Vantelesna oplodnja o trošku osiguranja - RZZO
+56
sladjashush
Vuchica
Vilhelmina
Gramatika
Danche
nebojsa
mali badja
*Maki*
nacKa
Annie
JACCCA
nandži
korpica
darija79
maki79
MIRKA85
makica84
aljaska
medolino
3023456
Jejaaa
rada78
bak
dra00
senka
Niny
sanjicica
anuska80
racili
Zoka83
cicsa80
sanja 80
djole42
Maza
ananana
Kamilica
shenon
danijeland
hany
twist
Anavi
ivana ivanovic
vikica800
Mali Princ
dr mali pariz
heart84
JocY
noja
ivi
anna
maza1972
grudva
ragaco
gagicaDragica
Mirjana
ninica2
60 posters
Strana 30 od 40
Strana 30 od 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: Vantelesna oplodnja o trošku osiguranja - RZZO
Hvala Medolino.I ja se nadam da cemo ubrzo dobiti odgovore,bar da znamo kad smo i gde smo.Steta za privatne klinike,sigurno da rade bolje,ali,sta cemo.Mene samo plasi to njihovo prekovremeno,stice oni sve kao,samo da to ne puca po nama,da nam to ne odrade,eto tako,sto bi bilo stvarno strasno.Opet,tesim se,da ce sve proci kako treba.Poz za sve
korpica- Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012
Jejaaa- Broj poruka : 409
Godina : 46
Datum upisa : 26.02.2011
Drage moje,
evo da se i ja ukuljucim u diskusiju. Kao i sve ocajne zene kojima je u fondu receno da nema mesta do do leta, pa se u proces moze tek ne jesen, ja naravno poludim i krenem da trazim pomenutog dr Jovanovica. Osim sto u radno vreme nije u kancelariji, ja izasla sa posla da overim uput, dr sav uvredjen smatra da sve informacije treba traziti u ministarstvu, obzirom da su oni (fond) samo servis koji opsluzuje klinike i ministarstvo. Inace, jako ljut i bezobrazan covek.
Cini se da je neuvodjenje privatnih klinika i besplatni treci pokusaj doveo do ove situacije. Mada je sve kao o trosku grada Beograda, to su fondovske pare i kapaciteti. Tako da nazalost, drage moje postasmo jedna drugoj konkurencija u mnogo teskoj i bolnoj stavari.
Ja samo imam jedno pitanje: kako ce se VTO raditi kao dopunska delatnost u produzenim terminima, kao ti isti doktori iz drzavnih bolnica, rade vec popodne u privatnim klinikama istu stvar? Dakle, ko ce to nama raditi?
evo da se i ja ukuljucim u diskusiju. Kao i sve ocajne zene kojima je u fondu receno da nema mesta do do leta, pa se u proces moze tek ne jesen, ja naravno poludim i krenem da trazim pomenutog dr Jovanovica. Osim sto u radno vreme nije u kancelariji, ja izasla sa posla da overim uput, dr sav uvredjen smatra da sve informacije treba traziti u ministarstvu, obzirom da su oni (fond) samo servis koji opsluzuje klinike i ministarstvo. Inace, jako ljut i bezobrazan covek.
Cini se da je neuvodjenje privatnih klinika i besplatni treci pokusaj doveo do ove situacije. Mada je sve kao o trosku grada Beograda, to su fondovske pare i kapaciteti. Tako da nazalost, drage moje postasmo jedna drugoj konkurencija u mnogo teskoj i bolnoj stavari.
Ja samo imam jedno pitanje: kako ce se VTO raditi kao dopunska delatnost u produzenim terminima, kao ti isti doktori iz drzavnih bolnica, rade vec popodne u privatnim klinikama istu stvar? Dakle, ko ce to nama raditi?
mali badja- Broj poruka : 8
Godina : 47
Datum upisa : 08.02.2012
Ma bas njih boli uvo za nas sto cekamo, skroz su se nasikirali!!!
Ja se samo bojim da nas ne bace tamo gde pominju Zemun i Suboticu, da im ne budemo zamorcici!
Rekao je 5 dana, aj da ne racunamo vikend ,znaci sutra nam stizu pisma .
Ne razumem sto prica nesto, ako niti zna niti ga zanima, rekao je za privatne klinike, da bi posle dva dana izasla vest da ih nece ukljuciti, dajte se dogovorite pa nam javite.
Pozdrav devojke Dobro dosla Mali badjo!!!
Ja se samo bojim da nas ne bace tamo gde pominju Zemun i Suboticu, da im ne budemo zamorcici!
Rekao je 5 dana, aj da ne racunamo vikend ,znaci sutra nam stizu pisma .
Ne razumem sto prica nesto, ako niti zna niti ga zanima, rekao je za privatne klinike, da bi posle dva dana izasla vest da ih nece ukljuciti, dajte se dogovorite pa nam javite.
Pozdrav devojke Dobro dosla Mali badjo!!!
Poslednji put izmenio Jejaaa dana 12/3/2012, 17:34, izmenio ukupno 2 puta
Jel moze neko da mi razjasni - supruga je imala jedan neuspesan pokusaj vto o trosku zavoda. Da li ima pravo da podnese zahtev za drugi pokusaj, posto je u medjuvremenu napunila 40 godina?
nebojsa- Broj poruka : 1
Datum upisa : 12.03.2012
Mislim da ne moze, jer fond finansira na zalost pre nego se napuni 40., tj. da zena udje u postupak pre nego napuni 40.Ne znam gde zivit , mozda vas grad finansira za zene preko 40.,proverite to.
Mali badja dobrodosla i naravno sto pre se preselila na trudnicke strane.Jejaa,znaci sutra bi trebao odgovor da nam stigne? Daj Boze,nesto bas ne verujem.Ostale cure
mali badja - dobro došla
Očekujte pisma, bar su nešto konkretno rekli.
sve vas
Očekujte pisma, bar su nešto konkretno rekli.
sve vas
rada78- Broj poruka : 1030
Datum upisa : 04.05.2011
Poz Rado,ma kakva pisma,ja jos nista nisam dobila,dobro sam ja rekla,cisto sumnjam da ce da bude tako.Ne shvatam samo sto nas lazu.Jejaa ima li sta kod tebe ja
Korpice, prodje 5. dan, a mi nista ne dobismo!!!
Poslednji izmenio Jejaaa dana 14/3/2012, 20:59, izmenjeno ukupno 1 puta
znaci jos se , bezveze bas
dra00- Broj poruka : 1309
Datum upisa : 01.11.2011
Danas je 7. dan
Drage devojke,
hvala na dobrodoslici, korpice, hvala ne lepim zeljama, uzvracam istom merom. Moja ce selidba na trudnicke strane verovatno da saceka. Prvo je teta koja se javlja na cuveni telefon u GAK Visegradska trazila da se cujem sutra, pa sutra, pa za 15 min, pa se cule, konacno. E sad, dr u DZ dala pogresne upute, pa i to moram da isparavljam. pa da predam papire. U medjuvremenu da probam da ulovim privatnog docu, nesto smo razgovarali o tuboplastici, ali crkla oprema za laparoskopiju u Vusegradskoj. Uz sve to moj posao terenski. Nije da kukam, ali eto da podelim sa vama, i da me bolje upoznate. Ko zna koliko cemo se druziti.
Usput, ako je neko imao cast sa strucnjacima Visegraske, sta se tacno desava posle predaje dokumentacije? Znam da se ide na UZ, to sam radila prosli put, al ostala trudna, javila da jesam pa sam propustila postupak u nastavku. I jos jedna stvar, koji su kriterijumi za prolazak komisije, naime i trenutku uzima nja briseva imala manju upalu, vidi se na papa brisu, i visi holesterol i trigliceride?
puno hvala na odgovorima.
ljubim, ljubim
nepoznate cure
hvala na dobrodoslici, korpice, hvala ne lepim zeljama, uzvracam istom merom. Moja ce selidba na trudnicke strane verovatno da saceka. Prvo je teta koja se javlja na cuveni telefon u GAK Visegradska trazila da se cujem sutra, pa sutra, pa za 15 min, pa se cule, konacno. E sad, dr u DZ dala pogresne upute, pa i to moram da isparavljam. pa da predam papire. U medjuvremenu da probam da ulovim privatnog docu, nesto smo razgovarali o tuboplastici, ali crkla oprema za laparoskopiju u Vusegradskoj. Uz sve to moj posao terenski. Nije da kukam, ali eto da podelim sa vama, i da me bolje upoznate. Ko zna koliko cemo se druziti.
Usput, ako je neko imao cast sa strucnjacima Visegraske, sta se tacno desava posle predaje dokumentacije? Znam da se ide na UZ, to sam radila prosli put, al ostala trudna, javila da jesam pa sam propustila postupak u nastavku. I jos jedna stvar, koji su kriterijumi za prolazak komisije, naime i trenutku uzima nja briseva imala manju upalu, vidi se na papa brisu, i visi holesterol i trigliceride?
puno hvala na odgovorima.
ljubim, ljubim
nepoznate cure
Mali badja, u Višegradskoj se predaju fotokopije svih analiza sa spiska i originali na uvid.Onda popunjavate obrazac gde biste radili postupak i još neke lične podatke.Posla toga -neznam koliko dana se čeka-bićete pozvani na UZ.A taj pregled je običan UZ vag.sondom.Nakon toga ,telefonom vas informišu da li ste prošli komisiju.
Nama nisu tražili krvnu sliku i lipide,samo su meni radili UZ...Potrebno je da brisevi budu uredni i da im ne istekne rok važnosti.
Nama nisu tražili krvnu sliku i lipide,samo su meni radili UZ...Potrebno je da brisevi budu uredni i da im ne istekne rok važnosti.
Ovo si lepo primetila,i ja se pitam istu stvar???Ja samo imam jedno pitanje: kako ce se VTO raditi kao dopunska delatnost u produzenim terminima, kao ti isti doktori iz drzavnih bolnica, rade vec popodne u privatnim klinikama istu stvar? Dakle, ko ce to nama raditi?
maza1972- Broj poruka : 2255
Godina : 52
Datum upisa : 23.04.2011
mazo, puno hvala na odgovoru. Predpostavljam da nakon tog poziva, da li smo prosli komisiju cekamo pisamce.
Da,ali ja sam prošla te komisije u maju prošle godine,u međuvremenu su ukinuli privatnike i sad se malo duže čeka...Pismo je obavezno,meni je stiglo kao preporučeno i sa njim sam se javila u izabranu kliniku.
maza1972- Broj poruka : 2255
Godina : 52
Datum upisa : 23.04.2011
8.dan
Devojke
Devojke
I ja i dalje
Vi cete sigrno u maju kad i ja, jer ovde nema niko ko je dobio maj, pa da pretpostavim da su mesta rezervisana za vas drugarice moje
dra00- Broj poruka : 1309
Datum upisa : 01.11.2011
Jao Dra,bas ti hvala,dace Bog da je tako
Sto se tice Visegradske i komisije a i pisamca ovako:kada te pozovu i kazu da si prosla i njihovu komisiju odlazis tamo.Dobijas dva papira jedan potpises i vratis gospodji na salteru a drugi je tvoj.E onda cekas preporuceno pismo i sada je definitivno velika guzva tako da moze da se saceka malo duze .Kada stigne to pismo uzimas zeleni uput od tvoje dr ginekologa i sa sve tim papirima ides u Nemanjinu .Tamo ti ista ona komisija koja ti je odobrila prolaz opet daje jedan papir koji overe dva dr.
Naravnou tom pismu ce pisati kada dolazis u Visegradsku da pocnes sa terapijom.Neko tada dobija kratak protokol neko dug ali najcesca praksa kod njih su kontraceptivi dvadest do dvadeset pet dana pa onda inekcije .Naravno ovo sve zavisi od tvojih anliza,hormona itd.Papa test jeste bitan mada i oni polaze od toga da manja upala prodje zato se radi ultrazvuk.E sad ne mogu tacno da se setim kada te zove glavna sestra sa odeljenja jer ona ti tada tacno precizira vreme i datum kada da dodjes.
Uhaaaj ala sam se raspisalaaaaaa...
znam da ce sad da bude svako svoga docu hvali ali jedina bitna stvar za koju sam ja mislila da je nemam pa sam otkrila je STRPLJENJE...kada dodjete do svog doce i uklavirite se sa njim onda to ide onako kako treba...jos jednom drage moje sa srecom
Naravnou tom pismu ce pisati kada dolazis u Visegradsku da pocnes sa terapijom.Neko tada dobija kratak protokol neko dug ali najcesca praksa kod njih su kontraceptivi dvadest do dvadeset pet dana pa onda inekcije .Naravno ovo sve zavisi od tvojih anliza,hormona itd.Papa test jeste bitan mada i oni polaze od toga da manja upala prodje zato se radi ultrazvuk.E sad ne mogu tacno da se setim kada te zove glavna sestra sa odeljenja jer ona ti tada tacno precizira vreme i datum kada da dodjes.
Uhaaaj ala sam se raspisalaaaaaa...
znam da ce sad da bude svako svoga docu hvali ali jedina bitna stvar za koju sam ja mislila da je nemam pa sam otkrila je STRPLJENJE...kada dodjete do svog doce i uklavirite se sa njim onda to ide onako kako treba...jos jednom drage moje sa srecom
sanjicica- Broj poruka : 507
Datum upisa : 27.11.2010
Hval Sanjice na informacijama,ja sam predala za Visegradsku i navela dr Ljubica.Sad,dali cu tu i ostati,neznam,posto jos cekam poziv.Devojke
Ja i dalje .
Sanjicice trudnice hvala ti na podrobnom izvestaju.
Sanjicice trudnice hvala ti na podrobnom izvestaju.
Nema na cemu drage moje ,navijam za sve vas i sto pre da pocnete sa bockanjem
sanjicica- Broj poruka : 507
Datum upisa : 27.11.2010
Strana 30 od 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Strana 30 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu