvate takvo stanje uma...ali zar je i bitno....
mijaki- Broj poruka : 2537
Datum upisa : 25.04.2011
Miro bravo za slatke stvarcice
dra00- Broj poruka : 1309
Datum upisa : 01.11.2011
Miro, prelepo, i ovo roza s medama (dole levo na sl)!
Nego, da mu ne bude veliko
Čekamo komodu!
Nego, da mu ne bude veliko
Čekamo komodu!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Miro, preslatke su stvarcice!!!!!!!!!!
Ljubim
Ljubim
shenon- Broj poruka : 448
Datum upisa : 16.11.2010
Miro preslatkoooooo,
nevidim pumpicu ?
Sve nase trudnoce sy takve nekako sa posebnom notom ljubavi i straha
nevidim pumpicu ?
Sve nase trudnoce sy takve nekako sa posebnom notom ljubavi i straha
noja- Broj poruka : 6242
Datum upisa : 24.02.2011
mijaki ::mirjanice, raspilavih se na stvarcice, teget pantalonice sa medom su mi favorite...
Hahahahahaha... Pa placem od smeha vec pola sata
Mirka, a stvari za malog Bosandzerosa Topim se od miline.
U stvari, placem od smeha i u isto vreme topim se od miline, citaj dobro mi nije
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
Mirka, slabo sam bila na forumu ovih dana, ali znam kroz koji stresan period prolaziš.
Došla sam da bacim brdo dobrih vibracija za sve analize i pretrage
Stvari su ti medene...mede i kuce na sve strane...Al će oba bosketa da uživaju i veliki i mali...
Divan ti je post
Stvari su ti medene...mede i kuce na sve strane...Al će oba bosketa da uživaju i veliki i mali...
Divan ti je post
Orline- Broj poruka : 11716
Datum upisa : 05.02.2009
Sto su lepe stvari.....vratile su me u te divne dane. A gde je krevetac? ima li slike kreveca? Ne zuri sa kolicima, nema tu uopste mnogo izbora , sve je to ustvari isto i skupo. I nastavi dalje da gusis ljude, boli te uvo!!! moraju da slusaju ko ih j..e. Da vidis kako moj mm davi ljude sve vreme, sada svakim danom sve vise. Juce je bilo 2g od kako su je napravili u laboratoriji. jadni oni koje je juce sretao. One koje nije sreo, zvao je telefonom da ih davi
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Mijaki, Dra, Missile, Shenon, Noja, Lilya, Orli, Ćufta
Noja, neću kupiti pumpicu, ipak Pokazala sam mm-u koju da mi kupi ako javim iz bolnice da treba, a sestra ili mama će mi biti tu, pa će je oprati.
Ja sam juče objašnjavala sestri kako smo tražili komodicu, i kako ona treba da bude dovoljno široka da na njoj mogu presvlačiti bebu, a ona će meni:"Dobro Mirjana, ako se ne sećaš i ja sam rodila dva deteta. Znam kako treba da izgleda ta komoda!"
Pa šta ja da im radim što nisu reč rekli devet meseci?
Noja, neću kupiti pumpicu, ipak Pokazala sam mm-u koju da mi kupi ako javim iz bolnice da treba, a sestra ili mama će mi biti tu, pa će je oprati.
To je ustvari jorganska navlaka koju je mali bosančeros dobio od moje drugarice! Dobila neki poklon kupon u simpu, pa nije znala šta da kupi, a ovo joj se svidelomissile ::Miro, prelepo, i ovo roza s medama (dole levo na sl)!
orline ::
cufta :: I nastavi dalje da gusis ljude, boli te uvo!!! moraju da slusaju ko ih j..e. Da vidis kako moj mm davi ljude sve vreme, sada svakim danom sve vise. Juce je bilo 2g od kako su je napravili u laboratoriji. jadni oni koje je juce sretao. One koje nije sreo, zvao je telefonom da ih davi
Ja sam juče objašnjavala sestri kako smo tražili komodicu, i kako ona treba da bude dovoljno široka da na njoj mogu presvlačiti bebu, a ona će meni:"Dobro Mirjana, ako se ne sećaš i ja sam rodila dva deteta. Znam kako treba da izgleda ta komoda!"
Pa šta ja da im radim što nisu reč rekli devet meseci?
I izveštaj od danas, prepisan (copy-paste) sa dešavanja
Fino se danas načekah! Ma, čitav dan mi je propao, a i mm-u koji mi je glumio taxistu.
Na kraju, ipak sam zadovoljna.
Svi rezultati sem HPL-a su dobri
Dr rekao da se ne sekiram uopšte, jer 99% žena nikad nije ni radilo taj test pa su iznele trudnoću do kraja i sve je bilo u redu sa bebom. Fraxy mi je pojačan na 0.4, pa za nedelju dana (ako su trombociti i ddimer OK a HPL pada) idemo na 0.3 na 12h-ukupno 0.6ml dnevno.
I još nešto. ZAVRŠILA SAM SA PAPIROLOGIJOM PORODILJSKO OTVORENO!
Fino se danas načekah! Ma, čitav dan mi je propao, a i mm-u koji mi je glumio taxistu.
Dr rekao da se ne sekiram uopšte, jer 99% žena nikad nije ni radilo taj test pa su iznele trudnoću do kraja i sve je bilo u redu sa bebom. Fraxy mi je pojačan na 0.4, pa za nedelju dana (ako su trombociti i ddimer OK a HPL pada) idemo na 0.3 na 12h-ukupno 0.6ml dnevno.
Miro, diiiivne su ti stvarcice za malenog Bosancerosa
Dobro je da su rezultati manje vise ok i da si na porodiljskom! Sad spremaj ove lepe stvarcice za sinka. Nego, jel ste odlucili za ime?
Dobro je da su rezultati manje vise ok i da si na porodiljskom! Sad spremaj ove lepe stvarcice za sinka. Nego, jel ste odlucili za ime?
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Datum upisa : 09.01.2010
Mirjana ::I izveštaj od danas, prepisan (copy-paste) sa dešavanja
Gramatika- Broj poruka : 4085
Datum upisa : 16.03.2011
Meto Kometo
Biće Nebojša i Vasilije!
Grama
Biće Nebojša i Vasilije!
Grama