Viktorov dnevnik
+41
korpica
mamajednogprinca
medolino
cici
Orline
Tanja83
Mirjana
tuli
Simona
bokica
nesalela
HappyGirl
Danicab1
lena
lolipop
KoMetaK
dragana76ns
bobica83
buby
Zoka83
kasia
maja76
bebko
key
jul
zoxa
Tinche
caci
Sami
Shizika
Gala
Milijana
dr mali pariz
maus
brinbili
Jelence
MARA
Nefertari
BiKsi :)
catherine290505
Sneza
45 posters
Strana 16 od 17 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17
Re: Viktorov dnevnik
Drugari...srecna Nova 2013 godina i sve najlepse vam zelimo!!!
Masha UK- Broj poruka : 657
Datum upisa : 03.06.2009
[Only admins are allowed to see this image]
VIKTORE, LJUBIM TE ZA NOVU GODINICU I ZELIM SVU SRECU I RADOST
VIKTORE, LJUBIM TE ZA NOVU GODINICU I ZELIM SVU SRECU I RADOST
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Godina : 47
Datum upisa : 12.11.2010
[Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this link]
[Only admins are allowed to see this link]" alt="" />
[Only admins are allowed to see this link]" alt="" />
cici- Broj poruka : 2588
Godina : 48
Datum upisa : 17.02.2010
Srecnu Novu godinu zeli vam Vuk sa mamom i tatom
Srecnu Novu godinu zeli vam Vuk sa mamom i tatom
gagax81- Broj poruka : 692
Godina : 43
Datum upisa : 25.10.2010
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Viktore, povuci danas batu za usi i poljubi ga za srecan rodjendan
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Problemima nikad kraj
Vece posle Vukov rodjendana Viktor pao sa stolice pravac na potiljak,napravila se cvrga velicine oraha.
Vece lepo prespavao,bez povracanja ili nedaj boze gubitka svesti,sto znaci da nije neka povreda,medjutim jutros ne moze da ustane iz kreveta,ukocen vratic.Spavao je neko vreme bez jastuka sto je moguce da je i od toga,posto obicno uvek spava na jastuku.I mene takve stvari ukoce.Dam paracet i posle 2 h ustao da ode do wc-a,pusti komp.Konsultovala dr i kaze da mu to ne lici na nesto dobro,no da ne prica u prazno mora sve videti neurohirurg.Dusu nemam,tresem se.Eno ga nece opet da ustane.Samo da nije nesto lose.
Vece posle Vukov rodjendana Viktor pao sa stolice pravac na potiljak,napravila se cvrga velicine oraha.
Vece lepo prespavao,bez povracanja ili nedaj boze gubitka svesti,sto znaci da nije neka povreda,medjutim jutros ne moze da ustane iz kreveta,ukocen vratic.Spavao je neko vreme bez jastuka sto je moguce da je i od toga,posto obicno uvek spava na jastuku.I mene takve stvari ukoce.Dam paracet i posle 2 h ustao da ode do wc-a,pusti komp.Konsultovala dr i kaze da mu to ne lici na nesto dobro,no da ne prica u prazno mora sve videti neurohirurg.Dusu nemam,tresem se.Eno ga nece opet da ustane.Samo da nije nesto lose.
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Maro
Drzimo palcheve da je sve u redu, javi nam shta je neurohirurg rekao.
Drzimo palcheve da je sve u redu, javi nam shta je neurohirurg rekao.
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Uh bre Maro,stvarno mislim da je sve uredu,a on da se ugruvao,pa treba malo da se oporavi. Javi šta ste uradili. ljubim!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
kako je viktor dali mu je popustilo
nina :)- Broj poruka : 5182
Datum upisa : 06.07.2011
Maro, kako je Viktor? I ja mislim da je sve ok.
Milsim na vas... verovatno ste u Skoplju?
Sigruno je jako ugruvao vratic...pa se plasi da ga pomeri jer ga puno boli.
Daj boze da je sve ostalo ok.
I mi smo imali slican pad pre tri nedelje, sa visine metar ipo direktno na potiljak. Ali se sve zavrsilo sa desetak minuta plakanja.
Javi sta su rekli...
Daj boze da je sve ostalo ok.
I mi smo imali slican pad pre tri nedelje, sa visine metar ipo direktno na potiljak. Ali se sve zavrsilo sa desetak minuta plakanja.
Javi sta su rekli...
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Stigli napokon
Dan ko vecnost,minuti ko godina.
Kako su ovo teski trenuci za roditelje,skratili mi nekoliko godina.
Juce nas primi neurohirurg pre zavrsetka smene,moje dete nece niti da hoda,niti da prica.
Dok smo se malo nagadjali i na kraju pristane da napravi koji krug u ordinacfiji.Mora da odradi par stvari kako bi dr bio siguran da nije neki prelom u pitanju,nece ni to,pomeraj rukice nece ni to,hajde glavicu-jok.
Na kraju ne znam kako pristane da odradi sve to,rukice ok,vratic kad savije prema napred ok,nazad nije,odmah vriska i cika,aha i uz sve to Viktoru oduvek krcka vratic ,kaze neurohirurg nikad u svojoj karijeri nije video takav slucaj a da je pritom dete,kaze mora magnetna.
Ja ne pristajem iz razloga sto je mora raditi u anesteziji,konsultujem se sa mojim dr-om posto bez njega nista ne radimo,i onda odluce da danas prepodneva odrade skener,a da noc provedemo u bolnici na pracenju.
Medjutim kako Viktor nece da ostane s tatom i kako ja ne mogu ostaviti Vuka bili smo kod kumova u stan.Jutros odradjen skener i sve je ok.Sad jos jedan razlog za brigu pojava temperature od malocas,koja mu nikako nije trebala,sve me sad muci i bode zasto ne odradismo magnet odmah.
No videsemo kako ce biti danas,sutra
Vazno je da je ustao iz kreveta,hoda,i igra se,ostalo ce nadam se i molim Bogu biti dobro.
Dan ko vecnost,minuti ko godina.
Kako su ovo teski trenuci za roditelje,skratili mi nekoliko godina.
Juce nas primi neurohirurg pre zavrsetka smene,moje dete nece niti da hoda,niti da prica.
Dok smo se malo nagadjali i na kraju pristane da napravi koji krug u ordinacfiji.Mora da odradi par stvari kako bi dr bio siguran da nije neki prelom u pitanju,nece ni to,pomeraj rukice nece ni to,hajde glavicu-jok.
Na kraju ne znam kako pristane da odradi sve to,rukice ok,vratic kad savije prema napred ok,nazad nije,odmah vriska i cika,aha i uz sve to Viktoru oduvek krcka vratic ,kaze neurohirurg nikad u svojoj karijeri nije video takav slucaj a da je pritom dete,kaze mora magnetna.
Ja ne pristajem iz razloga sto je mora raditi u anesteziji,konsultujem se sa mojim dr-om posto bez njega nista ne radimo,i onda odluce da danas prepodneva odrade skener,a da noc provedemo u bolnici na pracenju.
Medjutim kako Viktor nece da ostane s tatom i kako ja ne mogu ostaviti Vuka bili smo kod kumova u stan.Jutros odradjen skener i sve je ok.Sad jos jedan razlog za brigu pojava temperature od malocas,koja mu nikako nije trebala,sve me sad muci i bode zasto ne odradismo magnet odmah.
No videsemo kako ce biti danas,sutra
Vazno je da je ustao iz kreveta,hoda,i igra se,ostalo ce nadam se i molim Bogu biti dobro.
O Boze Maro, kakva situacija
Vazno da je skener pokazao da je OK, a i cim se on igra i ustaje, znaci da ide na bolje. Temperatura moze da bude i od Vuka (mislim da rece da je imao dan posle rodjendana).
Vazno da je skener pokazao da je OK, a i cim se on igra i ustaje, znaci da ide na bolje. Temperatura moze da bude i od Vuka (mislim da rece da je imao dan posle rodjendana).
Uh Maro
Ali i ja mislim važno je da je na skeneru sve bilo ok a i da se Viktor igra, šeta... Šaljem vam pozitivnu energiju i nadam se da ćeš nam se uskoro javiti sa lepim vestima...
Ali i ja mislim važno je da je na skeneru sve bilo ok a i da se Viktor igra, šeta... Šaljem vam pozitivnu energiju i nadam se da ćeš nam se uskoro javiti sa lepim vestima...
Simona- Broj poruka : 8349
Godina : 55
Datum upisa : 14.11.2009
Uh bre,Mare...mogu žisliti tvoje sekiracije i mjegovog straha...,ali i ja mislim da je sve o.k.,samo nek miruje-bez naglih pokreta glave,i biće sve dobro...Vikt ore,ljubimo te!
Maro,kako nam je drugar Viktor?
Ljubimo vas puno puno [Only admins are allowed to see this image]
Ljubimo vas puno puno [Only admins are allowed to see this image]
Tanja83- Broj poruka : 1272
Godina : 41
Datum upisa : 01.05.2011
Hvala na pitanjima,bolje smo
Temperatura je te veceri 15-og otisla do 40 kad nisam pukla,nista je nije spustalo,ni paracet ni brufen ali nista,onda naizmenicno tus i obloge i sve to od 17h do 1h posle ponoci,muka ziva,i na kraju posle doze paraceta se spustila i do jutra je nije bilo,jutro opet strasno,sve dok mi teta Mima nije poslala prirodni rec za snizzenje tem, i ovog puta je urodilo plodom,temp od 39,7 smo skinuli bez lekova za 2 sata,posle prve soljice caja se spustila na 38 i posle druge nestala i nije se vracala.Tetka Maus hvala ti do neba.
Sad je bolje nije vise ukocen,nema otoka na vratu ali pije antibiotik,posto je crp bio oko 8 morali smo ga ukljuciti.Verovatno je ovog puta bak u grlu.
No vazno da smo sad bolje.Sutra idemo kod mojih u goste ,slavi se.
Temperatura je te veceri 15-og otisla do 40 kad nisam pukla,nista je nije spustalo,ni paracet ni brufen ali nista,onda naizmenicno tus i obloge i sve to od 17h do 1h posle ponoci,muka ziva,i na kraju posle doze paraceta se spustila i do jutra je nije bilo,jutro opet strasno,sve dok mi teta Mima nije poslala prirodni rec za snizzenje tem, i ovog puta je urodilo plodom,temp od 39,7 smo skinuli bez lekova za 2 sata,posle prve soljice caja se spustila na 38 i posle druge nestala i nije se vracala.Tetka Maus hvala ti do neba.
Sad je bolje nije vise ukocen,nema otoka na vratu ali pije antibiotik,posto je crp bio oko 8 morali smo ga ukljuciti.Verovatno je ovog puta bak u grlu.
No vazno da smo sad bolje.Sutra idemo kod mojih u goste ,slavi se.
Maro drago mi je da je Viktor bolje i da mu je pomogao caj od oraha.
Mare,dobro je da je Viktor sad dosta bolje..
lepo se provedite na slavi
lepo se provedite na slavi
Dusa se namucila. Da, i Lenci ima upalu grla i pije antibiotik i imala je 39..
Lepo se provedite danas
Lepo se provedite danas
Evo me i ovde zabussavam,no oprosticete majci koja ne stize,posao,deca,obaveze uh kad sve stisne.
Ovde cu reci da imam najboljeg sina na svetu,to je jedna divna dusa,jedan veliki emotivac,jedan neznic mili,pametan,snalazljiv,mudar,tvrdoglav ali retko.
U vrticu mu je super ide i ne place na rastanku,poceo je i lepo da jede.
Svakog casa,minuta,sekunde mene doziva nezno i milo majkice,majcice,duso moja,a meni odzvanja u usima od srece i radosti,obozava svog brata i njega zove retko imenom vec sve ono duso,sreco,ljubavi,ume da ga cuva ali umeju i da se posvadjaju zato sto je Vuk beskrajno svojeglav.
Evo i nekih slika
Ovde cu reci da imam najboljeg sina na svetu,to je jedna divna dusa,jedan veliki emotivac,jedan neznic mili,pametan,snalazljiv,mudar,tvrdoglav ali retko.
U vrticu mu je super ide i ne place na rastanku,poceo je i lepo da jede.
Svakog casa,minuta,sekunde mene doziva nezno i milo majkice,majcice,duso moja,a meni odzvanja u usima od srece i radosti,obozava svog brata i njega zove retko imenom vec sve ono duso,sreco,ljubavi,ume da ga cuva ali umeju i da se posvadjaju zato sto je Vuk beskrajno svojeglav.
Evo i nekih slika
Anđeo
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
Mare,kako.se samo vidi da je mazulja jedna neviđena!!
Ma mator je skroz,i imidž duge kose mu je odličan.
Baš si sladak , Viktore-na mamuu!!
p.s. pa njemu rođus uskoro?
ljubim vas!
Ma mator je skroz,i imidž duge kose mu je odličan.
Baš si sladak , Viktore-na mamuu!!
p.s. pa njemu rođus uskoro?
ljubim vas!
Strana 16 od 17 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|