KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Carski rez, anestezija

+19
Klarica
Sofija Veks
Cecana
JednaSova
Vecka
Ema78
tulumba
noja
penelope
lena
agata
cicsa80
Zoka83
tuli
buby
Milijana
dr mali pariz
Mirjana
Orline
23 posters

Strana 3 od 3 Prethodni  1, 2, 3

Ići dole

Carski rez, anestezija - Page 3 Empty Re: Carski rez, anestezija

Počalji od BiKsi :) 4/9/2014, 16:19

Odoh of, al videh da je Cecana trudna, pa se oduševih, i to gura treće tromesečje! Nek i dalje sve bude kao po loju, a porodjaj lak, kao i oporavak.

Obicno doktori odluce da li ce spinal ili ne, al pricajte da se plasite i slicno, ako vam je frka.

Tu, u mom susedstvu, jedna ženica rodila blizance prirodnim putem, pre koji dan. Oduševila sam se, svaka joj čast. Bebe bile lepo nameštene, rekoše mi da se baš lako porodila. Prva trudnoća, doduše, mislim da je prirodna, da nije vto, al svejedno.
BiKsi :)

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vecka 4/9/2014, 16:26

BiKsi :) ::Odoh of, al videh da je Cecana trudna, pa se oduševih, i to gura treće tromesečje! Nek i dalje sve bude kao po loju, a porodjaj lak, kao i oporavak.

Obicno doktori odluce da li ce spinal ili ne, al pricajte da se plasite i slicno, ako vam je frka.

Tu, u mom susedstvu, jedna ženica rodila blizance prirodnim putem, pre koji dan. Oduševila sam se, svaka joj čast. Bebe bile lepo nameštene, rekoše mi da se baš lako porodila. Prva trudnoća, doduše, mislim da je prirodna, da nije vto, al svejedno.

Svaka joj cast!
Moja mama je bliznakinju i mene rodila prirodno,sto puta sam rekla,ako ni zbog ceha drugof,nas dve je moramo postovati zbog toga.

Sovo, ja iskreno ne bih platila ako imam indikacije za cr (kao sto i nisam), ali ako dr pravi problem i to stvaea rizik,verovatnp bih,zbog svoje sigurnoati...

Vecka

Broj poruka : 1318
Datum upisa : 18.10.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JednaSova 4/9/2014, 16:31

Pitam, zato sto ne znam sta doktori ocekuju. Malo sam smotana po tom pitanju. Prvo - upucena sam u Front, gde nemam svog lekara i nisam vodila trudnocu tamo, moram da nadjem Mandicku (a tek sto ne volim da jurim doktore po hodnicima! ), moj doktor me je uputio na nju i rekao da kazem da me on salje...i da ne duzim - ne znam sta se od mene ocekuje, da li da platim ili ne moram - jer moram na carski htela, ne htela? Izvinite sto zamaram tim pitanjima, ali htela sam samo da znam da li je neka imala slicnu situaciju. cvet
JednaSova
JednaSova

Broj poruka : 245
Godina : 50
Datum upisa : 11.12.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 4/9/2014, 16:37

JednaSovo, i na cr i prirodno, ocekuju keš. Čisto da znaš. A da je bedak oko svega toga, jeste, stvarno, smor ljuti. Al to nam je stvarnost. Ako te dr uputio kod nje, verovatno su oni u dilu, kašće ti se već. Ti pitaj, koje su moje obaveze, bla bla bla. Moji prijatelji su dr "častili" 500 e za prirodni porodjaj, samo ne znam je li u NF ili u Viš. Znam da je to cifra uglavnom. I tako. Dr se pojavio na kraju samo, babica sve odradila. Kad je neko babicu pitao šta čeka, a dr još nije bio stigao, je li doktora čeka, ona rekla ne, nego kontrakciju! lol! Odlična fora.

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 4/9/2014, 16:38

Nego, nego, ko ima Intesa hit tekući račun, može da naplati osiguranje od carskog, ako njihov tim proceni da je bilo indikacija za cr. Ja sam to skoro skontala, i predala dokumentaciju, pa ću vam javiti da li sam uspela ili ne. Nije to neka cifra, pre dve godine bilo 7500 din, al bolje ista nego ništa.

Možda sam trebala otvorit novu temu, ovo ce se sagubiti.

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vecka 4/9/2014, 17:40

Biksi otvori t emu,to je bitan podatak!
Sovo,od mene je dr ocekivao da platim ali ja nisam. I nisam se najbolje provela. Sad

Vecka

Broj poruka : 1318
Datum upisa : 18.10.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Cecana 5/9/2014, 16:36

Biksi  sreca
Cecana
Cecana

Broj poruka : 34
Godina : 51
Datum upisa : 05.06.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Klarica 5/9/2014, 23:08

Ja sam imala hitan CR, pa je bila totalna. Baš sam htela prirodno, al eto nije mi se dalo. Ali mislim da je to najlepši osećaj.

Mm uplaćuje neko porodično osiguranje, ima stavku i za h.intervencije, tako da smo dobili 60.000 rsd od osiguravajućeg društva.. A bila je potrebna samo otpusna lista moja od dokumentacije.
Klarica
Klarica

Broj poruka : 522
Datum upisa : 28.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LaFolie 6/9/2014, 18:04

Klarica ::Baš sam htela prirodno, al eto nije mi se dalo. Ali mislim da je to najlepši osećaj.

verovatno jeste uz epidural  b
LaFolie
LaFolie

Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 7/9/2014, 18:19

LaFolie ::
Klarica ::Baš sam htela prirodno, al eto nije mi se dalo. Ali mislim da je to najlepši osećaj.

verovatno jeste uz epidural  b
lol! Lafe, tebi porodjaj kao meni dojenje! Traumica! lol!

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Endzi 11/9/2014, 09:55

Pozz drustvo... Wink Wink Wink Wink Ako ne morate na carski,ne iditeeeeeeee .....Ja sam htjela prirodno al nije se dalo....A ako vec morate,ja savjetujem opstu anesteziju....Jeste da je ljepo cut plac bebe ili beba,al neka -Hvala :) Ja nisam morala nista da placam,niti sam podmitila doktora,niti sam naknadno nesto placala,stvarno sam sto se tice toga VISE NEGO DOBRO PROSLA.Svaka cast dr.Bulatovicu,em sto je sexi,em je i vrhunski doca sreca sreca sreca
Endzi
Endzi

Broj poruka : 646
Godina : 47
Datum upisa : 30.06.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Stenli 11/9/2014, 12:48

Ja sam se u NF porodila carskim u opstoj. Nista nisam birala, kako je dr odlucila tako sam i prihvatila. Rekla mi je da svaka anestezija ima +/- i da ona predlaze opstu. Tako i bi i mislim da je bila ok odluka.Jeste da se probudis i nije ti bas jasno sta se sve dogodilo :) :) :) Sve u svemu, ja sam zadovoljna.
Stenli
Stenli

Broj poruka : 533
Datum upisa : 21.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 3 od 3 Prethodni  1, 2, 3

Nazad na vrh

- Similar topics