Vantelesna oplodnja o trošku osiguranja - RZZO
+56
sladjashush
Vuchica
Vilhelmina
Gramatika
Danche
nebojsa
mali badja
*Maki*
nacKa
Annie
JACCCA
nandži
korpica
darija79
maki79
MIRKA85
makica84
aljaska
medolino
3023456
Jejaaa
rada78
bak
dra00
senka
Niny
sanjicica
anuska80
racili
Zoka83
cicsa80
sanja 80
djole42
Maza
ananana
Kamilica
shenon
danijeland
hany
twist
Anavi
ivana ivanovic
vikica800
Mali Princ
dr mali pariz
heart84
JocY
noja
ivi
anna
maza1972
grudva
ragaco
gagicaDragica
Mirjana
ninica2
60 posters
Strana 21 od 40
Strana 21 od 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: Vantelesna oplodnja o trošku osiguranja - RZZO
Rado, nisi pogrešno razumela, možeš da biraš, ja sam sama sebi davala, a i da nisam, ne mogu putovati 100km svaki dan zbog terapije. Daju svim ženama koje nisu iz NS da nose kući. A one koje su iz NS a hoće same da se bockaju ili imaju komšinicu, sestru, drugaricu med sestru, takođe nose kući. Samo potpišeš kojiko lekova su ti izdali i to je to.
Znači na Betaniji daju.
Znači na Betaniji daju.
Kamilica- Broj poruka : 2615
Godina : 46
Datum upisa : 05.07.2011
E, pa to je super...pa Ja to nisam znala. Onda Novi Sade STIŽEEEM
rada78- Broj poruka : 1030
Datum upisa : 04.05.2011
Dobrodošla!!!
Izdaju ti uvek količinu koja ti je potrebna do sledećeg UZ, kad dolaziš na pregled, i opet ti izdaju do sledećeg zakazanog dolaska.
Izdaju ti uvek količinu koja ti je potrebna do sledećeg UZ, kad dolaziš na pregled, i opet ti izdaju do sledećeg zakazanog dolaska.
Rado78 draga,ti si pukla od silnog cekanja, znas od kada mi pricamo da je Bg pun?!!Ni Visegradska ni NF nisu davali terapiju da se nosi,vec je moralo tamo da se ide.A za Betaniju,super,ako je tako.Ako dodje do toga, meni je dr.Kopitovic radila jednu aspiraciju u Genesisu, a dva postupka dr.Irena Bujas,tako da cu se dr.Ireni u tom slucaju javiti,uvek je bila dostupna,ako ne na poziv,uvek je odgovarala na poruke,nekada cak sam i bila dosadna,ali sam znala da mogu uvek dajoj se obratim.Tako da se donekle i radujem ako budem tamo rasporedjena.
Makice84,ja sam u ponedeljak zvala Nf,oni su poslali papire dalje,pa mi je dr.iz RZZO-a u mom gradu zvala Nemanjinu i pricala sa nekim kolegom,tako mi je saznala da sam na listi cekanja i da je BG pun,a da necu biti pozvana pre maja!!!
Makice84,ja sam u ponedeljak zvala Nf,oni su poslali papire dalje,pa mi je dr.iz RZZO-a u mom gradu zvala Nemanjinu i pricala sa nekim kolegom,tako mi je saznala da sam na listi cekanja i da je BG pun,a da necu biti pozvana pre maja!!!
Jejaaa- Broj poruka : 409
Datum upisa : 26.02.2011
Moja iskustva u privatnoj klinici gde sam radila VTo se razlikuju od ovoga što se radi u državnim ustanovama, išla sam svaki dan ili svaki drugi dan ana UZ zbog mojih jajnika da ne bi došlo do hiperr i zbog toga mi je stimulacija trajala SAMO 9 DANA.
Jejaaa nisam JA dušo pukla, već sam bila optimista i nadala se da ću moći u svom gradu da odradim sve.
Jejaaa nisam JA dušo pukla, već sam bila optimista i nadala se da ću moći u svom gradu da odradim sve.
Ma salim se, ali samo pomisli na nas iz unutrasnjosti, u svakom slucaju moramo negde putovati, a nista nam nije blizu.Mene je strah od drzavnih klinika jer sam do sada sva 4 puta bila kod privatnika, i stvarni mislim da je velika razlika, bas zbog toga sto ti kazes, vise se posvete, udju u problem, ne znam , mozda gresim.dace Bog!
Kamilice draga, vidim da vec imas iskustva sa Betanijom pa me interesuje ako su mi dali taj datum u maju a pise da se ranije javim radi zakazivanja tacnog vremena, koliko ranije mislis da bi trebala da zovem? Ima li to neke veze sa ciklusom?
Rado, Maki, Jeja, Korpice ja cu svakako da putujem gde god da su me rasporedili, a ako i vi dobijete NS onda cemo biti zajedno pa cemo da razmenjujemo iskustva a mozda i da se srecemo tamo.
Rado, Maki, Jeja, Korpice ja cu svakako da putujem gde god da su me rasporedili, a ako i vi dobijete NS onda cemo biti zajedno pa cemo da razmenjujemo iskustva a mozda i da se srecemo tamo.
dra00- Broj poruka : 1309
Datum upisa : 01.11.2011
Cao devojke!Ma ja cu i na kraj sveta da putujem za ono sto najvise u zivotu zelim Nemam ja nista ni protiv NS smatram da oni svi rade isto ali ja tamo nikog ne znam,bas mi je daleko,ali mi je sada lakse kad cujem od vas da se terapija moze da nosi kuci.Ja jos nisam dobila pismo a vec se sama rasporedila u NS!
korpica- Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012
Vidi, ovako, ima veze s ciklusom, najbolje je da se javiš između 18-23 dana ciklusa u maju, ili ako ti to pada krajem aprila.dra00 ::Kamilice draga, vidim da vec imas iskustva sa Betanijom pa me interesuje ako su mi dali taj datum u maju a pise da se ranije javim radi zakazivanja tacnog vremena, koliko ranije mislis da bi trebala da zovem? Ima li to neke veze sa ciklusom?
Kada sam prošla drugostepenu, dr mi je rekla da se javim u tom periodu sa pismom i overenim OLK12 obrascem. I ovaj put mi je rekla da se javim kad mi stigne pismo, stiglo pre 7 dana i ja juče bila, i napravila mi plan, dala kontracepciju i mislim da to ispadne da joj se javim krajem marta, iako mi piše u pismu 23. april.
U suštini, javi se između 18-23 dana ciklusa, pa i ako ti odredi kratki protokol, opet nisi zakasnila.
ni u n.frontu nedaju terapiju da se nosi kuci ali dodje ti na isto svaki dan imas u.z. i vadjenje krvi pa se opet moras pojaviti sve jedno ti je
grudva- Broj poruka : 1073
Datum upisa : 31.05.2011
Hvala Kamilice, tako cu i da uradim. Samo sto ja nemam svog doktora tamo pa nemam kome da se obratim. Mozdra je moj dr ova sto mi je bila u komisiji ili ce me pitati kad nazovem kod koga zelim. Nemam pojma, u svakom slucaju hvala na informacijama.
P
dra00 nemoj da se razočaraš ako ti, kada budeš zvala, budu rekli da dođeš kako ti piše u pismu, misleći na dan, retko kada te u Betaniji prime u zakazano vreme. Pripremi se na čekanje od pola sata, minimum, do npr. 2 sata, zavisi od dana i broja lekara. Ponesi neku knjigu, novine, igricu i vreme će da proleti Uglavnom te sestre pitaju kod kog lekara želiš, pa ti možeš da se odlučiš, ali ne mora da znači da ćeš svaki put završiti baš kod tog dr. SREĆNO!!!!
dra00 ::Hvala Kamilice, tako cu i da uradim. Samo sto ja nemam svog doktora tamo pa nemam kome da se obratim. Mozdra je moj dr ova sto mi je bila u komisiji ili ce me pitati kad nazovem kod koga zelim. Nemam pojma, u svakom slucaju hvala na informacijama.
dra00 nemoj da se razočaraš ako ti, kada budeš zvala, budu rekli da dođeš kako ti piše u pismu, misleći na dan, retko kada te u Betaniji prime u zakazano vreme. Pripremi se na čekanje od pola sata, minimum, do npr. 2 sata, zavisi od dana i broja lekara. Ponesi neku knjigu, novine, igricu i vreme će da proleti Uglavnom te sestre pitaju kod kog lekara želiš, pa ti možeš da se odlučiš, ali ne mora da znači da ćeš svaki put završiti baš kod tog dr. SREĆNO!!!!
nandži- Broj poruka : 15
Datum upisa : 05.08.2011
cekanje me ne iznenadjuje, a knjiga, novine, nema od toga nista. Ja sam toliko nervozna kad odem tamo da ne znam kako bih mogla bilo sta da citam. Zavidim onima koji to mogu.
Nandzi hvala na informacijama
Nandzi hvala na informacijama
Pozdrav devojke,sta je sa vama,ovde nesto zatajilol?Jejaa,maki,rado,sta je sa pismima,kod mene jos nista,cekam. Ma samo kad jutros videh postara taman sam pomislila da nije negde zavejan sa sve mojim pismom POZ za sve jos jednom!!!
svaka cast jejaa,sve cemo ih
Najbolje da organizujemo neki strajk :)
hany- Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011
na ovu hladnoću?????
možda bolje
možda bolje
pa dok prodje sneg
šta nam drugo preostaje- da se nerviram NEĆu i NE Želim
a i ne vrediii da se nerviramo nego da cekamo pa kad dodjemo na red, ko zna kad cu ja doci na red jos nisam ni predala:), al sta ad se radi kad bude bice :)rada78 ::šta nam drugo preostaje- da se nerviram NEĆu i NE Želim
TJ. ako hoće ono HOĆE ...ma kad god bilo
bas tako, prosli put sam malo ubrzala proceduru,mozda bi bilo bolje da nisam, al sta je tu je, sad sam odlucila nek ide svojim tokom :)
i Ja, isto tako, završila sve za 22dana i na kraju beta 0.
Strana 21 od 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Strana 21 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu