Vantelesna oplodnja o trošku osiguranja - RZZO
+56
sladjashush
Vuchica
Vilhelmina
Gramatika
Danche
nebojsa
mali badja
*Maki*
nacKa
Annie
JACCCA
nandži
korpica
darija79
maki79
MIRKA85
makica84
aljaska
medolino
3023456
Jejaaa
rada78
bak
dra00
senka
Niny
sanjicica
anuska80
racili
Zoka83
cicsa80
sanja 80
djole42
Maza
ananana
Kamilica
shenon
danijeland
hany
twist
Anavi
ivana ivanovic
vikica800
Mali Princ
dr mali pariz
heart84
JocY
noja
ivi
anna
maza1972
grudva
ragaco
gagicaDragica
Mirjana
ninica2
60 posters
Strana 1 od 40
Strana 1 od 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Re: Vantelesna oplodnja o trošku osiguranja - RZZO
Dobrodosla Vikice sve najjj
Prebaci se na stranice korak po korak do bete + i tamo ce ti vec neko pomoci ja sam jos na pocetku pa ne mogu i SRECNO
Prebaci se na stranice korak po korak do bete + i tamo ce ti vec neko pomoci ja sam jos na pocetku pa ne mogu i SRECNO
ninica2- Broj poruka : 1841
Godina : 45
Datum upisa : 26.08.2011
Vikica800, dobro došla!
Ovde možeš da postavljaš pitanja, klikni na link
Korak po korak na putu do bete+
Ovde možeš da postavljaš pitanja, klikni na link
Korak po korak na putu do bete+
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Drage moje,
prvi put sam ovde i imam pitanje na koje moja doktorica nije imala odgovor. Naime, sakupili smo svu dokumentaciju za potrebnu za komisiju za VTO, ali ne znamo kojoj komisiji da se obratimo. Meni je doktoica dala uput za Narodni front i za Nemanjinu (RZZO) jer ne zna gde treba da me uputi, a meni tek sada nista nije jasno. Moze pomoc?
Pozzz, gD.
prvi put sam ovde i imam pitanje na koje moja doktorica nije imala odgovor. Naime, sakupili smo svu dokumentaciju za potrebnu za komisiju za VTO, ali ne znamo kojoj komisiji da se obratimo. Meni je doktoica dala uput za Narodni front i za Nemanjinu (RZZO) jer ne zna gde treba da me uputi, a meni tek sada nista nije jasno. Moze pomoc?
Pozzz, gD.
gagicaDragica- Broj poruka : 1
Datum upisa : 09.09.2011
GagiceDragice,ja sam jos uvek u fazi prikupljanja dokumentacije i koliko sam se raspitala stvari stoje ovako:
sa svim tim analizama,
plavim uputom za Nemanjinu(koji ti je dr dala),
plavim uputom za Front na kome pise tamo kod naziva zdr ustanove NF,komisija za VTO-UZ ispod toga i
sa uputom lekara opste prakse za spermogram za tvog muza
javljate se u Nemanjinu 30,u prizemlju predajete svu dokumentaciju,onda vas pozovu u sobu 109,pa tamo odmah znate je li vam dokumentacija ok i idete li na drugostepenu u Frontu(vidim ti si vec odlucila da ces tamo,cim imas uput za njih).
Sve sto treba dalje da radis,reci ce ti u Nemanjinoj.
Imam i ja pitanjce za tebe.Buduci da si sakupila sve analize-kako ti izgleda nalaz sa kolposkopije?
Meni je dr nazvrckala nesto,nacrtala grlic,oznacila nesto na njemu-inace uredan je nalaz-dopisala pored PAPA grupu i kao to je to.
Ja sam ocekivala neki detaljniji izvestaj,stampan,citak...ovo mi bas nesto sturo deluje...
sa svim tim analizama,
plavim uputom za Nemanjinu(koji ti je dr dala),
plavim uputom za Front na kome pise tamo kod naziva zdr ustanove NF,komisija za VTO-UZ ispod toga i
sa uputom lekara opste prakse za spermogram za tvog muza
javljate se u Nemanjinu 30,u prizemlju predajete svu dokumentaciju,onda vas pozovu u sobu 109,pa tamo odmah znate je li vam dokumentacija ok i idete li na drugostepenu u Frontu(vidim ti si vec odlucila da ces tamo,cim imas uput za njih).
Sve sto treba dalje da radis,reci ce ti u Nemanjinoj.
Imam i ja pitanjce za tebe.Buduci da si sakupila sve analize-kako ti izgleda nalaz sa kolposkopije?
Meni je dr nazvrckala nesto,nacrtala grlic,oznacila nesto na njemu-inace uredan je nalaz-dopisala pored PAPA grupu i kao to je to.
Ja sam ocekivala neki detaljniji izvestaj,stampan,citak...ovo mi bas nesto sturo deluje...
ragaco- Broj poruka : 1821
Godina : 44
Datum upisa : 28.08.2011
devojke u velikom sam problemu vec sam pisala na predhodnim stranama o svemu ali neznam sta dalje
bila sam na komisiji u nemanjinoj 20.06.
komisija u n.f. tek 07.09.
u medjuvremenu se promenio zakon i ukinuli privatne klinike
ja sam zaokruzila tada jevremovu
i sada neznam gde ce me poslati da li je neko bio u slicnoj situaciji ako moze da mi kaze da li ce sada da uvaze to sto sam ja izabrala jevremovu ili ce me staviti gde oni hoce t.j. u neku od drzavnih
poz
bila sam na komisiji u nemanjinoj 20.06.
komisija u n.f. tek 07.09.
u medjuvremenu se promenio zakon i ukinuli privatne klinike
ja sam zaokruzila tada jevremovu
i sada neznam gde ce me poslati da li je neko bio u slicnoj situaciji ako moze da mi kaze da li ce sada da uvaze to sto sam ja izabrala jevremovu ili ce me staviti gde oni hoce t.j. u neku od drzavnih
poz
grudva- Broj poruka : 1073
Datum upisa : 31.05.2011
Grudva,nije me bilo jedno vreme, pa mi se pokvario kopmjuter,pa sam zaboravila šifru.I ja sam se šokirala kad sam čula da su skinuli privatne klinike sa spiska.Mislim da možda pozoveš RZZO u Nemanjinoj.Ja sam u junu prošla i imala prvu konsultaciju u klinici u Jovanovoj i mislila sam da će me prebaciti u državnu.Ali nisu.Pozovi Nemanjinu ,oni moraju da ti daju odgovor.POZDRAV!
maza1972- Broj poruka : 2255
Godina : 52
Datum upisa : 23.04.2011
Mazo,a ja bas htela da navedem tvoj slucaj za primer!Gde si se izgubila?!Ajd na ono staro mesto,imam svasta da te priupitam!
hvala mazo znam za tebe ali ti si rasporedjena u junu i javila si se jovanovoj tad a ja ne zato pitam ali cu sutra u svakom slucaju da zovem nemanjinu da pitam sta da radim strasno neznam ni gde idem uzas
Ragaco,bila sam na moru,pa se ništa posebno nije dešavalo,pokvario mi se kompjuter...sad,ustvari juče i danas sam počela da primam suprefact...ajde,pitaj me sve...Inače u Jovanovoj je renovirano,nema gužve,po dvoje u čekaonii,za sad sam zadovoljna,sve brzo ide i ljubazni su...ako treba da kucam protokol,koga zanima neka pita...
Mazo,dace Bog i o protokolu da te pitam!Za sada,ako se secas naravno-posto si to radila pre vise meseci:kako ti je izgledao nalaz kolposkopije iz DZ?
Meni ovo nekako sturo deluje,dr mi je rucno nacrtala grlic,obelezila na njemu ektopiju,posto postoji manja,dopisala nalaz PAPA II i to je to.A rukopis-uzas!Jedva razaznajem po koje slovo!
S obzirom da to ipak nosim pred komisiju,nesto nisam sigurna treba li to tako da izgleda.
I sto se tice komisije u Nemanjinoj-treba li i za njih plavi uput gde ce pisati komisija RZZO ili im nosim one plave za Narodni Front-za drugostepenu komisiju i njihov UZ?
Grudva,jesi li kontaktirala ove u Nemanjinoj?Sta kazu?
Meni ovo nekako sturo deluje,dr mi je rucno nacrtala grlic,obelezila na njemu ektopiju,posto postoji manja,dopisala nalaz PAPA II i to je to.A rukopis-uzas!Jedva razaznajem po koje slovo!
S obzirom da to ipak nosim pred komisiju,nesto nisam sigurna treba li to tako da izgleda.
I sto se tice komisije u Nemanjinoj-treba li i za njih plavi uput gde ce pisati komisija RZZO ili im nosim one plave za Narodni Front-za drugostepenu komisiju i njihov UZ?
Grudva,jesi li kontaktirala ove u Nemanjinoj?Sta kazu?
Ragaco, evo ja ću ti odgovoriti dok ne dođe Maza...
Nalaz kolposkopije uvek se ručno popunjava, otprilike tako kao što si opisala, pa mislim da ti je to sasvim dovoljno za komisiju. Ja sam jedino imala poseban papir sa PAPA nalazom, ali verujem da je to stvar ordinacije u koju idem, pošto papa piše i na nalazu kolposkopije.
Ne treba ti poseban uput na kome će pisati komisija rzzo, već za odlazak u Nemanjinu treba samo uput na kome piše Narodni front (u tvom slučaju) i uput za UZ.
Srećno!
Nalaz kolposkopije uvek se ručno popunjava, otprilike tako kao što si opisala, pa mislim da ti je to sasvim dovoljno za komisiju. Ja sam jedino imala poseban papir sa PAPA nalazom, ali verujem da je to stvar ordinacije u koju idem, pošto papa piše i na nalazu kolposkopije.
Ne treba ti poseban uput na kome će pisati komisija rzzo, već za odlazak u Nemanjinu treba samo uput na kome piše Narodni front (u tvom slučaju) i uput za UZ.
Srećno!
anna- Broj poruka : 1979
Godina : 47
Datum upisa : 05.09.2009
Hvala Anna na brzom odgovoru
Ragaco,evo me ,sa zakašnjenjem,ne postižem u zadnje vreme...od kad sam u postupku,jurim posle posla u kliniku.Anna ti je već napisala, a i moj nalaz kolposkopije je bio od ruke napisan sa kružićem nacrtanim itd...to je kod tebe sve ok.A za upute se baš sad više ne sećam kako je bilo...
a da nisam ja trebala mozda potvrdu iz n.f. da odnesem u nemanjinu sad mi palo na pamet?
Ragaco,ja sam nosila u nemanjinu oba plava uputa jedan je bio za komisiju n.f. vto a drugi isto plavi i pisalo je za komisiju vto vratili su mi oba a taj koji je bio za njih (nemanjinu) jos uvek je kod mene nije overen znaci nije im trebao
Ragaco,ja sam nosila u nemanjinu oba plava uputa jedan je bio za komisiju n.f. vto a drugi isto plavi i pisalo je za komisiju vto vratili su mi oba a taj koji je bio za njih (nemanjinu) jos uvek je kod mene nije overen znaci nije im trebao
zvala sam nemanjinu moram da cekam da vide gde ima slobodnog mesta da me ubace idem u drzavnu ali neznaju u koju gde bude slobodnog mesta ja nemogu da verujem da nisam mogla da biram bar te ustanove.Ja cu najverovatnije odustati od ovog nemogu vise
Pa nije valjda da sad ni drzavne ne mozemo da biramo, strasno
ivi- Broj poruka : 322
Datum upisa : 31.01.2011
GRudva nema odustajanja posle ces sa osmehom setati stomacic samo hrabro cure napred !!!
probajte sto lakse i bez neke nervoze znam da nemoze opusteno i nista lako ali na kraju se sve to isplati i svi ti dr su dosta strucni ma gde god radili
probajte sto lakse i bez neke nervoze znam da nemoze opusteno i nista lako ali na kraju se sve to isplati i svi ti dr su dosta strucni ma gde god radili
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
Ne nemogu da biram rekli su mi posto sam ja predala u junu i zaokruzila privatnu jevremovu a umedjuvremenu se promenio zakon sada moram da cekam da vide gde ce biti slobodno mesto da me ubace
zato sam i poludela 3 meseca se patim sa svim i na kraju nemam pravo bar drzavnu da izaberem uzas uzas
zao mi je sto sam izgubila 3 meseca uzalud ako me rasporede u n.f. idem a ako ne odustajem i idem privatno o svom trosku stvaro posle svega ovoga nemogu vise da se sa njima bakcem sta mi vredi sto je dzabe kada sam se namucila od bolnice do bolnice 3 meseca za sta da bi mi uskratili i to da bar izaberem drzavnu bolnicu
zato sam i poludela 3 meseca se patim sa svim i na kraju nemam pravo bar drzavnu da izaberem uzas uzas
zao mi je sto sam izgubila 3 meseca uzalud ako me rasporede u n.f. idem a ako ne odustajem i idem privatno o svom trosku stvaro posle svega ovoga nemogu vise da se sa njima bakcem sta mi vredi sto je dzabe kada sam se namucila od bolnice do bolnice 3 meseca za sta da bi mi uskratili i to da bar izaberem drzavnu bolnicu
Strasno Grudvo nemam reci. Ali zapamti, to nije besplatno nista. Oni nama ne poklanjaju sve smo mi to platile kroz zdravstveno osiguranje, zato me ovo izivljavanje strasno ljuti.
JocY- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010
Grudva,žao mi je što se tako izdešavalo,ali,nema odustajanja...šta reći, Jocy je sve rekla, oni za nas dobijaju novac za postupak, a to što su izbacili privatne je grozno....
STA DA RADIM CEKACU TO PISMO PA CU VIDETI
Grudva nazalost nista vise izgleda ne moze da bude onako kako planiramo, draga nemoj se nervirati to ti nije potrebno pred postupak, sve cemo to zaboraviti cim budemo ugledali nase male andjelcice
heart84- Broj poruka : 3091
Godina : 40
Datum upisa : 31.10.2010
Ima jedna stara narodna, koja kaže da se Bog smeje dok čovek planira! Grudvice, izvuci najbolje iz svake situacije u kojoj se nađeš!!! To je ono što možemo i često samo tim putem dobijemo ono što želimo, a ponekad' i mnogo više! Ne odustaj!
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
Grudva, poslušaj jednu veteranku šta ti kaže...danas, u srbiji, sasvim je svejedno da li je privatna ili državna. Svi koji rade u državnim, tu su istim poslom i u privatnim. Pristup isti, stručnost ista. razlika jeste u tome što u državnim nema zamrzavanja, što je Velika šteta za ženice koje daju više ćelija,pa i embriona, jer taj višak oni,navodno, bacaju,u šta ja lično sumnjam...
To im je jedina mana.
I još nešto me počuj...
ako ti je "pisano" iz ovog postupka da zatrudniš-biće to radila u privatnoj ili državnoj-svejedno! Mi ćemo da navijamo da to bude ovaj put,a ti sebe već od danas zamišljaj trudnom,kako bi sev pozitivne sile privukla sebi da tako i bude.
Važi?
To im je jedina mana.
I još nešto me počuj...
ako ti je "pisano" iz ovog postupka da zatrudniš-biće to radila u privatnoj ili državnoj-svejedno! Mi ćemo da navijamo da to bude ovaj put,a ti sebe već od danas zamišljaj trudnom,kako bi sev pozitivne sile privukla sebi da tako i bude.
Važi?
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Devojke hvala vam puno na podrsci
ocigledno ima razlog neki sto mi se sve ovo desava i vec 3 meseca ide drugim putem tj u suprotnom smeru nego kako sam ja ocekivala pusticu i sad pa cu videti kuda me sve ovo vodi,a kada sam do sada imala nadu imacu je jos :)
hvala jos jednom
ocigledno ima razlog neki sto mi se sve ovo desava i vec 3 meseca ide drugim putem tj u suprotnom smeru nego kako sam ja ocekivala pusticu i sad pa cu videti kuda me sve ovo vodi,a kada sam do sada imala nadu imacu je jos :)
hvala jos jednom
Strana 1 od 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Strana 1 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|