KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vantelesna oplodnja o trošku osiguranja - RZZO

+56
sladjashush
Vuchica
Vilhelmina
Gramatika
Danche
nebojsa
mali badja
*Maki*
nacKa
Annie
JACCCA
nandži
korpica
darija79
maki79
MIRKA85
makica84
aljaska
medolino
3023456
Jejaaa
rada78
bak
dra00
senka
Niny
sanjicica
anuska80
racili
Zoka83
cicsa80
sanja 80
djole42
Maza
ananana
Kamilica
shenon
danijeland
hany
twist
Anavi
ivana ivanovic
vikica800
Mali Princ
dr mali pariz
heart84
JocY
noja
ivi
anna
maza1972
grudva
ragaco
gagicaDragica
Mirjana
ninica2
60 posters

Strana 35 od 40 Prethodni  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Sledeći

Ići dole

Vantelesna oplodnja o trošku osiguranja - RZZO - Page 35 Empty Re: Vantelesna oplodnja o trošku osiguranja - RZZO

Počalji od maza1972 10/4/2012, 20:13

[quote="hany"][quote="maza1972"]
Vuchica ::Pozdrav, devojke. Kao i vecina nas, prvo sam redovno pratila ove stranice i evo resih da se registrujem i prikljucim i zvanicno. Ja vam spadam u grupu ''čekalica'' pisma. Drugostepenu komisiju sam i Frontu prosla pre dve nedelje, tako da mu se jos uvek ne nadam, mada bih volela da me iznenadi Laughing .
Mazo kad bese si isla na prvostepenu komisiju
Prvostepenu u Nemanjinoj sam prošla pre pet nedelja,danas bila drugostepena,punim 40 za tri meseca,pa me zato interesuje...
maza1972
maza1972

Broj poruka : 2255
Godina : 52
Datum upisa : 23.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Vantelesna oplodnja o trošku osiguranja - RZZO - Page 35 Empty Re: Vantelesna oplodnja o trošku osiguranja - RZZO

Počalji od Vuchica 11/4/2012, 08:05

Mazo, tebi je bilo vazno da prodjes komisiju pre nego sto napunis 40, jel tako?
...znam naravno da je sada svaki mesec bitan, ali bice to sve ok... sunny
Vuchica
Vuchica

Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gramatika 12/4/2012, 23:18

Vuchica, dobro došla cvet
Nadam se da ćete i ti i Jeja brzo dobiti pismo!
Znaju oni da zagube pisma i adrese, zato treba proveravati šta se dešava. Meni su pismo poslali na staru adresu, iako sam obavestila dr u socijalnom o preseljenju. Tada mi je čak obećala da će me zvati telefonom kada pismo stigne, ali ništa od toga. Srećom, zamolila sam komšinicu iz starog kraja da za svaki slučaj proverava poštu i ona je našla pismo Shocked
Gramatika
Gramatika

Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gramatika 13/4/2012, 12:36

Devojke, još jedno pitanje: kada počne proces priprema i stimulacije, da li je neophodno da se injekcije primaju na klinici na kojoj ću obaviti vto? Pošto nisam iz Bg, to bi značilo potpunu promenu ritma.
Gramatika
Gramatika

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JocY 13/4/2012, 12:48

Gramatika, u Frontu mora da se primaju inekcije kod njih. Ja pitala da mi daju da se sama bockam, al ne daju. Ako nisi iz Bg najbolje ti je da se snadjes za neki smestaj (kod rodjaka ili da iznajmite stan)
JocY
JocY

Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gramatika 13/4/2012, 13:05

Hvala, Jocy na brzom odgovoru ljubav
Znači, dobro sam razumela. Ja sa raspoređena u Višegradsku, ali verujem da je princip isti kao u Frontu. Hvala Bogu, brat mi je u Bg, mogu kod njega.
Gramatika
Gramatika

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jejaaa 13/4/2012, 15:30

Draga Gramatika, i ja imam isti problem.Mada sam resila da necu biti kod rodjaka , (a imam ih puno po Bg), jer hocu bas da se psihicki spremim.Jedino resenje naci stan, ali ko ce da ga iznajmi na mesec dan?Naravno sve tako ja razmisljam, ako nekada dobijem to famozno pismo, sta cu i kako cu! Shocked
Jejaaa
Jejaaa

Broj poruka : 409
Godina : 46
Datum upisa : 26.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gramatika 15/4/2012, 12:08

Jejaaa, šta da ti kažem, treba ti mnogo strpljenja i dobre volje! Ali što reče baba mm, kad se mnogo namučiš i nasekiraš zbog nečega, na kraju sve bude dobro! zagrljaj
Moj brat je momak, živi sam, tako da mu povremeno prija društvo. Bila sam kod njega dok je trajala priprema i komisije, baš smo se lepo slagali.
Gramatika
Gramatika

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dra00 18/4/2012, 11:39

Jejaaa draga pa ti jos cekas affraid stvarno vise nema smisla. znam kako je cekanje uticalo na mene, a tek da sam ovoliko cekala Shocked

Zao mi je i nadam se da ces brzo dobiti pismo
dra00
dra00

Broj poruka : 1309
Datum upisa : 01.11.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jejaaa 18/4/2012, 16:54

Sestre slatke, bilo koja rec bi bila suvisna sem bezobrazluk! affraid
Cekam taj famozni maj, pa da vidim! Mad
Devojke poljubac
Jejaaa
Jejaaa

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gramatika 18/4/2012, 18:54

Jejaaa ::Sestre slatke, bilo koja rec bi bila suvisna sem bezobrazluk! affraid
Cekam taj famozni maj, pa da vidim! Mad
Devojke poljubac
Hrabro, draga Jejaaa, ali povremeno odi do tvoje filijale rfzo, pouzdano sam čula da može da im se desi da zature pisma Mad
Gramatika
Gramatika

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od korpica 18/4/2012, 23:15

Jejaa,stice! poljubac
korpica
korpica

Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 20/4/2012, 16:24

ja sam danas bila u svojoj filijali RZZO (Beograd) i lekarka iz komisije se bogznakako zacudila sto sam dosla da se raspitujem kad je proslo tek 4 nedelje od drugostepene komisije u Frontu! Kaze da se pismu ne nadam jos mesec dana minimum... Shocked i da sad tek dolaze na red komisije iz jan/feb a zakazuje se za septembar...
Vuchica
Vuchica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gramatika 20/4/2012, 16:30

Neka si ti, Vuchica, bila. Bolje neka se ona čudi što si već došla, nego da se ti čudiš kako ti zagubiše pismo Wink
Ja sam komisiju prošla 19. januara, a pismo dobila 30. marta, da se javim 19. jula. Tog dana bi mi istekla potvrda, da me nisu zvali.
A kako je pismo moglo da zaluta, ali nije zahvaljujući dobroj komšinici, to sam pisala No
Sve vas d

Poslednji izmenio Gramatika dana 20/4/2012, 16:59, izmenjeno ukupno 1 puta
Gramatika
Gramatika

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 20/4/2012, 16:40

ne bih sad da negativisem, al sta se desava ako nekome istekne potvrda?
nova sam na Kutku, pretpostavljam da se pricalo o tome, al ko ce to da nadje... Very Happy
Vuchica
Vuchica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gramatika 20/4/2012, 16:57

Mislim da neće to da se dogodi.Vidiš da su meni zakazali da dođem poslednjeg dana, kada će verovatno samo započeti konsultacje i pripreme za pripreme lol!
Iz svih ovih postova i onoga što sam slušala na tv, zaključujem da ipak neće dozvoliti da nam isteknu potvrde, pa da ponovo trčimo ceo krug yes
Gramatika
Gramatika

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 20/4/2012, 17:25

citat sa sajta RRZO
''XIII
Уколико осигураном лицу процес ВТО не почне у року од највише шест месеци од датума заседања комисије за ВТО, здравствена установа је у обавези да писаним путем образложи осигураном лицу због чега није започео процес у предвиђеном року.
Осигурано лице се са датим образложењем искључује из тог поступка и упућује на поновну оцену комисије за ВТО.''

Vuchica
Vuchica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gramatika 20/4/2012, 21:10

Vuchica ::citat sa sajta RRZO
''XIII
Уколико осигураном лицу процес ВТО не почне у року од највише шест месеци од датума заседања комисије за ВТО, здравствена установа је у обавези да писаним путем образложи осигураном лицу због чега није започео процес у предвиђеном року.
Осигурано лице се са датим образложењем искључује из тог поступка и упућује на поновну оцену комисије за ВТО.''

Postoji mogućnost da se i to dogodi, ali mislim da neće. To što su mene "ugurali" poslednjeg dana da formalno-pravno započne proces, govori mi da ipak vode računa da nam ne isteknu potvrde v
Gramatika
Gramatika

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dra00 20/4/2012, 21:30

Gramatika je u pravu, i ja sam isto prosla komisiju 19 jan. , u feb. dobila pismo za 28 maj. Svi smo cini mi se dobili termine u okviru tih 6 meseci, jedino sto su sa Jejom nesto zeznuli, a iskreno se nadam da ce i to brzo da se resi.
dra00
dra00

Broj poruka : 1309
Datum upisa : 01.11.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jejaaa 20/4/2012, 22:45

Kod mene ne moze nista normalno, uvek se neko zezne!Cekam maj pa upet cu da zovem sve redom! v
Devojke d
Jejaaa
Jejaaa

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od korpica 20/4/2012, 23:16

Jejaaa,ne mora da znaci,mozda ti pismo stigne par dana pred zakazane konsultacije,desava se i to.Bas mislim da je jedna devojka ovde na kutku tako dobila.Znaci,moze da se desi i tako. poljubac
korpica
korpica

Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gramatika 20/4/2012, 23:42

korpica ::Jejaaa,ne mora da znaci,mozda ti pismo stigne par dana pred zakazane konsultacije,desava se i to.Bas mislim da je jedna devojka ovde na kutku tako dobila.Znaci,moze da se desi i tako. poljubac
Jeste, jeste, rekla mi dr u rzzo. nekad stigne tako knap, da zovu telefonom!
Gramatika
Gramatika

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 21/4/2012, 13:59

to se verovatno desi kad im se neko mesto isprazni tj kad neka od silnog cekanja ostane trudna prirodnim putem heheheheh lol!
Vuchica
Vuchica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jejaaa 21/4/2012, 14:57

Dace Bog da bude tako! d
Jejaaa
Jejaaa

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sladjashush 24/4/2012, 10:57

Cao svima!
Danas resih da se i ja registrujem, a posto sam nova jos uvek ne mogu da se snadjem ovde. Zato ako neko moze da mi odgovori na jedno pitanje.
Gde u BG moj dragi radi spermogram? Doktorka je na uputu napisala Batut, a ja kad sam ih zvala oni kazu da se to kod njih ne radi. Sedim ovde vec 2 sata i trazim u postovima ali ne mogu da nadjem. Pise da treba, ali ne i gde se radi.
Pravo da vam kazem meni je vec muka posto moram da se borim na dva fronta. Zdravstvo i nenormalni strahovi koje ima moj muz. U decembru sam isla u Visegradsku i uradila hormone, a ti rezultati ce sada da isteknu zato sto se on plasi i stalno odlaze spermogram. A da ne pricam koliko sam zivaca izgubila dok sam ga odvukla da vadimo krv u Gradskom zavodu. Vec smo mogli i komisiju da odradimo.
Zao mi je sto sam vas udavila, ali imam 35 godina i muza kukavicu. Mislim, ne plasi se on procedure, vec rezultata. Valjda misli da ako mu rezultati budu losi onda je on kao manje musko, Eto.
Hvala unapred na odgovoru
sladjashush
sladjashush

Broj poruka : 2
Godina : 47
Datum upisa : 24.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 35 od 40 Prethodni  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu