SENKA-deda mraze ne skreci sa staze
+37
ninica2
MARA
Mali Princ
Simona
red
noja
HappyGirl
Mrvica
JocY
lilya
Cupava
Tanja83
mijaki
Jelena*
makica84
fenix
bebko
grudva
Kamilica
Jejaaa
BiKsi :)
MAAKKI
KoMetaK
dragana76ns
maus
cicsa80
lilly13
lolipop
dragmilk
Mirjana
maza1972
dr mali pariz
darija79
medolino
djole42
Orline
senka
41 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 1 od 6
Strana 1 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
SENKA-deda mraze ne skreci sa staze
Moj prvi dnevnik... prvi januar... prvi ET u spontanom ciklusu... e pa neka bude i prva trudnoca koja se odrzala...
dobrodosle u moj "cekajuci" period

dobrodosle u moj "cekajuci" period

senka- Broj poruka : 495
Godina : 48
Datum upisa : 28.10.2011
Re: SENKA-deda mraze ne skreci sa staze
Senka, nadam se da ćeš nas obradovati za julijansku Novu godinu jednom velikom trocifrenom betom
Prašiiiiii
I koja roda, da se nadje

Prašiiiiii

I koja roda, da se nadje

Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 51
Datum upisa : 05.02.2009
Napred Senka !
Deda Mraz je na pravom putu stizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Deda Mraz je na pravom putu stizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 52
Datum upisa : 15.01.2010
Senka, srecno otvaranje dnevnika i da nas uskoro obradujes sa lepim vestima!!!
Zelim ti da Deda mraz uskoro stigne i donese lep paketic

Zelim ti da Deda mraz uskoro stigne i donese lep paketic

medolino- Broj poruka : 2604
Godina : 36
Datum upisa : 26.01.2011

darija79- Broj poruka : 474
Godina : 44
Datum upisa : 28.12.2011
Senka, neka je sa srećom Dnevnik, i nek rezultira jednom lepom betom!Prašimo u to ime

dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 45
Datum upisa : 29.01.2010
Senka,neka je sa srećom otvaranje dnevnika i da u radosti pređeš na trudničke strane ...
Neka ova Nova godina počne sa tvojom velikom BETOM!!!
Neka ova Nova godina počne sa tvojom velikom BETOM!!!

maza1972- Broj poruka : 2255
Godina : 51
Datum upisa : 23.04.2011
Senka, da zatvoriš ovaj dnevnik našim čestitkama! Šaljem ti malo bebi prašine

i jednu rodu

i jednu rodu

Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 47
Datum upisa : 30.05.2009
Prasimo da zatvoris dnevnik na najlepši način

dragmilk- Broj poruka : 1292
Datum upisa : 31.10.2010
Senka srećno otvaranje dnevnika, da te obraduje velikom betum, da se završi velikim kucajućim srcem, i da te što prije preselimo na trudničke dnevnike.

lolipop- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 15.11.2010
Nova godina, novi dnevnik, novi početak pa neka se završi sa novim životom

lilly13- Broj poruka : 1504
Godina : 41
Datum upisa : 29.11.2010
Da ti Dekica donese toliko zeljeni poklon

cicsa80- Broj poruka : 2716
Godina : 43
Datum upisa : 23.01.2011
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Senka, srecno otvaranje dnevnika i srecna ti Nova godina...neka ti donese ono sto toliko zelis.

dragana76ns- Broj poruka : 4182
Godina : 47
Datum upisa : 12.11.2010
Senka, neka je sa srecom otvaranje dnevnika, pa da se za koji dan radujemo i da se preselis na nize strane!!
Srecna ti nova godina i verujem da tvoj Deda Mraz nije zalutao sa staze i da ti sprema najlepsi poklon!

Srecna ti nova godina i verujem da tvoj Deda Mraz nije zalutao sa staze i da ti sprema najlepsi poklon!

KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 50
Datum upisa : 09.01.2010
nova strana dnevnika...
nasa borba je pocela 2005, kada sam otisla na HSG, u Visegradsku, bez anestezije, a oba jajovoda potpuno zapusena... Mislila sam, e luda glava, samo da to prebrodim, i vec cu sledeceg meseca SIGURNO biti trudna... Kad ono... Sledeceg meseca je bila laparoskopija... kazu da su sve ocistili od priraslica... Bacili smo se na prirodne radove... i nista... i ponovo prirodni radovi i ponovo nista... Otisla sam na kontrolni HSG 04. januara 2008. i sa vescu da je situacija potpuno ista kao i 2005. pocela nesretnu novu 2008. godinu... Izbezumljena, ocajna, ne svojom oljom odabrana da budem vojnik u ovoj borbi...
U februaru odlazimo kod dr Prorocica... o njemu necu da pricam i pisem ovde... Rezultat je bila negativna beta...
Duuuuga pauza posle toga... skoro 3 godine... prijavljujem se za program preko fonda, vrlo lako skupljam svu dokumentaciju... prolazimo komisije, preglede... Odabrala sam Intermedicus BIS (blizu nam je), imala hiperstimulaciju, primala albumine, 15 jc, oplodilo se 11, 8 blastocisti... 3 vracene, prelepe... za ostale ne znam, nisu me ni pitali (grrrrrrr)... Posle 11 dana beta 139, pa dva dana nakon toga 256... milina... i 05. januara me presece stomak... bolovi, krv, bas bas krv... i tako docekam badnji dan i bozic... preplakala sam.... Beta 0,2 treci dan bozica...
Ponovo ocaj... nisam htela vise nikada na VTO...
U martu menjamo kliniku... Jevremova... krecemo na VTO iz spontanih ciklusa...
April... prva folikulometrija... kaze dr da je folikul ka po knjigama... estradilo preko 600... ukazuje na cistu... nije doslo do aspiracije...
Maj... lep folikul.. jos lepsi estadiol... u sali pre aspiracije kaze dr "da vas prvo pogledam"... gleda ona, gledam ja... nigde folikula... pukao par sati pre toga... ima tecnosti u Daglasu (valjda se tako zove)...
Ponovo Maj... lep folikul, lep estradiol, na pregledu u sali folikul jos tu... Nema jajne celije... uh...
Juni... dva folikula rastu.. oko 10 mm oba 15 dana ciklusa... odustaje se od daljeg pracenja...
Juli... folikul ponovo pukao par sati pre aspiracije....
Pa neka mi neko kaze da je VTO iz prirodnog ciklusa lak posao...
Avgust... pada odluka da krenemo sa stimulacijom... Upadam u grupu kod dr Ljubica... Primala terapiju... ponovo hiperstimulacija, ponovo albumini... 18 jc... raznoraznih, kako je rekla biolog... Sa 9 su uradili ICSI i oplodilo se 4, a drugih 9 je ostalo za klasicnu oplodnju i oplodilo se 7... hehehehhe... mm i ja se volimo na celijskom nivou... Zovu 3 dan i kazu ET sutra... cetvrtog dana... baaaah... znala sam da ce biti neko sr.nje... Sedam dana posle et prokrvarim... dan posle uradim betu... 28... dva dana nakon toga 55... baaaah... krvarenje i dalje... sve jace... na dan kada je trebalo da urdim betu, odlazim u kupatilo i da se obrise, meni ispadne pravo u ruke... to nesto... uhhh... dan posle beta 0,1...
Kazu mi da budem srecna jer sam izbegla kiretaze i malretiranja... kazu mi da se opustim... kazu mi da budem pozitivna... kaz mi da ce se desti kad se najmanje nadam... a ja ne mogu nista od toga...
Novembar... kontrolni uz... cista na desnom jajniku i u njoj jos jedna mala cista... Trudna mi cista! Pijem primolut... analiziram se... level 1... sve u redu... i brisevi kavuma...
Decembar... zapela ja za nestimulisanu vto... odlazim 11 dan na uz... prelep folikul, primila Ovitrelle, sutradan aspiracija... uhvatili jc... oplodila se... ET uradjen 3 dana... mali bekan je samo 4-celijski... i nema neke sanse... citam razne price i ovde i svuda... ima uspeha i kad je tako lenj... ima i neuspeha...
Dragi Deda Mraze... sigurno si Maji potrebniji nego meni... brzo ti idi kod nje, a ja cu da cekam poklon od Sv. Save (tada sam izracunala da bi bio et u sledecem ciklusu)
Ljubim vas drage moje...
nasa borba je pocela 2005, kada sam otisla na HSG, u Visegradsku, bez anestezije, a oba jajovoda potpuno zapusena... Mislila sam, e luda glava, samo da to prebrodim, i vec cu sledeceg meseca SIGURNO biti trudna... Kad ono... Sledeceg meseca je bila laparoskopija... kazu da su sve ocistili od priraslica... Bacili smo se na prirodne radove... i nista... i ponovo prirodni radovi i ponovo nista... Otisla sam na kontrolni HSG 04. januara 2008. i sa vescu da je situacija potpuno ista kao i 2005. pocela nesretnu novu 2008. godinu... Izbezumljena, ocajna, ne svojom oljom odabrana da budem vojnik u ovoj borbi...
U februaru odlazimo kod dr Prorocica... o njemu necu da pricam i pisem ovde... Rezultat je bila negativna beta...
Duuuuga pauza posle toga... skoro 3 godine... prijavljujem se za program preko fonda, vrlo lako skupljam svu dokumentaciju... prolazimo komisije, preglede... Odabrala sam Intermedicus BIS (blizu nam je), imala hiperstimulaciju, primala albumine, 15 jc, oplodilo se 11, 8 blastocisti... 3 vracene, prelepe... za ostale ne znam, nisu me ni pitali (grrrrrrr)... Posle 11 dana beta 139, pa dva dana nakon toga 256... milina... i 05. januara me presece stomak... bolovi, krv, bas bas krv... i tako docekam badnji dan i bozic... preplakala sam.... Beta 0,2 treci dan bozica...
Ponovo ocaj... nisam htela vise nikada na VTO...
U martu menjamo kliniku... Jevremova... krecemo na VTO iz spontanih ciklusa...
April... prva folikulometrija... kaze dr da je folikul ka po knjigama... estradilo preko 600... ukazuje na cistu... nije doslo do aspiracije...
Maj... lep folikul.. jos lepsi estadiol... u sali pre aspiracije kaze dr "da vas prvo pogledam"... gleda ona, gledam ja... nigde folikula... pukao par sati pre toga... ima tecnosti u Daglasu (valjda se tako zove)...
Ponovo Maj... lep folikul, lep estradiol, na pregledu u sali folikul jos tu... Nema jajne celije... uh...
Juni... dva folikula rastu.. oko 10 mm oba 15 dana ciklusa... odustaje se od daljeg pracenja...
Juli... folikul ponovo pukao par sati pre aspiracije....
Pa neka mi neko kaze da je VTO iz prirodnog ciklusa lak posao...
Avgust... pada odluka da krenemo sa stimulacijom... Upadam u grupu kod dr Ljubica... Primala terapiju... ponovo hiperstimulacija, ponovo albumini... 18 jc... raznoraznih, kako je rekla biolog... Sa 9 su uradili ICSI i oplodilo se 4, a drugih 9 je ostalo za klasicnu oplodnju i oplodilo se 7... hehehehhe... mm i ja se volimo na celijskom nivou... Zovu 3 dan i kazu ET sutra... cetvrtog dana... baaaah... znala sam da ce biti neko sr.nje... Sedam dana posle et prokrvarim... dan posle uradim betu... 28... dva dana nakon toga 55... baaaah... krvarenje i dalje... sve jace... na dan kada je trebalo da urdim betu, odlazim u kupatilo i da se obrise, meni ispadne pravo u ruke... to nesto... uhhh... dan posle beta 0,1...
Kazu mi da budem srecna jer sam izbegla kiretaze i malretiranja... kazu mi da se opustim... kazu mi da budem pozitivna... kaz mi da ce se desti kad se najmanje nadam... a ja ne mogu nista od toga...
Novembar... kontrolni uz... cista na desnom jajniku i u njoj jos jedna mala cista... Trudna mi cista! Pijem primolut... analiziram se... level 1... sve u redu... i brisevi kavuma...
Decembar... zapela ja za nestimulisanu vto... odlazim 11 dan na uz... prelep folikul, primila Ovitrelle, sutradan aspiracija... uhvatili jc... oplodila se... ET uradjen 3 dana... mali bekan je samo 4-celijski... i nema neke sanse... citam razne price i ovde i svuda... ima uspeha i kad je tako lenj... ima i neuspeha...
Dragi Deda Mraze... sigurno si Maji potrebniji nego meni... brzo ti idi kod nje, a ja cu da cekam poklon od Sv. Save (tada sam izracunala da bi bio et u sledecem ciklusu)
Ljubim vas drage moje...

Poslednji izmenio senka dana 2/1/2012, 11:42, izmenjeno ukupno 1 puta
senka- Broj poruka : 495
Datum upisa : 28.10.2011
Senka srecno otvaranje dnevnika jedva cekam da nas obradujes velikom

MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 55
Datum upisa : 08.09.2010
Srecno otvaranje dnevnika, i da nas sve obradujes sa velikom betom!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 43
Datum upisa : 09.05.2010
Senka, srecno otvaranje dnevnika i da sto pr odes na trudnicke strane!
Jejaaa- Broj poruka : 409
Datum upisa : 26.02.2011
Senčice devojčice, želim da zatvoriš dnevnik sa debelom betom.
Ljubim te draga i navijam, n a v i j a m!!!
Ljubim te draga i navijam, n a v i j a m!!!
Kamilica- Broj poruka : 2615
Datum upisa : 05.07.2011
senka
navijam za
posto je tvoj dnevnik prvi u ovoj godina zelim ti da se srecno zavrsi i predjes na trudnicke a za tobom sve cekalice u ovoj god
ljubim

navijam za

posto je tvoj dnevnik prvi u ovoj godina zelim ti da se srecno zavrsi i predjes na trudnicke a za tobom sve cekalice u ovoj god
ljubim

grudva- Broj poruka : 1073
Datum upisa : 31.05.2011
Nimalo laka stiuacija...ali dopada mi se način na koji si pisala...
Evo, ja neću Dedu moliti za želju, sklopiću ruke, ovaj put za tebe
Evo, ja neću Dedu moliti za želju, sklopiću ruke, ovaj put za tebe

dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Senka srećno otvaranje dnevnika i navijamo za

bebko- Broj poruka : 3844
Datum upisa : 05.03.2009
SRETNO SENKA SVE RUZNO DA ZABORAVIS I DA BUDES SRETNA KAO JA SAD
fenix- Broj poruka : 344
Datum upisa : 06.09.2010
Senka, srecno!
Upiskila sam se od smejanja zbog tvoje ''trudne'' ciste
bas si blesava ali mora se priznati da imas duha, a takvi uvek pobedjuju!!!

Upiskila sam se od smejanja zbog tvoje ''trudne'' ciste

makica84- Broj poruka : 136
Godina : 39
Datum upisa : 20.11.2011
Strana 1 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 1 od 6
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|