MIRJANA - waiting for my precious :aa27:
+63
key
Akijeva
penelope
lilly13
kasia
shenon
Nefertari
bak
veki1
Jelica
saška
Sneza
fmala
djole42
pegaz
Gramatika
heart84
mijaki
cufta
jaca*caca
dragana76ns
LaFolie
Annie
Marija86
MARA
anak
Simona
bebko
korpica
Tanja83
Milijana
nacKa
rada78
lilya
Republica
missile
dra00
caci
maza1972
MAAKKI
Dacaa
JocY
maki79
lena
noja
SSanja
7-patuljaka
Zoka83
lolipop
Shizika
Kamilica
ninica2
natalija
BiKsi :)
makababy
maus
KoMetaK
Mali Princ
dragmilk
medolino
Orline
Mrvica
Mirjana
67 posters
Strana 21 od 40
Strana 21 od 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: MIRJANA - waiting for my precious :aa27:
Mirče, kko si, jesi li počela sa tabletama ili si dočekala svog dr?
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Kako si, Miro?
dragmilk- Broj poruka : 1292
Godina : 49
Datum upisa : 31.10.2010
Miro, kako si draga?
Mislimi na tebe
Mislimi na tebe
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
Eh vidim da je tebi i tu zanimljivo :) cuti i slusaj sta kazu, brzo ce i to proci ....a sto se pletenja tice, kreni ti odmah, moja mama kaze da strikanje i heklanje jako smiruje a ja se nikako ne slazem sa tim, cak naprotiv ja podilkanim kad ispustim ili omasim zicu :) nisam ja za te aktivnosti!
Grlim vas
Grlim vas
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010
Miro, kako si?
Pa zar ti imaš kontrakcije, kad su predložili lekove protiv istih?
Hajd' da bude sve kako treba i da što pre počneš da pleteš!!!
Pa zar ti imaš kontrakcije, kad su predložili lekove protiv istih?
Hajd' da bude sve kako treba i da što pre počneš da pleteš!!!
Kamilica- Broj poruka : 2615
Godina : 46
Datum upisa : 05.07.2011
Kami, odavno ja kuburim s tim. Jedino mi nije jasno kako je moguće da su to kontrakcije. Niti mi se šta steže i opušta, niti me šta boli. Samo mi se jako stvrdne stomak i ne popusti za par minuta, već satima bude tako tvrd a koža napeta i zateže i bude mi jako neprijatno. Evo ne znam ko me od dr-ova nije ispitivao o tome i svi odmah kažu "kontrakcije", a vide se i na CTG-u
Uglavnom, pomaže mi ležanje, pa je moj dr pristao na magnezijum i strogo mirovanje. Genije! Obožavam ga!
Ovi drugi bi me odmah stavili na lekove, ali ne mogu na silu, niti bez odobrenja mog dr-a.
Ljubuckam vas sve
Uglavnom, pomaže mi ležanje, pa je moj dr pristao na magnezijum i strogo mirovanje. Genije! Obožavam ga!
Ovi drugi bi me odmah stavili na lekove, ali ne mogu na silu, niti bez odobrenja mog dr-a.
Ljubuckam vas sve
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
Mali Princ- Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011
Mirjana,svratih na kratko, cuvaj se i pazi svoju bebicu!!!
Mislim na tebe mnogo i saljem mnogo,mnogo poljubaca
Mislim na tebe mnogo i saljem mnogo,mnogo poljubaca
medolino- Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011
kako si jutros malena?
nacKa- Broj poruka : 401
Godina : 50
Datum upisa : 13.02.2012
Miro, odosmo mi u Vojvodinu za praznike (tj dolazimo ti u Vojvodinu), a ti čuvaj Bosančerosa malog, nemoj da popravljaš veš mašinu, nemoj da farbaš stolariju, niti da krečiš zgradu i sve što bi htela, posebno nemoj da se penješ na merdevine, lom je nekad kreativni nered
Ljubac
Ljubac
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Miro lezi i odmaraj
dra00- Broj poruka : 1309
Datum upisa : 01.11.2011
Prvo sam morala da se slatko ismejem ovoj poruci, jer sam posle ručka za čas zamutila glet masu i ispunila rupe nastale čupanjem prethodne police iz špajizamissile ::Miro, odosmo mi u Vojvodinu za praznike (tj dolazimo ti u Vojvodinu), a ti čuvaj Bosančerosa malog, nemoj da popravljaš veš mašinu, nemoj da farbaš stolariju, niti da krečiš zgradu i sve što bi htela, posebno nemoj da se penješ na merdevine, lom je nekad kreativni nered
Ljubac
Sad bi ja to i okrečila da sve bude spremno za dolazak police, ali ne smem jer će me veliki Bosančeros streljati kad dođe
E ovako.
U bolnici su mi rekli da MORAM STROGO DA MIRUJEM - zbog kontrakcija i da PUNO ŠETAM - zbog moguće tromboze!
Dakle, od sad ću strogo mirno da puno šetam, baš kako ja to volem
Svi su bili jako ljubazni, ali se i primećivalo da su negativno naelektrisani, jer su mislili da sam ja tu bez razloga. Čak mi je sestra za hemoglobin od 103 rekla da je to super. Moj dr koji je video i gvožđe i feritin i zna da mi velikom brzinom opadaju ove druge vrednosti (eritrociti, hemoglobin...) shvata ozbiljnost situacije. Za sad mi je rekao da mesto jedne ampule toteme, pijem dve, dok se ne javim hematologu.
Kontrakcije imam, ali su slabe i ne muče bebu. Nestaju posle dobrog odmora, pa mi se to i savetuje, da što više ležim i pijem MG.
Profil glikemije je pokazao da nema potrebe za dijetom Kakav šou! Druga vrednost mi je bila 7,5 (čini mi se), i neka posle toga 6,8. To su najveće, a sve druge su bile oko 4,nešto, a pila sam i jela kao aždaja tog dana.
Još u ponedeljak treba da podignem urinokulturu pa da dr i to vidi.
Poslednja reč na otpusnoj listi je VERTE sa uzvičnikom! Ne mogu da nađem šta to znači, ali kontam da je znak da je sve OK. Pa, da li neko zna?
Još sam htela da vam kažem da mi je sestra rekla da ne držim ruku na stomaku i da ga ne mazim(ovo drugo sam znala)! Tako se kao izazivaju kontrakcije.
Toliko. Ako se još nečega setim, pišem, a evo i sličice
Miro Verte znaci "okreni" verovatno imas jos nesto ispisano sa druge strane otpusne liste.
JocY- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010
E neka si ti nama stigla kući, odmah je lakše.
i dušo, zašto već jedno ne shvatiš ozbiljo preporuke da miruješ, ajde sad je krajnje vreme da to ispoštuješ, važi?
i dušo, zašto već jedno ne shvatiš ozbiljo preporuke da miruješ, ajde sad je krajnje vreme da to ispoštuješ, važi?
Tačno tako Hvala!Jocy ::Miro Verte znaci "okreni" verovatno imas jos nesto ispisano sa druge strane otpusne liste.
Trudim seKamilica ::E neka si ti nama stigla kući, odmah je lakše.
Evo, baš sam danas puuuuno odmarala i čim sam primetila da mi npr. ne prija sedenje više, batalila sam kutak i otišla da legnem.
A mali bosančeros je sve luđi. Ne mogu da vam opišem šta taj radi po stomaku i kako se to spolja vidi Sreća pa ne boli puno, a nadam se i da neće ubuduće. No, spremna sam na sve, samo da dočekam svog bebisumusa milog
Čuvaj nam Bosančerosa
Drago mi je da je sve u redu sa glikemijama, i nadam se da će se i te kontrakcije smiriti sasvim.
Srećna ti 29 nedelja
Drago mi je da je sve u redu sa glikemijama, i nadam se da će se i te kontrakcije smiriti sasvim.
Srećna ti 29 nedelja
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
OndaK Miro strogo miruj i puno setaj kako je dr i rekao i napisao. Ali nije napisao da muckas glet masu i da gletujes zidove.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
maus ::OndaK Miro strogo miruj i puno setaj kako je dr i rekao i napisao. Ali nije napisao da muckas glet masu i da gletujes zidove.
Nije moj dr to napisao, ali se fino ismejao kad sam mu prenela šta su rekle njegove kolege. Kaže:"E baš tako!"
Glet masu ne smem ni da mu pomenem, a ni mm-u. Zato sam zvala teta Nadu i fino joj objasnila da ona može da okreči tolični špajiz za čas, i da joj je bolje da to uradi ona nego ja. Prvo je razvlačila, a onda sam joj ja rekla da mi da onaj valjčić, pa da vidiš kako je ubrzala!
OndaK sve fino očistila i danas kad mm dođe, ima da misli da je sve uradila teta Nada, a onda sutra mogu da krenu radovi..... ako misli da ja preživim.
Miro, budi mirna, izdrzi jos malo. Sigurno nije lako kada ti svi govore da samo lezis, mirujes i citas. Ne bi ni ja mogla da se vezem za krevet ali bas neki krupni poslovi ne ne.
dra00- Broj poruka : 1309
Datum upisa : 01.11.2011
Dobar dančić drage moje. Preležah ja dva dana. Još mi se jako vrti u glavi. Ne znam kad će ovo gvožđe početi da deluje. Mužić je tu pa me mazi i pazi, a tu su i majstori koji završavaju špajiz. Večeras ćemo moći da vraćamo ovaj lom u njega. Neću ja, ne brinite.
Sve vas volem, cmok
Sve vas volem, cmok
O,Miro ,odlicno ,sve ce to doci na svoje mesto,i u spajzu,a i van njega!
jaca*caca- Broj poruka : 599
Godina : 47
Datum upisa : 02.03.2011
Miro samo da te ljubnem
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
E curke, vi došle a domaćice nigde, bruka
Izvinjavam se mile moje, a evo i posluženja
http://www.tarladalal.com/members/497757/images/strawberry_orange_smoothie-174.jpg
http://www.gulabjamun.info/wp-content/uploads/2011/10/Coffee-Cake.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_e0NDfyeYfpY/TGw4dZvsLKI/AAAAAAAAArg/PsuyvjpIjqg/s1600/coffee,cup,love,spoon-943bafb5697af450cd7cd970f0e48eba_h.jpg
Izvinjavam se mile moje, a evo i posluženja
http://www.tarladalal.com/members/497757/images/strawberry_orange_smoothie-174.jpg
http://www.gulabjamun.info/wp-content/uploads/2011/10/Coffee-Cake.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_e0NDfyeYfpY/TGw4dZvsLKI/AAAAAAAAArg/PsuyvjpIjqg/s1600/coffee,cup,love,spoon-943bafb5697af450cd7cd970f0e48eba_h.jpg
Strana 21 od 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Similar topics
» MIRJANA - waiting for my precious :aa27:
» MIRJANA - waiting for my precious :aa27:
» MIRJANA - Afield again!
» MIRJANA - Afield again!